Elitaire Misdaad

Oud Volksnieuws:’Rode Fatsoensrakker Ronald Plasterk’ weet niets en liegt altijd.

Ronald Plasterk
PvdA-Fatsoensrakker Plasterk zonder Hoed met ‘Marx-Baard’: nog dit jaar einde aan misbruik Wob.

( van onze Dolgerdraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie’)

Amsterdam-Noir- ´Volksnieuws uit Amsterdam-Noir´publiceert al tijden dat de ´Rode Fatsoenrakker Ronald Plasterk’ uit de zelf verklaarde intelectuelen Grachtengordel niets weet en altijd liegt:”200 jaar Borrelende ‘Koninklijke AIVD-Ketels’”.
Deze man is of crimneel Dom of een ongekend criminele Leugenaar. Hoe het ook zij, vast staat dat hij een schande is voor de academische wereld waar hij ooit uit is gekropen.

Geheim overleg met Plasterk- AIVD weet van niets.
Minister Plasterk (Binnenlandse Zaken) en Minister Jeanine Hennis (Defensie van het JSF-Foetsie Miljarden project ) zijn verantwoordelijk voor respectievelijk de AIVD en de MIVD. Ze moesten bekennen dat niet de Amerikaanse, maar hun eigen inlichtingendiensten 1,8 miljoen keer gegevens van Nederlandse telefoontjes registreerden.

In het diepste geheim overlegden de fractievoorzitters van de Tweede Kamer gisteravond met de  beroeps Leugenaars de Ministers Plasterk (Binnenlandse Zaken) en Hennis (Defensie). Ook de chefs van de Militaire Inlichtingen- en Veiligheidsdienst (MIVD) Bindt en van de Algemene Inlichtingen- en Veiligheidsdienst Bertholee waren bij de vergadering aanwezig om  leugens te bedenken voor het Komende AIVD gebral debat  hoe draaien wij onze corrupte leugen reet hier uit.

Ronald Plasterk en zijn AIVD werft arme kinderen, journalisten en arme student als ‘Judas-informant’.

Op tafel lag ( gelukkig  voor Jan met de Pet was het geen Dialoogtafel van 600.000,- euro ) de korte brief die de twee bewindslieden hadden gestuurd. Daarin slikte het kabinet eerdere Leugens van Plasterk in. Rond de onthullingen van de klokkenluider Edward Snowden suggereerde hij dat de Amerikaanse inlichtingendienst NSA alleen al in december 2012 1,8 miljoen keer gegevens had geregistreerd van ’Nederlandse’ telefoontjes. Maar het blijken niet de Amerikanen, maar de eigen Nederlandse veiligheidsdiensten, verenigd in de Nationale Sigint Organisatie (NSO), die de gegevens verzamelden, zo bekenden de twee  leugnaars Plasterk en Hennis. Het leidde tot een golf van verontwaardiging in het parlement. Plasterk heeft dus de Kamer  onjuist  geïnformeerd, hetgeen geldt als een politieke doodzonde. Maar gelukkig weet Ronald’s AIVD weer van niets, toch?
Van 1993 tot 2003 was  Plasterk bijzonder (dom, corrupt) hoogleraar in de moleculaire microbiologie aan de Vrije Universiteit (VU) en hoogleraar moleculaire genetica aan de Universiteit van Amsterdam (UvA). Van 1993 tot 2003 was hij bijzonder hoogleraar in de moleculaire microbiologie aan de Vrije Universiteit (VU) en hoogleraar moleculaire genetica aan de Universiteit van Amsterdam (UvA).
De UvA en VU waar hij ooity Hoogeleraar was , indien  enige zelf respect zouden  deze gewetenloze en normloze, Hersenloze man met terugwerkende kracht al zijn academische Titels moeten af nemen.

Nu  heeft Minister , Hoogleraar Ronald Plasterk zo openlijk dom gelogen, dat het zelfs de Meanstreaam media is opgvallen. De NRC doet net als zij de primeur hebben van de Leugens van Ronald Plasterk , die wij dus pas een paar jaar publiceren. Maar wat de Meanstream media in tegenstelling tot Volksnieuws uit Amsterdam-Noir nog niet is ogevallen is dat de AIVD  van Ronald Plasterk,  die markant iedereen afluistert nog nooit een Bankier, Bestuuuder en Hoog geplaatste Pedofilie heeft afgeluisterd en  geschaakt want dat had 10 duizenden,  zo niet 100 duizenden arbeiders kinderen ontiegelijke veel leed  bespaard. En de  ‘Jan met de Pet Crisis’ 2008 kunnen voorkoment waarvan nu dagelijks miljoenen gewone eerlijke Nederlanders slachtoffer van zijn.  ‘RaRa‘, hoe kan ?

19 antwoorden »

 1. Grappig dat ze het hele weekend nog zelfs nodig hebben om leugens te verzinnen om de positie van die vuile PvdA maffiose minister te redden. Dan heeft het er toch alle schijn van dat dit niet gaat lukken. Tenzij de 2e kamer wel pap lust van leugens. Zou me niks verbazen.

  Like

 2. LS…
  Het kan ook zijn dat dit hele circus met lulletje Plassterk een van de vele afleidingsmanoeuvres is nu de nationale en international koningshuizen en alles er omheen aan het instorten zijn door de komende ontmaskering van meest walgelijke pedofiele misdadigers die jij en ik niet kunnen verzinnen… Daar is lulletje Joris D. nog maar een pikkie bij… Te beginnen bij de Engels royals en zo het rijtje af !

  Like

 3. LS…
  Ik weet het ! Mosterd na de maaltijd etc. etc. Maar iedereen en ook ik kon weten dat die vent van lulkoek aan elkaar hing. Dat ja en nee geknik van dat hondje op de hoedenplank van de Opel Kadet. Zo kon die alle kanten uit behalve de goede… Wat een LUL !

  Like

 4. Hij is een no-no daarom verdween hij uit de wetenschap en ging de politiek in.
  Misschien is het aardig om zijn doopceel te lichten en komen we tot de conclusie dat hij een geraamte in de kast heeft. U weet wel zo een van prof. dr. Diederik Stapel, http://nl.wikipedia.org/wiki/Diederik_Stapel, of dichter bij zijn huis, prof. dr. Buck, zie http://nl.wikipedia.org/wiki/Henk_Buck.
  Het is in ieder geval dat zijn geloofwaardigheid nihil is en zijn leugenachtigheid maximaal is.
  Dus wie gaat als eerste zijn lijst van publicaties op wetenschapsfraude controleren?

  Uit de krochten van de universiteiten

  PS. Waar is onze ouwe viezerik, die bij Heleen van Rooyen ter biecht ging, toch gebleven?
  De PvdA-arts, die zijn gerief bij heroïne-hoertjes haalde?

  Dit bericht wordt gevolgd door de AIVD/MIVD in opdracht van Plasterk, maar Liegtnogbeter.

  Like

  • heee, is weer eens wat anders dan treintjes, niet waar….
   “de geschiedenis gerhaalt zich” …. (hopelijk niet dus….)

   Huh ? verplicht vakantie ? en met welk doel dan ?
   We houden het maar goed in de gaten, zal wel allemaal
   “héél geheim” zijn ? classi-f(ried) …ofzo ?

   Getver….wat een enge mensen zijn er toch ……
   kunnen niet normaal omgaan met elkaar… ‘(

   Like

 5. Nou,,,

  En zo lopen er nog heel wat rond,, ! hoogijdelen die zich in naam van politiek als kleuters voor een lollie laten verleiden tot gedicteerde onnozele onnozelheid met pensioen.
  Los van wie waarom en wat van de taps,, een leger politieke geiloren chanteren erop los,, ondertekenen uit de losse pols geheimhoud brieven,, begrijp je wat voor een flapworm jij bent Ronald!

  Like

 6. In het boek Helter Skelter: The True Story of the Manson Murders
  van Vincent Bugliosi wordt fijntjes uitgelegd dat real criminals regelmatig van uiterlijk wisselen.
  Knock knock , who is there ? Ronald, de wolf in schaapkleding !

  Like

  • dames en heren ga er nou maar vanuit dat de aivd afgeluisert heeft maar niet op zon grote schaal. waarom heeft ronald hele verhaal verzonnen SIMPEL om de amerikaanse afluister praktijken een beetje // te minimaliseren/// zeg zo van ach het was niet zo erg en iedereen doet het PUNT in wiens opdracht doet ronald dat amerika en israel big businnes bedrijfsspionage want daar gaat het over macht zie ronald maar net als die hoer van peters groenlinks landverraders nsb hoe krijg je noe zon lulhannes voor je aan het werk he de waldheim methode chantage uit betrouwbare bronnen

   Like

   • ik denk dat ronald niet de enigste is in deze regering die heeeeeeeeeeele nauwe banden heeft met israel en amerika timmerman bvb schatting 60^% van de nederlandse politici heulen met usa en isr de rest met turk marok en madurodam

    Like

   • ga er maar vanuit dat iedere nederlandse politicus die voor de vn of een andere grote organisatie gewerkt heeft gewoon een landverrader is evelien herfkens bvb jaap de beffer jan pronk en en ad melkert amnestie inter

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.