Media -Maffia

De Incest-‘Talkshow-bral-elite’ van Nederland is ontmaskerd en in kaart gebracht.

R van Rebel
‘AIVD en politie-informant Peter R de Vries’ drukste ‘Tv-programma-bral-man’ uit het Media-maffia pulp segment van  zijn ‘Maffiaboss John de Mol’. In die zin is bepaalde  corrupte Justitie ( Herman Bolhaar c.s.) dus zeer goed vertegenwoordigd. Pikant :Peter R de Vries heeft zijn ‘Talkshow- bral’ titel van misdaadjournalist recentelijk laten veranderen in crime-deskundige ‘Cry-deskundige’. ( Misschien omdat hij telkens huilend naar zijn politie rent om aangifte  te doen van mishandeling en bedreigingen en afpersing door  o.a. Willem Holleeder en ing. Steve Brown, want een opleiding ter zake heeft hij niet)

(door Annemarie Coevert en bewerkt door de Waarheidscommissie.)

Amsterdam-NoirEverything is an illusion, nothing is real.
De helft van alle ‘script-gesprekken’ die tussen 1999 en 2013 te zien zijn geweest in Nederlandse talkshows gesubsidieerde ‘Grachtengordel-Bral–Shows’ werden gevoerd met een zogenoemde talkshow-elite, bestaande uit 544 mensen. Zij vormen 9 procent van alle 5731 talkshow-gasten, zo concludeert Thomas Boeschoten, die 16.000 talkshowgesprekken analyseerde en daarna zwaar aan de drugs en alcohol is geraakt

Alle gesprekken die de afgelopen veertien jaar te zien zijn geweest bij de programma’s Barend en van Dorp, Pauw en Witteman, De Wereld Draait Door van ‘VARA Miljonair en Maffia Schandknaap Matthijs Nieuwkerk’ , Knevel en van den Brink, Zomergasten,  Callgrill Jinek op Zondag en Jinek zijn door IMDB.com geturfd. Boeschoten gebruikte deze data voor zijn (gevisualiseerde) analyse:
PvdA’ers relatief erg vaak te gast omdat zij altijd voor de meeste subsidie hebben gezorgd voor de Bral-Shows.
Daaruit blijkt dat er veel vaker PvdA’ers te gast zijn in praatprogramma’s dan leden van andere partijen, ongeveer twee keer zo vaak zelfs als VVD’ers en CDA’ers en vijf keer zo vaak als mensen van SP, GroenLinks of D66.

Het percentage vrouwelijke gasten ligt momenteel op 30, dit was tien jaar geleden in Barend en van Dorp precies evenveel. Van alle gasten die ooit in een talkshow hebben gezeten is het merendeel mannelijk, variërend van 67% (KvdB) tot 73% (DWDD). Ook verzorgen mannen vaker optredens dan vrouwen als ze eenmaal zijn gevraagd: 74% van alle gesprekken in ‘Talk –Bral-shows’ zijn met een man.

Jan Mulder verreweg het vaakst te zien en is dus een groot verdiener.
Als presentatoren niet worden meegerekend treedt Jan Mulder verreweg het vaakst op in praatprogramma’s en daarna Peter R. de Vries. Duizend keer is hij te zien geweest. Hij wordt gevolgd door Marc-Marie Huijbregts met 218 optredens, en Frits Wester die 187 keer te zien was.

De Hele Grachengordel schuift dagelijks aan om hun ‘Zit –bral-geld’ te incasseren. Zo krijgen zij indirect ook een deel van de subsidie-buit.
De vrouw die het vaakst aanschoof is Claudia de Breij ( giechelt om zichzelf) met 134 optredens. ‘Kasteelheer Alexander Pechtold’ is de ‘bral-politicus’ die het vaakst mocht aanschuiven (75 keer Grachtengordel mopjes ten koste van de ‘PPV-Bruinhemden’ en eerlijke arbeiders), gevolgd door Femke Halsema (61 keer Doofpot ). Het totale aantal talkshow-gasten in de gekozen periode is krap 6000. Welke criteria Boeschoten stelde bij het bepalen van dit aantal beschrijft hij in zijn toelichting op de analyse. Ook legt hij daarin uit hoe de optredens van diverse mensen zijn opgeteld, wat hij verstaat onder ‘politieke gast’ en hoe hij te werk is gegaan met zijn visualisatie. Helaas gaat hij niet in op hoe de meeste optredens van te voren gescript zijn.

De VVD bedient zich van sluik reclame gebral met de Media Pulp-Maffia .
Glitter-kip Geert
De VVD compenseert zijn relatieve afwezigheid bij de Talkshow omdat zij de moeilijkste boodschap hebben om te verkopen aan het bredere publiek en laat zijn belangen verkapt vertegenwoordigen als met Types als de ‘VVD-Glitter Kip Geert’ en in die zin hebben zij feitelijk de meeste zendtijd bij de pulp-media en de publieke Staats-omroepen.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.