Maatschapij

Rel om crimineel declaratiegedrag Burgemeester Pieter L. Noordwijk-Niemand gearresteerd.

Geen ‘VVD-PvdA-snelrecht’ voor de Bestuur-gangsters, maar ‘Fluwelen Schildpad-recht’. 

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Crisis? Voor wie dan?
Jan Piet Lokker
Opnieuw is er discussie over het frauduleuze declaratiegedrag van de Criminele CDA Burgervader uit Noordwijk Jan Pieter Lokker. Deze keer voor de verandering is het niet een corrupte VVD’er  of  een PvdA’er,  maar een heuse ouderwetse ‘Gristelijke CDA-Rat’ van het  gewetenloze allooi Maxime Verhagen.

Straffeloos Stelen met de went in de hand van de zwakkere en weerlozen.
Waarnemend  ‘Graai maar raak Burgemeester Jan Pieter Lokker’ (CDA-Rat) blijkt ook woon-werkkilometers te declareren voor dagen waarop hij overnacht in luxe hotels en mogelijk Schandknapen of Call Girls. Die rekeningen zijn eveneens voor de gemeentewet hun hongerende arbeiders kinderen. Hij denkt zeker dat hij VVD-Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes is, die ouwe ‘CDA Dief in de nacht’.

Noordwijk het Klasse-Justitie dorp waar het goed leven is voor ‘Politieke Ratten in pak’.
De Politiek in Noordwijk heeft geleerd van het eveneens Corrupte ‘Politieke Ratten in pak‘ Feest dorp Vlissingen.  
Uit overzichten die Noordwijk openbaar maakte, blijkt dat de burgemeester vorig jaar vijf keer de 84 kilometer van en naar zijn woonplaats Bodegraven declareerde. Bijvoorbeeld toen hij op 20 april overnachtte in Hotels van Oranje (vijf sterren). Kosten: 275 euro inclusief ontbijt en parkeren. Daar kunnen heel wat hongerde arbeiders kinderen  van eten in Noordwijk, maar daar is geen geld voor laat de Gemeente Noordwijk en Minister Asscher van Asociale Zaken met zijn Sidekick de ‘VVD Showbizz Invalide de PvdA Kapo Jetta Kleinsma’ weten. „Het mag in totaal om een relatief laag bedrag gaan dat hij hiervan beter is geworden, mijn fractie vindt dat het niet kan”, zegt gemeenteraadslid Salman van de lijst Salman Noordwijk die vragen over het onderwerp heeft gesteld. „Kennelijk is het toezicht op de fraude-declaraties zo dat niemand doorhad dat de burgemeester dubbel declareerde. Onze bron binnen Gemeente Noordwijk liet ons weten dat een bepaalde corrupte kliek ambtenaren ook in de Fraude zit samen met hun Baas de Burgemeester Jan Pieter Lokker.
Voor een gemeente die in financieel zwaar weer zit, is dat kwalijk en nog kwalijker is het dat inwoners  met een uitkering die  bijv. vijf minuten te  laat komen op een afspraak van de DWI of UVW direct hun uitkering wordt stop gezet.”

Gevoelig dat er weer niet vervolgend  wordt  door Justitie daar waar de eerste de beste Volkse Winkeldief die een ‘kip’ steelt om te kunnen eten met veel ‘VVD-Snelrecht- bombarie’ door de politie wordt afgevoerd.
Declareren ligt in het kustdorp uitermate gevoelig vanwege Lokkers voorganger de Mega  beroeps politieke fraudeur Harry Groen (VVD-Misdaadgroep), die trouwens ook nog nooit een dag in de cel heeft gezeten. De bestuurder die vanwege het plegen van fraude door buitensporig opvoeren van onkosten sneuvelde als wethouder van Amsterdam hield er ook in Noordwijk – op kosten van de inwoners – een buitengewoon prettige levensstijl op na en trok open en bloot een lange (cocaïne) neus naar het Klootjesvolk. De ‘VVD-Justitie’ stond erbij en keek er naar.
Uit de bonnetjes die de gemeente ook van zijn laatste jaren publiceerde, blijkt dat Groen elke maand alleen al in vijfsterrenhotel Huis ter Duin voor 750 tot 1000 euro aan eten en drinken en Volkse Prostituees declareerde.

Omdat er raadsvragen over de declaraties liggen, wil Burgemeester-Gangster Pieter Lokker nog niet reageren,maar laat wel al weten nooit een cent te zullen terug storten in deze. Waarom de Gemeenteraad nog geen aangifte heeft gedaan bij justitie en politie wijst er op dat er kennelijk in de Gemeente raad en  bij Burgemeester en Wethouders  L.J. van Ast, M. Vroom, en B.H.C. Brekelmans krioelt van de ‘Ratten in pak’, die zich Straffeloos te buiten gaan als  Fraudeurs en oplichters, die zich helemaal vol vreten op kosten van o.a. hun hongerde  arbeiders kinderen in de Gemeenten. Maar goed zolang deze ‘Ratten in pak’ niet dronken met Oud en Nieuw en rotje naar een agent gooien is er niets aan de hand in “Banana-Fraude-Nederland”, toch?

Opmerking; Wij hebben dit artikel voorgelegd aan B&W en de Gemeente raadselen voorgelegd in het kader van hoor en wederhoor, almede de vraag gesteld waarom er niet naar behoren aangifte ter zake is gedaan tegen de Burgemeester en de kennelijk medeplegers die deze fraudes hebben goed gekeurd. (nfo@noordwijk.info, hertogh@noordwijk.info, gemeente@noordwijk.nl, taetske@puurnoordwijk.nl, c.drijver@planet.nl, diane@puurnoordwijk.nl, dennis@lijstsalman.nl, louis.koppel@casema.nl, aldertbarnhoorn1@hotmail.com,)

85 antwoorden »

 1. Voorhuidje of niet, het gaat erom wat voor mens je bent en of je van je medemens houd.Een moordenaar blijft een moordenaar daar veranderd een voorhuidje of geen voorhuidje geen moer aan.Het dient wederom om de geloven uit elkaar te houden.

  Like

  • Toch wel. Het type of soort van verkrachting en oorzaken en motieven om te moorden is dan heel anders. Alles kan ten kwade en ook ten Goede. Is wel wat verschil als je een moord pleegt om een kind te kunnen verkrachten of om het te beschermen vindt je niet?

   Met een boterhammetje kan een Moeder liefdevol een boterhammetje smeren en een ander de strot doorsnijden om het handtasje.

   Woon je nog in een grot dat je zo ongenuanceerd ontwikkeld bent? Ben jij mischien een van die opgepakte kosovaren die in die grot woorden?

   Een daad is een daad. Het motief of oorzaak achter de daad of zelfs maar al te vaak criminele laat is dan bepalend.

   Een moord door iemand uit die besnijdenisculturen zal dan veel eerder een eigen of crimineel belang als motief hebben al is dat goddienstwaan tegen vrouwen.

   Besneden culturen zijn gebruikelijk daderculturen. Slavenhoudende culturen en de onbesneden helaas gebruikelijk hun slaven zo als die meute al duizenden jaren Europeanen de landen uit roven en naar hun nesten in de oost en afrika slepen.

   De gypsies waren/zijn eigenaren van de slavencaravanen die talloze miljoenen blanken naar de oost sleepten en de egytische dynastien voorzagen. Gypsies e – gyptisch you know.

   En nog …ben zelf maarliefst drie nichtjes aan die alles verkrachtende en verprostituerende ratten verloren naast dat die ook hier in het dorp alle kinderen kapot verkracht hebben leeftijd en luier geen enkel bezwaar bij die kinder bordeelhoudende reeteklevers. ZIe hun mooie kampjes allerliefst in vlammen opgaan met hen er voor al in.

   Dat ze mooi weer naar roemenie op rotten. Zullen van uit dat pestland wel helemaal om zich heen grijpende mensen roven en verhandelen al waar ze de grens over gelaten worden met hun bierbuiken.

   Like

 2. @Blurp, van” nostalgische” memoires heb ik gelukkig niet zoveel last als jij duidelijk wel hebt.
  Wat is Blurp een racist met een komisch nummer of spreek ik weer met Lurch of Spotje?
  Welke persoonlijkheid is het vandaag Blurp?

  Like

   • Ja Blurp ik overval op regelmatige basis de bank hier in het gehucht waar ik woon (=een grapje). En daar ben ik het wel mee eens ( staat tussen de comments) het maakt inderdaad ook niet uit of je wel of niet besneden bent. Het gaat er om wat voor mens je bent en wat voor hart je hebt voor een ander.

    Like

   • wendy says:January 9, 2014 at 5:16 pm

    Zit je aan de alcohol dat ze zo raaskalt en wartaalt? Probeer je mijn bijdragen net zo waardevol te maken als je zelf bent?

    Enne:
    “Het gaat er om wat voor mens je bent en wat voor hart je hebt voor een ander.”

    Ja moet jij je rabbis eens horen zingen hoe een verschil wat besnijdenis dan wel verschil legt. Dat is als ze even pauseren van hun oproepingen onze babies te vermoorden wat tristan van der pis en kim de wilde dan ook rap deden. En several in duitsland and no dought elders ook wel. the king´s torah

    Dus je gezwam is feitelijk aantoonbaar ongefundeerd.

    Like

  • Hola aloha Wendy,

   Blurp’s gedrag noemen de latinos ook GRINGO gedrag, maar de oorspronkelijke definitie ervan is ook weer ingehaald door de realiteit, want Gringo’s waren vroeger alleen blank volgens de latinos, echter tegenwoordig zie ik in Latijns Amerika genoeg Latinos die zich als een Gringo gedragen en ze zijn niet blank…..

   Enneh Wendy, volgens PH’ers GG & Blurp zouden de leden op deze lijst allemaal besneden moeten zijn:

   http://www.tweedekamer.nl/kamerleden/alle_kamerleden/index.jsp?id=ALLE#

   Dus ze worden niet beoordeelt op de inhoud onder hun schedelpan, maar op die van hun mantelpakje of driedelig maatpakje. Enneh als je zo het Nederlands kabinetsbeleid observeer, dan hebben de PH’ers deze X misschien wel gelijk…

   Like

   • Hola Pablo El Campecino,

    Hahaha, ik denk inderdaad dat daar best een hoop besnedenen tussen kunnen zitten hahaha
    Maar wat zij daar niet in hun hoofd hebben zitten, zit bij hun daar misschien ook wel op een andere plek. En ja dan wordt het regeringsbeleid ook meteen een stuk duidelijker.

    Like

   • Wat in de regering zit is alles gecorrumpeerd met kinder misbruik en afpersingen er mee.

    En is ook naast hun roven en plunder frauden en oplichtingen 1 der oorzaken van hun heden vertienvoudigd repressie en intimidatie beleid sinds dat midden 2009 aan de groote clock ging Wereldwijd waar ze de vacticaanhetses als eerste tegen over hebben gezet als afleiding van zich zelf. Om maar even een schaal van misbruik te verbeelden.

    Like

   • Hola aloha Blurp,

    Wel vanaf Den Beginne alles volgen als letterverkenner, want als het in Den Beginne niet duidelijk is, ga buitenspelen (verkennen) en je begrijpt mijn woorden.

    Enneh PH en gringo staat al beschreven op deze site en jij als een onafhankelijk persoon laat je toch niet alles door mij voorzeggen en gaat het toch zelf opzoeken.
    Maar Polder Pablito is niet zo orthodox en daarom zal ik voor je een uitzondering maken:

    Vraag aan je Polder Mattie (PM) gerrit gerritsen wat PH betekent, want hij is ervaingsdeskundige erin.
    Enneh om het gringo gedrag te ervaren op z’n latino, heb ik de volgende tip voor je, koop 1 vliegticket naar bv Lima of Caracas en neem dan jij alleen de taxi naar het centrum van die stad zonder begeleiding… PURO GRINGO EXPERIENCIA

    PH’ers Blurp en GG jullie moeten vaker el conejito dansen zowel op de dansvloer als …

    Joan & Oneill – El Conejito (Original Song).wmv

    Like

   • Kan me voorstellen dat er in Lima dan niet zo veel kinder verkrachtende afrikanen joden en kampers rond dolen? Dus Gringo is dan een uiterst positief en gezonde titel?

    En laat dat ph dan maar zitten als het zo veel moeite kost wat aan je kringspier voorbij te krijgen.

    Like

   • besneden of niet dat is toch iets voor idioten uit de middeleeuwen en indianen met een peniskoker stelletje achtelijk zichzelf verheeerlijkende geloofswaanzinnigen
    gedraag je als een menswaardig schepsel waar blijven die buitenaardsen die dat volk over de kling jagen we leven in 2014 de bewustwording raakt jullie niet

    Like

   • Gringo PH’er Blurp minder dansen met letras, is zeer bevrijdend voor de alma en dan wordt je een echte soul rebel.
    In Lima ziet men tegenwoordig ook Pedo’s en de meesten zijn Noord Europese Gristelijke Gringo’s met het uiterlijk van jullie mannelijke volksvertegenwoordigers zoals Geert W. , Diederik S. , Mark H, , Sybrand van H. B.

    Daarom ben ik politiek een atheïst

    Like

 3. Ja hoor Blurp want volgens jou ben je dan al misbruikt in je jeugd als je last van Phimosis krijgt, en dan mag je ook de hemel niet meer in of zo want volgens jou is het verbond met God dan geschonden. ????
  Nou ik heb toch een andere mening.

  Like

 4. STEL!!!! ik zou hier een oproep doen om alle kerken moskeeen en synagogen plat te branden en het geloven te verbieden te vebannen van dees aardkloot REDEN al 2000 jaar moord en doodslag om het geloven .we hebben het wel over mensen die gestudeerd hebben en dus goed kunnen nadenken MAAR !!! NIET doen en als u het mij vraagt komt daar ook noooooit geen verandering in punt!! wat zijn wij als mensheid nou eigenlijk verplicht schuldig aan die rotte geloven nou??? zeg het maar dominee rabbi imam zeg het maar leg eens uit of verdwijn anders van dit aardse paradijs en en en neem die pabloooow capocini mee

  Like

 5. blijkt dat Groen elke maand alleen al in vijfsterrenhotel Huis ter Duin voor 750 tot 1000 euro aan eten en drinken en Volkse Prostituees declareerde.”

  Voor zulke bedragen schoppen de deathsquads aka stadsmariniers die josias van aartsen en alexander pechtold 2003 op de bevolking los lieten heel wat deuren van uitkerings geslachtofferden in.

  Like

  • Voor heel wat minder eigenlijk al. De grote hobby dieven die de kleine overlevingsdiefjes bij diezelfde kassa weg schoppen met veel vals verwijt kleinsmaverwijt.

   Like

 6. Oh oh oh, als die stropdas-man het over zichzelf kan hebben, gaan zijn oogjes glimmen en oh,oh,oh wat vindt hij zichzelf ge- wél-dig ! en al die aandacht die aan hem geschonken word,
  hij glibbert nog net niet door zijn eigen slijm/kwijl, wat een arrogante gladjanus, bah !

  En dan die dik-doenerij over “AL die nulletjes op zijn bank-afschriftjes”….. en die voornaam dan…..dat moet haast wel een voor-teken zijn voor een toekomstig “gevuld” leven.
  Dat zulk gegraai, gespuculeer en zijn portefeuille met aandelen, obligaties en derivaten, de
  “financieële producten” ook een keerzijde kent, zie 2008, en daa vele miljoenen mensen
  van ellende niet meer weten hoe de eindjes aan elkaar moeten knopen, met waanzinnige schulden blijven zitten, DAT is zijn problem dan weer NIET.

  Het houdt NIET op, NIET vanzelf !!! geld = hetzelfde als gebakken lucht…..

  Like

 7. Secretaress vergeet op dagen met overnachting dat ze dan niet de woonwerkverkeer declaratie moet invullen.

  Gemeentesecretaris let hier niet op bij het.tekenen.

  Salman stapt met zijn rattenkop snel naar de krant, het is immers bijna verkiezingstijd.

  De telegraaf houdt.van populistische krantenkoppen en negeert het principe van hoor en wederhoor voor het gemak.

  Einde verhaal. Wat een gezeik.
  Harry was een dief pur sang ja, dit is gewoon Salman als kleine bitch. Denk even na voordat je een dom stuk bij elkaar typt clown.

  Like

  • @ no says anonieme Noordwijkse Politieke Laffe Rat):
   Als je iemand bitch en Clown noemt zet dan je echte naam er bij, gore Politieke Lafbek uit Noordwijk,
   Kennelijk ben je in de war met je eigen Gristelijk incest en pedofielen zooitje
   Bij ons stuk is hoor en wederhoor toegepast, maar dat is je zeker even ontgaan lafbek

   Maar bedankt voor de Tip, domkop, nu weten wij al vast dat de Secretaresse van de Burgemeester er bij betrokken is alsmede de Gemeentesecretaris J.W. de Vos.
   Afijn, jou liederlijke lafbek reactie alsmede dit nawoord zijn ook voor wederhoor gestuurd aan de Gemeente Noordwijk alwaar jij kennelijk zit.

   (m.vroom@noordwijk.nl,bestuurssecretariaat@noordwijk.nl,dennis@lijstsalman.nl,taetske@puurnoordwijk.nl,c.drijver@planet.nl, menko.wiersema@wanadoo.nl )

   Like

   • Ik kan me goed voorstellen dat als je niet betrokken bent in die metiers je er geen eens een baan krijgt! Zelfs als agent krijg je hooguit twee maanden van minister remkes als je de aandoening integriteit hebt. Die kan niet tegen zulke handicaps.

    Like

   • Dat was inzake remkes dan burgers die hen niet bevielen via de politiediensten willen dood treiteren lang voor dat dat legaal werd al tachtiger jaren.

    Like

   • Hol aloha gerrit de Polder Nazi, oeps nee julie noemen je tegenwoordig PVV, ach ja hetzelfde als een CEO bij een VOC multinational. Wat ben ik feliz, dat Holanda gekleurder wordt, want ik kwam hier in 1980 aan en wat waren (bijna) jullie allen trouw aan Trix en haar CEO’s en heel calvinistisch maar op z’n Holandes.

    Enneh gerrit, eigenlijk ben je een maricon/balletje, want je gelooft in politiek. Enneh een man met ballen ziet een andere man toch niet als politiek leider zoals jij, daarom lijk je voor mij op je billenmaatjes Albert Verlinde, Onno Hoes & Rijkman.

    Chaooooooooo PN’er aka PVV’er gerrit

    Like

  • pablo geef me tien minuten je vriendin en daarna zal zij je zeggen dat jij een homo bent////// etnische zuiveringen hoe doe je dat??? je zet de grenzen open voor de oostblokkers ///// blanken////// en zij verdringen de moslims neeeee?? ja moslims vechten altijd en overal met elkaar egypte syrie ennzv en ze willen allemaal groenteboer worden

   Like

   • gerrit, mijn vrouwtje doet niet aan partner ruil met biseksuele PN’ers zoals jij, dan heeft ze liever een nep-fallus zoals Isis in het verleden ook deed.

    Enneh NP’er gerrit hebben jullie het SS-teken van Schutzstaffel vervangen door dit symboliek ///// ???? Alvast muchas gracias voor je antwoord NP’er gerrit….

    Like

   • pablo ik wil heeeeelemaal niet onaardig tegen je zijn zo zit ik niet in elkaar dus veel;geluk en liefde voor jouw mn bijnaam is henoch hij die wandelt met god

    Like

   • Hola aloha señor gerrits,

    je wil de letter-strijdbijl begraven en de vredespijp roken, dus je bent toch menselijk en dat doet mij deugd. Je aanbod geaccepteerd onder voorwaarden 😉

    Grappig laatst heb ik het boek van Henoch verkent en toen dacht ik bij mijzelf: ai ai ai caramba wat is er toch met die bestraffende Goden uit het Midden-Oosten. Enneh nu snap ik waarom jij zo een haatdragende letterverkenner bent en dat is voor mij niet echt als Fiesta te omschrijven. Mijn religie is La Vida Loca enneh politiek ben ik een atheïst.

    Wat klagen ze hier in Polder altijd over in wezen een klein deel van de Marokkanen van de 2de of 3de generatie. Volgens mij zijn deze mensen ook Nedelanders want ze zijn hier geboren en dat kleine deel gedraagt zich ook VOC, dus goed ingeburgerd. Ik ken enkele van zulke Polder Habibis en ik noem ze Marokkaas.

    Like

   • Nog wat ss voor campino

    boinnk.nl/blog/69283/beledigen-op-internet-strafbaar/comment-page-1/#comment-2074
    Nounou tweede ban in vijf minuten. Men is hier niet geinteresseerd in misstanden zeker.

    34 Dat kon wel eens ernstige gebreken morele gebreken aan geven martien. Ook holocaustontkenning is iemand helemaal dood zwijgen en ontkennen.

    Waarbij nog eens de daders zelf de joden waren ook.

    Kijk maar:

    boinnk.nl/blog/68471/de-leugen-regeert/comment-page-2/#comment-59825
    dodie says:
    25 december 2013 om 15:45

    ss sa totenkopfcommandos waren alles joden of beter de nepjoden die als kakkerlakken overal opdoken wegens het bankairadelige asiatisch exterminatie en kolonisatieprogramma tegen heel de Wereld. Centrale bankiers hun aanvoerders.
    13
    dodie says:
    25 december 2013 om 15:52

    12 Heel Schrander juist. Kijk maar domme willy allezz joooden

    “De hier vermeldde “einsatztruppen zullen daar geheel duitsland in die oorlog onder volkomen bankairjoods bewind stond wel de joodse bruinhemden van bankaircommunistisch jood en rus jabotinski geweest zijn die zich in Duitsland al 1920 dmv de betar beweging dat heden nog bestaat volkomen breed hadden gemaakt waarbij de rotchildbankiers zich 1923 ook voegden en de naam nazi national zionisme ontstond uit de samensmelting van de nationaal socialisten en de zionisten.

    Alle aan Duitsland toe geschreven bijzondere commando´s waren joods van uit Rusland en Amerika geinfiltreert al in en na de eerste wereldoorlog.

    Ampele voorbeelden der duits militaire samenstellingen:

    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/62958.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/39947.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/12069-container.html

    Alle duitse kader bestuur en leiding in Duitsland van in totaal minimaal 150.000 manschappen waren in de oorlog ook joods inclusief Hitler zelf. Zie Hitler+haplogroup voor meer hier over.”

    En nog zijn ze aan het extermineren. Pas op je balletjes.

    Noorwegen vond het verdacht,een stijging van 15% onvruchtbaar dan wel verminderde zaadproductie bij jonge mannen – t.co/Hbpg4QWtOw
    14

    boinnk.nl/blog/68471/de-leugen-regeert/comment-page-2/#comment-59849
    dodie says:
    25 december 2013 om 16:25

    Niet 1 jood Duitsland uit gevlucht. Alleen de eliten die wisten wat er aan zat te komen waren weg met alles wat ze maar plunderen konden.

    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/62974.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/62993.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/62994.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/62995.html

    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63015.html (lijkt wat op bram moscowicz)
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63025.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63066.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63076.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63084.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63088.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63099.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63112.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63119.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63124.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63143.html
    collections.yadvashem.org/photosarchive/en-us/63189.html

    Zie alleen maar joden. Geen enkel blanke met blond haar en blauwe oogjes bij.

    Dus de joden ZIJN DE NAZI`S.
    18
    dodie says:
    25 december 2013 om 16:31

    hm 17 de nepjoden kunnen het NOOIT bij het rechte eind hebben daar waarheid een zelfs religieuscultureel taboe voor hen is. Dat leren ze zelfs op de rabijn opleidingen omtrent waarheid spreken.

    Het zijn dan ook mafiazwijnen onder allerlei dekmantels louter misdaad voor alö kinder verkrachting plegende als onderhoud en economie in dienst aan de centrale bankiers. Worden ook door jezuiten op gekweekt verkracht en op geleid. En dat is weer altijd bankerfamilies.

    Zitten ook enorm in de drugs prostituties frauden en zware economische delicten.
    19

    __

    Als we allemaal braaf die valse holocaustclaims van de daders hadden moeten blijven geloven haden we nooit geweten dat het joden waren die joden maar nog eens zeer veel meer nietjoden omgebracht hebben.

    Like

   • Hola aloha Blurp,

    Gracias voor je bijdrage.

    Voor mij is oorlogvoeren typisch elitair en dat heeft voor mij niks te maken of je met een besneden of onbesneden jonge heer en met een heilig schrift in je hand rondloopt La Vida te verkennen. Zelf krijg ik de indruk, dat de elite “geestelijk besneden” is en je geest zit niet alleen tussen je benen, De elite moet minder opgewonden raken van Duku/Plata, want dat gaat altijd gepaard met Plomo/Lood. Ze kunnen ook beter geen coca snuiven, maar een jonko roken met nederwiet..

    Like

   • Besnijdenis is wel degelijk een grootst probleem want dan wordt je al misbruikt wordende opgevoedt in haat en moordlust wat uiteraard dan geweld oorlog misbruik en misdaad veroorzaakt. Zo kweekten ze millenia geleden al de faraos op tot absolute meedogenloze hate en warmongers.

    Besnijdenis is het verbond met God verbreken.

    Like

   • Blurp,

    Die gast die ze zoeken, zijn gedrag is voor mij als “Polder Latino met kaaskop” typisch Marokkaas en dus niet MarokkaaNs. Zijn gedrag lijkt op die van de Oranjes.

    Enneh betreft besnijdenis, bij mij zit mijn organische keppeltje, voorhuid, er nog wel aan.
    Dit heb ik weer van een Sufi meegekregen en of hij besneden is of niet, ik ben het helemaal met hem eens.

    De wreedheid van de tijd
    en alle kwellingen
    zijn minder erg dan ver van God zijn
    en God vergeten.
    Want die kwellingen gaan voorbij,
    maar die vergetelheid niet.
    Zij/Hij alleen is gelukkig
    die, wakker en God indachtig,
    zijn geest dicht bij God brengt.

    -Rumi- (een soefi)

    Maar ik ben niet religieus, maar wel een levensverkenner

    Like

   • Wat klagen ze hier in Polder altijd over in wezen een klein deel van de Marokkanen van de 2de of 3de generatie. Volgens mij zijn deze mensen ook Nedelanders want ze zijn hier geboren en dat kleine deel gedraagt zich ook VOC, dus goed ingeburgerd. Ik ken enkele van zulke Polder Habibis en ik noem ze Marokkaas.””

    Nou behalve dat ze de eerste oudste christenen waren en moordend en verkrachtend door Europa trokken maarliefst 8000 jaar lang zijn ze in de wijkterrorismen ook allermassiefst bezig geweest alle kinderen te mass verkrachten.

    Dat werd 1972 al door kinder verkrachter en miljardendief job cohen en de hoge raad gedoofpot.

    Like

   • Moet je eens aan sommig marrokaan vragen hoe die aan hun mooie blonde vrouwen komen en hoé die dat doen, Daar is alleen doodstraf enig juiste antwoord.

    Like

   • Pablo El Campecino says:
    January 9, 2014 at 12:00 pm””

    Ja Pablo dat zijn dan dé gevolgen er van waar je besneden en onbesneden in zit en je ziet dat niet. Kinder verkrachtersculturen van de zondvloed.

    Like

   • Blurp,

    Vanaf hun jeugd zingen ze in Holanda over zwarte Piet, een Moreaantje zo zwart as roet, die kinderen bang maakt. Enneh Moreanen komen uit Noord Afrika. Dus een Marokkaas is de surprise waar jullie in Holanda vanaf je jeugd om vragen in liederen en gedichtjes, De echte letter-verkenners, krijgen met dat gedrag nu in eens het echie mee te maken, streetlife.

    Een Marokkaas zijn gedrag kan je ook als gedrag van een Polder Crips of Polder Bloods omschrijven.

    Enneh wat een Pedo’s bij die christelijke instellingen zowel man als vrouw:

    Mea Maxima Culpa: Silence in the House of God

    &

    Seksueel misbruik door Brabantse nonnen: schokkende en aangrijpende verhalen

    http://www.omroepbrabant.nl/?news/190011302/Seksueel+misbruik+door+Brabantse+nonnen+schokkende+en+aangrijpende+verhalen+.aspx

    ai ai ai caramba

    Like

   • Hola aloha PN’er gerrit,

    wel volledig en eerlijk wezen, want je bent SIEG vergeten te plaasten voor heil.

    Als Polder Latino kan ik je wel een tip geven. Je kan eens proberen om een ander typisch Hollands groente product te gaan nuttigen dan alleen boerenkool, namelijk (enneh met a real nice Dutch song):

    Maar volgens mij is gerrit een liefhebber van vuurwater/jenever (ofzo)… Is ook heel lekker maar het bewustzijnsniveau ervan is totaal anders.

    Like

   • ik tel maar vijf vingers heb het gehad met 9 zuurstof
    pablo dat soort dingen heb je ik niet nodig om gelukkig te zijn .sinds 25 08 2005
    8 ste demensi gr henoch hij die wandelt met god

    Like

   • Hola aloha PH’er gerrit,

    Om te trachten de letterstrijdbijl echt begraven, zal ik je geen PN’er meer benoemen, maar Polder Hermano/broeder (PH’er) ondanks dat we niet dezelfde broederschap (religie) volgen in het echie. Jij volgt het boek van Henoch en zoals de meeste leden van het boekenvolk in wezen dus letters en mi alma/soul volgt La Vida. Enneh wat het mooie is, die alma hebben we allemaal, maar omdat vooral de intellectuelen vooral dode letters volgen dan……, ach ga naar buiten en zie de shit die letters veroorzaken.

    Maar mijn levensmoto is zoals van de meeste Yankees/Amerikanen ook altijd hard schreeuwen:

    The Freedom of Speech:

    In de VS ziet dat er ongeveer zo uit:

    Chaoooooooooooo PH’er GG

    Like

   • pabloooow je geeft natuurlijk weeeeer een verkeerd beeld van de kkk de kkk is een organisatie die is opgericht om de boeren te beschermen tegen fraaiende en landrovende banksters wie dat zijn hoef ik je niet te vertellen de rothschilds jodenbende dus pablo er is zelfs een wet!!!aangenomen waarin alle boeren in amerika waarvan!! op slinkse wijze het land en andere bezittingen zijn geroofd met de talmoed en de wet in de hand een schade vergoeding moeten krijgen . maaar pablo das al 30 jaar geleden besloten maar ze hebben nog geen dollar gezien dus dus pablo die boeren staan al dertig jaar op scherp en wachten op het geschikte moment om de kristalnacht nog eens dunnetjes over te doen en en terecht dat zal hopelijk niet lang meer duren de wet heet dacht ik nesara hee p dat lees je niet in de amsterdamse pedograaf

    Like

   • Zit je fout Gerrit. De kkk is opgericht door ondermeer de bij de brith bnai betrokken bernard baruch die ook aan de 1929 beurscrash betrokken was om polarisatie en rassenhaat tussen blank en zwart te gaan zaaien.

    De centrale bankiers en hun adel zetten chronisch allerlei dekmantelorganisaties op van waar uit ze haat en kwaad zaien volken tot haat brengen verdelen verwarren en dood en verderf zaaien alsmede plunderen en frauderen. Zelfs de stockmarkets alleen en van begin maar daar voor.

    De bankiers oa rotchild cohen zuckerman overweldigden Rusland 1900 met infiltratie van meer dan 500 verscheurende organisaties en verenigingen en ook Europa staat bol van hun demonennesten waar de eucommisie er maar 1 nog van is. Ook het rode kruis hebben ze zelf op gezet vol met mind control rapers en specialisten. Legers van trojaanse paarden in alle maatschappijen opgezet als forten tegen de Volken incluis jusitities en wetgevers.

    http://samuel-heinemann.blogspot.nl/2011/12/kkk-joods.html

    Like

 8. Hallo allemaal, hier is nog een “keurige rat-in-pak”… mega crimineel voor je billboard Steven,
  werkt (e) bij een Rob-a-bank…. is nu weer terug in andere business nl. een zorgboerderij og
  zoiets, zou hij ook subsidie krijgen uit Brussel etc. ? psychopaat-übermensch, je herkent em zo, hij heeft i.i.g. géén “Ariër-verklaring” op te vragen, ontvoering en mishandeling, de alles-vernielende & over-lijken-gaande creep, die er zo gewoon uitziet, nee, je verwacht het niet hé ?

  HET HOUDT NIET OP…. NIET VANZELF …. (SPOTJE OP T.V…), DAAR DOET HIJ GOEDE ZAKEN MEE, KINDEREN DE VERNIELING IN + DE REST VAN DE FAMILIE ook….. door zijn eigen moeder misbruikt, sexueel en op een voetstuk geplaatst, en elk stukje leven uit je wegzuigt….er vele malen erger dan waar het bij Micha over gaat….

  VLUCHTEN KAN NIET MEER, en nog een pikant detail misschien….. familie van hem…heeft ook , ja OOK de achternaam : de Vries….zou het familie zijn van …… degene die jij een schop onder zijn achterste hebt gegeven ? ook DAT nog….. succes met alles, super wat je doet !

  Like

  • Btw peter r de vries is een van vollenhoven. Demmink wim dankbaar partijleider samsom ook. Vandaar het rigide pro justitia pro staat media beleid en politiek kleinsma straf en intimideerbeleid van hen.

   Like

  • 70% van westeuropa is rooms dat er dan een half% fouten tussen zitten is relatief weinig in vergelijking met het aantal pedofiele incidenten bij de joden maar daar heb je dus andere normen en waarden sanhedrin 45 55 57 b aldus de talmoed

   Like

  • Oh zo liederlijk en laag bij de grond zijn onze overheden wetgevers en academici wel.
   School= hoe wordt ik varken? Zuigen ons zelfs via de kinderen uit. Luier geen bezwaar!

   Like

  • Voor de reeds allerarmst gestolen geroofde en verkrachtte Gezinnen hebben ze dan speciaal die deurwaarders nog wel die persoonlijk gaan kijken of je kind nog een dubbeltje mischien in het spaarvarken heeft of anders de verzamelde aluminiumblikjes en kartonnen woondozen wel in beslag nemen. En kleinsma van die van vollenhoven samsom maar in haar rolstoel heen en weer racen roepende dat we ons niet moeten aanstellen. Naadloze genocidenpolitiek van rijk tegen arm.

   Like

  • Die slaapfeestjes serie peuter verkrachters schrikken zich ook dood als je in besturen komt en geen academisch diploma hebt want dan hebben ze de je al helemaal onder hun macht en liederlijk afpersing brengende mind control nog niet helemaal af gemaakt aan je. Daarom schrokken die pyamajob en pechtold zich ook dood van die Wilders en zijn HBO Diplomaatje.

   Academien schooltjes creches zijn de tavistokinstituten van het uitschot en scum der Aarde waar ze hun beria programmeringen op de weerloze Kindertjes los lieten en elke wijk en buurt verkrachter ook. En de edith schippers ze vol spuiten met hun tabak alcohol en heroine waar ze dan later de woekeraccijnsen en woekerpremies op los liet.

   De leegstaande lokaaltjes tuussen de lesjes door nog drukker dan de bordelen op vrijdagavond vergeven van joden uit de omliggende woningen en buurt en plaatselijk bestuur en later mocht dan die marrokaan met zijn bruine banaan en die islamiet liet ze weer in de buurt links liggen niet met hun scheinheiligst alles schendend geloofje van niets.

   Zet maar eens een camera op een schooltje waar in en uit wordt gegaan. Wat een publiek! De sperma stront(liefdespijlen van de jodinnen die de kinderen gedwongen werden te slikken) en kutluchten waaien je tegemoet van zo een schooltje. Dat Blokkendoosschooltje was ook weer 1 en dat ibn ghaldounschooltje is de geilheid ook niet aan voorbij gegaan.

   Like

  • Je met hun deurwaardersvarkens nog armer en overspannen van de wanhoop maken zo dat ze aan je kinderen kunnen komen via jeugdzorg wat ze ook al weer zo al 2000 euro premie per kind op brengt en als het even mee zit voor ze tonnen per kind per jaar.

   Zo laag gaan die in alles en trots ook.

   Dat soort komt voor al waar rutte eenieder de diepste ellende van de armoeden in gedreven heeft met zijn frauduleuze valse reccessie als excuus voor voortgaande plunder en zo zet hij dan ook zijn koperdievenbendes op die voor hem roven en stelen en dan aan hem moeten af dragen dus. Slimme hond die pretsident. “ich habe es nicht gewusst ich bin es nicht gewesen

   En het is zo al moeilijk om ook maar 1 kind een menswaardig opgroeien te geven.

   Hoe die alloctonen allemaal dan toch hun 8,1 kind tegen onze uitstervende 1,3 kind per gezin per generatie (elke generatie 35% minder volk)financieren is heden nog een wetenschappelijk geheim gehouden raadsel.

   Waarschijnlijk van parasiteren op onze tegelijke ondergang en armoeden er aan.

   Like

 9. je zou denken dat mensen met een lage opleiding en lage komaf dit soort dingen doen stelen van maatschappij en van het volk // maar het zijn juist de mensen uit de elite die zich nergens voor schamen en eigenlijk misdaden tegen de mensheid plegen het korstje brood ook nog opvreten van de minderbedeelden ze verdienen 10 keer modaal en nog meer erbij stelen van de armen kom ik bij de franse revolutie!! begin er begrip voor te krijgen
  WAAR???? is de politiek WAAR zijn de vakbonden WAAAAAAR zijn de kerken

  Like

   • Blurp,
    toch even bemoeizuchtig en inhakend op de besnijdenis.
    Maar heb jij weleens van phimosis en paraphimosis gehoord? Volgens mij niet, en is toch weer zo te vinden op het internet.
    Dus jouw woorden over dat verbond met God en het besneden zijn moet ik wel een beetje om lachen. Want je zal als man maar van de bovenstaande ziektebeelden last hebben en dan, gewoon maar lekker alles laten zitten??? want dan mag je het “paradijs” niet meer in? Beetje onzin natuurlijk.

    Like

   • Besnijdenis van zowel jongetjes als meisjes is een zeer diepe vorm van Ziels verkrachting. En nog maar 1 van de zeer vele vormen van misbruik geweld en verkrachting die dat soort kinderen gedurende het opgroeien over zich heen gestort zullen krijgen.

    Het is dan geen wel of niet mogen maar niet meer kunnen daar de Zielsinhoud van het bewustzijn een geheel ander fundament dan het aangeboren ware wezen heeft gekregen.

    Sommig kan mischien wat zeer moeilijk is in zo een omgevende cultuur mischien nog genoeg helen voor weer contact met het eigen aangeboren ware wezen maar gebruikelijk sterft men als men gemaakt is staande in de levende dood doende wat men doet tot het bittere einde geprogrammeerd.

    Dermatig verkracht en vervormd worden heeft diepste invloed dermatig dat zelfs alle normen en waarden omgekeerd worden en goed wordt kwaad en kwaad wordt goed zoals in de bronpsychopatenwerelden van de bronpsychopaten of bankaire adel gebruikelijk is met hun cabalistische normen en waarden.

    Men is dan zelfs niet meer in staat tot Vrede daar de complex inhouden dan chronisch “blijven roepen dat er wat mis is er moet gevochten er moet gevlucht worden altijd in conflict. Altijd in doodsangst altijd in haat. Anders het geweten om de misdaden wel doet moorden en bang doet zijn voor wraak.

    Dit soort culturen hebben ook altijd rassenhaat zaaiende oorlogsreligien.

    Beter ook nooit laten immigreren want die zaaien dood en verderf in de wijken en verkrachten allles dat los en vast zit en elke leeftijd luier geen bezwaar als de Han chinesen met de islamitische oeigoeren ook moesten bevinden.

    Geheel de immigratiepolitiek is dan ook een bewuste misdaad tegen de Mensheid en menselijkheid met wat dat voor gevolgen had dat de hoge raad en job cohen 1972 al doofpotten daar ze er zelf ook in zaten en mee vraten.

    *je ziekten onder de voorhuid komen overwegend van joodse vrouwen af die peuterjes verkrachten en misbruiken oa ook vishaakjes aan de eikeltjes steken en zo mind controlwerk aanleggen dat heel het leven lang onderdanig aan ze doet zijn. Hebben we het nog geen eens over Baby ribbetjes breken en daar wekenlang in lopen rond poeren met die wijsvingers van ze. Maken die hoeren de meest obedient slaafjes mee ook bij eigen kinderen en babies waar je op de fotos wel eens de blauwe vingertjes en teentjes vast ontgaan omdat die gebroken zijn ter onderwerpende martelingen.

    *phimosis ja. Gevolgen van sexueel misbruik. Dan komen er op de voorhuidrandjes lidtekentjes die dat dus doen samentrekken en die gevolgen geven. Gewoon misbruik anders niet. In israel schrikken ze zich op moment ook al dood om wat er op de schooltjes gebeurd. Hier valt een na ander schooltje en creche uit de boom van kinder bordeel zijn.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.