Maatschapij

PvdA, GroenLinks en VVD Amsterdam laten Twitter-Amsterdam-Noir per direct op zwart zetten

Twitter account

Naar aanleiding van dit artikel:Amsterdam gaf feestelijk te veel ‘subsidie’ aan “Dikke Deuren” en vordert nu niets terug.hebben de politieke Ratten in pak van de VVD en de PvdA en GroenLinks  ‘Twitter- Noir’’ weer op zwart gezet.

De laatste keer dat Twitter-Noir op zwart ging was door Onno- Schandknapen -Hoes en zijn ‘VVD-Homo-Maffia- kliek’ gepleegd: “Maastrichtse ‘VVD-Schandknapen-Maffia’ van ”Keizer Onno I” zet Twitter weer op zwart”.

Vrij marktwerking kan slecht tegen Vrijheid van meningsuiting. De ongesigneerde riool Vrije marktwerking is kennelijk alleen Bon Ton bij de Eega van Onno-Schandknapen-Hoes  de RTL Leugen en smaad en laster RTL-Boulevard van de Valse ‘Royal-VVD Nicht Albert Verlinde’.

Vrij markwerking kan slecht tegen Vrijheid van meningsuiting

 

4 antwoorden »

  1. Alleen het feit dat er een wet komt tegen protesteren dat zegt alles al.Dan ben je overgeleverd aan de willekeur van een evil slavendrijver.Dat zou het volk toch wakker moeten maar blijkbaar doen ze liever vrijwillig de boeien om zodat ze straks gevangen vernederd en vernacheld kunnen worden.Wat er met hun kinderen nu gebeurd interesseert ze al niet dus wat dat betreft zijn ze de boeien wel waard.Alleen al voor de desinteresse in het leven van hun kinderen.Dat ze zelf graag slaaf worden wil nog niet zeggen dat hun kinderen daar ook zo over denken als ze zich bewust worden welke horror er voor ze gecreerd word.Maar ja stel je voor dat je van je luie reet komt om eens te gaan werken met zijn allen voor een betere toekomst voor de kinderen straks.Voor al die mensen die het geen moer interesseert.Ga je diep schamen!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.