Maatschapij

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.

Agent Rishi
Arbeider tegen ‘Beul- Rechter’: Dank u wel dat u mijn leven verpest. 

( van onze onmenselijke VVD-Klasse-Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Wake Up: Waarom staat Fred Teeven op de Dodenlijst. 

Het  ‘Dutch-Volksgerichtshof’ die men euforisch Politie-rechter noemt deelt forse straf uit voor domzinnig, dronken Volks- geweld tijdens jaarwisseling. Het hele jaar daarvoor blijven de Bankier en Bestuur-Gangsters ongestraft voor hun miljarden roof en plunder praktijken van ‘Jan met de Pet’. Ook de hooggeplaatste (VVD) Pedofielen als Joris Demmink en Ed Nijpels en  Ex- Commissaris van de Koning Jan Franssen, enz. kunnen vrijelijk ongestraft blijven rond lopen in “Banana-Fraude Nederland”, maar nu is het opeens raak met de Mega-gevangenis straffen als het gaat om de ‘Volkse Criminele Schlemielen’ zonder opleiding, geld of toekomst en Rijke Papi.

Arbeitseinsatz is de Inktzwarte Toekomst voor ‘Jan met de Pet’ na Straf van het Dutch–Volksgerichtshof.
Straf de arme maatschappij laat ware Onderdrukking-gezicht van de Politie-nachtwaker- Staat  zien door aan Volkse jonge dronkaard draconische straffen uit te delen. Iedereen tevreden: de ‘Staats-NOS’ en de Pulp-Media-maffia, de Elite en hun ‘Blauwe- Hulptroepen‘. En zelf de ‘SBS-Hersendoden ouders’ van de jonge mensen die nu deze  onmenselijke straffen ontvangen en hun hele leven mogelijk verpest zien vanuit het Cachot. Want feitelijk en wrang zijn het in hoofdzaak de kinderen en familie leden van hun. De door De ‘Staats-NOS’ en de ‘Pulp-media-maffia’ opgehitste, onopgeleide en niet kapitaalkrachtige ouders ( arbeiders) die n.b. zelf om het hards krijsen om zwaardere straffen en dus hun kinderen deze zwaardere straffen (gratis) ontvangen. Daarna kunnen zij met een beetje pech de rest van hun Leven in een “PvdA Kapo Jetta Klijnsma werklozen Slaven -Kamp”. Weg kans op een normaal bestaan als ex- gedetineerde. Het is wat ons betreft werkelijk waar te gek van woorden. De Bezettingsmacht van de Nazi’s in ’40-’45 was nog rechtvaardiger jegens de arbeiders dan het huidige zooitje wat nu aan de macht is in “Banana-Fraude-Nederland”.

De Onmenselijke Stad Rotterdam van  de PvdA-ers  de Burgemeester Aboutaleb aka “De Ome Tom” maakt het nog bonter en past het recht toe uit “Cafetaria de Natte Dweil”.
In zowel Den Haag als Rotterdam opereerde bij Nacht und Nebel het Volksgerichtshof met ‘Rechter-Beulen’ als het type mr. F. van Laanen, (politierechter,) zijn tijdens supersnelrechtzaken forse onmenselijke straffen opgelegd vanwege ‘geweld’ tegen agenten. In Utrecht werden daarentegen drie mannen mildere straffen opgelegd. Ook in de hoofdstad werd er mild gestraft: een Amsterdammer kwam vrij na drie dragen cel. Pikant is wel in deze dat de gestrafte die een taakstraf hebben gekregen die moeten uitvoeren in de ‘PvdA Kapo  Jetta Klijnsma Slaven Werklozen –projecten’. M.a.w. wie dus werkloos was merkt niet veel verschil in zijn dagelijks bestaan.

De  Rotterdamse ‘Rechter-Beul’ van ‘Ome Tom Aboutaleb’ spant de Kroon van de ‘Straf de arme Maatschappij’.
Een 41-jarige werkloze onopgeleide arbeider heeft 10 maanden celstraf, waarvan 4 maanden voorwaardelijk, gekregen omdat hij tijdens de jaarwisseling vanuit een kroeg in Rotterdam een bierflesje naar twee agenten gooide. Hij was zelf zo onwetend dat hij daardoor zijn Statiegeld daarmee verloor.

Dat besliste de politierechter ‘Rechter-Beul’ in de eerste supersnelrechtzaak bij de het Volksgerichtshof in Rotterdam. De komende jaarwisseling heeft de man huisarrest, maar dat was een beetje overkill, want het spreekt voor zich dat deze man nu voor de rest van zijn leven Ridder te voet is. De straf was conform de eis van het “Openbaar Cafetaria de Natte Dweil Ministerie”.

De man vierde oud en nieuw met onder anderen zijn vriendin in de kroeg. Toen een vriend van hem „hommeles” kreeg, bemoeide hij zich ermee. Agenten die ter plaatse kwamen, kregen het flesje naar hun hoofd geslingerd. Ze moesten aan de kant springen om dat niet tegen hun hoofd te krijgen. De man kon zich daarvan niets herinneren, zei hij. Dat hij zich dat niet kon herinneren, had volgens de ‘SBS-aanklager’ te maken met de drank en drugs. Want hij had bier op, geblowd en ook „een snuifje“ genomen. Hij dacht zeker dat hij een BN’er is van ‘Maffiaboss John de Mol’ of “Koning Vuilnis Joop I “ was sneerde de RTL4-Boulevard -Riool-Officier van Justitie hem tijdens de zitting toe.

Den Haag de Stad van VVD-Boef Burgemeester Jozias van Aartsen’  smijt er ook lustig op los met Straffen.
De supersnelrechter van het ‘Tuig in Zwarte Toga’ heeft In Den Haag heeft drie Volkse verdachten celstraffen opgelegd. De hoogste straf was 6 maanden cel, waarvan een maand voorwaardelijk, wegens het gooien van zwaar vuurwerk naar de politie. De ‘rechter-beul’ volgde de eis van de  ‘SBS-officier van justitie’. De betrokken Volkse-verdachte mag de komende twee jaarwisselingen de deur niet uit, waar hij eigenlijk wel blij mee was, want dat hoefde hij niet naar de ‘Werklozen Slaven-projecten’.  Met het te eten geven van de hongerende kinderen in Den Haag is men even niet thuis met het fors smijten.
In een andere zaak ging het om het in het gezicht trappen van een agent. Omdat het ging om geweld tegen een agent verhoogde het corrupte VVD- gedeelte van het ‘SBS-Openbaar Ministerie’ de eis met 200 procent en met 75 procent omdat het feit tijdens de viering van oud en nieuw is gepleegd: 4 maanden cel, waarvan een maand voorwaardelijk. De rechter kwam tot 4 maanden waarvan 2 maanden voorwaardelijk, en een straatverbod voor de volgende jaarwisseling.
In een derde zaak (aanklacht: het gooien van vuurwerk naar de politie) legde de rechter 2 maanden cel op, waarvan een maand voorwaardelijk – een maand lager dan geëist, plus een straatverbod voor de volgende jaarwisseling. Men kan toch echt feitelijk beter het hele jaar door het gewone Volk voor miljoenen lopen te bejatten als Bestuur of Bankier Gangsters, dan een vuurwerk bommetjes gooien, niet dan?
In Den Haag staan in totaal acht  Volks-verdachten terecht.

Utrecht
In tegenstelling tot de supersnelrechtzaak Volksgerichtshof in Rotterdam, kregen drie mannen, die samen nog geen mulo hadden gehaald in Utrecht mildere straffen opgelegd. De politierechter legde een 29-jarige man 3 maanden gevangenisstraf op, waarvan een maand voorwaardelijk. De Utrechter ging de politie te lijf toen zijn neefje werd gearresteerd. Hij sloeg een agent.
Dat neefje kreeg 4 weken cel, waarvan de helft voorwaardelijk, omdat hij vuurwerk naar de politie had gegooid.
Een 20-jarige man die een agent bij de keel had gegrepen, kreeg een werkstraf van 60 uur, waarvan 20 uur voorwaardelijk.
De officier had hogere straffen geëist. In de zaak tegen de 19-jarige (eis: 6 maanden waarvan 2 voorwaardelijk) was volgens de rechter niet duidelijk of er echt met zwaar vuurwerk was gegooid.
Het bij de keel grijpen van een agent door de 20-jarige (eis: 90 uur werkstraf) kwam volgens de rechter neer op een „kleine mishandeling”. Een spijtbetuiging en een blanco strafblad liet de rechter in het voordeel van de Bilthovenaar meewegen.

Amsterdamse verdachte komt vrij
De 27-jarige Portugese Rui V. die in de vroege nieuwjaarsochtend op Amsterdam Centraal Station twee medewerkers van de NS zou hebben geslagen en bespuugd, komt op vrije voeten.
De rechter veroordeelde de man voor mishandeling van een van de twee medewerkers, maar vond dat hij na 3 dagen cel genoeg is gestraft. Wel moet hij nog 150 euro schadevergoeding betalen aan het slachtoffer. De officier van justitie eiste 2 weken cel, waarvan 10 dagen voorwaardelijk.
V., die tijdelijk in Nederland werkt bij een Portugees scheepsbouwbedrijf, verklaarde dat hij niet met opzet heeft geslagen. Het spugen ging volgens hem ook niet bewust. Hij zei dat hij zich verzette toen hij de trein uit moest omdat die te vol was. Zijn vriendin en wat vrienden en familie zaten nog binnen en hij wilde met hen mee naar Rotterdam.
Het Openbaar Ministerie (OM) beraadt zich op een hoger beroep. De rechter vond het incident niet specifiek gerelateerd aan oud en nieuw. „De NS heeft wel vaker problemen met mensen bij volle treinen.” Ook sprak hij de man vrij van belediging door spugen, omdat de betreffende medewerker niet duidelijk heeft gemaakt dat hij zich hierdoor in „zijn eer en goede naam” voelt aangetast.

58 antwoorden »

 1. Drones boven Amsterdam
  Microos en Warmte cameraas gericht op uw slaapkamer, niets maar dan ook niets blijft door vadertje Staat (maar niet heus) SStaat onopgemerkt

  Spionage tot achter UW WC-deur!!

  Het MOET niet ERGER worden.

  Like

 2. Enneh Polder Nazi Gerrit, blijf wel het leven verkennen zoals je altijd deed, want als je dat verandert, ben je geen racist meer en dus ook niet jezelf meer, maar dat is je eigen keuze of niet soms racist Gerrit of moet ik je een PVV stemmer noemen, want dat is net zo racistisch als Adolf Hitler en jouw gedrag en die van Geert W….

  Like

 3. Gerrit is net zo een valse nicht als Albert Verlinde en Peter Rioolrat de Vries enneh Barack Obama. Enneh volgens mij is Holland sinds 2 eeuwen geen stuk land op moeder aarde, maar een koninkrijk dankzij de familie van Oranje en mensen zoals gekke gerrit en geert W. Shit happens in real life 🙂 , daarom ga ik nu naar de wc enneh niet om te kotsen van loco gerrit zijn gedrag en woorden, maar ik moet heel nodig pissen/urineren net zoals iedereen doet, daarom ben ik een mens 🙂 🙂

  Like

 4. Mars en Pablo El Campecino, ik ben blij dat er niet alleen maar gerrits (met voc mentaliteit) in de wereld zijn. En dat er meer mensen begrijpen dat we allemaal mens zijn maar tegen elkaar opgestookt worden door middel van religie en ras.

  Like

  • Hoi wendy, het komt niet door religie of ras dat gekke gerrit zo racistisch is, want dat komt door zijn eigen gedrag enneh racist gerrit, volgens mij heb je net zoals mij een blanke huidskleur, maar mijn gedrag lijkt totaal niet op die van jou. Enneh ik heb in Zuid Amerika geleerd om mensen zoals gestoorde/loco gerrit UNA GRANDE PINGA te geven en in het Nederlands is dat je middelvinger opsteken enneh de meeste Noord Amerikanen zeggen Fuck You Gerrit 🙂 🙂

   Like

  • Ja zou leuk zijn als alle mensen van welk ras of kleur of geloof dan ook eens zouden gaan beseffen dat we geen vijanden zijn maar worden gemaakt door de verdeel en heers methode en zolang we dat niet inzien zal er nooit wat veranderen.Haat en nijd tegenover elkaar zal de wereld niet mooier maken en we hebben allemaal hetzelfde doel en dat is de zieke plannen van de Illussienazi te overleven en daar hebben we elkaar hard bij nodig en als we elkaar de hand rijken en eens verder kijken dan de leugens die ons verteld worden dan kunnen we er samen een mooiere wereld van maken.

   Like

   • Je hebt groot gelijk medemens Mars, maar jij weet net zoals ik, dat racisten zoals Polder Voc’ers JP Balkellende, Geert W, Mark R en Nazi gerrit altijd zullen proberen te overleven als een Illussienazi enneh dat zeggen ze ook eerlijjk net zoals de Valse nicht Albert Verlinde en zijn billenmaat Onno Hoes. Enneh buenas noches, want ik ga nu iets anders doen/verkennen, want ik heb voor vanavond en vandaag genoeg bullshit en racistisch gelul gelezen van mensen zoals racist Gerrit. Chaoooooooooo para todos y hasta mañana misschien 🙂

    Like

  • Gelukkig zijn er nog mensen die wel nadenken Wendy, en gaan er meer dat doen.
   Maar je ziet wat voor schade de media aanricht.Kijk maar naar Gerrit.
   Die ziet alleen maar zwarte splinters maar wil de balk in de ogen van zijn eigen blanke leiders maar niet zien.
   Als ze met deze armoede nog meer armoede binnenhalen terwijl er geen werk is dan creer je bewust problemen die niet opgelost worden en waarbij de burger de lul is.
   Wat de partijen weer tegenover elkaar zet en op hoogspanning.Allemaal voor uw veiligheid.Camera op je kop voor de zogenaamde terroristen en de grenzen wagenwijd open.Hoe dom zijn we met zijn allen?Fabeltjeskrant niveau?
   En als ze dan ook nog even op tv erbij gaan vertellen dat iedere inwoner van de EU recht heeft op een uitkering in Nederland dan weet je zeker dat ze uit zijn op binnenlandse problemen waarbij u en ik en de buitenlander het slecht krijgen.
   Niks hebben of een uitkering …wat zou jij doen als je niet te eten had?
   En wie krijgt de schuld als het niet meer toe kan straks allemaal, en het nog erger word?Niet die blanken die buitenlandse mensen naar het land lokken onder valse voorwendselen, die de werkelijke schuldige zijn, maar de buitenlander die zijn kans pakt omdat hij in zijn eigen land al leeggeplukt is en niet te eten heeft.Die krijgt de schuld, omdat men vaak niet verder wil nadenken als de leugen die ze op tv horen.

   Oh ja Gerrit voor je weer op de allochtonentoer gaat ik ben geen allochtoon, by the way, ben een nederlandse Inmunaki , en als je gelezen hebt weet je waar je nu tegen schelden moet, die blanke relnichten die het allemaal veroorzaken.

   Like

   • kleine correctie door prof informatica gerrit . over die blanke relnichten!!!
    dat kan allemaal omdat dit land is verdeelt in belangen groepen bvb joden moslims en bhoedas denkers het gaat hen dus niet om het welzijn van nederland voorbeeld we hebben een kamvoorzitter gehad die alleen maar zijn ogen open deed als het woordt jood was gevallen weisglas dus verder hebben een zeer sterke joodse lobby belangen groep die alles wat buitenlanders verkeerd doen goedpraten .okeeeeee wendy steld dat de wetten voor iedereen gelijk moeten zijn 100% mee eens dan komen we op het punt van die zogenaamde buurtvaders die wel de wetten mogen verdraaien dus gewoon allemaal gelijk bestraffen het marokaanse straattuig ouwe mensjes beroven en in hun warme bedje met honkbalknuppels worden afgetuigdt krijgen 3 jaar min aftrek en dan een baan aangeboden er zijn erbij die al driek eer voor woningovervallen zijn gepakt maar ach de achterban stemvee van de pvda en gl en wendy daarom geert wilders

    Like

 5. Enneh Gerrit, ik ben in Colombia geboren, maar mijn ouders zijn Nederlands. Ennmeh mijn ouders hebben mij bij me geboorte de naam Pieter de Boer gegeven en in Spaans schrijf je dat als Pablo El Campecino en mijn meeste amigos noemen mij ook Pablo en dus geen gekke gerrit 🙂 , want dat is zo VOC 🙂 Enneh VOC Gerrit jij mag zelf kiezen hoe je mij wilt noemen/omsschrijven, because I love the Freedom of Speech and Choice 🙂 🙂

  Like

  • Dat zijn niet de mensen die de boel verkankeren …dat zijn blanke die dat doen.En die Geert van je is een wolf in schaapskleren die uit naam van alle nederlanders die hij niet gesproken heeft komt vertellen aan onze buitenlandse vrienden dat we allemaal een hekel aan ze hebben.En zo jaagt hij ze allemaal zelf in een uitkering waar de blanke dan zelf weer over komen janken.Of dacht je dat ze dan nog ergens aangenomen werden als iedereen zogenaamd een hekel aan ze heeft?Dan krijg je van die opmerkingen als die je naar Wendy geeft uit dommigheid omdat je niet wil zien dat juist jouw Geertje alleen maar de boel verergert.En geen enkele oplossing biedt dan de boel opnaaien.

   Like

  • Gaan de blanken dan weer alle mensen met een kleurtje op de trein zetten ?De hele wereldbevolking moet worden gedepopuleert van enkele blanken met meer geld dan goed voor ze is.Draai het eens om Gerrit ..stel dat je met 2 miljoen mensen in een buitenland woont en iemand met een wiite pruik zodat je m niet vergeet komt je uit naam van al die buitenlanders vertellen dat het hele land een hekel aan jou als blanke heeft?Hoe zou je je voelen?Zou je niet een dikke vinger trekken?Dan kwam je ook niet meer aan het werk en zou je ook maar misdaad je geld moeten verdienen als je overal buiten word gezet.En dat de problemen zo uitgegroeid zijn heb je ook aan de blanke politieke correctheid te danken.

   Like

 6. Weer eens de bewijs dat de trias politica shit niet werk
  want het ken toch niet zo zijn dat de wouten
  vertellen wat de rechter moet doen .
  onder tussen wil RTL ook dat er meer boeten worden geven
  aan hard werken mensen die even aan de telefoon zitten
  achter de stuur.
  en noem ons even allemaal hufters.

  recent vond de zwaar aan narcisme lijden
  omroeper van WNL dat omroepers ook tot de gezag
  behoorde en men de duim schroeven nog harde moet aan draaien
  het is wachten dat die man van WNL vind dat de omroeper
  de strafmaat moet bepalen in Nederland
  die telegraaf hond dat die is

  Like

 7. Heb je nog niet door dat ze zich heel gehaaid onder de noemer hulpverlener zichzelf weer wat machtmisbruik uitbreiding kado gaan doen?Hulpverlener denkt iedereen aan ambulance en is het daar roerend mee eens.Wie hulpverleners kent weet dat dit grotendeels gelogen is over het geweld.Het volk word door ze genaaid aan alle kanten en met wetjes willen ze ons de mond snoeren zodat wij het ze minder lastig kunnen maken.Omdat ze dondersgoed bewust zijn van hun smerigheid die ze uitvreten.Niks veiligheid.Word tijd dat die macht wat ingeperkt word want ze kunnen m nu al niet dragen.En maken nu al overal misbruik van.Dus dan kan je bedenken dat de nieuwe wereld orgie een orgie van geweld en onderdrukking word.Met de rest word uiteindelijk de afstand bestuuurbare gechipte slaaf gecreerd die ze kunnen laten figureren in hun real life videogame.

  Misschien moeten zij die hun eigen familie nog helpen knechten voor de Illussienatie eens gaan bedenken of ze bij de 500 miljoen mensen horen die ze willen over houden bij de wereld orgie, ik denk het niet.Help mee aan je eigen ondergang.Hoe dom kan je zijn voor dat beetje poen.Want arm zullen ze blijven hoeveel geld ze ook betaald krijgen om ons het leven zuur te maken.Alle mensen belazerd voor een illussie die ze word voorgehouden.

  Like

 8. 2014, the year of the change for the Humanity

  The Year that the new Technology will change the course of humanity and it will bring untold changes.

  At Keshe Foundation, we make 2014, the year that advanced technologies will be mass-released to public that they can show their power to create conditions that change through all layers of human society will be achieved.

  We shall put an end to hunger and wars, through the release of everything in our possession, this be it scientifically, or technically to every man, be it scientists or world governments around the world in equal measure.

  In 2014, the Keshe Foundation through its Institute shall deliver to mankind as a whole the technology, which the mankind has been waiting and praying for from the beginning of time.

  With delivery of an advance technology, unknown up to now, we shall put an end to hunger, wars.

  We shall make sure that all men will have enough to attain sustenance and shelter that; there shall be no need for suffering.

  We give and facilitate the release of technology to the men of greed that they can produce enough gold and precious metals that they could wish for, that eventually they will shy away even to show any interest in possessing such materials.

  In opening the space in 2014 in its true sense, we would bring in more precious materials and sciences unknown to man that these new materials and knowledge will be used for forging tools of lasting peace on this planet.
  Read more: http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/30510-2014-the-year-of-the-change-for-the-humanity

  THE END “TIME MANAGE MENT” AN INSIGHT INTO THE FUTURE OF MANKIND
  http://www.keshefoundation.org/images/images%20of%20pdfs/Aninsightintothefuture_ed.pdf

  Like

  • Een van de laatste dingen maar ook van te leren want je bent nooit te oud om te leren he Gerrit.
   Ik heb gelukkig niet alle wijsheid in pacht, maar jij gelukkig ook niet he zoals over de Talmud bv..
   O, en ik ben ook geen Jodin of (af)god Gerrit, ze noemen mij meestal een mens!

   Like

  • Dear Members Jesuit Order,

   Even if you do not re-member you are a member, you act upon their material believe systems and follow their orders in total blindness and obedience since the beginning of time. Clear y(ou)r Watch !!!

   The Vatican Holocaust posted on January 4, 2014 by Jean

   The Holocaust- the mass sacrifice of over eighteen million innocent Protestants, Orthodox Christians, ethnic Jews and minority groups by burning several million of them alive in ovens in Poland and Russia less than seventy years ago by Catholic dictators Adolf Hitler S.J. and Fr Joseph Stalin S.J. represents the largest and most expensive act of mass human sacrifice in history.
   So vast were the military and logistical resources ordered to be deployed to this “Great Inquisition” from Rome from 1939 to 1945 that it played a major part to the eventual downfall of the Nazi Third Reich. The effort to efficiently sacrifice the largest number of non-Catholics in 24 x 7 purpose-built ovens [24 hours a day, 7 days a week] was a massive logistical effort- not the least of which required the complete genealogy analysis of most of Europe.
   If not for the genius of fledgling American technology companies such as Innovative Business Machines, who created the first computers for the task of confirming who were to be saved and who were to be slaughtered, if not for the hundreds of millions of dollars in research by pharmacetical companies into advance nerve agents to render people unconscious in “gas” chambers for easy transport to the ovens, then the plan would have been impossible.
   Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2014/01/04/the-vatican-holocaust/

   Like

   • Hi(s)tory is per definitie een geconstrueerde leugen in dienst van de gevestigde orde waar we sinds het begin van de Jesuiten jaartelling alle-maal ingetuind zijn.

    Niemand heeft kunnen ontsnappen aan de vernietigende effecten van het genoten apartheids onderwijs waar we met de paplepel aangeleerd krijgen elkaar te labelen en te veroordelen.

    IDENTITY POLITICS BY GILAD ATZMON
    http://www.gilad.co.uk/

    Like

  • Gerrit, weer last van het stalkers-syndroom vandaag ? Of was het te druk voor je op de Olympus met al je mede-collega-goden. Of hebben ze je er gewoon weer afgeschopt vandaag oude gepensioneerde oom agent (of vrouw?)
   Oh en dit is het laatste weer wat ik vandaag tegen jou zeg gestoorde en zuigende racist want ik wil graag on topic blijven. Maar ik laat mij door zo een griezel zoals jij bent niet zomaar viepeuk noemen.

   Like

   • sanhedrin 57b daar hebben we het over dat er bepaalde geloven zijn die sex met kinderen van drie jaar toestaan snap je dat troela de talmoed en jij zwijgt dus liever over dit soort zaken anders ben je bang dat ze je van de site bannen nou dan ga ik liever dood dan te zwijgen vuile vieze gooooooore kindermisbruikers

    Like

 9. Gewoon geen normaal recht in dit land!!! Al die verschillen in de strafmaat. En dan niet te vergeten al die mensen die hier schijnbaar boven de wet staan en leven en die gerust kinderen kunnen misbruiken, vermoorden etc., wat een in en in triest land is dit toch!

  Like

  • bij god ik ben geen rascist en heb geen hekel aan nette buitenlanders maar als ze in hun bijbel schrijven dat degene die van een ander geloof is dan ja dan wel en amsterdammers heb ik ook een hekel aan komt door het hofnarretje 8000 megabite kinderporn twee man veroordeelt twee weken voordat robert m opgepakt werd vluchten er 3000 amsterdamse pedofielen naar portugall het land van de pedo bij uitstek en en en amsterdammer jullie zijn zo m edeplichtig als de hel als jullie je het zwijgen laten opleggen door van de laan

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.