Elitaire Misdaad

Kansloze Edwin de Roy van Zuydewijn weer in de slag met het “Royal-OM” van Nazi Prins Bernhard.

Agent Orange

OvJ. Susanne Terporten van het Royal RTL4 Boulevard Riool Royal- OM : “mijn tietjes zitten goed dus wie maakt ons wat!”

De lange arm van Prins Bernhard basht niet alleen “Karata Bob” en Fam. Zuydewijn.

( van onze Royal VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir– Weer is er sprake van frictie tussen de ‘Royal-VVD-Justitie’ en de kansloze Edwin de Roy van Zuydewijn, de voormalige echtgenoot van prinses Margarita.

Mark Rutte bralt VVD- Leugens voor Prins Bernhard in de zaak Edwin de Roy van Zuydewijn.
De ‘VVD Snake Rutte’ ontkent als een krankzinnige met klem dat hier sprake is van een conflict tussen de Steenrij “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” en de kansloze armlastige Roy, die nu al een jaar of tien door de Media-maffia strontton van o.a. de ‘Valse VVD Nicht Albert Verlinde-kliek’ wordt gehaald als ware het een Koningsfeest.

Het ‘Openbaar Royal Ministerie’ wil DNA bij hem afnemen naar aanleiding van een geval van valsheid in geschrifte waarvoor De Roy van Zuydewijn in augustus vorig jaar is veroordeeld tot een taakstraf. Zijn raadsman Gabriel Meijers heeft bezwaar tegen dat voornemen gemaakt, want die vreest terecht dat het ‘Royal-OM’ wellicht dan ‘Kansloze Roy’ zijn DNA bij de één of andere niet opgeloste ‘VVD-Pedofiele Joris Demmink- zaak’ dauwt.

Ik heb in een telefonisch onderhoud met het ‘Staatsbureau- DNA’ dat zijn primeur resultaten in de Vaatstra-zaak exclusief door de AIVD-Politie-informant Peter R de Vries naar buiten toe laat twitteren (opmerkelijk dat Peter R zijn Twitter nooit op zwart wordt gezet)  van het ‘Openbaar Royal- Ministerie’ geprotesteerd tegen dat voornemen”, aldus Meijers. Het ‘Royal-OM’ zocht contact met hem enkele dagen voor het Kamerdebat-gebral ( eindresultaat stond van te voren al vast) over zijn kansloze cliënt op 4 december, toen het op zoek was naar zijn cliënt. Justitie deelde de advocaat kort daarna per brief mee dat het had besloten het afnemen van DNA uit te stellen tot de behandeling van het hoger beroep in deze zaak.

,,Ik heb onder meer gezegd dat ik niet begreep hoe het afnemen van DNA kon helpen in een zaak van valsheid in geschrifte”, vertelt Meijers. ,,Hoe kan DNA in dergelijke gevallen opportuun zijn? Volgens mij heeft de VVD Minister van Justitie Ivo Opstelten aka “Het Zwijn” dat ook al eens gesteld.”

In maart is er een regiezitting voor het hoger beroep in de zaak tegen de 47-jarige De Roy van Zuydewijn en wij kunnen u hier vast mede delen dat De Roy van Zuydewijn zal worden veroordeeld, anders wordt de “Koninklijke Familie Nooit Genoeg” boos

12 antwoorden »

 1. dit stinkt weer dit zaakje wordt zeker als voorbeeld figuur gebruikt die van zuydewijn om van iedereen dna te pakken die gasten met die nep regering en corrupte pedofiele openbaar ministerie denken dat ze boven de wet staan met der eigen wetjes

  Like

 2. En de tollerantiewet die ze willen gaan opleggen is niet meer dan bedoeld om je alles wat onwelgevallig is door je strot te kunnen duwen en je daarbij monddood maken in je vrijheid van meningsuiting op straffe van ziekelijk hoge boetes.Met die wet kunnen ze echt iedere waarde en normen onderuit trekken.Toevallig begint dat met dat je geen homo’s mag beledigen als het al een eerlijke wet zou zijn dan mocht je geen mens beledigen en niet specifiek homo’s.Dus u voelt ‘m wel aankomen.Bukken voor uw uitkering?

  Like

 3. Ik snap niet dat mensen het er mee eens kunnen zijn dat als we allemaal ons dna zouden afstaan aan een organisatie die nou niet bepaald uitblinkt in vertrouwen en integerheid.Als de overheid eerlijk zou zijn zou ik er geen problemen mee gehad hebben maar dat is niet het geval.Integendeel.Dus geef mij eens één goede reden waarom het goed zou zijn je dna af te staan aan onbetrouwbare mensen die ook nog eens het recht ontoegankelijk hebben gemaakt voor de gewone man die geen miljarden kan rippen en zich daarmee kan vrijkopen.Met andere woorden als er misbruik gemaakt word en die kans is groot, heel groot vooral als je wat commentaar op hun gedrag hebt dan kan je je daar niet naar behoren tegen verdedingen.En gezien wat er rondloopt en het niet zo nauw neemt met de wet en de kinderen word het wel heel makkelijk gemaakt om al hun misdrijven in onze schoenen te schuiven.Net als dat onze privacy gewaarborgd zou zijn maar het tot op heden nog niet is geweest.Daarbij kunnen ze zelf niet eens uit zichzelf fouten toegeven en is dader word slachtoffer gemaakt en andersom meer regel dan uitzondering.En straks mag u ook niet meer protesteren, ik protesteer toch nooit en wie dan leeft wie dan zorgt zeggen de egotrippers onder ons dan, maar begrijpen niet dat je dan niks meer te vertellen hebt en het overal op straffe van mee eens moet zijn hoe bizar ook.

  Like

 4. Het afnemen van DNA is een (criminele) hobby van het OM. Hebben ze je DNA dan loop je een groot risico dat het aan heel smerig zaakje wordt gesmeerd: een zogenaamd ‘Jaspertje’.

  Ik geloof er geen geen bal van dat De Roy valsheid heeft gepleegd, ik denk eerder dat op de computers bij het OM het programma Paint staat. Fluitje van een cent…

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.