Elitaire Misdaad

Feodaal-Scheidsgerecht is Schijtonrecht, Top-Bankier-Gangster Sipko S. beloont voor zijn misdaden met 9 ton.

JP Morgan
Medisch Scheidsgerecht is Feodaal Schijtonrecht. Fraude gepleegd, een miljoen beloning mee, Houzee!   

CDA: Asscher faalt opzettelijk aanpak van Mega-fraude van zijn Partijgenoten en zijn ‘VVD-Bankier-Gangsters’. Als jij een bank beroofd dan word je gestraft maar als de bank jou beroofd dan wordt er niet gestraft, sterker nog men wordt ervoor beloond.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-Top-Gangster Sipko S. weg met een grote zak Poen bij ‘Rabo-Misdaadbank’ en met een koninklijke onderscheiding van de scheldende, beledigende en kennelijk aan de cocaïne zijnde ‘PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem’.
Steel mee met de VVDeeee!

We zijn een bananenmonarchie geworden voor Ratten in pak.
Genadeloos ‘VVD-Snelrecht’ ‘Dutch-Volksgerichtshof’ voor de onopgeleide, arme massa en ‘Fluwelen-handschoenen-Schildpad Recht’ voor de Ratten in pak van de Heersende klasse.
Er komt geen einde aan de “Lange Mars” van reeks schaamteloze op het waanzinnige af zijnde onrechtvaardigheid in “Banana-Fraude-Nederland”.

Sipko SchatHet Wetboek van Strafrecht failliet voor en door de VVD-misdaadpartij met goedkeuring van hun ‘PvdA-Hoertjes’.
De op ‘staande voet ontslagen’ wegens Mega-Fraude de ‘Rabo Godfather Sipko Schat’ krijgt bijna 900.000 euro mee als beloning voor zijn misdaden en hoeft niet te solliciteren. En komt nimmer in een ‘PvdA Kapo Jetta Slaven-Werkloze Werkkamp’. Hij moest het veld ruimen na de Libor-affaire. In die ‘VVD-Heren kringen’ heet ontslag op staande voet voor stelen van honderden miljoenen het veld ruimen en feestelijk op weg naar vele tonnen of miljoenen vergoeding-bonus en een leven Buitenzorg.

Volgens bestuursvoorzitter Batenburg geeft het Scheidsgerecht een ‘opvallend maatschappelijk signaal’, namelijk dat medisch specialisten en andere elite in Nederland anno 2014 een grotere ‘scharrelruimte’ en een hogere rechtsbescherming tegen ontslag hebben dan iedere andere medewerker of gewone eerlijke arbeiders.

Ivo Opstelten bralt: “Kruimelcriminelen vervolgen, Mega Bankier-Gangsters vrij spel”.
Als een simpele medewerker met een hongerloontje vanmiddag een printer van het ziekenhuis of de Bank mee naar huis neemt om zijn huur te kunnen betalen en die vanavond voor vijftig euro op Marktplaats zet, staat hij morgen met nul euro op straat. En zit hij de volgende dag gedwongen in één van de PvdA “Kapo Jetta Klijnsma Slaven Werk Kampen” met een lichtgevend vernederd geel hesje aan, zodat iedereen kan zien dat hier een werkloze ‘VVD Gestapo-man Sjoerd Potters Profiteur’ staat”, vertelde Boomkamp zichtbaar geëmotioneerd.

Crisis? Voor Wie dan? Bikkelhard VVD- Snelrecht ? Voor wie dan?
Nergens is informatie te vinden welke corrupt “Tuig in Zwarte Toga” in de feestelijk met tonnen smijtende Feodale-arbitrage–commissie zitten.
Dat doet ons vermoeden dat de voorzitter waarschijnlijk de Grachtengordel-Godmother Femke Halsema is, aangezien die alles wat krom is recht praat en daarnaast zelf Top-Bankier-Gangsterin is bij de ‘ASN Misdaadbank’.

Banken beroven mensen.
Banken beroven mensen
‘Feodaal –Arbitrage’ is particuliere rechtspraak buiten de gewone rechter om voor de Elite-Gangsters. Vooral in het bedrijfsleven kiezen corrupte partijen vaak voor  de ‘Fluwelen Schildpad-arbitrage’ als alternatief voor een procedure bij de rechter. Bij schriftelijke overeenkomst kunnen partijen tussen hen bestaande geschillen aan  Feodaal arbitrage onderwerpen. Dit geldt ook voor toekomstige geschillen middels het arbitraal beding. Bij arbitrage leggen betrokken partijen hun geschil voor aan één of drie arbiters ( ons kent ons scheidsrechters) die daarover een beslissing geven. Deze beslissing wordt vastgelegd in een voor betrokken witte boorden criminele partijen bindende uitspraak. En daarna trekt iedereen een Lange (cocaïne) neus naar het Klootjesvolk.

‘Bankier-Gangster Schat’ was eindverantwoordelijke voor de Libor-Mega Misdaad-affaire waarvoor de VVD-Justitie reeds eerder al een schikking als Straf gaf. Hij blijft trouwens ook gewaardeerd lid van de VVD.
Rabo-bankiers manipuleerden belangrijke internationale rentetarieven. Rabobank schikte de hele kwestie met de ‘VVD-Justitie’ en goed van hun PvdA-Hoertjes. Zij betaalde boetes tot 774 miljoen euro.
Schat kon aanvankelijk aanblijven, omdat hij steun kreeg van de corrupte raad van commissarissen en toezichthouder De Nederlandsche MisdaadBank. De lokale ‘Rabo-MisdaadBanken’ wilden alsnog van hem af. Drie weken later verdween Schat met een Schat aan Poen.

Feodale arbitrage commissie geeft 80 jaar uitkering van een bijstand gerechtigde familie cadeau aan betrapte ‘Bankier- Gangster Schat’.
Na een zogeheten Feodaal arbitrageprocedure met als Rechter pure ‘Ratten in pak’ bleek dat Schat één jaarsalarisje meekrijgt van 884.000 euro. Dat is om in termen van de PvdA eerlijk delen te spreken ongeveer net zo veel als een bijstand familie die buiten zijn schuld werkloos is geworden in 80 jaren ontvangt. Uiteraard hebben wij de fractievoorzitter van de ‘PvdA-Hoertjes’ de ‘Playboy Diederik Samsom’ en de partij Leider de ‘Showbizz arbeider Hans Spekman’ om commentaar gevraagd, maar die verwezen ons door naar hun Boss de  VVD “Snake Mark Rutte”. Rutte liet ons weten dat alle Bankiers met als het grote voorbeeld de voormalige Minister van Financiën voor de Rijken hun VVD-Boegbeeld ABN Bankier-Gangster Gerrit Zalm aka “de Harde” prima eerlijke Liberalen zijn die goed ‘Graai maar raak’ werk misdaden verrichten door op hem en zijn misdaadpartij te stemmen.

8 antwoorden »

 1. Hola aloha Steven el Polder Padrino 😉 ,

  Kan jij nog die nep vakbondsbestuurder Wim Kok herinneren of snoepte je in die tijd teveel van de geestverruimende middelen, amigo (Geintjehhhhhhhhh)? Hij was later ook nog premier/hofnar van dit Koninkrijkje. Enneh daarna ging hij net zoals alle Ratten In Pak zijn vakken vullen bij een bank.
  En zie in de onderstaande beelden hoe VOC’er Kok als een echte letterverkenner enneh zakkenvuller LIEGT en BEDRIEGT.

  Ps. gerrit gerritsen is Wim Kok ook besneden?

  Wim Kok (PvdA) & Exhibitionische Zelfverrijking

  Like

  • pabloooow ik probeer me een beeld te vormen van al die!!!! mensen die !! zeg maar bekend staan als graaiers en kindernaaiers mens mens mens??/ dier dierlijk?? beesten je hebt lieve en vals honden zo is het met mensen ook alleen de mens heeft van moeder natuur /// god// de gave gekregen om na te denken . en en en nu zie ik die wim kok hier voor me met gevouwen handen en een smoel kijk eens hoe goed ik ben maaaaaaaaaaaaaar hoe haalt zon bastaard het in zijn kop om van de vakbonden naar schell te gaan DAN toon je toch aan dat je gewoon heelemaal niets waard bent als mens dat je 40 jaar geleefd hebt met een zwarte leugenachtige judas ziel

   Like

   • Hola aloha Polder Hermano GeeGee,

    GeeGee Met Amerikaanse tongval uitspreken voor de juiste semantiek/toonhoogte en als jij dat zelf wilt natuurlijk 🙂 .

    Jij ageert hier ook altijd terecht tegen het Zionisme, de besneden letterverkenners. Echter je promoot Geert Wilders als de nieuw messiah. Maar wist je dat Geert Wilders lid is van AIPAC en daar komt hij eerlijk voor uit, zie onderstaande beelden. AIPAC is een Amerikaans Israelische Zionistische beweging. De mannelijke leden hebben meestal hun organisch keppeltje, voorhuid, verloren door de traditionele besnijdenis en daarom dragen ze ter compensatie een keppeltje op hun hoofd zoals Geert Wilders op deze beelden.

    Geert Wilders met keppeltje ”Genoeg is genoeg”

    Daarom ben ik een Poltiek Atheïst, want ik geloof niet in politiek, want dat is allemaal een pot nat.

    Enneh deze levenservaring heb ik weer van een andere medemens meegekregen.

    De wreedheid van de tijd
    en alle kwellingen
    zijn minder erg dan ver van zijn
    en God vergeten.
    Want die kwellingen gaan voorbij,
    maar die vergetelheid niet.
    Zij/Hij alleen is gelukkig
    die, wakker en God indachtig,
    zijn geest dicht bij God brengt.

    -Rumi- (een soefi)

    Like

   • hee pabloooow laat geert die kar nou eerst maar op de rails zetten als het zover is kunnen we hem altijd nog naar de eeuwige jachtvelden sturen ///// p ik heb niets tegen joden of wie dan ook maar als ze in hun bijbels schrijven dat iedereen die niet van hun geloof is vermoord mag worden /////// kill the best off goyim///// de kennedys de romano s enzv enzv enzv en dan natuurlijk sanhedrin 57 b prima maaaaaaaar!!! dan niet in nederland in mijn land bij mijn kindertjes en negen kleinkindertjes en mn hond en mn geit

    Like

   • Ha die GeeGee,

    Als die geblondeerde Polder Adolf de nieuwe Führer wordt, dan denk ik dat Pabloowtje zich zelf uit Holanda laat deporteren. Maar aan de andere kant, hoog in de Andes is de politiek ook een pot nat net zoals in de Lage Landen. Ach ik overleef al 30 jaar dictatorschap-koningschap van de Oranjes en hun hofnarren-politici in de Polder en Geert Wilders is ook een hofnar van de Oranje´s, dus in wezen verandert er niks.

    Enneh GeeGee de blowers in Holanda hebben aan het woord VOC een positieve betekenis gegeven en deze van de week opgedane letterervaring wilde ik met jouw delen als letterverkenner, want mi alma vindt deze betekenis wel CHILL:

    VOC = Verbond voor Opheffing van het Cannabisverbod

    Groetjes cordial Pablooowtje

    Like

   • CANNA BIS in amerika zijn de problemen zo groot het volk begint in opstand te komen wat doet de regering daar nu ze geven de canabis vrij de achterliggende gedachte is maak ze willooos volgende stap!! de coke wordt vrij gegeven capice ??

    Like

   • Hola aloah GeeGee,

    Met blowen heb ik nooit problemen gehad zolang ik het niet teveel gebruik net zoals met vuurwater. En af en toe ook een periode niet blowen en drinken zoals de afgelopen 5 dagen en vandaag ook sta ik droog, Want anders is Nederwiet niet geestVERRUIMEND maar geestDODEND. De diehard letterverkenners/intellectuelen hebben daar ook vaak last van, want ze hebben een overdosis letters vrijwillig tot zich genomen en dat is ook vaak aan houding af te lezen, but:

    Long Life The Freedom of Choice

    Enneh nu ga ik verder verkennen, want als ik ergens te lang blijf hangen, ga ik mij altijd vervelen. Maareh ik vermaak mij altijd op deze site enneh EL Polder Padrino Steven past geen digitale apartheid/ban toe zoals vele andere journalisten van de Nieuwe Media wel doen, maar dat is hun vrije keuze.

    Groetjes cordial van Latino Pabloowtje met kaaskop

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.