Maatschapij

De crisis is voorbij, niet voorbij, wel voorbij: Winkel leegstand verder omhoog in 2013.

De Internationale
Stem PvdA en VVD voor meer leegstand, honger, werkloosheid, huisuitzettingen en zelfmoorden, maar voor Vrij en straffeloos plunderen door Bankier en Bestuur-Gangsters

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir- De leegstand van winkelpanden is in 2013 voor het zevende jaar op rij toegenomen.
Dat maakte de informatieleverancier op het gebied van detailhandel Locatus bekend. Van die leegstand heeft de Rabo ‘Bankier-Gangster Sipko Schat’ geen last van, want die ging van de week na betrapt te zijn op een Megafraude voor straf met 9 ton met pensioen naar ‘Reu de Dutch Bankier en Bestuur-Gangster’ te Aruba. Godfather Erik Staal, de man die twee miljard foetsie heeft gemaakt en ook persoonlijk voor her en der wat leegstand heeft gezorgd hem feestelijk zal binnen halen met cocaïne, Champagne, kaviaar en wat plaatselijke Volkse te jonge Schandknapen en Call Girls

De leegstand van het aantal winkelpanden ging over heel 2013 naar 6,9 procent, van 6,4 procent aan het begin van het jaar. Daarmee steeg de leegstand met meer dan 1000 panden naar ruim 15.000 leegstaande winkelpanden, aldus Locatus. Volgens de informatieleverancier levert de damesmodebranche de meeste lege panden aan, maar vult die ook weer de meeste winkels in. Andere sectoren die voor veel leegstand zorgden, waren videotheken, softwarewinkels en reisbureaus.

Volgens Locatus zijn de regionale verschillen sterk. De leegstand is het hoogst in Zuid-Limburg, Delfzijl en omgeving en Oost-Groningen. In de regio Groot-Amsterdam ligt de leegstand ruim drie keer zo laag, maar dat is logisch want aldaar heerst de VVD-misdaadgroep met hun  PvdA-Hoertjes.
Verder blijkt dat in 2013 voor het eerst deze eeuw een einde is gekomen aan de groei van het aantal winkelmeters. Het aantal winkelpanden loopt al een aantal jaren terug, maar schaalvergroting zorgde ervoor dat het aantal winkelmeters bleef stijgen, stelt Locatus.

2 antwoorden »

 1. ACTIVISTS OCCUPY NATIONAL MUSEUM OF AMERICAN HISTORY — INSTALL TORTURE EXHIBIT TO MARK GUANTÁNAMO ANNIVERSARY

  Posted on January 12, 2014 by Jean
  Saturday, January 11, 2014: FOR IMMEDIATE RELEASE
  PRESS CONTACTS:
  Jeremy Varon, 732-979-3119, jvaron@aol.com
  Frida Berrigan, 860-389-8566, frida.berrigan@gmail.com
  Thanks to B.

  Museum Atrium

  Vowing to “Make Guantanamo History,” human rights advocates from around the country marked the beginning of the thirteenth year of torture and indefinite detention at the prison camp with a dramatic protest at the National Museum of American History. 150 activists occupied the atrium of the crowded museum for more than two hours, speaking out against torture and calling for Guantanamo to close. Read more: http://jhaines6.wordpress.com/2014/01/12/activists-occupy-national-museum-of-american-history-install-torture-exhibit-to-mark-guantanamo-anniversary/

  Like

 2. Padrino del Polder Steven,

  Net zoals met lege kantoorpanden, zullen de bestuurs-gangsters veel plata/duku jatten voor hun polder dictator WA en diens familia de Naranja,

  Altijd Wat Wijzer – Kantorenmarkt en leegstand

  Wanneer gaat de Hollandse pueblo/bevolking eindelijk deze dikke vette sinaasappelen uitpersen. Enneh het uitgeperste sap meteen door het toilet spoelen, want anders ga je er zo bij lopen

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.