Elitaire Misdaad

Top-Gangsters van ‘SNS Reaal-Misdaadbank’ pleegde fraude en logen. Geen VVD-snelrecht.

JP Morgan
De keiharde SNS-Reaal leugens van Premier Rutte en Minister Dijsselbloem tegen de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk.

(Door Tom Kreling en Esther Rosenberg en bewerkt door de waarheid commissie)

Amsterdam-Noir-Wanted voor misdaden jegens de menselijkheid Ronald Latenstein, Fernce Lamp, Dick Okhuijsen en Wim Steenpoorte door het tribunal criminel extraordinaire.
SNS Reaal Misdaadgroep
De raad van versufte en ‘blinde’, maar wel zeer corrupte en goed betaalde  commissarissen van bank en verzekeraar SNS Reaal is bij de overname van Bouwfonds Property Finance in 2006 door de criminelen  raad van bestuur onvolledig geïnformeerd over de risico’s, waardoor er op grote schaal fraude kon worden gepleegd.

Miljoenen bonussen ‘Top-Bestuur-Gangsters SNS’ niet terug vorderen. Ik hou van Holland Klasse Justitie.
Alle SNS daders op ééntje na de Dikke Deur Buck Groenhof aka de ”Geile Beer” zijn nadien straffeloos vetrokken met een grote Bonus richting de ‘Dutch Reu de Bankier en Bestuur Gangsters’ van Oberbürgermeister (geheime Bestuur-Gangster werknaam: Gemeindevorsteher) Erik Staal.  Alwaar zij zich dagelijks nog slap lachen om het VVD-Snelrecht van Fred–Syfilis-Teeven en het Nederlandse door hen beroofde ‘Klootjesvolk’ met een goed glas Champagne en een snuifje cocaïne vergezeld van de duurste plaatselijk Volkse Call Girls of Schandknaap.

Doofpot voor miljarden fraude door de SNS bepleit door ‘PvdA-Top-Hoer Jeroen Dijsselbloem’.
Jeroen Dijsselbloem
De ‘PvdA Onbenul Jeroen Dijsselbloem’ blijft stug doorgaan met Koninklijke onderscheidingen uit te rijken aan deze aarts gewetenloze Bankier-Gangsters. En ‘onze’ VVD Crimefighter Volksonderdrukker ‘Fred-Syfilis-Big Head-Teeven’ draagt er zorg voor dat niemand van deze Top VVD’ers de gevangenis in draait.

Dit blijkt uit een vertrouwelijke en zeer kritische evaluatie van ‘SNS Reaal-Misdaadbank’ die niet eerder is geopenbaard en wordt beschreven in het boek ‘Giftig Krediet gejat van Jan met de Pet’ van NRC-journalisten Tom Kreling en Esther Rosenberg, dat maandag verschijnt.

De evaluatie is een opsomming van  misdaden en Corruptie die tot heden door de huidige regering niet is vervolgd. Waarom?
Meerdere door SNS Reaal ingehuurde adviseurs waarschuwden de bankmisdaad voor de risico’s van de overname. De raad van commissarissen vroeg daarom aan de bestuurders om buitenlandse vastgoed experts mee te laten kijken bij het boekenonderzoek. Dat gebeurde opzettelijk niet, terwijl dit volgens de evaluatie wel “in de rede had gelegen”. Ook zijn de vastgoed leningen, die de bankmisdaad tot een jaar na de overname bij juridische problemen aan verkoper ‘De Staats ABN Amro Misdaadbank’ van de  liederlijke VVD Dragqueen Gerrit Zalm had kunnen teruggeven, door juristen slechts deels en at face value doorgelicht. Zo zijn er van de 3.000 beleggingsfinancieringen maar 300 onderzocht als ‘SNS Reaal-Misdaadbank’ de verkoper laat weten dat de gehele portefeuille in orde is.

SNS Reaal wordt nu geleid door de duurste Aap Gerard Olpen in  Banana-fraude-Nederland.
Gerard van OlpenDe verliezen veroorzaakt door de Fraudes en jat partijen bij de vastgoedmisdaadbank door de Bankier-gangsters  zorgden er uiteindelijk voor dat SNS Reaal misdaad een jaar geleden werd genationaliseerd door minister  Onbenul Dijsselbloem (Financiën voor de Rijken, PvdA). Het kostte de Staat ‘Jan met de Pet’ 3,7 miljard euro. Deze Mega fraude vond Dijsselbloem niet nodig om te laten onderzoeken door de ‘VVD-FIOD’. De AIVD van nog zo een ‘PvdA Onbenul Ronald Plasterk’ heeft ook nooit iets gemerkt van deze megafraude en al die andere Megafraudes in de Bankier-Gangster wereld. Misschien omdat de meeste daders allemaal hoge VVD’ers zijn? En een enkeling een PvdA-er of GroenLinks-er, zoals de ‘Grachtengordel Gotmother Femke Halsema’.

Uit onderstaand document blijkt dat de kredietcommissie van SNS Reaal de eigen regels overschreed: Open publication – Free publishing

Raad stemde in op basis van incomplete samenvatting onderzoek.
Een nieuwe raad van commissarissen van SNS Reaal besloot in 2010 wegens de aanhoudende problemen bij de Vastgoedbank de overname te laten evalueren door een commissie onder leiding van toenmalig financieel bestuurder Ference Lamp.
Uit zijn rapport, Lessons learned blijkt dat de raad van commissarissen op 8 oktober 2006 met de overname instemde op basis van slechts een samenvatting van het boekenonderzoek van ‘KPMG-Misdaadgroep’. Die op verzoek de onderzoeken fabriceert zoals u wilt en tegen forse betaling des gewenst dan de naam er onder zet van alweer zo een PvdA onbenul (en zakkenvuller dan zijn zij opeens geen onbenul) de Ex. Minister van Financiën Wouter Bos.

De samenvatting was ook nog eens opzettelijk incompleet. Niet alle kritiekpunten uit het boekenonderzoek waren erin meegenomen. De commissie concludeert: Op basis van alleen deze samenvatting, zonder het volledige rapport, kan geen volledige discussie hebben plaatsgevonden over alle belangrijke bevindingen van ‘KPMG-Misdaadgroep’.

KPMG concludeert in het boekenonderzoek onder meer dat de overname van de vastgoedbank “niet per definitie” past in de strategie van het bedrijf. KPMG schrijft dat de internationale vastgoedbank voor een zo kleine en nationale bank risico’s met zich meebrengt, dat in Nederland nog maar beperkte groei mogelijk is en dat de dataroom tijdens het overnameproces onvoldoende was. Ook zijn er zorgen over de gebrekkige administratie bij het bedrijf, hetgeen in deze kringen een eufonisme is voor er wordt gejat en gefraudeerd. Het is niet duidelijk welke kritiek de commissarissen wel en welke ze niet onder ogen hebben gekregen.

VEB: Schrijnend voorbeeld van nalatig Crimineel Bestuur.
Volgens directeur Jan Maarten Slagter van aandeelhoudersvereniging VEB wijzen de gebrekkige informatie aan de commissarissen en enkele andere bevindingen uit het boek op wanbeleid: VEB voert oorlog met SNS Reaal. 

“We proberen als VEB al bijna een jaar een onderzoek naar wan en misdaadbeleid bij de Ondernemingskamer van de grond te krijgen. We worden door deze en andere schrijnende voorbeelden van laks en nalatig bestuur gesterkt in dit streven.”

Uit het boek blijkt ook dat ‘SNS Reaal Misdaadbank’ jarenlang veelvuldig de interne regels overtrad bij het verstrekken van miljoenenleningen aan Criminele vastgoedondernemers. Aanvragen voor deze grote leningen moesten altijd worden goedgekeurd door de kredietcommissie, waarin ook steeds een lid van de raad van bestuur van SNS Reaal zat. Begin 2008 keurde de commissie in vier maanden tijd in totaal 62  Fraude-aanvragen goed. Bij meer dan de helft overtrad de commissie daarbij de eigen regels. Het betrof 25 Nederlandse en 11 internationale financieringen.

Bij negen financieringen meerdere regels overtreden.
In Nederland werd met name te veel geld verstrekt afgaand op wat het kantoor, vakantiepark of winkelcentrum dat gefinancierd werd, waard was. Bij de internationale projecten werden met name de eisen voor voorverkoop en voorverhuur niet serieus genomen. De Misdaadbank financierde dan bijvoorbeeld bouwprojecten waarvan bekend was dat de huuropbrengst soms niet eens genoeg was om de rente en aflossing terug te betalen. Laat staan dat er winst op het project kon worden gemaakt. Bij negen financieringen – nationaal en internationaal – werden meerdere regels overschreden.

Volgens de risicomanager die het overzicht maakte, werd in meerdere gevallen bijvoorbeeld het criterium ‘Klanten moeten financieel gezond zijn’ niet serieus genomen. “Dit wordt blijkbaar als zeer vrijblijvend ervaren”, schrijft hij. Ook in de jaren ervoor wordt de kredietcommissie regelmatig voor het blok gezet. Dan hebben criminele medewerkers van de vastgoedbank al afspraken gemaakt met klanten over de leningen en is het bijna onmogelijk voor de kredietcommissie om – zonder commerciële schade – die nog aan te passen.

‘SNS Reaal-Misdaadgroep’ wilde geen commentaar geven en beroept zich op zijn zwijgrecht en verwijst verder ter zake naar “Ramp57” in deze.

19 antwoorden »

 1. Oxfam also argues that this is no accident either, saying growing inequality has been driven by a “power grab” by wealthy elites who have co-oted the political process to rig the rules of the economic system in their favour.
  Bij de Guardian is een verschuiving merkbaar. Nieuws dat vroeger werd afgedaan als complottheorieën, komt langzaam maar zeker in de belangstelling bij de MSM. Ze moeten wel, willen ze überhaupt nog een klein beetje geloofwaardigheid behouden.
  http://www.theguardian.com/business/2014/jan/20/oxfam-85-richest-people-half-of-the-world

  Like

 2. Bolhaar ging radio 1 dus bedonderen. Had dat met gespitste oortjes wel willen horen luisteren áf luisteren… Voor een anne frwakstichting deed ie dat die hond en over de miljoenen échte slachtoffertjes van hun creche inbraken alwaar edelslachtbare pieter kalbfleisch het monopolie voor zijn misbruikclans op belegd had wat maarliefst 12 TWAALF WOB verzoeken nodig had dát te ontdekken en hun slaapfeestjes hun beria martel en drogeer programma´s geen Wóórd zeker! Wel miljoenen kinderen de afgrond verslavingen ziekten pijn autismen ms psychiatrie bordelen en ziekenhuizen en ultiem leed in draaien! Je moest eens weten hoé die Zieltjes er van binnen uitzien en aan voelen! De duivel in de hel heeft hetgeen eens zo slecht!

  * boinnk.nl is serieus uit de lucht.

  Like

 3. “Ziet uit dat de eliten een samenspan van rovende plunderende en rapende gangfamilys zijn die de Wereld overtrekken als een vreetzwam”.

  Daarom is de WO2 holocaust ook zo verdacht kwa aantallen vermoorde/verdwenen mensen…

  Like

 4. CLEAN NU(C)LEAR CONTAMI(N)ATIONS

  CLEAN ALL CONTAMINATIONS BY CLEANING MENTAL CONTAMINATIONS FIRST

  Hermann Goering’s Quote On War And The People
  Posted on January 18, 2014 by Jean

  Hermann Goering’s Quote On War And The People

  “Naturally the common people don’t want war: Neither in Russia, nor in England, nor for that matter in Germany. That is understood. But, after all, IT IS THE LEADERS of the country who determine the policy and it is always a simple matter to drag the people along, whether it is a democracy, or a fascist dictatorship, or a parliament, or a communist dictatorship. Voice or no voice, the people can always be brought to the bidding of the leaders. That is easy. All you have to do is TELL THEM THEY ARE BEING ATTACKED, and denounce the peacemakers for lack of patriotism and exposing the country to danger. IT WORKS THE SAME IN ANY COUNTRY.”

  –Goering at the Nuremberg Trials

  LIVE at the 6th Annual X-Conference, held in 2010, Historian Richard Dolan presents an analysis of the patterns of UFO secrecy since the 1940s.

  Like

  • Af gezien hoe ze geldstromen met dat onderwerp .. zoveelste onderwerp .. alle politiek agenda IS VALS … is die dolan wel met vaag materiaal bezig. Ziet geen eens verschil met een insect vlak voor de camera.

   ALLE ufo beelden tot nu zijn te vaag. Zelfs de meteoor van de week boven ons land had daar aan superieure beelden. Elke blooperfilm op youtube vol met toevalige opnamen of de tvserie ridiculeus heeft steevast goede beelden van opeense toevalligheden.

   Er is van de overheden uit een hevige ufo mystificatie bezig ook op youtube. Debunked men ze krijgt men problemen wordt gebannen geblokt. Debunked men wetenschappen of politiek wordt men gebannen geblokt en erger. Zegt men wat over de misdaden van de hoge raad heeft men wel toevallig dermate problemen dat internet email telefoon af gesloten is. Provider zei het was een storinkje…hoe dan wél het tv signaal wel kon blijven komen wat ook via het zelfde modem loopt zal ik maar niet vragen. Wel alle communicatie. Dat heeft Ben van den Brink ook vaker. Laat staan dat Steven Brown om de haverklap ook van twitter af wordt gelazerd.

   Alles gaat om joodsbankaire geld en macht. ufo chemtrail haarp esm euro armoeden doomsdaynieuws en berichten vaticaan zelfs hofnar zijn afleidingen voor heel wat erger massaler misdrijven van met en na de oorlog terzakle raciale genociden massiefste plunderingen massamoorden drughandel en massaalste Kinder verkrachtingen en drugverslaafdmakingen van uit de adel bankiers religien wijkterrorismen en besturen met misbruik staats religie school media en maatschappij en wets inrichtingen. Zelfs militaire bases ook de amerikaanse werden gebruikt om onze kinderen te verkrachten en hun beria mind control programma´s op te botvieren. Dan hebben ze alle tijden via de overheden wetgevingen politiek en banken nog talloze honderden triljoenen geroofd en geplunderd ons tegelijk uitroeiende als slaaf houdende ziekmakende en drogerende .

   Vandaar dat de ashertjes zo hard antisemiet roepen om hun oorlogsmisdadigerschap te verhullen en hun daden.

   Ook heel de holocaustpropaganda en nepjoodse claims is geen waarheid maar JUISt Holocaust ontkenning over de talrijker echte Holocausts die zij en alleen zij zelf als enigen pleegden. Op ons! De Natives. Mede naast plunder slavenhandel en misbruik in het kader van een eeuwenoud asiatisch exterminatie/kolonisatie programma. Georganiseerd door de centrale bankiers de bankaire adel en hun adel in de desbetreffende landen.

   Like

   • sja

    sites.google.com/site/ncfwhistleblower/prins-bernhard

    scribd.com/doc/106183484/Brainwashing-Handbook

    Zie ook hersenspoeling.nl en antipsychiatrie.nl en ” the bomb in the brain ” op youtube

    Enige oorzaak alle drugs alcohol tabaks verslavingen alle geweld en misdaad! En van alle ziekten gebreken handicaps en zelfmoorden ook.

    Like

  • Nog meer die het kennen

   Nico van den Ham: Dit is Nico van den Ham met een 2 er achter. Mijn andere account is gehackt! Dit account werkt ook niet goed! Moet ook ik kapot? (Demmink)

   18 januari, 2014 om 19:40 Helene zegt: Haar website is niet te bereiken. Chinees-achtige censuur in Nederland – klokkenluideronline.is/2014/01/breaking-pedo-delegatie-nu-naar-rusland/

   Ook klokkenluideronline.is nauwelijks bereikbaar en boinnk.nl al heel de maand om de haverklap ofline en ik om de haverklap geblokt geband en de youtubes twitters en googles allerlei “kuch administratieve verbeteringen of fantasien rechten voorwaarden en plichten daardoor ik wel heel toevallig niet meer inloggen kan of mogelijkheden af genomen zijn zoals kunnen commenten op youtube zoals inloggen op yahoo accounts.

   Google overal de inlogschermen beherende … uw wetgever de ergste fascist onder de Maan. Beheerders van de Holocaustkampen!

   Like

   • En met facebook kan ook al nergens meer gecomment worden en is het schering en inslag dat er bijdragen door hen geblokt worden. Nu ook weer

    livescience.com/42524-gold-acupuncture-needles-in-knees.html?cmpid=514645_20140120_17057884
    For every alternave blooper thousands of bloopers and even crimes out of regular medicine can be looked into. And why having tell one from an obvious other legue of interests – regular medicine – the outcome and value of things they do not know anything about? Besides that I cannot belief any acupuncturist would leave hundreds of needles in a client.

    Like

  • Ik zou wel eens willen weten wie de family van zalm op shri lanka is want de rotchilds die daar toen de achtste eeuw nog tour heetten komen daar ook vandaan. Ziet uit dat de eliten een samenspan van rovende plunderende en rapende gangfamilys zijn die de Wereld overtrekken als een vreetzwam.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.