Maatschapij

‘Playboy Diederik Samsom’ bedreigt zijn PvdA senator Duivensteijn.

Adri Duivesteijn: ‘Na mijn kritiek op de extreme huurverhoging belde Diederik mij woedend op en sneerde mij onbeschoft en bedreigt toe hoe ik het in mijn hoofd haalde om tegen het regeerakkoord in te gaan? ( Bron: Vrij Nederland) 

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Duivesteijn opnieuw kritisch over Playboy Samsom: Het is een schuinsmarcheerder zonder echte socialiste idealen”
PvdA-Senator Adri Duivesteijn is nog niet klaar met zijn kritiek op zijn Partij Kadaver leider ‘Playboy Diederik Samsom’. In een Jaknikkers-interview met Vrij Nederland uit hij zich opnieuw kritisch over Samsom en zeer lovend over vicepremier Lodewijk Asscher, maar zwijgt over de Gangsterpraktijken van Asscher zijn moeder voor o. a. Bankier-Gangster Sipko Schat van de Rabobank en Philippe Morris, nadat hij dat in december ook al had gedaan.

PvdA-voorzitter Amsterdam en Volksnieuws Amsterdam heeft ook last van Schuinmarcheerder Samsom met zijn Glamour Pers-Bed Chef.
Duivesteijn, die het kabinet in december in de problemen bracht met zijn weerstand tegen de ‘Erik Staal-verhuurderheffing’, zegt in Vrij Nederland dat hij in Samsom geen moreel leider ziet. „Ik zie hem de partij niet ideologisch voeden. Diederik is een heel kundige  sluw en corrupte politicus, die er dure maat pakken houdt en Top Call Girls aan zijn arm als Saar van Bueren. Maar dat is iets anders dan een  oprechte en eerlijk moreel leider zijn voor de mensen in nood en arbeiders zonder werk .”

Over Asscher is hij bizar genoeg lovend. „In Lodewijk Asscher zie ik voor het eerst weer een politicus die ik in staat acht de sociaaldemocratische droom levend te houden én die met de concrete praktijk te verbinden.” In december zei Duivesteijn tegen Nieuwsuur ook al dat hij met Asscher een diepere verwantschap voelt dan met ‘de activist’ Samsom.  Waar hij al die goede eigenschappen van Asscher op baseert is ons een raadsel. Wellicht een oogje op Asscher zijn moeder de centen?
Duivesteijn pleit er in Vrij Nederland nog niet voor dat Asscher de volgende partijleider wordt. „Dat is misschien niet de oplossing voor alle problemen die de PvdA op dit moment heeft, maar we snakken als partij naar ideologische voeding en gewoon weer eerlijkheid en een sociaal gezicht.”
Stef BlokDuivesteijn vertelt in het interview ook dat hij in de week voor het cruciale debat over de verhuurderheffing te horen kreeg dat de prostaatkanker waar hij al sinds 2006 aan lijdt niet meer te opereren is.
Dat heeft zijn opstelling in het debat met minister Stef Blok Aka De “VVD Gier“ (Wonen voor Rijken) niet beïnvloed, zegt hij. „Ik was hoogstens sensitiever voor de oprechte benadering van Lodewijk Asscher.” Waarschijnlijk is dat waanbeeld van Duivensteijn gebaseerd op te veel morfine, maar zeker niet op feiten, ter zake de daden van Lodewijk Asscher.

13 antwoorden »

 1. From: xxxxx..delo@hotmail.com
  To: info.rechtbankamsterdam@rechtspraak.nl; cb.amsterdam@rechtspraak.nl; po.rb.amsterdam@rechtspraak.nl; r.debree@wlaws.com; g.elsen@wlaws.com; j.leliveld@wlaws.com; e.vanliere@wlaws.com; l.moller@wlaws.com; p.vanrussengroen@wlaws.com; f.sijbers@wlaws.com; m.wladimiroff@wlaws.com; ilonka.van.heusden@eo.nl; eo@eo.nl; administratie@eo.nl; reserveringen@eo.nl; verkoop@eo.nl; avanabbema@eliagg.nl; jvugts@eliagg.nl; burgemeester@epe.nl; rdevries@epe.nl; hjberkhoff@epe.nl; jvannuijs@epe.nl; griffie@epe.nl; rajscholten@epe.nl; pmwiersinga@epe.nl; arvanhuffelen@epe.nl; jpakoman@epe.nl; kaldemir@epe.nl; bacramer@epe.nl; jwlagerweij@epe.nl; edevries@epe.nl; pkerkmans@epe.nl; rrvandervlies@epe.nl; jhvanessen@epe.nl; wtvanderheijden@epe.nl; aehlooman@epe.nl; evisser@epe.nl; hjvankessel@epe.nl; djbeumer@epe.nl; skuiper@epe.nl; jspijkerboer@epe.nl; hdewaard@epe.nl; bjaalbers@epe.nl; jdegraaf@epe.nl; ltbestebroer@epe.nl; fpwjsurink@epe.nl; jwvos@epe.nl; bhendriks@epe.nl; lboer@epe.nl; wpaques@epe.nl; hdegoede@epe.nl; ipvanaperen@epe.nl; dvannorel@epe.nl
  Subject: Belgisch parlementslid Laurent Louis niet op pay roll corporate rulers
  Date: Thu, 23 Jan 2014 17:36:04 +0100

  Geachte leden Bar Association, Corporate Media, Openbaar Bestuur Epe, Rechtbanken,

  Ter info stuur ik u informatie afkomstig van een met uitsterven bedreigde soort politici die niet kruipen voor de corporate paymasters. Wanneer wordt Laurent Louis bij u media organisaties prime time aan tafel uitgenodigd. Fred en Tieneke Boele mochten gezellig aanschuiven bij Knevel en van den Brink onze Nederlandse media goden jammer dat jullie nagelaten hebben hun te informeren over de werkelijke gang van zaken. Daarmee wordt de waarheid rond de moord op Milly en al die andere slacht-offers nog steeds vermoord en verkracht. Ik hoop dat u al verder bent in uw persoonlijke afweging die u gaat maken. Dient u God of dient u de corporate rulers die God naar hun eigen (perverse) evenbeeld hebben geschapen. U hoeft slechts in uw innerlijke spiegel te kijken om te weten of u God of zijn corporate evenbeeld dient.

  Met vriendelijk groet,
  Frank Delo

  Myra in gesprek met Yolanda één van de grootste cover ups uit de Nederlandse geschiedenis ruim 20 terug in de rijd

  Like

 2. Hieronder email adressen van de de corporate rule gangsters wladimiroff en partners en de EO spin dokters zoals van den Brink en K(n)evel ( toeval ? om als spin dokter zo’n toepasselijke naam te dragen)
  Deze gangsters hebben mede voor de levenslange veroordeling Baybasin zorgedragen.
  Advocaten in dienst van de duivel naar het evenbeeld van hun sekte de orde van advocaten
  de Bar Association. De franchise organisatie voor de advocatuur die dienst doet als multi miljarden voor de corporate rule gangsters gespecialiseerd in juridische windhandel.

  r.debree@wlaws.com; g.elsen@wlaws.com; j.leliveld@wlaws.com; e.vanliere@wlaws.com; l.moller@wlaws.com; p.vanrussengroen@wlaws.com; f.sijbers@wlaws.com; m.wladimiroff@wlaws.com; ilonka.van.heusden@eo.nl; eo@eo.nl; administratie@eo.nl; reserveringen@eo.nl; verkoop@eo.nl

  Like

   • “”This is a trick the Israelites are used to do to People when they come and establish power.
    They line up all the People,and ask”do you want to be a pedofile or whore,do you want to be a homofile or whore,do you want to be a

    lesbos or a whore.

    Anyone who says something else than whore will be killed.
    So the rest wil hurry to say willing to be a whore.

    The rest will be killed and thrown in the Water.
    The Jews did this so often that there were 2800 Years ago Sharks in the Rhine,Rijn,who usually only were in warmer waters.
    The Sharks followed the Jews-Israelites through Europe.

    The People who survive this wil be afraid for these words for all generations to come.
    The Jews make sure for that,they renew these fears almost every week on TV,they renew these fears every generation again,when they rape

    the Children.
    All Children who were ever in their hands will have extreme fear for these Words.Among many,many other “PowerWords”,berried in their

    subconscious.

    Result…Jews can hunt us as pedofile,homofile etc.
    The one they let hunt by mostly Governments,the homofiles they usually let hunt by Churches,Religions.
    And the ones they want of us,the whore..they do not treat nice either.

    It makes Mother afraid to love her Daughters and Sons,the pedofile or lesbos.
    It makes Fathers afraid to love their Sons and Daugthers.
    It makes Children afraid to love Children,the pedofil/homofile.When they like eachother it is mostly rough “macho”.
    Disabling the ability to have true Friendships.
    It in all its consequenses will grow rape and Childrape.
    It in all its consequenses make people feel lonely,whatever they do to loose these feelings.Because the damage of these rapings not

    only destroy relations,but also will damage,lobotomise the ability to love in the Soul

    http://samuel-heinemann.tumblr.com/post/18080671507/juli-2009-report-to-fbi

    Like

   • Zie hier een der redenen van de overheden religien scholen wetgevers en bankaire adel om Volken en Families te verwoesten en eenzaam uiteen te jagen in de wind en kinder bordelen in.

    Redenen slaafmaking door de homofielen en pedofielen vervolgingen

    ” “Ik heb ook ervaren dat vele homoseksuelen ertoe neigen onderling loyaler te zijn dan tegenover andere personen of instituties. Als die loyaliteit zo ver gaat dat daar een netwerk of zelfs een soort geheime club uit ontstaat, zou ik dat in mijn machtsgebied niet tolereren. In het Vaticaan schijnen beslissende personen er inmiddels ook zo over te denken.”

    Risico
    Desgevraagd heeft Mäder verklaard dat hij om die reden een homoseksueel nooit bevorderd zou hebben. “Niet vanwege zijn homoseksualiteit, maar omdat ik op het gebied van beveiliging alleen absoluut loyaal kader kan gebruiken. Het risico van loyaliteit zou mij te groot zijn geweest.” ”

    http://www.katholieknieuwsblad.nl/nl/nieuws/item/5127-ex-gardecommandant-bevestigt-bestaan-vaticaans-homonetwerk

    Like

 3. Weer GOED artikel Steven.

  Duyvestein (denk ik,) spee;de wellicht een toneelstukje voor de Buhne om Slapend Nederigland te laten zien dat er toch zogenaamd kritisch wordt gedacht en dat er toch iemand is die tegen de PartijLeider Partij Dictator durft in te gaan.

  Like

 4. Ach, deze Nederlandse Mussolini deed wat bon ton was in de twintiger dertiger jaren in Italië. Daar werd toen door de aanhangers van Mussolini zo nu en dan met een pistool in de duistere hoeken van het parlement geschoten, een kwestie van druk uitoefenen, niet waar Diederik?
  Zie ook http://en.wikipedia.org/wiki/Benito_Mussolini.

  Uit de coulissen der Staten-Generaal, waar op de toiletten voor eigen gerief de vleselijke pistolen zijn gebruikt. De Wagenstraat met massage-hallen met een happy end is de volgende tussenstop naar het Hollands Spoor, waar Rishi is vermoord en nog verder naar de Haagse Hoeren School, waar Robbie Oudkerk nog steeds het Gesprek van de Dag is.
  PvdAso-er Willem Minderhout probeert tevergeefs het Gesprek van de Dag een andere wending te geven.

  PS. Een Samson verliest wel zijn haren maar niet zijn streken. Zijn ex weet dat ondertussen van deze impotente kale kikker, à la Mussolini. Schreeuw, schreeuw, etc..

  Like

 5. Duyvestein? Toch niet de duyvestein die in groenlinks zat en in de goede oude Jan Maat tijd deze met maatje alexander pehtold trakteerde op een aidsnaald en bomaanslag hee?

  baasbovenbaas rottevisbovenrottevis!

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.