Maatschapij

Toeval of complot: Moord of ongeluk journalist Fred de Brouwer in de zaak Joris Demmink.

Twitter Peter Joris
Doodrijder van Nederlandse journalist en Joris Demmink deskundige Fred de Brouwer gevlucht. Toeval of een complot? 

Op het hoogtepunt van de Demmink-affaite  [Overzicht op HHC] ‘Verongelukt’ De Demmink-journalist van het eerste uur en de MSM zwijgen bijna volledig-

De Elite OM-Pedo Joris Demmink Internationale ‘Chauffeur-Methode-Moord’.
De voormalig privé ‘Loverboy–chauffeur Mosterd’ van Demmink was ook opeens op slag dood vlak voordat hij zou worden gehoord over de jonge (illegale) schandknapen die hij moest  aanvoeren voor Joris Demmink en zijn ‘Pedo VVD-vrienden’. Ook toeval?

( van onze Pedo Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir- Iedereen liegt, behalve Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’. Toeval of een Complot?
De Nederlandse journalist Fred de Brouwer die afgelopen vrijdag in Thailand overleed na een ‘verkeersongeluk’ ( of vermoord?) met zijn scooter, is aangereden door een witte auto die hem kort daarvoor zou hebben achtervolgd. Toeval of Complot?
Volgens de liegende PvdA rechter Jeroen Recourt staat voor hem al vast dat alles binnen de ‘Rule of VVD law’ heeft plaats gevonden. Ook liet hij ons ongevraagd weten dat hij zich nu al verheugd op zijn komende ‘PvdPeter Rehwinkel Wachtgeld’ te Spanje.

Ooggetuigen hebben dit verklaard aan de vriendin van Fred, de eveneens in Thailand wonende Araya. De veroorzaker van het ongeluk reed door, nadat hij Fred de Brouwer van zijn scooter had gereden.
Fred de Brouwer raakte door de aanrijding zwaar gewond. De Thaise politie is inmiddels bezig met een onderzoek naar de dader en zijn witte auto, zo meldt Araya  vanuit haar woonplaats Chonburi, iets ten noorden van de toeristenstad Pattaya.  Dus daar horen wij verder nooit meer iets van.

Duistere dood of moord door geen medische hulp. Toeval of Complot?
De gewonde journalist werd na het ongeval aanvankelijk in een staatsziekenhuis in Chonburi opgenomen. Maar omdat daar niet voldoende apparatuur aanwezig was om hem te behandelen, werd besloten om De Brouwer naar een beter uitgeruste privé-kliniek in Pattaya te vervoeren. Die weigerde hem echter op te nemen, omdat zijn naasten niet in staat waren om een vereiste borg van 200.000 bath (4500 euro) te stellen. Vervolgens is De Brouwer overleden op de afdeling eerste hulp van een staatsziekenhuis. Een feitelijk bizarre verhaal, of niet dan? Toeval of een complot.

Hoe de Top van de VVD en PvdA de pedo’s vertroetelde verklaart het “Geheim van Joris Demmink” in Den Haag.
Fred de Brouwer (58) was in 2003 auteur van de eerste artikelen in de GayKrant en Panorama over (de destijds niet bij naam genoemde) VVD’er Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal (SG) van Justitie en zijn ’Elite Pedo Ed Nijpels kliek’. 

Verdachte van meerdere kinder-verkrachtingen Joris Demmink vertegenwoordiger Nederland in Helsinki–Comité.
Demmink is momenteel verdachte in een strafrechtelijk onderzoek naar kindermisbruik en blijft vrolijk lid van het Nederlandse mensenrechten Helsinki Comité. Ook een feit dat bizar is te noemen, gezien het feit dat de’ VVD Witwasser Fred Teeven‘ van de daken schreeuwt dat mensen die nog niet eens veroordeeld zijn al niet eens meer vuilnisman mogen worden.

Toeval of een Complot?
De Brouwer reisde voor zijn artikelen over kindermisbruik onder meer naar Praag om onderzoek te doen bij de Pinokkio-bar, een gelegenheid met bedenkelijke reputatie, waar Demmink regelmatig was gesignaleerd.

‘OM-Inspiratie man Peter R de Vries ‘is nu even zoek.
De journalist emigreerde kort na zijn publicaties over Demmink, die gerectificeerd moesten worden, naar Thailand omdat hij zich naar eigen zeggen in Nederland niet meer thuis voelde wegens de vele bedreigen en het feit dat hij door bepaalde “Herman-Bolhaar -OM-media” uit de koker van Voetbal Maffia Makelaar Peter R. de Vries en politiescribent John van den Heuvel  door de strontton wordt ‘Zwart-gewassen’.


(zelf verklaarde Held en goedhuisvader Peter R. de Vries: “Joris Demmink is onschuldig net als ik”)

‘Debiel Anna Storm’: “Demmink wordt van seksueel misbruik beschuldigd uit rancune”.
Afgelopen dagen had hij veelvuldig contact met Nederlandse journalisten over de zaak Demmink, waaronder met verslaggevers van De Telegraaf, naar aanleiding van de getuigenverhoren die momenteel in Utrecht  plaatsvinden over de voormalige VVD Top -Pedo-SG en de hele Ed Nijpels kliek.

Volgens zijn oud-collega Henk Krol zou De Brouwer hebben overwogen naar Nederland te komen om in het televisieprogramma Pauw & Witteman te vertellen over zijn kennis van het Demmink-dossier. De redactie van Pauw & Witteman ontkent dit. “We hebben afgelopen weken wel contact gehad met Fred, maar van een afspraak om naar Nederland te komen voor onze uitzending was geen sprake”, aldus een hoogst waarschijnlijk liegende P&W-redacteur Daniëlle van Lieshout. Maar nu Fred de Brouwer ‘verongelukt’  is en daarna opzettelijk is laten creperen in een Thais ziekenhuis waarom niet drs. Micha Kat uitnodigen als deskundige?

Maar goed P&W moet natuurlijk ook rekening houden met hun Staatssubsidie van het ‘Lieg en Bedrieg Kabinet’ dus vragen zij liever de ‘Pedo-Pr-man Peter R. de Vries’ om zijn corrupte mulo gebral Demmink onschuldig te spuien en wie zal het zeggen daarna weer wat te jonge stagiairs aan hun kont te zitten.

Noot:
Die Demmink heeft ook wel blind geluk.” Dat zou tijdens een lunch Eric Nordholt, oud-hoofdcommissaris van politie in Amsterdam gezegd hebben tegen vice-admiraal Nico Buis, voormalig hoofd van de BVD. Bij de lunch was ook society-journalist Thomas Lepeltak aanwezig, die vroeg: “Hoezo?”
Waarschijnlijk gehangen
Nordholt vertelde daarop dat chauffeur Mosterd die morgen in 2004 bij de politie zou komen voor verhoor. Mosterd was de chauffeur van Joris Demmink, de toenmalige secretaris-generaal van Justitie. Volgens de politie zou Demmink – over wie in 2003 publicaties in de pers waren verschenen: hij zou het Anne Frankplantsoen in Eindhoven bezoeken om seksuele contacten te leggen met minderjarigen – wel degelijk in dat plantsoen zijn geweest. Mosterd overleed onverwacht de dag voor het verhoor op vijftigjarige leeftijd. Volgens Nordholt was dit voor Demmink “blind geluk” omdat deze bij verhoor van Mosterd waarschijnlijk gehangen zou hebben.
Troep

Lepeltak informeerde of er wel lijkschouwing was gehouden. Daarop zouden Nordholt en Buis hard gelachen hebben. “Ja, wat denk je?”, zei Nordholt. Vervolgens vertelde Buis dat hij snel bij de BVD ( Lees PVDA-AIVD Motto: horen, zien en zwijgen inzake VVD en PvdA bestuurders
 vertrokken was, omdat het daar een troep was waar hij niets mee te maken wilde hebben.
Bron: Katholiek Nieuwsblad

33 antwoorden »

 1. Het blijkt dat Micha Kat en Eric Donk al jaren betaald worden. Zij moeten andere activisten belachelijk maken en beschadigen. Hierbij gaan zij smaad en laster niet uit de weg. Zo noemde Micha Kat waxinelichtgooier Erwin Lensink gestoord en is hij nu bezig met Martin Vrijland. In het verleden is o.a Johan Oldekamp slachtoffer geweest van deze pedofielen.

  http://urubin.com/?p=9443

  Like

   • Liesbeth,
    Ik zeg meestal weinig tegen je . Maar ik snap wel dat je ook last hebt van het Kat Down syndroom. Nou vervelend voor je dat jij je dan zo onbegrepen voelt door mij.
    Maar goed van je dat je zo een fan bent van Kat die zijn salaris alleen maar scoort over de ruggen van misbruikte kinderen. Wow wat een held die kat.

    Like

  • Het is natuurlijk niet allemaal gelul sommige dingen schijnen wel zo te zijn, zoals dat kat wel een salaris krijgt voor zijn werk. En ik geloof ook af en toe nog een bonus.
   En kat probeert wel degelijk om mensen in de problemen te krijgen.

   Like

   • Mag iemand betaald krijgen voor zijn (jarenlange werk dag in dag uit) Iedereen is verantwoordelijk voor zijn eigen daden…
    Verder denk ik dat we er allemaal niks mee opschieten met die onderlinge aanvallen vd alternative sites..helemaal niks…

    Like

   • Inderdaad dat is dan ook het enigste waar ik het mee eens ben liesbeth dat iedereen verantwoordelijk is voor zijn eigen daden.
    Maar dat hij (kat) anderen de problemen in helpt door gratis hulp te verwachten is verder niet zo erg natuurlijk dat mag hij allemaal. Belangeloos en gratis hulp verwachten van anderen…………..en om donaties vragen (bedelen) zonder inzage als daarom gevraagd wordt.
    Ik vind je opmerking over dat gelul in ieder geval niet erg kloppen.

    Like

   • @wendy,

    Prima jij je mening,maar heb je Micha zelf wel eens gesproken..?
    Weet je de hele geschiedenis van Micha? En natuuurlijk iedereen maakt ook wel eens fouten of schiet uit zijn slof (slippertje v Steven 😉 )maar om er nou een heel complot achter te gaan zoeken a la Martin Alberda gaat mij te ver…met alles wat ik wel weet.

    groetjes

    Like

   • Oh en nog even over die zgn gratis hulp,Micha heeft wel degelijk mensen betaald voor gevraagde diensten.
    En verder hou ik er over op,ieder zijn mening,and time will tell…

    Like

   • Liesbeth,
    Je lijkt een beetje op de inquisitie. Maar ja ik heb hem wel eens gezien ja. En tja Capelle en zo ken ik er nog wel een paar en die worden dan toevallig weer niet betaald.
    En dat weet ik ook dat sommigen wel betaald worden.
    Verder hoezo zou ik zijn geschiedenis moeten weten? als je doelt op de vrijmetselarij banden die hij heeft, dat weet ik ook. maar als je zijn geschiedenis hier neer wilt zetten doe je best.
    En iemand een trap onder zijn derriere geven omdat hij je nogal wat geflikt heeft in het verleden, vind ik een heel ander verhaal. En dat voorbeeld van je is net zoiets als peren met appels vergelijken Liesbeth.

    Like

   • @Liesbeth,
    En inderdaad ik heb zeker mijn eigen mening en die mag je van mij ook zeker hebben (jouw eigen mening), maar dat vind ik dan wel gelul. Fijne dag verder.

    Like

   • @wendy

    poeh ik kan wel zien dat je bepaalde opmerkingen van mij niet begrijpt,maar goed dat ben ik wel gewend.
    No offense
    en jij ook fijne dag

    Like

 2. Wat die Mosterd en die dood van de fiets gevallen advocaat betreft kon dat wel eens een moord aanslag met curare pijltjes geweest zijn als hart aanval weg geschreven.

  Een bedreiger van Micha Kat had dat namelijk in 1 van zijn mails geopperd. Ook dat de mossad van die bankiers ook zo moordt.

  Die schieten op bevel van de central rotchildbankiers ook al hevig radioactieve germaniumisotoop micro projectielen in Slachtoffers om ze snelst van de kanker uitbarstingen te laten sterven. Dat is een evolutie van de polonium moorden daar Germanium veel sneller niet meer te detecteren is met amper 11,43 dagen radioactief blijvende en dan nog maar een onschuldig stukje borium een zandkorreltje lijkende is. Natuurlijk moeten academien en kernfysische centra hier aan mee werken om zulk hightech projectielen op korte termijn te kunnen fabriceren.

  Like

 3. Dat CAFE LES ROUTIERS heeft vaker een rol gespeeld in zaken van verdwijning en moord .Een meisje is daar na een telefoontje gedaan te hebben verdwenen en vermoord en misbruikt een tijd later gevonden .Daar is na jaren nog een auto met een NEDERLANDS kenteken voor in het nieuws gezocht ,een CHEVROLET MALIBU met een speciale kleur met een chauffeur met vrij lang haar in een paarde staart .Die op het moment van het telefoneren van het meisje aanwezig was ,en gelijk met haar de zaak schijnt verlaten te hebben .En ook in de zaak van kim en ken is dat CAFE genoemd .Niet dat na onderzoek gebleken is dat de CAFE eigenaar er iets mee te maken zou hebben ,maar die film studio erboven geeft reden tot vragen .

  Like

   • ja uitgaansgelegenheden drank drugs en een plekje om de verdoofde jongeren en vrouwen te misbruiken er naast talrijk en epidemisch zitten de aarsgieren met die drugs te wachten op jong vlees. Ben daar zelf ook meermalen slachtoffer van geweest in Mijn Jeugd ´70 en ´80 jaren. Kun je niks meer dan maar gehoorzamen om je leven lief en door die specifieke drugs alles dan vergeten. Anders zorgt het trauma van de verkrachtingen en geweld wel dat je het vergeet.

    Ook de reguliere en voor al plaatselijke bordelen zitten vol op in alle Kinder misbruik waardoor elk Kind dat misbruikt is via die schooltjes ook met een zestigtal verkrachters die het kennen in de buurt moeten wonen. Meeste afrikanen allochtonen pakistanen joden. Voor die corruptie mededaderschappen en veelvuldig zwijgen brengende uitzichtsloosheid voor de Kinderen zorgde deze wet en staat wel. Met als gevolg voortgaande misbruiken door die gasten ook nog eens in de eigen leef omgeving eigen woonwijk. Worden die wijkterroristen ook welbewust en van staatswege voor ingezet met heuze immigranten Kinder bordelen in de desbetreffende woonhuizen van die afrikanen en allochtonen en marrokanen.

    De Kinderen is het dragen van een gsm in de schooltjes ondertusen verboden.

    Veel porn op het net ook waar de slachtoffers duidelijk gedrogeerd zijn en naast en op feestelijkheden studentenfeestjes uitgaansgelegenheden en hotels ook worden misbruikt. Daders filmen dat ook gewoon en zetten het vaak op het net. Laat staan wat die rechters en overheden op schoolreisjes flikten geheel incluis dierentuin er bij. Academisch lager dan zij zijn kan er niet gestudeerd worden.

    Like

   • btw ook die henk bres die zo genaamde misbruik bestrijder….ex bordeelhouder en kan je alles over Kinder verkrachtingen en hoé ze aan hun personeel komen incluis schoolreisjes natuurlijk expliciet inlichten. Mischien wat voor die zo genaamd gedreven burgemeester(redflag) rob van gijzel om hem ook eens te stalken met wat vraagjes? Of zou bres te veel van meneer rob van gijzel weten?

    Like

   • Net als die Joran die meisjes,ook minderjarig,met de 2 broers oppikten uit Hotels en barren om ze daarna te drogeren en te filmen.
    Van wie zou hij dat nou geleerd/gezien hebben…

    Like

 4. De manier waarop Fred om het leven is gebr. gekomen is de Thai way to solve a problem.
  Vijf jaar geleden is een neef van mij op exact dezelfde wijze omgebracht. Hij woonde al lange tijd in Thailand en had een Thaise vrouw. Zijn vrouw had een Thaise minnaar en was uit op zijn vermogen. Veel geharrewar. Een belletje naar zijn kantoor. Hij moest met spoed op zijn bouwproject komen. Men wist dat hij op de motor zou komen. Een vrachtwagen van het bedrijf van de minnaar kwam op de verkeerde weghelft en reed hem frontaal aan. Er is nooit een onderzoek geweest door de locale politie. Is Fred misschien ook gebeld?

  Like

 5. Steve, aanvullende punt over de rectificatie in je artikel.
  [“De journalist emigreerde kort na zijn publicaties over Demmink, die gerectificeerd moesten worden, naar Thailand omdat “]

  Volgens katholieknieuwsblad was het niet specifiek over Demmink, zie hun artikel:

  http://www.katholieknieuwsblad.nl/commentaar/item/5381-doodgereden-fred-de-brouwer-nooit-gerectificeerd-in-affaire-demmink
  “Opvallend is dat De Telegraaf meldt dat De Brouwers publicaties uit 2003 over Demminks aanwezigheid in het Anne Frankplantsoen “op last van de rechter” zouden zijn gerectificeerd. Dat is, zoals we hier al eerder hebben uitgelegd, niet juist en standaardmisleiding in de zaak. Gaykrant en Panorama hebben in 2003 wel gerectificeerd, maar niet vanwege Demmink of vanwege het Ministerie van Justitie. Die hebben nooit tegen die bladen geprocedeerd en konden dus ook geen rectificatie afdwingen.”

  Like

 6. Tragisch en onthustsend om dit zo mee te maken

  MICHA OVER DE MOORD OP FRED DE BROUWER
  15 maart, 2014
  http://www.klokkenluideronline.is/2014/03/micha-over-de-moord-op-fred-de-brouwer/

  Hier mijn overpeinzingen. Fred de Brouwer stond op de rol om bij (De?) Pauw & Witteman in de uitzending te komen en natuurlijk o.a. over de zaak Demmink te gaan praten. Vervolgens wordt ie letterlijk van de weg afgewalst in Pattaya, Thailand. Over sabotage gesproken. Een van de onderliggende zaken die mij steeds meer zijn gaan intrigeren nadat ik sinds kort weer een kot en na al die jaren een sluitend en volkomen kopie van de X-dossiers in m’n bezit heb, is de rol van Opperwachtmeester Danny De Pauw van de Bewakings- en Opsporingsbrigades (BOB) der Rijskwacht te Brussel. Op een gegeven moment blijken een 40-tal rijkswachten deel te hebben uitgemaakt van de kindermisbruikers :

  “Na afloop van het verhoor, nog steeds dat van 30 november, zijn de ogen van ondervragers De Baets en De Pauw gevallen op de geboortedata van de twee nietrijkswachters. 1976. Vele maanden later zal De Pauw in een (gretig door de pers geciteerde) nota poneren dat De Baets dit gegeven liever wou achterhouden. De Baets houdt van zijn kant vol dat het omgekeerd was en dat het `niet veel had gescheeld of ik had die De Pauw een lap om zijn oren gegeven toen ik merkte dat hij de geboortedata niet wilde vermelden in zijn proces-verbaal.’ [*5] Volgens De Baets sprak het voor zich dat X1 om de haverklap `zaken met elkaar vermengde’ en moest men er ook rekening mee houden dat de twee jongemannen mogelijk later in een ander deel van het onderzoek terug zouden opduiken.
  In zijn nota, die mee aanleiding zal geven tot een grondige koerswijziging van de X1-onderzoeken, uit De Pauw nog meer beschuldigingen aan het adres van zijn vroegere chef. Die zou in de hoogdagen van het onderzoek elke kritische vraag over X1 categoriek van de hand hebben gewezen, verbanden hebben gelegd die er niet waren en elk element dat tot twijfel noopte bewust naar de achtergrond hebben verdrukt. Over wat kan worden aanzien als hét spektakelstuk uit de hele X1-episode, de aanwijzing van de zes rijkswachters, slaat De Pauw echter een andere toon aan. Dat X1 deze mensen wist aan te duiden, kan hij niet verklaren. Dat De Baets haar zou hebben `geholpen’, zoals sommigen later beweren, kan eenvoudigweg niet. De Pauw ging de foto’s, afkomstig van oude dienstkaarten van rijkswachters, die dag eigenhandig ophalen bij het CBO. De Baets heeft ze vooraf nooit onder ogen gekregen en toen X1 ermee begon te jongleren, zat De Pauw er zelf bij en kon hij elk woord en elke gelaatsuitdrukking volgen. Het verhoor werd bovendien gefilmd. In zijn nota schrijft hij: `Ik wil niet verbloemen dat ik er momenteel nog steeds geloof aan hecht. In die zin, dat het naar mijn gevoel items blijven die de moeite waard zijn om verder te worden uitgespit, door grondiger verhoor van X1 hieromtrent.’ [*6]
  Patriek De Baets zelf noemt het vallen van de namen van twee kolonels later `een keerpunt’ in de wijze waarop zijn oversten tegen het Xl-dossier aankeken. `De rijkswachttop was ons aanvankelijk zeer gunstig gezind, wilde graag een groot pedofilienetwerk oprollen, maar bij voorkeur één zonder rijkswachters erbij zegt hij. `En dat werd nu plots een heel groot probleem.’ [*7]

  4 Verhoor X1, 30 november 1996, pv 150.502. Voor de weergave van dit verhoor werd de Franstalige versie terug omgezet naar het Nederlands waardoor de uitgesproken woorden niet altijd authentiek kunnen zijn.
  5 Hoewel het dispuut over het al of niet `willen vermelden’ van de geboortedata later breed wordt uitgesmeerd in de pers en aanleiding zal geven tot diverse ondervragingen door onderzoeksrechter Jacques Pignolet, is de discussie zonder inhoud. Want wat blijkt? De geboortedata staan keurig vermeld in het eerste proces-verbaal dat over het bewuste verhoor is opgesteld. BOB Brussel, 30 november 1996, pv 116.251.
  6 Vertrouwelijke nota van opperwachtmeester Danny De Pauw aan de commandant van de BOB Brussel, 15 september 1997.
  7 Gesprek met Patriek De Baets, 21 december 1998 ”

  Er vindt in het geheim een z.g. herlezing plaats van de X Dossier getuigenverhoren tot op dat moment. Het resultaat hiervan wordt in de media gebracht. Als gevolg hiervan wordt het voltallige originele X onderzoeks team van Patriek De Baets in zijn geheel ontbonden, met uitzondering van 1 persoon : Danny De Pauw.

  “Na de zomer van 1997 wordt X1 nog wel occasioneel verhoord, maar dat mondt onvermijdelijk uit in geruzie met haar nieuwe ondervragers Eddy Verhaeghen en Danny De Pauw. Tijdens gesprekken off the record – waarvan ze nadien wel rigoureus verslagen opstellen – trachten ze haar te doen toegeven dat ze het misschien toch `plezant vond’.”

  De naam van De Pauw komt nog een keer voor in het X-Dossiers boekwerk :

  “Een van de mysteries blijft voor hen [Antwerpse parket] het vermeende tweede leven dat Katrien De Cuyper in de maanden voor haar verdwijning zou hebben geleid. Enkele vriend(inn)en hebben verklaard dat het meisje er soms ’s nachts alleen op uit trok-wat haar ouders overigens formeel ontkennen. Er zijn, net als in het dossier-Van Hees, verhalen over een geheimzinnige vriendenkring. Er is ook iets bizars aan dat laatste telefoontje vanuit het café Les Routiers. Pas enkele jaren later blijkt dat op de bovenverdieping van dit café het postbusadres van een Nederlands pornobedrijf gevestigd is. [*13] Een totaal onschuldig bedrijf, zullen Antwerpse speurders een jaar later besluiten. Wat ze blijkbaar niet weten, is dat de naam van het bedrijf later opduikt in de persoonlijk agenda van Robby Van der Plancken, de Belg die in verband wordt gebracht met de moord op zijn vriend Gerrie Ulrich in de zomer van 1998. Deze moord geeft in Nederland aanleiding tot het Zandvoort-schandaal. In het appartement van een respectabel geachte burger in een tot dan toe zo rustig kuststadje ontdekt de politie meer dan 50.000 computerbeelden van de meest gruwelijke vormen van kindermishandeling. Tussen de cd-roms van Ulrich zitten ook formulieren om kinderen te `bestellen’ – ook baby’s, maar dan kost het wat meer. In de formulieren wordt gespecificeerd wat de `klant’ met het kind zoal mag doen, hoe ver hij mag gaan… In het dossier-Zandvoort zitten ook overschrijvingsformulieren waaruit blijkt dat Ulrich tot kort voor zijn dood geregeld sommen stortte op de rekeningen van het pornobedrijf boven café Les Routiers. [*14] Wanneer de Nederlandse politie halfweg 1999 twee catalogussen opstelt van 589 bij Gerrie Ulrich gevonden beelden, hoofdzakelijk van slachtoffertjes, zit daar ook nog een pornofoto tussen van een meisje dat als twee druppels water lijkt op Katrien De Cuyper. [*15]
  13 Het gaat om het bedrijf Studio De Pauw, dat achter publicaties als X-Gay en Gaykiss zit en in het homocircuit gesitueerd wordt. De Vlaamse vzw Werkgroep Morkhoven, die zich verdiepte in een internationaal kinderpornonetwerk in het Nederlandse Zandvoort, zegt over aanwijzingen te beschikken dat het bedrijf ook banden heeft met handelaars in kinderporno.
  14 Het gaat om stortingen via de girorekening 8238 van de bank ABN Amro.
  15 Het gaat om foto 129 op pagina 17 in het vertrouwelijke politieblad `Recherche en Informatie’ van 22 mei 1999. De ouders van Katrien De Cuyper zullen bij het zien van de foto verklaren dat het niet om hun dochter gaat, maar voegen eraan toe dat ze die zekerheid stoelen op het feit dat ze niet kunnen geloven dat zij `in een netwerk zou zijn terecht gekomen’. Het Antwerpse parket doet de zaak op een hoogst originele manier af. Hoewel elk zinnig mens het tegendeel kan vaststellen, verklaart de woordvoerster van het parket dat het hier `blijkbaar om een jongen gaat’.”

  Bron : http://www2.crashrecovery.org/daily/11.03.2004/Zembla-De-X-Dossiers.txt

  [video src="http://www2.crashrecovery.org/daily/11.03.2004/Zembla-De-X-Dossiers-I-ned3-do-11mar2004.mp4" /]
  [video src="http://www2.crashrecovery.org/daily/11.03.2004/Zembla-De-X-Dossiers-II-ned3-do-18mar2004.mp4" /]
  http://www2.crashrecovery.org/daily/11.03.2004/dutroux_affair_leaked_1996_1997_x_dossier_summary.pdf
  http://www2.crashrecovery.org/daily/11.03.2004/4272683-x-dossiers-volledig.pdf

  Like

 7. Peter R. de Vries komt zelf ook nog wel aan de beurt.
  “Misdaad loont, voor mij in ieder geval wel, ja”.
  Ik zal het je helpen herinneren, Peter.

  Like

 8. demmink is niet in het anne frank plantsoen geweest demmink is bij het anne frank plantsoen geweest had zijn advocaat moeten zeggen in of bij

  Like

 9. Alle moorden, zelfmoorden, ongelukken, hartaanvallen, hersenbloedingen en alle overige moderne vormen van genocide zullen opnieuw onderzocht worden, de ware toedracht zal aan het licht komen. Wetenschappers zoals Mehran Keshe leveren de techniek die onomstotelijk bewijzen welke misdrijven door betrokkenen zijn gepleegd en de omstandigheden waaronder.

  Het Universum is niet gelijk aan God als de vlees geworden corporate asshole
  God naar Vaticaans evenbeeld: http://itccs.org/2014/03/06/annoucing-the-opening-of-coventry-common-law-court/

  The world peace invitation and release of technology: The 2nd international presentation: How to become an axis of evil
  http://keshefoundation.org/media-a-papers/keshe-news/330-the-world-peace-invitation-and-release-of-technology-the-2nd-international-presentation-how-to-become-axes-of-evil.html

  INSIGHT INTO THE FUTURE OF MANKIND BY MEHRAN KESHE
  http://www.keshefoundation.org/images/images%20of%20pdfs/Aninsightintothefuture_ed.pdf

  Like

  • Beste waar ben je mee bezig? Ik snap dat dromen van een Beter Wereld eenieder wel voor Ogen staat maar die keshe is een oplichter. ALs je zijn site aanklikt zie je gelijk dat het hem te doen is dat je zijn tal van vage boeken koopt en geen er van en ik héb een zeer breed natuurkundig en wetenschappeijk inzicht is ook maar in verste verten waar of bruikbaar. Geen enkel technisch bruikbaar of zelfs in de verste verten aannemelijk detail ook gevonden.

   Ga dan eens verdiepen in Aardwarmte Thoriumreactors en Opslag energie overschotten dan kom je omdat dit wél werkzaam alternatieven zijn de oilindustrie op al je wegen tegen.
   Maar die keshe vinden ze geweldig.

   Ook waterstoftechnologie wordt al meerdere decennia door alle bankiers en overheden geweerd evenals alternatieven van zelfwerkzame Burgers die anders zelf wel even een Molentje in de Tuin hadden gezet als die mafia raketeering overheden en hun moordvergunningen er niet waren geweest anders hun opeense gemeentelijke doodallealternatiefbelastingaanslagen op Windmolens dan wel. De prijzen van Zonne energie al even decennia veel te hoog gehouden en alles ook Waterstoftechnologie in onnodig onderzoek en grootscheeps subsidieroof geschoven en vermoordt tot nooit weerziens.

   Je bent net zo een slachtoffer van tellsell met die markt van 120 miljoen arme Burgers en er altijd wel een de rotzooi koopt.

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.