Maatschapij

VVD-raadslid Dennis H. stalkt zijn ex vrouw en alle armen, maar behoudt vertrouwen van de partij.

VVD Stalken
Halbe Zijlstra en Lodewijk Asscher van
Commissie stiekem, een naam die uitstekend past bij politici van het huidige kabinet leugens en bedrog: “Dennis Hoekstra is gewoon een eerlijke fatsoenlijke VVD-Liberaal –Stalker. Wij  bemoeien ons niet met liederlijke stalk gedrag van onze partijleden, want dan blijft er niemand meer over.”

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

AmsterdamNoir-Een gemeenteraadslid van de “VVD-Chapter Bergen op Zoom” wordt beschuldigd van het jarenlang stalken van eerlijke arbeiders en liederlijk stalken van een 30-jarige vrouw, die hij onderhield als call girl. Hij deed dat niet eens stiekem zoals gebruikelijk voor VVD’ers in “Banana-Fraude-Nederland”.
BN/ De Stem meldt dat het gaat om de nummer vijf op de kieslijst voor de gemeenteraadsverkiezingen, de 24-jarige Dennis Hoekstra. Het is ons niet bekend of Bergen op Zoom voornemens is om ook “Dog-Bounty Hunters” na de verkiezingen in te gaan zetten om de arme nog meer structureel te gaan stalken.

De vrouw stapte vorig jaar augustus naar de politie. Daar deed ze aangifte tegen de stalker Hoekstra en vertelde ze de politie dat ze jarenlang was lastiggevallen door de VVD’er, die niet zou hebben kunnen verkroppen dat de vrouw een nieuwe relatie was aangegaan met een eerlijke arbeider zonder werk. Hoekstra zou haar en haar gezin vier jaar hebben lastig gevallen met telefoontjes en berichtjes. Ook zou hij hebben gedreigd één van haar kinderen iets aan te doen. Hij lijkt wel zijn Haagse partij genoot de ‘VVD Gestapo-man- Sjoerd Potters’, die alle armen zonder werk tegelijkertijd stalked met zijn executie bijstandswet.
De VVD’er heeft een verklaring afgelegd bij de politie en ligt naar eigen zeggen ‘onder een vergrootglas’ als corrupt raadslid.

De Wraak van de Arme.
VVD -Graai-Wethouder Ad Coppens en zijn VVD-fractieleden Joost Pals, ( Pals is zo simpel dat hij oprecht denkt dat hij lid van een politieke partij is in plaats van een misdaadgroep) Barry-Valse Nicht- Jacobs,  Maarten-Volgevreten- Velthoen en Denis- Gay- Hoekstra van. De VVD’ers houden volgens BN/ De Stem vertrouwen in Hoekstra. Fractievoorzitter ‘Chapter Bos Gertjan Hulsmans’ tegenover Omroep Brabant: “We kennen Dennis als een hele serieuze, integere vent van het VVD Kaliber Jos van Rey ,Onno-schandknapen-Hoes en Ton Hooijmaijers, etc.. Volgens ons is het bovendien een kwestie die zich in de privé ‘Callgirl- Loek Hermans – VVD-sfeer‘ heeft afgespeeld en die niet in verband mag worden gebracht met zijn lidmaatschap van de ‘VVD-Misdaadgroep’. Maar het is aan het OM om hierover een besluit te nemen en die zit voor een groot deel in onze ‘VVD-zak’, wat denkt u dan dat het OM onze integere Stalkertje net zo keihard en crimineel aanpakt als de ‘lastposten’ Micha Kat, Joke Kaviaar en Wim Dankbaar, die n.b. onze Peter R. de Vries, VVD en Justitie Stalken, ha,ha,ha.” Het wachten is nu dus wanneer de eerste auto of campagne bus van de ” VVD Chapter Bergen op Zoom” in vlammen opgaat eerder zal er geen recht worden gedaan in deze zoveelste ‘VVD-Stalkings-affaire’.

Opmerking: Wij hebben dit artikel in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle VVD-Stalkers in deze .(aydin.akkaya1965@gmail.com, f.elkhassim@gmail.com, wouthuijgens@telfort.nl, JackvanEs@home.nl, joke.de.koning@concepts.nl, joostpals@vvd-bergenopzoom.nl,pvandenouden@home.nl, griffie@bergenopzoom.nl, a.j.m.coppens@bergenopzoom.nl)

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.