Media -Maffia

Trouw en Parool houden groei niet vast en worden nu ook slachtoffer van hun Ja-geknik.

Agent Rishi
Vertrouwen in ‘Jaknikkers’ en ‘Maffia’ journalistiek verder omlaag.

( van onze Wie neukt wie privé redactie i.s.m. onze Jaknikkers Villamedia redactie)

Amsterdam-Noir-‘Parool-Censuur journalist Paul Vugts’  mocht dan wel uitgeroepen zijn door de Rechtbank van Amsterdam tot hun beste ‘ Pr-rechtbank verslagever’ van 2013 , maar kon zijn lezers niet meer bemoeien.  Hij valt gewoon te veel op als ‘Pr- loopjongen van de Amsterdamse Rechtbank’. Na twee kwartalen is de groei wat betreft betaalde print oplagecijfers van Trouw en Het Parool tot stilstand gekomen.

‘Christen’ krant Trouw vervalt in zijn oude geloof van heksenjacht op Micha Kat. Malleus Maleficarum.
Het is de weg naar het einde van deze ‘Jaknikkers -Pers’, die alleen ‘nieuws’ brengt waar de Gevestigde Orde zich geen buil aan kan vallen. De (werkloze en uitgebuitene) Lezers krijgen ze steeds meer en meer door.  Dan laat Trouw zich nog misbuiken door de ‘ ‘ Gevestigde (Pedofielen) Orde  met kennelijk weer zo een verlopen dronkaard uit de grachengordel Adri Vermaat. Adri publiceert alles voor een Wijntje of Whiskytje.

Dat blijkt uit de gepubliceerde HOI-cijfers over het derde kwartaal in 2013, vergeleken met hetzelfde kwartaal in 2012. Alle drie de kranten zakten wat terug. Trouw daalde van 90.883 naar 90.338 exemplaren en Het Parool zakte van 57.205 terug naar 54.828 exemplaren. Van alle nationale en regionale kranten heeft alleen het Financieele Dagblad voor het derde kwartaal op rij de groei vast weten te houden. De betaalde print oplagecijfers stegen van 47.703 naar 48.353 exemplaren.

Is Volkskrant Columnist Lidy Nicolasen een ‘VVD-Complot-Mens’.Lidy Nicolasen
En ook de Volkskrant laat een lichte stijging zien: van 226.712 naar 226.982 exemplaren, ondanks dat zij nog de klassieke verlopen Grachtengordel gebral van Columniste als Lidy Nicolasen publiceren, die pal achter de voormalige hoogste baas van Justitie de Top VVD Pedofiel Jorris Demmink blijft staan. Ook Ldiy publiceert alles voor een Wijntje.

De Correspondent” van de Grachtengordel-Godmohter en Bankier-Gangsterin Femke Halsema  beweert 20.000 leden gegroeid te zijn in 2013 is niet te contoleren. Maar kreeg toch een Plactic-Fantastic-Prijs van de ‘Ja-Knikkers Villamedia’.
Qua digitale abonnementen is er nog geen echt vergelijk mogelijk. Het HOI, Instituut voor Media Auditing, heeft sinds het eerste kwartaal van 2013 de opzet om cijfers te meten anders opgezet. Alleen bij Digital Only Replica is er vergelijk mogelijk.

Alleen dode vissen zwemmen met de stroom mee of staren met een stel hersens naar “Utopia”.
John de Mol prijs
De Oude tot op het bot verrotte ‘Jaknikkers- Pers’ wordt inmiddels door hun laffe  Collaboratie met de Heersende roof de massa scheel Klasse compleet opgevreten door de Media-Maffia van  Maffiaboss John de Mol met zijn Hersenverpulveraars milieu vervuilende producten als Utopia.  De nog nadenkende Burgers halen hun nieuws steeds meer en meer  bij de Vrije en onafhankelijke Volks nieuws website’s als “Volksnieuws uit Amsterdam-Noir” en Klokkenluider en Niburu, die inmiddels dagelijks meer lezers trekt dan Nieuwe Revu en Panorama bij elkaar.

7 antwoorden »

 1. Press TV: NSA using same paradigm on Congress: Alfred Lambermont Webre

  EUCACH ORG director submits law banning HAARP to EU committee interviewing Snowden, is arrested – Interview by Alfred Lambremont Webre

  Posted on January 7, 2014 by Jean

  EUCACH.ORG director submits law banning HAARP to EU committee interviewing Snowden, is subjected to unlawful arrest and attempted psychiatric commitment

  BRUSSELS – Melanie Vristchan, public information director of the European Coalition against Covert Harassment, describes how she was subjected to unlawful arrest and attempted psychiatric commitment only days after she was in contact with the Chairman of the Human Rights LIBE Committee of the European Parliament concerning EUCACH testimony regarding a proposed EU law to ban HAARP, chemtrails, and new physics implant mind control technologies.

  The LIBE Committee is presently taking Edward Snowden’s testimony regarding the NSA global cell phone and Internet spying program. EUCACH.ORG’s proposed law bans the secret NSA program to spy on and control people thoughts from inside their brains through nano-implant technologies.

  Melanie Vritschan’s remarks came in a January 7, 2014 ExopoliticsTV interview with Alfred Lambremont Webre.

  1. EU Legislation To Ban HAARP, Chemtrails, & New Physics Nano-Bot Mind Control Technologies
  http://eucach.wordpress.com/2013/11/20/european-commission-regulation-proposition/
  2. EUCACH.ORG
  http://www.euchach.org
  3. Download Statement of Melanie Vritschan (PDF)
  Download Declaration_events_301213_EN
  http://exopolitics.blogs.com/files/declaration_events_301213_en.pdf
  Read more:
  http://jhaines6.wordpress.com/2014/01/07/eucach-org-director-submits-law-banning-haarp-to-eu-committee-interviewing-snowden-is-arrested-interview-by-alfred-lambremont-webre/

  Like

 2. Nu we het toch over media-maffia hebben:

  Derk Sauer is 100 procent AIVD-CIA-Mossad desinformatieagent. Alles wat we over Rusland denken te weten komt uit de bek van die griezel. Uitgever van de Playboy en verzot op veel te jonge hoertjes. Sauer Is (volgens van Bommel van de SP) geen lid van de SP maar liegt daar wel over om een façade van sociale bewogenheid op te houden. Sauer liegt altijd en die advocaat van Gazprom (uit het filmpje) werkt vermoedelijk (ook) voor Rothschild.

  Like

  • Sauer neemt NSB Handelsblad over met wat “zakenvrienden”.
   Sauer heeft ook nog bij de IRA gezeten en is dus medeplichtig aan terrorisme (zie filmpje hierboven) maar ook daar kwam ie mee weg 😉

   Like

 3. Ook het Parool zit bij de bovenklasse aan tafel. Het gezin Soetenhorst (NRC/Parool) kwam graag bij de familie van Beuningen op de Veluwe, waar zij natuurlijk de macht ontmoette. Een ervan was de directeur van RSV en daarna directeur van de Hoogovens, ir. Maarten van Veen. Op de achtergrond trok de familie van Fentener van Vlissingen, goede vrindjes met Adolf Hitler, aan de touwtjes.
  Zoals Ian Buruma zegt: “In de WOII collaboreerden ze en na de WOII hadden zij weer de macht.”

  Uit de krochten van de families, die er toe doen in Nederland.
  De familie Zorreguieta komt eraan.
  De familie Poch heeft een beetje pech. Hij kent de mores niet en dan vergaathet je net zoals Dirk Scheringa, oprichter van de DSB-bank: je wordt verguisd.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.