Maatschapij

‘VVD-Loco-Burgemeester-Gangster Carel van G.’ van Wijk bij Duurstede was spil in Volkse-wietplantage.

PvdA in de Rip-moord-deals en de VVD in de Wiet-plantages.
De AIVD van de PvdA Minister Ronald Plasterk en de FIOD van de VVD- Bestuur-Gangster Frans Weekers wisten en weten van niets. Ronald Plasterk liet ons wel weten alle bestuurders  van de PvdA en de VVD  fatsoenlijk zijn.

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Kennelijk is de mogelijkheid om middels de klassieke Politieke misdaden als fraudes en oplichting de zakken crimineel bij Carel van Gelder pngte vullen aan het opdrogen voor de politieke ‘Ratten in pak’. En storten de PvdA en de VVD politici als echte Vrijmarktwerking aanhangers zich nu ook vol participerend de Volks-criminaliteit in. 

Zeer opvallen is het te moeten vaststellen dat de drie volgens HBO.NL meest ‘populaire’ misdaadjournalisten Peter R de Vries, John van den Heuvel en ‘Kinnebak Alberto Stegeman’  tot vandaag de dag nog nooit een (negatief) woord hebben uitgezonden of gepubliceert over de letterlijk uit de pan reizende Politieke (Pedofielen) Topcriminelen als de VVD-ers ‘Joris Demmink’ aka de “Bijbanen Koning”, etc  . Wellicht verboden door hun baas dr. Goebbels der lage landen Maffia Boss John de Mol: laat de ‘SBS- Hersendoden’ in hun eigen Utopia.

Onno HoesWethouder-Bestuur-Gangster en waarom niet ook nog feestelijk de ‘Loco- Graai maar raak Burgemeester Carel van Gelder‘ van Wijk bij Duurstede zou betrokken zijn geweest bij een grote wietplantage. Het is nog niet duidelijk of hij dat heeft gedaan in overleg met zijn partij genoot en college Burgemeester ‘Onno-Wietpas-Hoes’. Onno was te druk met schandknapen voor commentaar en het is sowieso algemeen bekent dat Onno meer in de cocaïne en Poppers zit..

Het AD schrijft donderdag dat hij na een inval uit zicht van justitie wist te blijven, doordat hij een stroman gebruikte die hij zwijggeld had beloofd (kuch).

VVD-Klasse-Justitie puur sang: Al drie ton Luxe-Wachtgeld voor corrupte VVD-Gangster Hooijmaijers.
Ton HooijmaijersOmdat de Volkse-stroman het beloofde geld niet kreeg, besloot hij toch een verklaring af te leggen en werd direct ingesloten. De krant zegt documenten in handen te hebben die de betrokkenheid van de VVD-wethouder- Loco Burgemeester Carel van G. bevestigen. De stroman vertelt binnenkort in een strafzaak over de rol van extreme egoïst Van Gelder, die zelfs zijn Volks-Katvanger heeft opgelicht. Ja, eerlijk delen staat niet in het woordenboek van een ‘Ras VVD’er’. De corrupte VVD-wethouder en Loco Burgemeester heeft via een schriftelijke verklaring laten weten, lopende het onderzoek, niet te willen reageren. En rekent op  zijn partijgenoot Fred Teeven dat hij bijv. ook middels een ‘stroom- storting-kje’ de dans ontspringt. Verder dreigde hij net als zijn criminele partijgenoot Ton Hooijmaijer de Super de Luxe Wachtgeld regeling in te duiken als het eerlijke gedeelte van Justitie hem als echte ‘VVD-Heer Wiegel’ zou gaan lastig vallen.

Fluwelen-Schilpad recht voor de VVD-Bestuur-Gangster Carel van Gelder van Wijk bij Duurstede’. Waarom?
De stroman en een andere getuige zeggen dat de wethouder het plan voor de wietplantage voorstelde, financierde en op poten zette. Een normale burger had op dergelijk bewijs al maanden in voorarrest gezeten, maar nu geen VVD-Snelrecht maar het ‘Fluwelen -Schildpadrecht’. Wat weet Carel voor vuiligheid van zijn partij genoten?
De VVD-hennepkwekerij werd in 2010 in Arnhem opgezet. Een jaar later werd de plantage opgerold. De stroman hield toen zoals afgesproken zijn mond over de rol van de corrupte ‘VVD Bestuur-Gangster wethouder Carel van Gelder ’.

Beperk uw leed. Stuur het ‘Criminele-Politieke- Haagse- PvdA-Tuig’ ( en hun Bazen de VVD) naar hun (tweede) huis  Villa of het gevang  in en stem de komende Gemeente verkiezingen op de SP en /of de Partij voor de Dieren of de Lokale Partijen.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor aan alle betrokkene voorgelegd.

11 antwoorden »

 1. Sinds het hondenbeleid, het stokpaardje van de PvfAso om hun achterbaanse allochtonen tevreden te stellen (boete Eur 90 voor niet-aangelijnde honden), inhoudt dat honden aangelijnd moeten worden is het legaal en illegaal graaien van de politici in de vleespotten in het buiten Nederland toegenomen. Mevr. drs. Herfkens in New York kan daarover meepraten.
  Ik zou zeggen laat de honden vrij, schaf de hondenbelasting af en vervang deze door een hondenaansprakelijkheidsverzekering en lijn de politici aan.
  Je moet eens zien hoe snel de criminaliteit in buurten en door politici naar beneden gaat.
  De politicusriem moet zo kort zijn dat je hem zelfs om de hoek in de gaten kunt houden.
  Politici kennen geen trouw zoals honden dat hebben voor hun kameraad/baas.

  De mores is politici moet je kort aangelijnd houden en vooral hongerig laten. Hebt u wel eens gezien hoe dik hun nek wordt als ze op het pluche zitten. Vlamingen noemen ze niet voor niets diknek. Dus in ’t vervolg hebben we het over diknekken in de Tweede Kamer i.p.v. ,,,

  Uit beerputten van het politieke leven in Nederland, waar de corruptie en nepotisme bon ton is, alleen de burger wordt door de hournalist (hypotheek en kindertjes zijn de touwtjes va deze trekpoppen) in ’t ooitje genomen, zoals Pis & Water dat doet.

  Like

 2. Onno Zonder-voorhuid is buitenbeeld. Voor het CIDI mag hij niet meer naar buiten treden. Babara Barend heeft de buitenwachtfunctie van hem overgenomen. Hoelang, een Chinees, hij nog voorzitter van die lobbyclub is? Lang zal het niet meer duren.
  Hij is geen velden of wegen een Tonny Curtis, maar een ordinaire relnicht.
  Hij wordt geruisloos afgevoerd en mag op zijn hoogst de billen van zijn man Albert afwegen.

  Like

   • En een ronny naftaniel die babies serie verkrachtte en meer dan tien burgers vermoordt heeft met zijn rascistensmoelwerk. En bij het ministerie van buitenlandse zaken bij geheime besprekingen zat en wel even bepaalde wie er wel en wie er niet Holland in mocht.ttv van een Palestijns minister die vuile pauper.

    Like

   • Dat is de leegte Gerrit deze mensen kennen geen liefde daarom zijn het allesnaaiers geworden op zoek naar invulling van de leegte maar de leegte word steeds leger en zelfs met al het gejatte geld van het volk kunnen ze de leegte niet vullen.Armoedzaaiers.

    Like

 3. Door de huidige wiet te criminaliseren en door een verbod en jacht er op is de prijs flink opgedreven.Omdat deze wiet te gezond is voor het volk willen ze liever dat we de ongezonde onkloonbare genetisch gemanipuleerde wiet roken die straks wel gelegaliseerd gaat worden.Hoop geld vangen (vandaar de jacht erop)en het doel dienen, de bevolking ziek maken met goedkope bagger wat geen drol kost en waar ze dikke winsten op maken.En door elke maand zaadjes nodig te hebben komen de hebberige telertjes zich massaal in kaart brengen zodat ze éen voor één opgeruimd kunnen worden en de markt geheel overgenomen kan worden.En om te kijken hoe we het er op doen is het verkrijgbaar in de eerste spyshops.Waar je met een pak camera’s en richtmicrofoons op je smoel je ongezonde de troep kan halen.Met de flavors van dr Oetlul.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.