Elitaire Misdaad

Russische kritiek op ‘Jetta Klijnsma Slaven-Werkkampen, de ‘VVD-(Pedo)-Homo-Maffia’ en de ‘Hel van Fred Teeven’ in Nederland.

Fred Teeven

Poetin wijst op de macht van de ‘VVD-Homo-Maffia’(Pedofielen) in Nederland. V.I.P. Reizende “Koning Heineken Willem 1” en zijn ‘Exotische- bruid Maxima’ erg geschrokken .” Worden wij wellicht van de achter gepakt in Rusland?

 ( van onze Verworpenen der aarde redactie)

Amsterdam-Noir-Wake Up Holland is de boodschap van Poetin: ‘Rolodex VVD-Maffia’ en hun  Media-Pr loopjongens: Teeven, Vrakking, “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” en Peter R de Vries c.s.
Terwijl in Nederland de discussie over de homorechten in Rusland hoog oploopt, maar men zwijgt  in Den Haag als een corrupte muis als het gaat om de duizende Russiche (Maffia) miljarden op de ‘Herengracht’ en de ‘Zuid-As’ is Rusland gekomen met een rapport dat terecht forse kritiek uit  op de  schending van de mensenrechten en de corruptie in  Nederland. Het rapport over de mensenrechten in de Europese Unie in 2013 is opgesteld door het Russische ministerie van Buitenlandse Zaken i.s.m.  de VU  (Het topje van de ijsberg, Nederland fraudeland Dit is een publicatie van Vrije Universiteit Amsterdam (VU)) en de SP en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

VVD-Klasse-Justitie puur sang: Al drie ton Luxe-Wachtgeld voor corrupte VVD-Gangster Hooijmaijers
Het rapport noemt Nederland een land waar Corruptie zo sluw verfijnend is dat het in wetten is gelegaliseerd. Het  rapport noemt als voorbeeld dat zelfs als corrupte politici  en Topbankiers betrapt zijn op misdaden zij dan even goed een riante Wachtgeld uitkering of Bonus  ontvangen en zelden worden vervolgt door Justitie. Zij vermelden  Henk de Greef  ( de VVD- man die dronken met zijn Lul uit zijn broek loopt te zwaaien ) Ton Hooijmaijers, ‘Maffiaechtpaar Schultz’,Jos van Rey, Johan Houwers, Sipko Schat, Peter Rehwinkel, Judith Merkies, Wilma Verver  en Bert van der Roest, enz. als enkele voorbeelden.

Hoofdstuk Nederlandse Top Bestuur en Politieke Pedofielen boven de Wet.
Ook wijdt het rapport een heel hoofdstuk aan wat de Russen noemen de VVD Pedofielen politieke maffia en noemt als significante voorbeelden daarvan Joris Demmink, Ed Nijppels, Onno Hoes, Voormalig Hoofdofficier van Justitie Hans Vrakking en Jan Franssen met als ‘VVD- beschermheren’ o.a. de voorzitter van het College procureurs-generaals Herman Bolhaar en Ivo Opstelten.

Jette Klijnsman maakt van de Bijstand een (ex)-gedetineerde project waar de Ultra-rijken in de USA van dromen.
Het rapport haalt zeer scherp uit hoe Nederland zijn werkloze arbeiders vernedert en uitgebuit  in wat de Russen noemen de ‘Werkloze Slaven- kampen’ van  de PvdA-er Jetta Klijnsma en  haar rechterhand de ‘VVD Goebbels -man Sjoerd Potter’.

Als schreiend voorbeeld noemen zij dat werkloze arbeider in Amsterdam ( die zij trouwens de ‘VVD-Homo Maffia Hoofdstad’ van Nederland kwalificeren) gedwongen worden om de schoenen te poetsen  van die zelfde ‘VVD-Home(Pedo) Maffia’ en hun billenmaatje’s ‘Kasteelheer Pechtholt’ en de ‘Grachtengordel Gotmother Femke Halsema’ van de Elite in Amsterdam-Noir. Ook het feit dat in andere delen van Nederland arme werkloze arbeiders verboden wordt dat zij nog mogen roken vinden de Russen Noord-Koreaanse Toestanden. De Russen konden de geruchten dat ‘Volks-gevangene’ straks 16 euro per dag moeten gaan betalen van Fred Teeven voor ‘Cel-Huur’ en een “Rode Legenist Ster” moeten dragen niet eens geloven. 
De Russen stellen dat hun rechtssysteem, wellicht ouderwets openlijk corrupt is toch nog menselijker en eerlijker is dan dat van Nederland.

De ‘Hel van Fred Teeven’ en het Dutch ‘Elite Gangster Billboard’.
Ook de situatie van illegale, arme migranten en asielzoekers in de ‘Hel van Fred Teeven’ Nederland baart de Russen zorgen en wijzen er op dat zelfs terminale zieken kinderen met levensgevaar het land worden uitgezet,

En de Russen begrijpen wel waarom Fred Teeven op een Dodenlijst staat in Nederland. Zo sluit Nederland arme buitenlanders die geen criminelen zijn op in detentiecentra. Ook wijzen de Russen op het kabinetsplan om illegaliteit van arme strafbaar te stellen.
Arme Buitenlanders die legaal in Nederland zijn, worden bovendien aanhoudend gediscrimineerd, terwijl bijv. Miljardairs en Elite-gangsters en ex dictators met open armen worden onthaalt en bejegent zien de Russen en de arme Nederlands met lede ogen aan. Het rapport wijst onder meer op een toenemend aantal klachten bij antidiscriminatiebureaus en het ‘Polenmeldpunt’ van de “Blonde Dood Geert” de Boss van de PVV-Bruinhemden.
Het rapport haalt de dood aan van de Rus Aleksandr Dolmatov. Hij pleegde vorig jaar zelfmoord in een detentiecentrum in Rotterdam. Die zaak heeft belangrijke tekortkomingen en zelfs overheid misdaden aan het licht gebracht in de Nederlandse  IND-procedures en communicatie op het gebied van migratie, meldt het document.
Rusland is ook bezorgd over de manier waarop ons land  arbeiders kinderen tegen  Top Politieke en Bestuur (VVD) pedofielen beschermt. De Russen noemen als voorbeelden de aanpak van pedofielenvereniging Martijn en de doofpotaffaire rond de oud Top- pedo-ambtenaar  van het ‘SBS-OM’ Joris Demmink aka de “VVD-Pedo -Grandmaster”, die is  zo vaak beschuldigd van misbruik en aanranding door o.a. zijn  jonge slachtoffers en nog nooit een uurtje in de cel heeft gezeten.

Russische KGB is fatsoenlijk vergeleken met  de Ducht AIVD en FOID.
Ook de bescherming van de privacy van Nederlandse burgers voor de ‘PvdA-AIVD’  en de ‘VVD-FOID’ is voor verbetering vatbaar, aangezien het Russische rapport stelt dat die diensten worden misbruikt om de belangen van de Heersende politieke partijen te dienen. Zo besluit het rapport  met als voorbeeld van wettelijke corruptie te  wijzen op het feit dat de Nederlandse Koning maar liefst wettelijk een uitkering ontvangt van ver over de 100 miljoen per jaar belasting vrij .En die Koning  nog bewonderd wordt ook door een bepaald deel van de onopgeleide ‘SBS-Nederlanders’ . Daar zou iedere Afrikaanse dictator voor tekenen, want die moeten immers op de zoveel tijd vluchten naar  bijv. ‘Reu de dictator’ te Parijs  om niet te worden vermoord door ‘hun’ Volk.

Wie arm(er) wil blijven of  worden en honger wil (blijven) lijden stem PvdA, D’66 SGP , CHU en VVD bij de komende Gemeente verkiezingen.
Het Huidige Kabinet schendt  opzettelijk en structureel de mensenrechten in “Banana-Fraude Nederland”. De AIVD weet van niets.

41 antwoorden »

 1. Een psychopoliticus moet hard werken om de maximale chaos te veroorzaken binnen het gebied van de “geestelijke geneeskunde”. Hij moet de organisaties voor de “geestelijke geneeskunde” versterken en gebruiken. Hij moet werken aan een toenemend aantal personeelsleden en voorzieningen voor de “geestelijke geneeskunde” tot uiteindelijk het volledige veld van de geestelijke wetenschap gedomineerd wordt door communistische principes en verlangens.

  Om deze doelen te bereiken moet de psychopoliticus elke “inheemse” vorm van geestelijke geneeskunde in Amerika vernietigen. De leerstellingen van Freud, James, Eddy en anderen die op dit moment onder jullie, misleide personen, gangbaar zijn, moeten worden weggevaagd.
  Ze moeten in diskrediet worden gebracht, impopulair gemaakt, gestopt en platgewalst worden, zelfs door hun eigen regering, tot er geen vertrouwen meer in hen is en slechts de communistisch georiënteerde “geneeskunde” overblijft.

  Jullie moeten blijven werken tot elke leraar in de psychologie, met of zonder zijn medeweten, lesgeeft in de communistische leerstellingen onder de noemer “psychologie”. Jullie moeten blijven werken tot elke dokter en psychiater een psychopoliticus is of onbewust onze doelen ondersteunt. “””

  __

  Kan iemand het verband zien met dat we nu helemaal instorten onder de sociale diensten dienstverleningen jeugdzorgexplosies woekerpremies woekeraccijnsen verslaafdheden opvang creches en projecten na projecten kleinsma´s schippers seriele bangmaakprgramma´s op tv dieetstormen gezondheidsprogramma´s en dicovery´s ziekten en parasieten en steeds dieper ingrijpen in Onze diepste eigen levens en gedachten.

  Like

  • En de zielige talloze giro geefugeld acties propaganda programma´s en doktorheldenmovies.

   De acties en propaganda van de hulp en rechtenorgs en ook derdewereldhulp hebben een gelijkelijke opzet als dat de holocaustpropaganda´s dat al sinds 1900 hebben. In de eerste holocaustpropaganda´s werd ook gerept van honger en leed en geld. Dat hebben ze gesplitst in diverse industrien. http://www.youtube.com/watch?v=wK-41qT7Nf0

   Like

   • Zelfs nog wat geholocauste joden gevonden. Ze leven in amerika onder valse nieuwe namen en waren gezien de duitsklinkende echte namen vast de gevluchtte nazi´s en kampbeulen en ging niet alleen werner von braun er heen. De joodse gemeenschap zal wel blij zijn te vernemen dat ze nog leven? http://www.youtube.com/watch?v=7zS7aMGByxY

    Like

   • 08:14 Een eerdere naam van netanyahu is mileikowsky geweest. Eduh barak = eduh brog. Ariel sharon = Arik scheinermann.

    Ben goerion=david grün(die heeft ook veel joden onder valse namen op transport gezet naar israel).Tevens ook veel joden vermoordt.

    Golda meir=golda mabovitch. Shimon perez=szymon perski. Menachem begin=mieczyslaw biegun. Yitzhak shamir=icchak jeziernicky.

    Daar zijn ze dan de huurlingen en moordenaars van de bankiers en adel als de molukkers dat ook waren1951 te den Haag voor prins bernard om de protesten te doden en speciaal voor ingevoerd waren en de keurige burger van andere zijde de blanke sabel van politie te paard in de nekken gehakt kregen in naam van de koning. Ook al professioneel de geschiedenis uit geveegd die geschiedenis.

    *Kijk ook filmpje af over de redenen voor die naamsveranderingen. Hun bedrijven doen dat na wat jaren misdaad plegen ook regelmatig.alsook dat ze nemen van instanties zelfs landen regelmatig veranderen om de Volken helemaal gek te krijgen van de chaos en hun kennis te breken. Ze er mee en de opgelopen kennis en ervaringen te isoleren.Je kind weet niet waar je het over hebt.

    Benieuwd nou wat discriminerend herman bolhaar van justitie zijn echte naam dan is. drolhaar? volbaard? haatbaard? bartdrol? droghaat? drolman? twittermoordenaar?

    Like

  • Ontwaakt uw broer en wanhoop niet
   want zelf de bijbel beweerd dat de armen en de zwakkelingen
   de aarde zullen erven
   want wij die de riolen van deze systeem kennen
   hun vuile hypocrieten spel en schijnheiligheid
   zullen een dag de ketting verbreken van onderdrukking
   en misbruik van onze kinderen
   een massa die te veel wanhoop heeft niks te verliezen.
   de geestelijk gestoorden van deze systeem
   en de gevangen zijn de soldaten die aan de front
   zullen staan

   tallozen keren is het al gebeurd dat de totale waanzin
   was uitgebroken
   en de immorele machthebbers op hun knie smeekte
   om redelijkheid die ze zelf nooit geven hebben
   de vuur word niet door de massa ontstoken maar
   door de elite zelf
   de massa is bezig met overleven
   maar word verstoord door de corrupte bende
   die telkens meer en meer wil waar niks te halen valt
   en op een dag is er allen een ding te halen
   bij de massa en dat zal een woede uitbarsting zijn

   geen ene mind controle of regiem heeft ooit de
   massa tegen kunnen houden
   dan dat ze smeken om redelijkheid en kalmte

   Like

 2. euthenasie op mafkesen endan daarbij joris demmink en onno hoes en erik staal en cohen en co hoe komt en kan het gebeuren dat het schuim het schorem van nederland pedo s en graaiers gewoon door kan gaan met hun verfoeilijke mensonwaardige praktijken //// rolodex hofnarretje en nog veel meer//// dat komt omdat er teveel mafkezen halfezolen op positie s zitten waar ze niet horen en en er zijn te veel mensen die zich gewoon om laten lullen door advocaten beroeps zwetsers dus ik ben niet echt voor euthanasie maaaaaar!!! wel voor het controleren van bvb de import van mensen met een veeeeeeeel lager bvb antilianen en veel andere alochtonen
  voorbeeld !! de fascist ossel amsterdamse gemeenteraad heeft wil van dit soort mensen
  ,misbruik gemaakt door ze net als vroeger bij de indianen met kleine hebbedingetjes te komen prure omkoping toch geeft een antiliaan een pet en een toeter en een doos peniskokers en je hebt zijn stem haaaa ha stangerman

  Like

 3. Euthanasie en talloze criticasters die voor gek verklaard worden
  in de Nederlandse politieke dictatuur
  recent heeft de psychiatrie al groen licht geven om mensen
  er toe te bewegen om euthanasie te plegen .

  Onder artsen is ruzie ontstaan over euthanasie bij een 35-jarige psychiatrisch patiënt, ruim een jaar geleden. Dat schrijft dagblad Trouw. Er bleken drie artsen te zijn geraadpleegd over het euthanasiebesluit, dat is uitzonderlijk. Bovendien heeft één van de drie een klacht ingediend over de manier waarop hij door de toetsingscommissie is behandeld.

  Veel artsen zijn huiverig om te beslissen over euthanasie bij psychiatrisch patiënten. Die kunnen wilsonbekwaam zijn, wat het lastig maakt om te beoordelen of hun wens om te sterven weloverwogen is. Artsen zien die wens vaak als een onderdeel van het ziektebeeld.

  Klacht

  In het geval van de 35-jarige vrouw werden drie Scen-artsen geraadpleegd, artsen die de behandelend arts adviseren. Pas de derde adviseerde positief over de euthanasie. Twee dagen later kreeg de vrouw een dodelijke injectie.

  Een van de twee eerder geraadpleegde artsen heeft nu een klacht ingediend. Hij voelt zich onheus bejegend door de toetsingscommissie, die hem sprak over de zaak. Die bleef hem maar vragen waarom hij als huisarts dacht kennis te hebben van psychiatrische problemen en zei niet blij met hem te zijn, aldus de arts in Trouw.

  Het is de eerste keer dat zo’n klacht is ingediend. De klacht wordt behandeld door de klachtencommissie van de regionale toetsingscommissies. Die komt woensdag voor het eerst bijeen in een besloten zitting.

  Zorgvuldig

  De Levenseindekliniek, waar patiënten terecht kunnen als niemand anders hen kan of wil helpen, heeft afgelopen jaar negen psychiatrisch patiënten geholpen te sterven.

  Bij de regionale toetsingscommissies zijn in 2012 veertien gevallen gemeld en in 2011 dertien. Hoeveel er in 2013 waren buiten de Levenseindekliniek om is nog niet bekend. De toetsingscommissies hebben van alle beoordeelde gevallen gezegd dat de procedure zorgvuldig is geweest.

  Deel deze pagina

  Trefwoorden psychiatrie, euthanasie, Scen-artsen

  Like

  • Zeker een vernieuwde tactiek die de staat wil gaan uitproberen op de burgers . Mensen psychiatrisch ziek laten verklaren en dan daarna laten euthaniseren (met vervalste papieren en vervalste dokters verklaringen). Lekker makkelijk.
   Opgeruimd…(=)staat (weer) netjes
   En er wordt meteen rekening gehouden met het in stand houden van de volkspopulatie.
   Dus als je dan de gevangenis niet kunt betalen? dan maar weer via de oude vertrouwde psychische weg, om daarna dan maar meteen geeuthaniseerd te kunnen worden.
   “Gezellige toekomst” gaan wij tegemoet.

   Like

   • Beste Wendy
    Een op de 20 kinderen is op een of andere manier
    de klos in corrupt Nederland .

    Nieuws

    Artikeloverzicht

    In ’t kort

    Nieuwsbrief

    Raad ’t plaatje

    TV-archief

    colofon

    Home /
    Nieuws /
    Artikeloverzicht /
    Noorderlicht artikelen 2012 /
    juni 2012 /
    Kritisch over ADHD

    Gedeeld door 26

    Archief 2012

    januari

    februari

    maart

    april

    mei

    juni

    juli

    augustus

    september

    oktober

    november

    december

    7 reacties

    Laatste reacties:

    De symbiose tussen moeder er kind zou voor een lan…

    Kijk eens naar de documentaire WAR ON KIDS. Onderw…

    Zijn daar wetenschappelijke publicaties over? Gevo…

    Meer reacties

    Reageer

    15 juni 2012

    Kritisch over ADHD

    Recensie: Hoe voorkom je ADHD?

    Door: Lisa Ströhlein – Noorderlicht Recensie Team (Noorderlicht)
    Lijf & Gezondheid Mens & Maatschappij
    Laura Batstra is in haar boek kritisch over het gemak waarmee bij kinderen de diagnose ADHD wordt gesteld. En over het gemak waarmee medicijnen worden voorgeschreven. Liever ziet ze dat kinderen en ouders gedragstherapie krijgen.

    Cover van ‘Hoe voorkom je ADHD?’

    ADHD (Attention-Deficit/Hyperactivity Disorder) is de meest gestelde psychiatrische diagnose bij kinderen. In Nederland krijgt inmiddels één op de twintig kinderen medicatie tegen ADHD voorgeschreven, een verdubbeling ten opzichte van 2007. Laura Batstra maakt zich grote zorgen over deze ontwikkeling. Volgens haar krijgen drukke of actieve kinderen zo heel gemakkelijk het label van een psychiatrische ziekte opgeplakt, waar ze hun leven lang last van kunnen hebben.

    Batstra werkte als behandelend psycholoog in een psychiatrische instelling. In 2010 zegde ze deze baan op, omdat ze zich niet meer kon verenigen met de gedachte dat kinderen met moeilijk gedrag snel het label ‘psychiatrisch ziek’ krijgen. Het voorschrijven van medicatie bij ADHD vindt Batstra niet verantwoord. Medicatie alleen is, volgens haar, niet de oplossing voor gedragsproblematiek. In haar boek Hoe voorkom je ADHD? rekent Batstra af met misverstanden omtrent ADHD en legt ze uit hoe we met lastig kindergedrag moeten omgaan.

    Misvattingen en overdiagnose
    In de eerste twee hoofdstukken legt ze uit wat ADHD inhoudt en wat de grootste misvattingen zijn. Batstra benadrukt dat ADHD geen neurobiologische stoornis is, zoals veel mensen beweren. Er zijn geen anatomische verschillen gevonden tussen de hersenen van ADHD-kinderen en normale kinderen. Daarom is ADHD ook geen ziekte maar slechts een benaming voor problematisch gedrag dat gekenmerkt wordt door hyperactiviteit, impulsiviteit en slechte concentratie.

    De diagnostische criteria voor ADHD staan beschreven in DSM IV, het handboek voor psychiatrische aandoeningen. Deze criteria zijn volgens Batstra te vaag en de diagnose is sterk afhankelijk van de subjectieve inschatting van de behandelende psycholoog. Volgens Batstra is het moeilijk om een onderscheid te maken tussen lastig maar normaal kindergedrag en probleemgedrag. Dit vergroot de kans op overdiagnose.

    De explosieve toename van ADHD schrijft Batstra gedeeltelijk toe aan de toegenomen kennis over dit beeld. Ze beschrijft echter ook andere factoren die er een belangrijke rol in zouden kunnen hebben. Zo is bijvoorbeeld het aantal prikkels waar kinderen door tv en internet aan blootgesteld worden sterk verhoogd, terwijl dagelijkse structuur en voorspelbaarheid steeds meer afnemen. Tegelijk stellen we echter hoge eisen aan kinderen wat betreft prestaties op school en zelfstandigheid. Schoolklassen worden steeds groter en leerkrachten hebben amper tijd om extra aandacht te besteden aan kinderen met problematisch gedrag.

    Farmaceutische belangen
    Er is ook een partij die gebaat is bij deze ontwikkeling. Aangezien medicatie de eerste stap is in de behandeling van ADHD maakt de farmaceutische industrie winst op elk kind dat een diagnose krijgt. Daarom wordt ook veel wetenschappelijk onderzoek naar ADHD en medicatie gesponsord door farmaceutische bedrijven. Batstra waarschuwt voor verkeerd positieve onderzoeksresultaten. Ook veel behandelende psychologen hebben volgens haar banden met de industrie waardoor ze snel geneigd zijn om een diagnose te stellen en medicatie voor te schrijven in plaats van alternatieve oplossingen aan te bieden.

    Voor gestresste ouders kan de diagnose ADHD een enorme opluchting betekenen. Het problematische gedrag van hun kind wordt dan gezien als het gevolg van een psychiatrische ziekte en niet als een opvoedingsprobleem. Batstra toont hier begrip voor maar waarschuwt tegelijk voor de gevolgen voor het kind. Wanneer de diagnose eenmaal gesteld is zal het kind zijn leven lang de drager van een psychiatrisch label worden. Bovendien biedt een diagnose geen oplossing voor het probleem, aldus Batstra.

    Wat betreft medicatie blijft Batstra kritisch. Er zijn volgens haar geen betrouwbare onderzoeken die een positief effect van medicatie bevestigen. Sterker nog, de meeste psychofarmaca kunnen bijwerkingen veroorzaken zoals buikpijn, misselijkheid en hartkloppingen. Of er ook op de lange termijn bijwerkingen kunnen optreden is nog niet bekend.

    Gedragstherapie
    In plaats van medicatie raadt Batstra aan om met gedragstherapie aan de slag te gaan. Hulpverleners van de eerstelijnsgezondheidszorg kunnen ouders die problemen met hun kind ervaren al helpen zonder dat er medicatie wordt ingezet. Lastig kindergedrag is namelijk vaak beïnvloed door de directe omgeving, aldus Batstra. In het laatste hoofdstuk geeft ze een aantal richtlijnen voor het omgaan met ongewenst gedrag en het minderen van opvoedingsstress.

    Batstra’s boek is een kritisch verzet tegen de PR van farmaceutische bedrijven, vage diagnostische criteria binnen de psychiatrie en alle misverstanden omtrent ADHD. Het is gericht aan ouders, leerkrachten en behandelaars die kinderen met problemen willen helpen zonder meteen een diagnose te stellen. Tegelijk schetst Batstra en goed beeld van het zorgsysteem, de psychiatrische diagnostiek, en de invloed van de industrie op behandelaars en onderzoekers. Het boek is een aanrader voor iedereen met een kritische houding tegenover de gezondheidszorg.

    Like

   • @Denker,
    inderdaad een op de 20 kinderen is op de een of andere manier wel de klos in dit land.
    Ze zijn ook ontzettend snel in dit land om een kind een stempel en medicijnen mee te geven.
    Ze zijn helaas niet zo snel als het gaat om kinderporno, kindermisbruik kindermoord enz.

    Like

   • @@ Denker,
    Een hele generatie die,op zeer jonge leeftijd al,verslaafd gemaakt wordt en zodanig “submissive” dat het,ideaal is voor het mind-controle progamma .

    Like

   • Psychiatrie is van begin onderdeel mind controlterrorisme van de communistbankaire beria mindcontrolwerken en plannen http://www.scribd.com/doc/106183484/Brainwashing-Handbook

    Zie ook hersenspoeling.nl antipsychiatrie.nl “the bomb in the brain ” op youtube en Charles Stickley vertaald door C. Willem Teunisse

    Stickley´s vertaling van bovenstaande beria handbook inleiding:

    BRAIN-WASHING
    Charles Stickley, New York © 1955

    Vertaling en vormgeving,
    C. Willem Teunisse, januari 2005.

    Een samenvatting van
    het Russische leerboek over psychopolitiek.

    Psychopolitiek:

    de kunst en wetenschap van het tot stand brengen en het in stand houden van de heerschappij over gedachten en loyaliteiten van individuen, ambtenaren, instanties en de massa en het teweegbrengen van de verovering van vijandige naties door middel van “geestelijke gezondheidszorg”.

    Dit boek werd gebruikt op ondergrondse communistische scholen en ging over de verovering van het verstand via hersenspoeling. Er wordt een strategie in uiteengezet om, onder de mantel van geestelijke gezondheidszorg, een wereld in chaos te creëren. Die wereld zou daarmee openstaan voor een gemakkelijke verovering door het communisme.

    Het bevat een openingstoespraak van Lavreti Pavlovitsj Beria aan de Amerikaanse studenten aan de Lenin Universiteit uit 1936.

    De tekst in dit boek komt uit;

    HET COMMUNISTISCHE INSTRUCTIEHANDBOEK VOOR PSYCHOPOLITIEKE OORLOGSVOERING.

    De enige grote verandering in dit boek de samenvatting, welke door de communisten is toegevoegd na de ontwikkeling van de atoombom.

    In 1955, werd een Sovjet handboek met de titel: “Brainwashing: A Synthesis of the Russian Textbook on Psychopolitics”, vertaald en als openbare waarschuwing verspreid door professor Charles Stickley uit New York. Dit handboek was gebaseerd op de methoden van Ivan Pavlov, een Russische psychiater die “geconditioneerde reactie” theorieën ontwikkelde door experimenten op honden aan het begin van 1900. Het werk van Pavlov vormde de basis voor een fundamenteel psychiatrisch misbegrip dat tot op heden bleef bestaan: dat mensen, net als honden, in de basis programmeerbare dieren zijn die alleen beïnvloed worden door angst en beloning. De experimenten van Pavlov legden de fundering voor velen van de onmenselijke hersenspoeltechnieken gebruikt door de Sovjet Unie en China en vele andere landen, in het midden van de twintigste eeuw.

    Er werden technieken ontwikkeld om “de menselijke psyche te verpletteren tot het punt dat het alles zou aannemen” , volgens hersenspoel deskundige Sidney Gottlieb. Andere centra voor “psychopolitiek” waren onder andere het Tavistock Instituut in Engeland en de Frankfurt School in Duitsland.

    Ik heb het boek nu in het Nederlands vertaald, omdat het een verklaring zou kunnen geven voor een chaotische samenleving. Ik heb zo hier en daar onder de noemer van “toevoegingen van de vertaler”, wat onverklaarbare uitspraken van kopstukken uit de psychiatrie achter een hoofdstuk geplaatst, welke interessant worden in de context van de desbetreffende hoofdstukken.

    Alle foto’s, illustraties, woordverklaringen en grijze teksten zijn toevoegingen van de vertaler.

    Lees dit boek voor wat het voor jou waard is.

    C. Willem Teunisse.

    EEN TOESPRAAK VAN LAVRETI PAVLOVITSJ BÈRIA.

    Hoofdstuk één. DE HISTORIE EN DEFINITIE VAN PSYCHOPOLITIEK.

    Hoofdstuk twee. DE SAMENSTELLING EN ANATOMIE VAN DE MENS ALS EEN BESTUURLIJK ORGANISME.

    Hoofdstuk drie. DE MENS ALS EEN ECONOMISCH ORGANISME.

    Hoofdstuk vier. DE STAATSDOELEN VOOR HET INDIVIDU EN DE MASSA.

    Hoofdstuk vijf. DE BESTUDERING VAN LOYALITEITEN.

    Hoofdstuk zes. HET ALGEMENE ONDERWERP VAN GEHOORZAAMHEID.

    Hoofdstuk zeven. DE ANATOMIE VAN DE STIMULUS – RESPONS MECHANISMEN VAN DE MENS.

    Hoofdstuk acht. DEGRADATIE, SHOCK EN WEERSTANDSVERMOGEN.

    Hoofdstuk negen. DE ORGANISATIE VAN CAMPAGNES VOOR GEESTELIJKE GEZONDHEID.

    Hoofdstuk tien. HET OMGAAN MET EEN AANVAL..

    Hoofdstuk elf. DE VERSPREIDING VAN HET COMMUNISME VIA DE PSYCHOPOLITIEK.

    Hoofdstuk twaalf. GEWELDDADIGE REMEDIES.

    Hoofdstuk dertien. HET WERVEN VAN PSYCHOPOLITIEKE HANDLANGERS.

    Hoofdstuk veertien. HET VERPLETTEREN VAN RELIGIEUZE GROEPEN.

    Hoofdstuk vijftien. VOORSTELLEN DIE VERMEDEN MOETEN WORDEN.

    Hoofdstuk zestien. SAMENVATTING.

    VERKLARENDE WOORDENLIJST

    Psychopolitiek

    de kunst en wetenschap van het tot stand brengen en het in stand houden van de heerschappij over gedachten en loyaliteiten van individuen, ambtenaren, instanties en de massa en het teweegbrengen van de verovering van vijandige naties door middel van “geestelijke gezondheidszorg”.

    EEN TOESPRAAK VAN LAVRETI PAVLOVITSJ BÈRIA.

    Ik heet de Amerikaanse studenten die deelnemen aan deze lessen in psychopolitiek, van harte welkom op de Lenin universiteit. Psychopolitiek is een belangrijk maar niet zo heel bekend onderdeel van de Geopolitiek. Het is minder bekend omdat het noodzakelijkerwijs het hoger opgeleid personeel aangaat, de uiterste toplaag van de “geestelijke geneeskunde”.

    Met psychopolitiek worden onze voornaamste doelen effectief bereikt. Het produceren van maximale chaos in de cultuur van de vijand is de eerste en de meest belangrijke stap. Onze vruchten groeien in chaos, wantrouwen, economische depressie en wetenschappelijke verwarring. Een op zijn minst bezorgde bevolking kan vrede zoeken in de door ons aangeboden communistische staat. Uiteindelijk kan slechts het communisme de problemen van de massa oplossen.

    Een psychopoliticus moet hard werken om de maximale chaos te veroorzaken binnen het gebied van de “geestelijke geneeskunde”. Hij moet de organisaties voor de “geestelijke geneeskunde” versterken en gebruiken. Hij moet werken aan een toenemend aantal personeelsleden en voorzieningen voor de “geestelijke geneeskunde” tot uiteindelijk het volledige veld van de geestelijke wetenschap gedomineerd wordt door communistische principes en verlangens.

    Om deze doelen te bereiken moet de psychopoliticus elke “inheemse” vorm van geestelijke geneeskunde in Amerika vernietigen. De leerstellingen van Freud, James, Eddy en anderen die op dit moment onder jullie, misleide personen, gangbaar zijn, moeten worden weggevaagd.
    Ze moeten in diskrediet worden gebracht, impopulair gemaakt, gestopt en platgewalst worden, zelfs door hun eigen regering, tot er geen vertrouwen meer in hen is en slechts de communistisch georiënteerde “geneeskunde” overblijft.

    Jullie moeten blijven werken tot elke leraar in de psychologie, met of zonder zijn medeweten, lesgeeft in de communistische leerstellingen onder de noemer “psychologie”. Jullie moeten blijven werken tot elke dokter en psychiater een psychopoliticus is of onbewust onze doelen ondersteunt.

    Jullie moeten je inspannen tot we de heerschappij hebben over het denken en doen van elk belangrijk lid van jullie natie. Jullie moeten ervoor zorgen dat de staat van “krankzinnigheid” een dusdanig slechte naam heeft en dat jullie een dermate autoriteit verkrijgen over het toekennen van die staat, dat geen enkele politicus die deze staat krijgt toegewezen, nog geloofwaardig wordt bevonden. Jullie moeten bewerkstelligen dat zelfmoord voortkomende uit een geestelijke onbalans normaal wordt gevonden en niet om een speciaal onderzoek vraagt of opgemerkt wordt.

    Met de instituten voor krankzinnigen hebben jullie in jullie landen gevangenissen waar een miljoen mensen rechteloos opgesloten kunnen worden zonder hoop op vrijheid. En op deze personen kunnen shocks en operaties worden uitgevoerd tot ze nooit meer een verstandige hap lucht kunnen nemen. Jullie moeten ervoor zorgen dat deze behandelingen gewoon en geaccepteerd worden. En jullie moeten elke behandeling of elke groep personen die met effectieve behandelingen komt, wegvagen.

    Jullie moeten als gerespecteerde personen het veld van de psychiatrie en de psychologie domineren. Jullie moeten de ziekenhuizen en universiteiten domineren. Jullie moeten de mythe voortbrengen dat alleen de Europese arts bekwaam is op het gebied van krankzinnigheid, zodat jullie het hoge aantal ongelukken die zullen voorkomen kunnen verwijzen naar buitenlandse ideeën en trainingen. Op het moment de we Wenen zullen overnemen, hebben jullie een ontmoetingsplaats waar jullie samen kunnen komen om je instructies te ontvangen net als de aanbidders van Freud, samen met andere psychiaters.

    Psychopolitiek is een ernstige plicht. Hiermee kunnen we onze tegenstanders als insecten wegvagen. Jullie kunnen de effectiviteit van de leiders verlammen door, middels het gebruik van drugs, krankzinnigheid in hun families te veroorzaken. Jullie kunnen ze opruimen met een krankzinnigheidsverklaring. Met onze technologie kunnen we ze zelfs krankzinnig maken wanneer ze te veel verzet plegen.

    Je kan hun loyaliteit veranderen middels psychopolitiek. Met slechts weinig tijd van een psychopoliticus kun je de loyaliteit van een soldaat, een staatsman of de leiders van landen voor altijd wijzigen of hun verstand vernietigen.

    Maar terwijl je aan het werk bent dreigt er wel gevaar. Het kan gebeuren dat er remedies worden gevonden voor onze “behandelingen”. Het kan gebeuren dat het grote publiek steen en been klaagt over de “geestelijke gezondheidszorg”. Het kan voorkomen dat alle geestelijke gezondheidszorg uit handen van onze psychologen en psychiaters wordt genomen en in de handen van predikanten wordt geplaatst.

    Maar de kapitalistische zucht naar controle, de kapitalistische onmenselijkheid en de algemene publieke angst voor krankzinnigheid kunnen gebruikt worden om je hier tegen te wapenen.

    Mocht het echter toch voorkomen, mochten onafhankelijke onderzoekers werkelijk middelen vinden om de resultaten van de psychopolitieke procedures ongedaan te maken, sta jezelf dan niet toe te rusten, te eten of te slapen en je mag geen cent beknibbelen op de beschikbare geldbronnen om hiertegen een campagne te starten, het in diskrediet te brengen, het neer te slaan en uit de weg te ruimen. Door het vinden van effectieve middelen zouden al onze acties en onderzoeken ongedaan gemaakt kunnen worden.

    Je zult in de kapitalistische staat van alle kanten hulp krijgen vanwege de corrupte filosofie van de mensheid en de tijd. Je zult ondervinden dat alles je zal bijstaan in jouw campagne om de “geestelijke gezondheidszorg” te veroveren, te controleren en te gebruiken om onze leerstellingen te verspreiden en ons van onze tegenstanders te ontdoen binnen hun eigen grenzen.

    Maak gebruik van de rechtbanken, gebruik de rechters, gebruik de grondwet, gebruik de medische genootschappen en haar wetten om onze doelen te bereiken. Wees niet terughoudend in je werk om dit voor elkaar te krijgen. Wanneer je geslaagd bent, zul je ontdekken dat je nu je eigen wetten kunt inbrengen en, middels het zorgvuldig organiseren van de medische gemeenschappen, een constante campagne kunt voeren om de maatschappij in angst te houden en jouw vermeende effectiviteit te promoten. Hierdoor zul je in staat zijn om de kapitalisten zelf, met hun eigen beschikbare financiële middelen, de stille communistische verovering van hun natie te laten bekostigen.

    Creëer chaos met psychopolitiek. Maak naties stuurloos. Breng onze tegenstanders om en geef onze aarde, middels het communisme, de grootste vrede die de mensheid ooit gekend heeft.

    Dank u.

    Hoofdstuk één

    DE HISTORIE EN DEFINITIE VAN PSYCHOPOLITIEK.

    Hoewel straf op zich nooit geheel ontdaan is van vergelding, is het desalniettemin waar dat het resultaat en het doel van elke straf het indoctrineren is van de gestrafte persoon, met een denkbeeld van controle of gehoorzaamheid.
    ………..enz

    ________

    Let wel dat hier doelen het plan zijn en door beria gezegde om toehoorders te bewegen tot uitvoering van plannen dus hij jegens hen wellicht niet de hele of mischien daar nu gebleken is dat alle werken de macht en rijkdom der bankaire adel dienden en dit ook van hen(oa rotchild cohen zuckerman goldman(li Lubbers) vast morgan en rockefeller ook etc ) afkomstig is geen enkel woord van waarheid maar deels leugenachtige of onwetende(was maar academisch denktank renfieldje van ze als herzl de antisemitismebedenker en velen meer heden nog ook al waren) manipulaties en terroristische technieken. Heel onze wet en overheden politiek hoe hoog je ze ook schat zijn ook maar renfieldjes van ze. Die scheten alle eeuwen op God alles hoogste Instanties en koninghuizen en maakte van hen allen hun minion en handlanger gevangen in mindcontrol op Baby levels hele Volken zo al vele millenia baasbovenbaaswerken des doods.

    Dus mischien beter niet zo zeer naar zijn filosofien te kijken maar die terroristentechnieken en de implicaties er van … ook voor woekermonsters en lonesharks als schippers en kleinsma´s en hun ziektepremies en belaag de zwakken baan.

    Van bankiers adel staat regering wetgever media psychopaten is het wellicht ook beter niet naar hen te luisteren of gelijk geloven maar te kijken naar wat ze doen dat gebruikelijk heel wat anders zegt dan zij zelf.

    Like

   • Ook dit:

    Hoofdstuk één

    DE HISTORIE EN DEFINITIE VAN PSYCHOPOLITIEK.

    Hoewel straf op zich nooit geheel ontdaan is van vergelding, is het desalniettemin waar dat het resultaat en het doel van elke straf het indoctrineren is van de gestrafte persoon, met een denkbeeld van controle of gehoorzaamheid.

    Daarom heeft elke heerser, voor zover wij het ons kunnen herinneren, die de gehoorzaamheid van zijn onderdanen nodig had om zijn doelen te bereiken, zijn toevlucht genomen tot straffen. Dit geldt voor elke stam en elke staat in de geschiedenis van de mensheid. “”

    Nu eens denken aan al die terreur en maatregelen ook fake bezuinigingen die ze op ons los laten en die schippers en kleinsma´s en dat ivo opstelten net nog de oldtimer vrijstellingen zonder boe of ba weg nam… dat is het straffen van de Bevolking dan.

    Elkmaal dat Nederland ook maar éven de Bek opentrok dreigde balkenende en ook rutte gelijk op tv met verder zwaarder bezuinigingen. machaivelli in een warm badje van Mensenbloed!

    Doodtreiteren met nuts gemeente overheids finance geldfoutjes belastingdienst etc en de bevolking juist de zwaktse laagste geplunderde klassen heel erg het haasje met enorm veel gevolg en leed er bij weer. deurwaarders weer blij die karkasvreters.

    Like

   • De van vollenhovens lieten net nog via job cohen (alle nuts zijn nu van hen) de deltanuts drie maanden de rekeningen niet incasseren en dán opeens die drie maanden willen van die laagste inkomentjes. Dar gaan veel budgets er aan. Ik vroeg me ook half verwonderd af hoe ik zo veel geld op de rekening had en veerde wat lichter meer uitgevende dor het bestaan.sja Dat weet ik nu

    Dan die lijkeneters asher en hun uitkering…en wel terug willen van de meest zwak staanden… alles het doodtreiteren van de bevolking en softkill op hun beroofd geplunderde gedrogeerde en verkrachtte slachtoffers en hun getuigenis die ze als die kikker in de pan langzaam doodkoken.

    Dat zijn gewoon allemaal mengeles frankensteins en beriamonsters.

    Like

   • Let bij het interpreteren van Bubla says: January 22, 2014 at 7:37 am omtrent de beria mindcontrolprogs ook erg goed op dat dit NIET Russisch is daar geheel Rusland toen al lang geheel in handen was van de centrale bankiers die per ca 1900 de take over begonnen en al ras aan 20 miljoen kosten ter vernietiging van de infrastructuur en overname door infiltranten als Nederland nu ook per 2004 en 2009 in totaal 200.000 infiltranten kreeg die alle machtspunten en diensten overnamen al snel door plunder al vast 200 miljard winst hadden. En dat was pas het begin want zelfs de Kinderen en Mensen wisten ze altijd al wel opbrengst van te verkrijgen oa als slaven en hoeren en mensenhandel wat ze al vele vele eeuwen deden én doén als enig echte voc mentaliteiten.

    Communisme evenals alle andere politieke stromingen religien media finance schuldig maken etc is maar een disquise van hun wereldwijde bestuurs en shadownetwerken sinds ze van begin met hun drugs alcohol martelen vervolgen tegenstanders opruimen schooltjes priesters imams allochtonen marrokanen en rabbis en christendom als eerste mind controlwapen kwamen om definitief te blijven.

    Like

  • beste denker ik wil u even attenderen op!!! dat deze euthanasie en castratie praktijken!!!! HEEEEEEEEEEEELEMAAL NIETS NIEUWS zijn
   150 JAAR GELEDEN hadden ze in amerika en zweden al van deze, door de staat
   bedachte programma s later later. heeft de oostenrijkse jood!!! adolf hitler genaamd deze programma s ook overgenomen

   Like

 4. German Chancellor Angel-a Merkel had a “skiing accident” last week in Switzerland that was actually a beating by certain agency personnel who suspected her of being head of the German fourth Reich

  Benjamin Fulford – January 14, 2013: Japan’s Abe may be arrested at Davos, Switzerland for role in Aum terrorist attacks

  During the last week various intelligence agencies have forwarded evidence to the White Dragon Society showing that Prime Minister Shinzo Abe of Japan was deeply involved in the Aum Shinrikyo subway sarin gas attack terror cult. For this reason, the possibility is growing that Abe will be arrested on terror charges when he goes to Davos, Switzerland for the Cabal meeting starting there on January 21, the sources in Chinese, British, Japanese and American intelligence agencies say.

  The Aum doomsday cult was set up by a right wing extremist group including former Tokyo Governor Shintaro Ishihara and Abe’s father Shintaro Abe who worked closely with the Bush/Scherff Nazi faction in the West developing and spreading weapons of mass destruction.

  If Abe not arrested in Switzerland, investigations in Japan are also aimed at arresting him on charges of election fraud as well as for involvement in the 311 nuclear and tsunami terror attack, a senior Japanese police agency official said.

  Even if Abe is not immediately arrested, the take down of his cabal bosses in Europe and the US is continuing. For example, German Chancellor Angela Merkel had a “skiing accident” last week in Switzerland that was actually a beating by certain agency personnel who suspected her of being head of the German fourth Reich, according to an intelligence agency source who just returned from Germany. Immediately after her “accident” US President Barack Obama called her and said “we have to meet,” the source said. This may have been a response to her attempts to get back the 300 tons of gold Germany had deposited with the Federal Reserve Board, one observer speculated.
  http://jhaines6.wordpress.com/2014/01/04/neil-keenan-update-2014-the-nk-group-strikes-back/
  http://www.theguardian.com/world/2014/jan/06/angela-merkel-skiing-accident

  Also last week, the International Criminal Court received a dossier outlining systemic use of torture by the UK military that was condoned by Senior Politicians, according to various news agencies.

  http://rt.com/news/uk-politicians-accused-warcrimes-469/
  The Nazi faction including former Prime Minister Tony Blair is frantically trying to silence their opposition with trumped up criminal charges now that their murders (David Kelly, Christopher Story etc.) are becoming too recognizable by a growing number of politicians and agency officials.
  Read more: http://hipknowsys.blogspot.nl/2014/01/benjamin-fulford-january-14-2013-japans.html#more

  Like

 5. hoe en waarom wordt je homo ha ha vaak denken mannen na de zoveelste losse flodder !!!ben ik wel een hetero???? als je sext ,moet je een top !!!prestatie leveren zo zie ik dat dus !! je niet eerst vol laten lopen met freddie of lukas of glenn nee een lekkere maaltijd en masage
  bij echtscheiding!! is de man altijd schuldig oorzaak freddy lukas en glenn want je moet het vrouwtje net zolang plezieren tot ze de ogen niet meer open houden kan ha ha dus mannen met vuurwater zijn slechte partners capice p??wilt u nog meer weten vraag dan een consult aan prijs 6 zoute haringen met roggebroood en siepeltjes

  Like

 6. Goemorgen allemaal ….. en dat de jeugd wordt geconfronteerd met alle vunzigheid,
  vies-peukerij, via media, mobieltjes etc. en wat zij op school “leren” …. hoezo leren ?
  Over de vaderlandse geschiedenis weten zij niets, over de natuur weten zij niets,
  over echte, ouderwetse normen en waarden (deze wooden zijn ZÓ besmet….doordat
  zij het tegen-overgestelde te zien en te horen krijgen en mee-maken in de praktijk),

  Gewone contacten met mede-mensen, de omgangsvormen, het wordt allemaal opgerekt
  en tot walgelijke proporties uitvergroot, de gewelddadige films, spelletjes via computer,
  te veel beelden, te veel geweld, te weinig natuurlijke omgeving om echt tot rust te komen,

  Als de jeugd de toekomst heeft en ouders het te druk hebben met zichzelf, hun eigen
  leven en drukke programma, geen tijd hebben en nemen om echt te praten en te luisteren
  naar de dagelijkse ervaingen van hun kroost, dan zouden we wel eens ver af kunnen
  dwalen van een samen-leving waarin er niet echt meer wordt SAMEN geleefd, dan is het
  meer een “langs-elkaar-heen-leving” geworden, met alle nare gevolgen van dien.

  Wat inderddad heel erg naar voren wordt geschoven is die homo-promotie en zelfs
  trans-gender-dinges komt ook steeds vaker voorbij op t.v. etc.
  Vooral bij pubers, die misschien nog zoekende zijn, bepaalde gevoelens hebben
  en hormonen die opspelen, onzeker zijn over hun uiterlijk en pestpartijen, omdat ze
  net iets ander gedrag vertonen dan de groep, welke groep dan ook……

  Dat werkt weer discriminatie in de hand en zo gaat het maar door…..

  Like

 7. je wordt er toch helemaal kots ziek van dat gehomo. homos op publieke funties zou verboden moeten worden want in de ogen van een homo is de vrouw maar een mislukte vent die wel de helft van de bevolking uitmaken. Hoe kan je dan nog je publieke functie uitoefenen? als je als kerel daar zit wordt je bekeken als lustopject en als vrouw een vervelend suject. och en dan nog de machtsbeluste pedos bah wat een samenleving

  Like

   • Vrouwenhaat is zelfs gebruikelijk nog eens ontstaan door haat ván vrouwen slash moeders! Natuurlijk wil zo een ukkie dan geen vrouw meer!

    Like

   • Om ook even een ander geluid over die prefab eeuwig onschuldig zielige nog erger dan joden martelaar elfjes te tonen ……

    @Bokito
    Dit was 68 jaar geleden het gedrag van mijn “Moeder’. Omdat ze uit de zogenaamde “Betere kringen” kwam,kwam ze overal mee weg.
    Haar haat tegen het ongewenste kind kon ze straffeloos botvieren en uiteindelijk kreeg ze het voor elkaar mij uit haar leven te verbannen.
    het woord “moeder” wordt ook bij slechte moeders nog met een waas van ongereptheid en mateloze liefde omgeven!

    Doodsangst

    ’t Dode hout, het komt tot leven,
    door haat en onmacht plots gedreven.
    Suizend, klievend komt het naar beneden,
    niet weerhouden door de beden,
    van het bange kind dat vecht voor ’t leven.

    ’t Dode hout doet heel gericht,
    waartoe het zielloos wordt verplicht.
    Slaat uit het kind dat ene woord,
    zonder waarde, in pijn gesmoord.
    “Moeder”, ’t kind is wéér gezwicht.

    ’t Dode hout, het krijgt weer kleur,
    verspreidt warm en nat een nare geur.
    Druppels kleuren rood de grond,
    doodsangst snoert het kind de mond.
    ’t stopt, stilte, hij hoort het sluiten van de deur.

    ’t Dode hout, dat was het teken,
    om alle banden te verbreken.
    Met mensen zo vervuld van haat,
    veroorzaakt door het eigen kwaad.
    Waarom dan op het kind zich wreken?

    Uit Boek: Kind van de rekening,een verboden bestaan
    Uitgeverij Aspekt

    BASSET | 23-01-14 | 16:20 | niet ok! powned.tv/nieuws/binnenland/2014/01/man_slaat_medewerker_jeugdzorg.html
    ___

    Btw meeste vrouwen van joodse pakistaanse asiatische bankaire adel allochtone marrokaanse afrikaanse afkomsten zitten nog eens in de Kinder verprostitueringen handlangerschappen er aan van is het al niet het eigen dan wel van anderen. Daar waar dan de kinderen en rassen dé native zijn dezen gebruikelijk dé slaaf dé hoer in hun netwerken overheden en wijkterrorismen.

    Wát had je gemeend er al loos was met deze soorten rondom creches en lagere schooltjes? Diverse hier op betrekking hebbende in het nieuws geweest zijnde gewelddaden en moorden hebben daar mee te maken gehad. Oa allochtonen die onder een joodse mevrouw nog een crecheleidster bedreigden cq geweld aan deden met mes. Meerdere gevallen Nederland afgelopen jaren nog maar. Creches en mafia.

    Ken uit mijn jeugd nog een joodse generaal die zijn dochter en jongen naar de mensen stuurde om ze verleiden ze te neuken. Deden ze dat dan stond die aan de deur perste ze af spande ze voor zijn karretje verprotitueerde hen en heel de gezinnen en kinderen. Afpersnetwerken zo enmasse. Die had Mij tijdens een misbruik nog eens de rug gebroken om even te laten zien wié dé baas zou zijn. 1933 acht jaar oud werd Mijn Moeder door Nederlandse joden misbruikt in een poging 1933 om Hitler te besmeuren en ten val te brengen. Ook al van geboorte af aan door hen misbruikt. Had helaas Blond haar en dan ben je met die zigeuners het haasje.

    Dát zijn de ways van de Kinder verkrachter culturen waar enkel misdaad de zielen nog maar bewoond en elke daad en laat voortbracht dat Niét van God´s werken is.

    Vandaar ook dat Volken met Volken chronisch mengen in een chronische massamigratie dat al eeuwen en millenia op gang wordt gehouden door die bankaire adel een misdaad van jewelste is.

    De zwaarst gedoofpotte en gecensureerde berichtgevingen zijn er overal ook naar.

    Na de joodse afrikaanse asiatische en allochtone volken zullen die roemenen en bulgaren geen spatje beter voor ons of ook hen zijn. Eu of verkapte romeinse bankairadelige senaat rules weer een keer door elk Volk te serieverwoesten.

    * Btw twitteraccount @Bonusje is na divers kritiek aan officier van justitie zonder opgaaf van reden “suspended. ZÒ denkt die herman bolhaar en zijn niet Nederlandse maar vreemde mogendheid dienende terreurcel dús over discriminatie. Alleen hij mag braaken. Twitter ligt onder criminele censuur van de staat en wetgevers. Dé pyamaslofbende van mao en pollpot.

    Met de suspension zijn ook de tweetbewijzen omtrent herman convenient uit beeld en uit ook hier geplaatste comments verdwenen. twitter verwijderd gewoon ook volgers gevolgden tweets etc. Mag men opnieuw weer pogen te vinden. Zo breekt de misbruikmafia telkens weer alles dat Getuigen en Slachtoffertjes opbouwen.

    https://stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/01/19/top-gangsters-van-sns-reaal-misdaadbank-pleegde-fraude-en-logen-geen-vvd-snelrecht/comment-page-1/#comment-26998

    Uiteraard zal twitter en heel herman roepen het zou anders zijn maar dat zeggen ze overal mee altijd al omdat het Volk gewoon gek is. Maar twitteraccounts suspenden wordt via justitie geregeld.

    Zal de screenprints tzt ergens anders wel nog eens uploaden.

    * Bij herhaling nu is het opvallend telkens ik reageer op tweets van politici twitter onmiddelijk mijn account sluit. Wat ook al een isolering tussen burger en politiek veroorzaakt. Alleen om de tien jaar politici op tv roepen “das haben wir nicht gewusst” als of ze wel integer zouden zijn is helaas te weinig spek aan het varken.

    Hierbij laat ik onderstrepen de getuigenis van Steven Brown hier dat deze dezelfde gevolgen van kritiek aan besturen kent voor zijn twitteracount.

    Van de week hadden ze me nog van telefoon email en net af gesloten. Mocht via zelfde modem dan nog wel hun sbs pulptv en reclamespam van ze kijken. Dat beleefde Slachtoffer van hun kinder misbruiken Ben van den Brink ook wel wat vaker.

    We hebben dus Niets aan criminelen als politiek bestuur of ovj die een vreemde mogendheid en eigen crimineel winstbejag dienen. Ik wil stellen dat salarissen van soms 12.000 euro per maand dat wel zijn. Men behoeft een beroving maar salaris of bonus te noemen en de politie al is uit geschakeld. Dan noemen ze de burger nog eens een junk crimineel hoer schuldige wanbetaler hater zwerver of terrorist en diezelfde politie schiet je traangas met lood in de buik en neukt je Kind achterstevoren terwijl het door jeugdzorg weg gesleept wordt oa naar de joodse gemeenschap onder Toulouse ter verderf en spreiding der leden.
    Waar zijn de blauwhelmen?

    Like

   • Het is duidelijk dat ik op basis van mijn ip adres intensief bespioneerd wordt door de overheid die via het ministerie van justitie twitterbans dirigeert. Nu na amper gebruik en net 16 retweets is mijn account @UnoSenoble ook al suspended.

    Daar ik via dit account met nog niemand contact heb gehad is er voor de afsluitingen in ieder geval niet reden of klacht ik zou iets onbetamelijks gedaan of regels hebben kunnen overtreden.

    Een zich zelf respecterend justitie aparaat en terrorismebestrijding zou on the double natuurlijk zulke saboterende criminelen die aan ondermijning en obstructie van de strafrechtelijke plicht tot openbaring publicatie waarschuwing aan algemeen belang en openbaarheid doen om strafrechtelijke zaken getuigenissen en informeringen en lopende en acute zaken van strafrechtelijk en terroristisch gehalte doen daar heel snel wat tegen doen. Immers uw beste informant deskundige en kroongetuige ooit.

    Toch herman bolhaar mooie anti discriminatiedeskundige? Kunt u over Rusland toch al helemaal Niets meer zeggen?

    Like

   • Lurch says: January 23, 2014 at 8:35 pm
    Meerdere gevallen Nederland afgelopen jaren nog maar. Creches en mafia.””

    Een belangrijk stukje hier aan is dat een rokkefeller voor het jaar 2000 al aan Russo in een interview verklapte dat ze ter absolute machtswellust zich via aanleg feminisme toegang tot de creches wilden verschaffen om zo groot mogelijke macht te kunnen aanleggen.

    Kinderen zo jong mogelijk verkrachten martelen hersenspoelen drogeren is inderdaad diepst werkend. Rokkefeller wist vast niet dat al tienduizenden jaren geleden daarom dan ook al zwangere vrouwen en pas geborenen elk ribbetje en botje al gebroken werden in de waanzinnig psychotische run op almacht wegens de gevolgen van wat geweld en verkrachting nu eenmaal met Kindtjes doet.

    De farao dyastien waren daar op gebaseert alsmede deze beschavingen en hun inrichtingen ook. Elk kanon en wapen als gevolg alleen daarvan levenslicht zag. En een Wereld die Ik u geen eens kan beschrijven verdween. Elkmaal men daar de laatste restanten van ontdekte noemde men het Shenandoah en beloofde land.

    Daar op kwamen dan de creche monopolies van edelachtbare pieter kalbfleisch arbeitspflicht voor vrouwen opvang jeugdzorg armoedezaaien kostenwoeker kleinsma´s en de robert m´s tot leven….En natuurlijk de rechtenstrijd en protesten en demonstatries als nu heden op moment via misbruik homofielen ook voor feminismen.

    Een herhaling voor de zo veel ontelbaarste maal in de geschiedenis en de vloek der dwanghandelingen.

    Bijzonder aan al deze rechten en hulporgs is dat ze voor de gewone burger nooit thuis waren. Geen enkel hulp of rechtenorg heeft zich ooit gemoeid om de talrijke verkrachtte en misbruikte kindjes die ze in verre buitenlanden wél blijkbaar feilloos een na ander weten te vinden. Wat ze dan ook regelmatig trots tonen op tv.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.