Elitaire Misdaad

‘VVD-Fraude officier van Justitie Matthieu van Sint Truiden’ pleegt Mega Fraude.

Matthieu van Sint Truiden
VVD-OM van Ivo Opstelten  ‘negeerde’ klachten over zijn partij genoten officier Matthieu van Sint Truiden, Jorris Demmink en de´AVROTROS Voorzitter Rose Pedo Ed Nijpels´.

Nu geen feestelijk commentaar bij RTL Boulevard van hun ‘deskundige’ de Amsterdamse Offcier van Justitie Susane Terpoorten aka ‘Lady Settenbak’ of hun ´Voetbal Maffia Makelaar Peter R. de Vries´.

( van onze Pedo VVD- Klasse -Justite redactie)

Amsterdam-Noir- Zijn de’Joris Demmink’ (VVD-Misdaadgroep)  Officieren van Justitie’ geen Pedofielen, dan zijn het wel Mega-Fraudeurs.
Nu publiceren wij  hier al tijden dat een van de hoofdtaken van de Pvda en de VVD  zijn het foetsie maken van miljarden van ‘Jan met de Pet’ en zich vergrijpen aan abeiders-kinderen ( liefst weeskinderen) en er zorg voor te dragen dan niemand van de daders  daarvoor wordt vervolgd.

Het ‘VVD- SBS-Openbaar Ministerie’ van ‘Pretty Boy’ Herman Bolhaar heeft sinds 2010 bij herhaling informatie ontvangen over onbetamelijk (ander woord voor misdadig) gedrag van de VVD-advocaat-generaal Matthieu van Sint Truiden, die in het ressort Amsterdam belast was met fraudeonderzoeken naar niet VVD-leden (ook wel bekend alhier onder de naam de “Kleine VVD-Gangsters”). Dit blijkt reeds uit een rondgang van ‘Volksnieuws uit Amsterdam-Noir’ in 2012 langs onze lekkende magistraten en advocaten die met de advocaat-generaal te maken hadden. Ondanks signalen over het Elite-Gangsterachtig gedrag besloot het VVD- justitie hem in mei 2011 zonder screening te installeren als Volks-aanklager bij het gerechtshof. Kennelijk is het hebben van een record als ‘Kleine VVD-Gangster’ gedragingen een pre om het gewone Volk te vervolgen voor hun maatschappelijk gesproken Kruimel Criminaliteit.

‘PvdA- AIVD’ weet nooit iets als het gaat om de misdaden van hun Bazen de Heesede Klassen.
Die Mega fraudes en roof en plunder praktijken worden ook wel de ‘Oeps Economie’ genoemd. Veel Fraudes wordt trouwens open en bloot gepleegd met de Wet in de hand.

Dialoogtafel’ aardbevingsgebied kost Jan met de Pet 620.000,- euro onderleiding van  de VVD-Beroeps Leugenaar Godfahter Jan Kamminga.  
Zo werd recentelijk met een ´ VVD Foetsie-constructie´, die men voor die plunder gelegenheid de “Dialoog Tafel “noemde meer dan 60o. 000,- euro de zakken in gefoetsied van de Top ‘VVD-Bestuur-Gangster Jan Kammiga’ en een ‘Pvda Beroeps Bestuur-Gangster Jacques Wallage’. De Voorzitter van dat stel de VVD’er Jan Kamminga was n.b. al door een Rechter veoordeeld een Leugenaar te zijn. De Pvda -boef Jaques Wallage was al betrapt op het smijten met miljoenen bonnussen naar de bekende ‘Ratten in pak’ en het op straat smijten van duizenden arbeiders. Ieder normale burger komt met een dergelijk walgelijk en crimineel verleden nooit meer aan de bak,maar dat geldt niet voor de ‘Polittieke Ratten in pak’ in “Banana-Fraude-Nederland” En de AIVD van Ronald Plasterk weet weer van niets.

De ‘Vuile Badr Onderbroek’ van Matthieu van Sint Truiden moest angstvallig geheim worden gehouden van de VVD-Misdaadgroep.
Melanie en Haro Schultz Gerrit Zalm joris demmink
Voormalig officier van justitie en prominente VVD’er Matthieu van Sint Truiden heeft zich afgelopen jaren voor bijna een kwart miljoen euro laten betalen via  zijn Witwas vennootschappen, gevestigd op Curaçao en het Caribische eiland Anguila. De betalingen hield Van Sint Truiden verborgen voor de Belastingdienst. M.a.w een klassiek “VVD- Ton Hooijmaijers- fraude- constructie”.   De ‘VVD- Fraude constructie’ waar van ook de Maffia famlie Schultz, Jos van Rey, Jan Franssen, Frank de Grave, Gerrit Zalm , enz. zich straffeloos van bedienen. Minister Ivo Opstlten aka “ Het VVD-Zwijn” en zijn rechterhand de Crimefighter Volksonderdrukker Fred Teeven als bazen van Justitie  zien achter de schermen er op toe dat de VVD partij benedeleden niet worden vervolgd. En dat hun Media-Maffie pulp agenten John van de Heuvel en de zelfverklaarde Crime Crydeskundige ‘Voetbal Maffia Makkelaar Peter R. de Vries’ er nooit een woord over publiceren of uitzenden.

Dit blijkt uit een anonieme uitspraak van de belastingrechter, in handen van De Telegraaf en Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Uit het angstvallig geheim gehouden vonnis blijkt dat Van Sint Truiden tijdens zijn functioneren als corrupte aanklager bij het gerechtshof Amsterdam ‘Spook-rekeningen’ verstuurde aan diverse voormalige klanten van het advocatenkantoor Lovells, waar hij enkele jaren eerder nog als coorupte VVD-advocaat werkzaam was geweest misdaden pleegde.

De Elite-Gangster klanten, voor wie de aanklager na zijn opstappen stiekem als advocaat was blijven ‘werken’, moesten voor diens werkzaamheden betalen via de Luxemburgse bankrekening van een bedrijf van Van Sin Truiden, gevestigd op de ‘Witwas-centrale Curaçao’. Daarnaast verborg Van Sin Truiden de opbrengst van de verkoop van zijn Amsterdamse appartement in 2007 bij een vennootschap op het zonnige en fiscaal vriendelijke eiland Anguila, waarvan hij het beheer weer heimelijk had uitbesteed bij een firma in Portugal.

De Belastingdienst ontdekte de verborgen geldstromen in 2011 en legde de aanklager vorig jaar naheffingen op. Van Sint Truiden, inmiddels verdachte in een strafrechtelijk onderzoek wegens belastingfraude, zou het extra geld nodig hebben gehad na zijn echtscheiding, waardoor hij enorm hoge alimentatieverplichtingen had. Maar de werkelijke reden was natuurlijk dat hij zich comform goed “VVD-Onno-Schandknapen-Hoes” gebruik liederlijk te buiten was gegaan aan  Volkse Call girls en /of Schandknapen, cocaine, kaviaar, Champagne  in allerlei 5 sterren Hotels etc,

De ex-aanklager vocht de naheffingen onlangs aan bij de belastingrechter, maar deze stelde hem afgelopen week in het ongelijk. Ook het nadrukkelijke verzoek van Van Sint Truiden om het vonnis niet te publiceren, werd door een zelzame eerlijk en moedige rechter afgewezen en heimelijk toegespeeld aan Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

5000 Onschuldige arme Schlemielen gedetineerd door de VVD Law en Order Boy’s Ivo Opstelten en Fred Teeven.
Het moedige en onafhankelijke gedeelte van de fiscale opsporingsdienst FIOD ontdekte de belastingfraude van officier Van Sint Truiden. in 2011, terwijl hij op dat moment nog voorzitter van de landelijke partijcommissie politie en justitie van de VVD was. Enkele maanden later werd hij ontslagen bij het gerechtshof. Het strafrechtelijke onderzoek tegen de aanklager werd ruim een half jaar lang verzwegen door justitie.

Na zijn ontslag werd duidelijk dat het Openbaar Ministerie diverse signalen over onregelmatigheden had genegeerd, waardoor hij zonder enige screening werd aangesteld als fraudeaanklager bij het gerechtshof.

En, zit deze prominente zeer goed opgeleide VVD” er, die n.b. steelt uit pure egoisme al in de Volks gevangenis van Fred Teeven? Wat dacht u zelf. Het antwoord is NEE.
In Banana-Fraude-Nedetland verdwijnen alleen duizenden gewone arbeiders de bak in, zelfs onschuldig.

3 antwoorden »

  1. En dan deze minkukel, met de wet in de hand kom je nog eens ergens
    http://dutchamazingnewsblog.wordpress.com/2014/02/06/exclusief-euro-pvdaer-casht-tonnen-met-nepadressen/

    Nederland, het land van sodom en gomorra. Wij vieren het onderbroekenfeest op de grachten in amsterdam, oh wat zijn we blij en tolerant, in smerige achterkamertjes, achter hoge hekken, over de ruggen van de gewone man. Of je nou islamiet bent, of katholiek, of protestant, whatever de mensen die zichzelf een positie hebben verschaft waar ze het voor het zeggen hebben, vieren feest op hun manier en zetten de wet of sharia of pistool, knuppel, mes, dat elektrische wapen, verzin het maar, met permissie naar hun de hand. En wat is mooier om te zien, als je je machtig waant, natuurlijk, dat het gewone volk elkaar te lijf gaat. Ik weet niet meer wie oprecht is en wie niet. Het is wat dat betreft een moeras en moeilijk zoeken naar de lichtpuntjes, die er ongetwijfeld ook zijn.

    Ik sta nog altijd vierkant achter Steven, gewoon omdat je dit laat zien en zeer consistent bent. Er zijn een paar die denken dat ik met je slijm. Dat is geenszins het geval. Ik heb geen energie meer om hier mijn beschouwingen weer te geven. Ik krijg meteen een stel van die stalkers achter me aan. Toch respecteer ik ook daarin jouw keuzes. Dat je dat weet!…

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.