Elitaire Misdaad

Wachtgeld-Fraude,Gewone- Fraude en nu ook Stem-fraude bij de PvdA.

PvdA
Wachtgeld wordt ook  door betaald in de cel.  De 16 euro ‘Fred-Syfilis–Teeven’ Cel-Huur geen probleem voor de criminele VVD’ers en PvdA’ers

PvdA-Misdaadgroep is niet te stoppen met zijn misdaden. Alleen zelfmoord brengt uitkomst.

( van onze Doldraaide PvdA en VVD Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De PvdA heeft een hele rist van Wachtgeld Fraudeurs, gewone Fraudeurs en Dieven met als boegbeeld van al die misdaden de ex PvdA Burgemeester van Groningen en tegenwoordig de ‘Zonne Koning Peter  Renhwinkel’ te  Spanje.

Corrupte PvdA’ers Feijenoord zitten vooral voor geld, drugs en sex in de politiek naar Haags voorbeeld.
De commissie, die mogelijke onregelmatigheden onderzocht na de interne verkiezingen van de PvdA in 2009, negeerde de stemfraude. Dat zegt voormalig voorzitter van de PvdA in Slotervaart Hans Aertsen. De corrupte Achmbed Baâdoud werd, ten koste van Ahmed Marcouch, leider van de PvdA in Nieuw-West.

‘Doofpot Bankier Gangsterin Femke Halsema’ hekelt afkeer ten opzicht van haar misdaden.
Baâdoud versloeg de corrupte ex politieman Marcouch na drie stemrondes, terwijl Marcouch de gedoodverfde winnaar was. Zo was Baâdoud  dus even de ex politieman  Marcouch  te slim af op zijn politie “Naggen- terrein”. (Het” Naggen” (zie:Steve Brown in Gansta’s Paradise, pagina 80, Noot 6 , Sans Rancune) of katje ophalen van de Amsterdamse politie was wijd en zijd verspreid. Bij de hoeren, pooiers, bij de kroegen, gokhuizen, helers enz. werd de wekelijkse ‘beschermingsgelden’ opgehaald. Het naggen, katje ophalen heeft zich toen allemaal afgespeeld in de tijd van Baantjes, maar ik begrijp dat Baantjes zich daar niets meer van kan herinneren. Het kan verkeren. )

Al snel ontstonden er geruchten over mogelijke stemfraude tijdens de interne verkiezing. PvdA stelde een onderzoek in door een commissie onder leiding van oud-wethouder ‘Bestuur-Gangster Walter Etty’. De  Doofpot-conclusie: ‘geen sprake van onregelmatigheden’. Voor zijn fraude werd hij beloond met jarenlang Wacht geld, dat inmiddels is opgelopen tot 545,000,- euro. Femke Halsema laat ons ongevraagd weten dat ook hier geen spraken is van enige wan gedrag laat staan misdaden van haar politieke collega’s. Miljonaire Femke Halsema’: Er mankeert helemaal niets aan de PvdA’ers Peter Rehwinkel,  ‘Playboy Diederik Samsom’, Judith Markies, Saar van Bueren, Wouter Ruifrok, Jannie Van der Loos en Bert van der Roest. 

Hans Aertsen, vindt die conclusie nog altijd bizar. Op Thepostonline.nl zegt hij dat er destijds elektronische stemkastjes verdwenen, leden geronseld werden en zelfs betalingen plaatsvonden. Dat is volgens Aertsen allemaal niet onderzocht. Aertsen: “Ik heb zelf vastgesteld dat er acht stemgerechtigde leden in de pauze waren vertrokken en dat die kastjes niet waren ingeleverd. Dat moet toch voldoende aanleiding zijn om het te onderzoeken. Dat hele onderzoek rammelde aan alle kanten net zo als de PvdA aan alle klanten rammelt.” Wie stopt de misdaden van de PvdA? De Kiezers? De ‘VVD-Justitie’ met zijn feodaal” Schilpad-Recht” voor de Bestuur-Gangsters?

20 antwoorden »

 1. Concept-Kandidatenlijst voor de Europese verkiezingen:

  1. Paul Tang (1967), Amsterdam, zelfstandig adviseur, voormalig Tweede Kamerlid
  2. Agnes Jongerius (1960), Vleuten-De Meern, oud-voorzitter FNV
  3. Kati Piri (1979), Den Haag, politiek adviseur
  4. Michiel Emmelkamp (1986), Den Haag, onderzoeker
  5. Paul Sneijder (19550, Tervuren (Belgie), communicatie-adviseur
  6. Flora Goudappel (1968), Rotterdam, universitair hoofddocent
  7. Adnan Tekin (1972), Amsterdam, onderwijsmanager
  B. Bernard Naron (1983), Lisserbroek, economisch adviseur PvdA-eurodelegatie
  9. Nejra Kalkan (1983), Katwijk, senior beleidsmedewerker PvdA-eurodelegatie
  1O. Kirsten Verdel (1978), Rotterdam, communicatie-adviseur
  11. Sander Terphuis (1972), Den Haag, jurist
  12. Houkje Rijpstra (1963), Gytsjerk, wethouder gemeente Tytsjerksteradiel
  13. Gerard Oosterwijk (1984), Amsterdam, manager
  14. Antoinette Knoet-Michels (1954), Vlierden, lid Provinciale Statenfractie Nood-Brabant
  15. Bas van Drooge (1962), Amsterdam, directeur DZB
  16. Marijk Clerx (1950), Urmond, voorzitter raad van toezicht Servatius
  17. Louis Meuleman (1954), Brussel (België), medewerker DG Milieu Europese Commissie
  18. Margot Kraneveldt-van der Veen (1967), Zoetermeer, onderwijsadviseur
  19. Frank van Oorschot (1975), Terneuzen, manager
  20. Maaike Baggerman (1987), Beusichem, raadslid gemeente Buren
  21. Jan Schuurman Hess (1956), Kats, publicist
  22. Marjolein de Wit-Greuter (1960), Willemstad, commissaris Brabantse Waard
  23. Henk Letschert (1952), Gouda, adviseur

  Zoals gezien op een Landelijk Dagblad.

  Like

  • 1)paul tang kon zn muil niet houden inzake Prinsjesdag en een vuvuzela is best nodig
   2)agnes Jongerius geeft zelf al aan dat ze het niet aan kan maar wel een topvrouw is
   3)kati piri is verse import uit Moldavië dus nog geen kritiek maar haar bijdrage is nog niet bekend
   4)michiel engelkamp is afgesturdeerd (zegt ie) socioloog en daar is wel wat bij te schaven in de zin van sociaal en a-sociaal
   5)paul sneijder is de tomtom voor iedereen die de weg kwijt is en bereid om overuren te maken
   6)flora goudappel universitair Europees recht de weg kwijt en zal als navigator van tomtom nummer 5 fungeren
   7)adnan tekin gaat zich inzetten voor de stagair en lost in 1 klap de jeugd werkeloosheid op
   8)bernard naron gaat als pvda vooruit en Europa links af ook het ravijn in
   9)nejra kalkan geeft advies hoe de onderzoeken moeten worden geadviseerd
   10)kirsten verdel zegt 2 jan. 2014 – 31-12-2013. Vandaag doen we eens even helemaal niets, hadden we zo bedacht. Dat betekende ten eerste dus: uitslapen en niet communiceren
   11) ach ik stop ermee de pvda kan zich maar beter opheffen…………………

   Like

   • 1 tang spant samen met team donner hirsch ballin. Toen dat team de cda de goot in lekte deed tang enkele maanden later met diverse politici met zeer veel mediapoeha en rel ook een lekje om de aandacht associatief weg te coveren van team ballindonner. Afghanistan moest en zou doorgaan waar hun families allemaal al lang het vlees van de mensen hun botten af aan het vreten zijn en niets meer van henzelf is evenals hier dat al heel lang ons lot is. Uiteraard is zo een klein kaliber als donner en ballin in zulk internationale gigamisdaden de top niet maar ging dat van de centrale bankiers uit. Die ondermeer met gigaschuldenbergen dreigden en pushten die niet bestaan maar wel bestaan er bergen schaden roof en malversaties door hen in heel het Westen.

    3 Moldavie. Heel toevallig hadden die internationaal opererende snuiters van boinnk.nl het kort gelee over moldavie. Nu hun mensen in onze politiek. Dat deden de turken ook. Mogelijk lid mafianetwerken ter mensenhandel en slavernij. Moldavie is arm gemaakt er voor. Afrika ook en al +90 miljoen mensen er uit gesleept met misdaad en geweld en al hun infrastructuren kapot. Dat deden ze Europa al meer dan 600 jaar. Hoe we life zien hoe ze dat Palestina doen is de modusoperandi algemeen. Overal werden de handelsposten van waaruit ze om zich heen grepen grote steden en grote rijken zelfs.

    Wat er aan academisch opgeleid in zit mag je als corrupt en beschadigd veronderstellen met de gebruikelijke standaard kindersex en polariods. Dat deden frits bolkestein jph donner en frits bolkestein samen en toendertijd zelf. Familie van bankaire adel. Kans dat meeste dezer politici ondanks lijkende achtergronden stuk voor stuk leden internationale bankaire adel zijn is ca 100%. Het nieuwe criminele internationale afpers en manipulatienetwerk. Dna identiteit vaststellen voor cruciaal werk als bestuur en macht lijkt me wegens die misbruiken extensieel. Men valt toch al uit de boom van verbijstering van wat er al is. indien datgedaan wordt van de incestpidemien. Ook aan de naadloos aaneensluitende kabinetsfotos kan men al generationele familietrekjes ontdekken. Dat bestuur en regering al eeuwen niets van een algemeen Volkengemiddelde heeft is nog niet vreemd opgevalen. De staat een hoax der centrale bankiers en adel met alle diensten en instanties in monopolie. Daar waar mijn meest vaak voorkomense misbruikers en daders en per Juli 2009 al weer meest voorkomense aanslagplegers vandaan kwamen en altijd al zaten van begin.Sure. Ze kosten ook nog eens +35 euro per euro dat ze opbrengen. Dat = – 3500% schade per ademhaling. Buitendien zijn academici met mindcontrol kwaadaardig en vreemde machten dienende en vijandig gemaakt.

    Ze zien er wel sjiek uit van onze armoeden maar hebben geen nut.
    Dit is ook de elite der centrale bankiers en adel die hun families weer even tussen de overheden en regeringen international opschuift om te verwarren en valselijke oplossingen te insinueren. Dat besturen en overheden nergens het Volkengemiddelde evenaren zal geen eens gaan opvallen. Alles incestelite en adel gelijk aan dat ze als adel ons al belaagden en nog gelijk verdeeld in de status en machten en familielevels. Toen heetten ze baron en graaf nu burgemeester topambtenaar president staat en wet. Ergens niets meer dan een provincie van china sinds Bethlehem.

    Like

   • Nu we het toch over ze hebben:

    “” InItalië, schrijft Longrigg, is in een veel brederverband een lichte kentering te zien: vrouwen zijndaar ten aanzien van de georganiseerde misdaadeen steeds belangrijkere factor geworden, zij hetvooral als
    pentiti
    (justitiële getuigen die, in ruilvoor belastende verklaringen over mafiosi, van deoverheid bescherming en een nieuw leven krijgen,desnoods inclusief familie). De
    pentiti
    -wetgevingvan 1991 gaf mafiavrouwen voor het eerst ‘demogelijkheid hun kinderen uit zo’n gewelddadigecultuur te halen en opnieuw te beginnen’, en devrouwen die zich vervolgens aanmeldden bij justitie bleken volgens Longrigg van veel meerernstige strafbare feiten op de hoogte te zijn danvoor die tijd was aangenomen. ‘De mafiavrouwendie zo in het getuigenbankje terechtkwamenbewezen dat ze geen zwijgende slachtoffers”” http://www.scribd.com/doc/8437188/De-Godmother
    __

    is het mischien idee voor ouders die hier om hun kinderen door de mafia via staat en jeugdzorg belaagd worden naar Italie te vluchten en daar de desbefreffende “Pentiti Bescherming ” aan te vragen tegen deze overheid?

    Ik had al in voorgaande comments gewaarschuwd en er op gewezen dat de staat en wetgevers als bendeleden van de beria mindcontrolprogramma´s allen zuiverst criminele beleidslijnen dienen waar misbruik van instanties en psychiatrie alsmede maximalisering dienstverleningen(macht) door ziekmaken mensen en kinderen(adhd drugs en kinder verkrachting gif farma torturen op schoolreisjes bij doktoren vaccinaties en instellingen etc) een gegeven feit en motief is. Oa difterie cholera dktp ms hersenvlies(buiten zoutzuurtortuur)zijn allen wel toevallig strontbacterien gerelateerde ziekten en handicaps. Die dan gedurende misbruiken en martelingen op schoolreisjes in de jeugd al werden aangelegd en tevens in de zenuwbanen gespoten waar de bacterie dan doorleeft.

    Er is alle reden naast dat via jeugdzorg ook kudden kinderen naar afwerkplekken werden versleept internationaal oa naar de joodse gemeenschap onder Toulouse om de overheden politiek dienstenen instanties serieus als mafia organisatie te zien onder de banken en adel.

    Of men inzake het Heil van Kind en Gezin ook in aanmerking kan komen voor politiek asiel is ook een moeite van bezien waard.

    Vraag me af hoe die dan vast geniale herman bohaar het tochvoor elkaar krijgt al deze misstanden uit zijn rapportages te laten aan buitenlandse instanties? Naar amnesty international rode kruis en kruisridder zonder vrees kunnen we wel fluiten vrees ik.

    Like

   • Kijk maar hoe mafia de overheden overal zijn wegens die beria progs

    Dat is hier ook even erg en verwijderde job cohen nog 2010 en 2011 alle politiechef om die wakker waren geworden om de misbruiken en verving ze voor geimporteerde laagst allooi bendeleden als ron miltenburg de heroinehandelaar en man van burgemeester krikke van het krikkegateschandaal en de expat sietse plantinga klokkenluidersgroep.

    Like

   • Beria zga puur ten voeten uit

    Dit is gelijkelijk aan de adhd house en hype der medische sector en belaging der kinderen. Oa door rouvoet de christenhond en donner de duivel en minion van de bankiers die robert m de IIde en kleine jochiesknijper.

    Like

  • Je kunt zo al aan de namen vermoeden wie er van de adel af komen. En als er onverdacht ijkende namen zijn moet je nog maar eens zien of hun familie dan ook wel zo heet daar die met valse namen schermen dat het lijkt of de wereldbevolking uit zijn voegen barst. Zo is een marcouch er een met valse id gegevens en hollande en een joost eerdmans ook zwaarst verdacht identiteitsfraude te plegen en ziet er wat wolfsenelite uit naast dat die elk bericht en waarschuwing omtrent kinder misbruiken van zijn crimeschijterwebseitje flikkerde en bande alsof er wat in brand stond. Van die doofpotters en mededaders hadden we al meer dan genoeg. Tóch laten ze hem opkruipen in hun bestuurlijke en politieke geledenen ondanks dit vaak aan hun grote klok hing en tegen hun deuren aan geveegd. Kun je die rest die hem dragen ook wel mee plaatsten dan.

   Like

   • 8 miljard mensen op aarde volgens bill gates en henry kissinger 7 te veel dus de onderkant van de mensheid moet uitgedund worden is een gevvar voor het voortbestaan van de mensheid four bil en henry de foute bovenkant van de mensheid moet uitgedung worden want zij zijn niet in staat om deze wereld naar behoren te besturen dus de familie van nina brink is aan de beurt

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.