Elitaire Misdaad

Taakstrafje voor ex-burgemeester VVD-Gangster Ricardo Offermanns met behoud van Wachtgeld.

Gaan de eerlijke Rechters de Rule of Law herstellen in “Pedo- Banana- Fraude- Nederland”. 

( van onze Dolgedraaide VVD en PvdA bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Het topje van de ijsberg. (Nederland Fraudeland is publicatie van de Universiteit Amsterdam (VU) )
Ricardo OffermansTop VVD’ers ‘Pedo-Joris Demmink’, Johan Houwers en Ton Hooijmaijers  gingen  de VVD’er Ricardo Offermans reeds voor. Waar blijft de rest van de gezochte bekende politieke en Bestuur-Gangsters ?

Oud-burgemeester ‘VVD-Gangster Ricardo Offermanns’ heeft donderdag van de rechtbank in Rotterdam 120 uur taakstraf gekregen voor passieve ambtelijke omkoping, maar mag zijn Wachtgelden behouden en dat loopt inmiddels in de honderd duizende euro’s. Hij krijgt die straf omdat hij partijgenoot bendelid Jos van Rey van de “VVD-Chapter Roermond” in 2012 naar voren schoof als gedeputeerde in ruil voor informatie over de “Grijp je Rijk” burgemeestersbenoeming in Roermond.

‘Bestuur-Gangster Offermanns’ was dat jaar ‘Graai je raak Burgemeester’ (Oberbürgermeister, Gemeindevorsteher), van Meerssen en in de race om burgemeester van  het VVD lucratieve Win Gewest Roermond te worden. ‘Rat in pak Van Rey’ was destijds ‘Mega-graai maar raak Wethouder’ voor de ‘VVD-Misdaadgroep’ in de Limburgse stad en adviseur van de sollicitatiecommissie. Ook hij geniet nog steeds van zijn Luxe riante Wachtgelduitkering. Voor deze werkloze Elite-Boeven geen gedwongen schoenen poesten en geen verbod tot roken.

Tijdens de behandeling van de zaak werd een tapgesprek afgespeeld, waarin te horen was hoe Van Rey aan Offermanns enkele vragen van de sollicitatiecommissie voorhield. Volgens de aanklager is alle informatie van de vertrouwenscommissie vertrouwelijk. Die mag met niemand worden gedeeld. „Ze wisten heel goed dat contact niet was toegestaan.” De rechtbank was het daar donderdag helemaal mee eens.

De gewetenloze Offermanns vindt dat hij niets fout heeft gedaan, liet hij tijdens de behandeling van de zaak weten. Zijn advocaat en hij gaan zich dan ook beraden of ze in hoger beroep gaan, maar dat was afhankelijk of zijn client Offermans ging verhuizen naar ‘Reu de Bankier en Bestuur –Gangster’ te Aruba van ‘Burgemeester Erik Staal’.

Ook  zijn ‘gabber in crime’ Van Rey is verdachte. De rijksrecherche begon in de zomer van 2012 een onderzoek naar hem vanwege de verdenking van ambtelijke corruptie en witwassen. Sinds september 2012 werd hij getapt. Zo kwam de zaak tegen  Offermanns aan het rollen.

1 antwoord »

 1. Ik pleit ervoor om de taakstraf voor politici, bankdirecteuren en de lieden van dezelfde kliek om te zetten in een tentoonstelling aan een schandpaal in betreffende gemeente. Voor de reputatieschade krijgen deze lieden een tijdreductie van 10%.
  Plaats van executie is tussen de fietsen.voor het (centraal) station.
  Er zijn vast wel een aantal ZZP-ers die deze schandpalen in het kader van werkgelegenheid willen maken.
  Steven kan zijn alter ego, de nationale lafbekken Bas van H, en Peter R. de V. en hun opdrachtgever Mol als eersten er aan vastzetten.
  Een klein herstel van de volkse regering.

  Uit de denktank van de ware democratie, de tegenhanger van de VVD, die niet met het volk te maken heeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.