Maatschapij

‘Bestuur-Gangster Frans Weekers’ treedt af en geniet nu van zijn Luxe Wachtgeld.

Frans Weekers
Frans Weekers vertrekt  met grot zak poen ( rond de 8 a 9 ton )  naar het Villa  Wachtgelden-dorp te Spanje van de PvdA “Zonnekoning Peter Rehwinkel”.

Is de VVD Staatssecretaris Frans Weekers een Oorlog-misdadiger?

( van onze Tweede Kamer Kroeg)

Amsterdam-Noir-  Als Starbucks geen belasting betaalt, draait Jan Modaal daar voor op in ‘Narco-Nederland’. 
Starbucks TaxVVD Staatssecretaris Frans Weekers (Financiën voor de Rijken ) heeft gisteravond zijn functie neergelegd omdat hij niet meer genoeg draagvlak had in de Tweede Kamer Kroeg (kuch). Alsof Fred Teeven, Jetta Klijnsma, ‘Maffiafamilie Schultz” en Ronald Plasterk dat wel hebben  om maar een paar andere Kabinetsleden van Mark Rutte te noemen in dit verband. Fred Teeven heeft zoveel draagvlak dat hij zelfs op een heuse Dodenlijst pronkt.

Het is nog niet helemaal duidelijk of Weekers naar het “PvdA Peter Rehwinkel Villa” dorp te Spanje gaat of naar de “ Dutch Reu de Bankier en Bestuur-Gangster” te Aruba van ‘Burgemeester Erik Staal’. 

Hij deed dit na een urenlang ‘debat-gebral’ over de problemen bij de Belastingdienst met de invoering van een nieuw systeem van huur-en zorgtoeslagen en belasting vrijstellingen voor de Ultra Rijken en Multinationals. (32.000.- miljard met legale constructie-gestolen.)
De Kamer bralde  sinds gistermiddag 14.00 uur met Weekers over de kwestie. Pas rond 23.30 uur begon de tweede termijn.

Weekers nam toen meteen het woord en bralde dat hij niet meer genoeg vertrouwen genoot in de Tweede Kamer. 
Weekers noemde de Belastingdienst, die verantwoordelijk is voor het ( niet) betalen van toeslagen aan ‘Jan met de Pet’, ‘het financiële fundament van zijn overheid’. De dienst verdient volgens hem ‘een politieke leiding met een breed draagvlak’. Weekers voelde dat brede draagvlak niet, zo bralde hij. Ingewijde lieten ons echter weten dat hij geen trek heeft in de komende totale ontluistering van het ‘Rechts-Link-Kabinet’ bij de komende verkiezingen.

Reizend Miljardairs Koningspaar op naar hun volgende vakantie bestemming De Belasting Vrije eilanden.
Morgen zal hij bij de koning, die gelukkig toevallig een keer in Nederland is zijn ontslag indienen.

 Weekers was sinds 2010 staatssecretaris voor de Ultra-Rijken en Multinationals. Daarvoor zat hij twaalf jaar in de Tweede Kamer en dus kan hij nu de rest van zijn leven gaan rusten op zijn VVD-lauweren met een Mega Wachtgeld Uitkering van een tonnetje of negen.

 ( zijn criminele college Ton Hooijmaijers heeft al drie ton binnen gehaald aan Wachtgelden)

Bulgaren en VVD-fraudes.
 Nederland is een topplek voor belastingontwijking door Narco en Maffia Multinational.
Vorig jaar kwam Weekers ook in problemen door de toeslagen, toen bleek dat Volkse Bulgaarse bendes via fraude kleine bedragen geïncasseerd hadden, die totaal in het niet vallen bij de Fraudes van de Bankier-Gangsters en de Belasting ontduiking van de Multinationals. Over allerlei VVD-Fraudes zoals die van o.a. Jos van Rey, Johan Houwers, Ton Hooijmaijers  en zijn college VVD Minister Melanie Schultz werd door Weekers  nooit  met één woord gerept als goed VVD’er.

Weekers kreeg toen in de Kamer een motie van wantrouwen aan zijn  corrupte VVD broek, die maar vrij nipt werd verworpen. De bewindsman werd destijds gesteund door de ‘Ali Baba coalitiepartijen’, de SGP en de ChristenUnie. Die laatste twee kleine  ‘Gristelijke rovertjes partijen’ trokken hun steun vandaag in. Ook voor zijn eigen ‘VVD-Misdaadgroep’ leek de positie van Weekers vanavond onhoudbaar geworden. 
Waarom?

Brussel maakt jacht op ‘Dutch-Narco-brievenbusfirma’s. ’is de Tweede kamer ven ontgaan.
Wat vreemd is te noemen, want op zich heeft Weekers zich in vergelijking met zijn partij genoot ‘Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes’ niet echt liederlijk en onfatsoenlijk gedragen dachten wij. Zo noemde nog niet zo kort geleden n.b. Mark Rutte en Lodewijk Asscher Onno Hoes  bij hun ‘Staats-NOS’ een keurig nette fatsoenlijke man, die kon aanblijven als VVD-Burgemeester van Maastricht. Dus wat is de werkelijke reden dat nu opeens Weekers de Luxe Wachtgeld uitkering in gaat. ( de uitkering is vier jaar op basis van zijn tijd als staatsecrataris functie en daarboven op komen zijn Kamerlidmaatschap jaren. Totaal zo rond de 900.000,- euro )

Diederik Samsom en Saar van Bueren
‘PvdA- kadaver-leider’ de ‘Playboy Diederik Samsom’ loog door te zeggen dat hij en zijn ‘Bed- Pers- Chef Saar van Bueren’  het besluit van Weekers begreep. Samsom zag ook dat het brede draagvlak dat Weekers wenste er niet was in de Kamer. ‘Dat kalfde snel af.’ Het ‘Roof de arme scheel kabinet’ kan volgens ‘Playboy Samsom’ gewoon verder functioneren met het leegplunder van ‘Jan met de Pet’. ‘Er zal snel iemand anders worden benoemd om het vuile werk af te maken.’

Bral-Excuses en Graaien maar in het Luxe Wachtgeld.
Weekrs twitter
Weekers kwam onder vuur te liggen nadat vorige week bleek dat tienduizenden gewone mensen hun toeslagen in december en januari niet hadden ontvangen. Weekers suggereerde in de media dat ze daar zelf schuldig aan zijn, omdat ze nog niet hebben voldaan aan informatieverzoeken van de fiscus. Die houden verband met het aangescherpte antifraudebeleid voor ‘Jan met de Pet’. Vandaag moest Weekers voor zijn woorden excuses aanbieden. In het weekend – na de gewraakte media-uitlatingen van Weekers – bleek dat problemen bij de Belastingdienst een belangrijke oorzaak zijn van de vertragingen. 

Weekers beloofde tijdens het debat een onderzoek naar het functioneren van de Belastingdienst. Ook zou hij wekelijks gaan rapporteren over de oplossing van het toeslagen probleem. De oppositie in de Kamer nam daar echter geen genoegen mee en bereidde een motie van wantrouwen voor. Weekers wilde daar niet op wachten en hield het initiatief bij zichzelf.

De verklaring van Weekers:

’We hebben vandaag een uitvoering debat gevoerd over zaken die mij zeer aan het hart liggen (kuch). Het debat ging ook over de Belastingdienst. De Belastingdienst is het financiële fundament van Nederland; iedereen heeft daarmee te maken. Deze dienst verdient een politieke leiding met breed draagvlak in uw Kamer. En ik heb dit brede draagvlak in dit debat-gebral niet gevoeld. En daarom heb ik besloten om morgen mijn ontslag aan te bieden aan onze V.I.P- Reis “Koning Willem Heineken 1”  en te gaan genieten van mijn riante Wachtgeld uitkering te Spanje of Aruba.’

Noot: De ‘liberale’ VVD doet Twitter censuur Amsterda-Noir
Twitter censur VVD Amsterdam-Noir

8 antwoorden »

 1. Roddeluur van donderdag : VVD factie lijdert Zijlstra: fraude is onacceptabel, gewoon die toeslagen afschaffen. Weekers , die zijn naam niet meeheeft, was bijna letterlijk te week op z’n knieen, en blaast na een ongelogen zwak en soms onverstaanbaar dan wel onbegrijpbaar betoog de aftocht. De groeten en mijn ontslag aan de Koning.

  Er hangt een vreemde nare stank aan deze zaak. De soms drie rijen dik oost-europeanen van afgelopen zomer, en daarvoor, die bij diverse Belastingkantoren, SWIFT en SIBAN een BSN nummer krijgen toegewezen. Bij een klacht moest ik plaats nemen in de wacht-ruimte. In een 30 minuten tijd, zag ik 10 tot 15 oost-europeanen met nieuwe BSN nummers vertrekken. Er is toen al duidelijk aan de bel getrokken in de media, toen ook in Bulgarije massale en substantiele fraude aan het licht kwam. Vreemd genoeg gaf het parlement toen geen sjoege, en kon Weekers gewoon aanblijven :

  Felle verdediging Weekers in debat:
  ik had niet van Bulgaarse fraude hoeven weten
  14 mei 2013, 20:51
  http://www.nrc.nl/nieuws/2013/05/14/weekers-verdedigt-zich-tijdens-debat-ik-leer-elke-dag/

  Per 1 januari is er bij de Belasting-toeslagen een substantiele wijziging doorgevoerd. De HUUR Toeslag gaat nu verplicht naar de Huurder, en NIET zoals voorheen bij huurachterstand verplicht naar de WONINGBOUW. Mijn vermoeden is dat talloze Woningbouw corporaties een substantiele inkomsten derving hebben geleden per Januari van 2014, en in de wandelgangen van Politiek Den Haag stevig aan de alarmbel hebben getrokken.

  En verhip, nu wordt er wel SWIFT en SIBAN opgetreden tegen het FRAUDE in de hand werkend beleid van Staatssecretaris Weekers. Een aantal NEDERLANDSE Bijstandstrekkers konden blijkbaar de Belastingdienst er niet van overtuigen dat het opgegeven bankrekening nummer wel rechtsgeldig op hun naam staat.

  Like

  • Idd,, toen Zijlstra riep stond de hele TK op zijn kop.

   Schande werd geroepen al die mensen met betalings problemen,,, die juist door hun handtekening en verziekt verplicht stemgedrag mede zijn veroorzaakt en waarbij nog dagelijks schuldenaren bijkomen.
   Afschaffen zei Zijlstra,, met de wetenschap dat hiermee de baantjesfabriek van TK leden op de tocht komt te staan,,, en ja hoor,, plots roerde de TK zich,, de baantjes jagers zagen de bui al hangen,,verkort wachtgeld en ook nog eens geen doorstroombaantjes.
   Zoveel incompententie kan niet anders dan leiden tot een politiek failliet.

   Like

 2. Afgetreden of niet……Weekers blijft staan op mijn lijst, waar we nog mee moeten afrekenen in het tribunaal wat we na de volksopstand gaan oprichten.

  Like

 3. Heeft de baas van Weekers geen zicht op de werkelijkheid? Blijkbaar was Dijsselbloem even buiten de grenzen. Een afspraakje over het laten vallen van de struikelende Weekers was kennelijk al gedaan. Manke Truus staat steviger op haar benen.

  Like

 4. Frans zijn vrienden begeleiden hem naar de wachtkamer van de politieke hemel.
  .
  Nog ff een paar geheimhoudings verklaringen tekenen,,, en Vretus -de volgevreten poortwachter- opent de Heilige Poorten van de oranje schandvloek.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.