Maatschapij

Fred Teeven ‘s Criminele burgerinfiltranten mogen weer het gewone Volk terroriseren.

Les Prostitutas
De Bikerclub “Les Prostituta’s” van ‘VVD-Chapter Boss Fred Teeven’ rijden dagelijks uit uw pulp-Tv-beeld in. 

Oude ‘IRT–Tijden’ en “Killing Fields of Amsterdam” herleven weer met ‘Demente Ivo-Zwijn-Opstelten’ en zijn ‘PvdA-hoertjes’.

“Banana-Fraude-Nederland” het land van 16 miljoen Judas-verraders.

( van onze VVD- Klasse Judas Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-De Geheime dienst van de DDR de Stasi is springlevend in “Banana-Fraude–Nederland”.
Geen burgerinfiltrant voor Het topje van de ijsberg. Nu lopen er in “Banana-Fraude-Nederland” in het algemeen al meer ‘Judas-informanten’ a la Ron Ostrowksi en zijn Boss “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” en Patrick van der Eem met zijn Boss politie informant Peter R. de Vries rond dan in hoogtij dagen van de DDR om het plebs te verraden aan de Heersende Klasse.
Er zijn nu al meer informanten in de z.g. Volksonderwereld actief dan de Stasi in de DDR tot zijn beschikking had ( zie NOOT) . Maar het is allemaal nog niet genoeg.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=sOaYhLwa_R4]

Troonzaal, een zaal vol Top-Bestuurs-Gangsters- Meer dan 10 duizend jaar lik in één zaal. 
Nu komt de betaalde burgerinfiltrant ook weer terug om ingezet te worden bij de ‘Volkse Kruimel–Misdaadbendes’, want die behalen een criminele winst van 1000 miljard per jaar toch, of niet? O, nee dat zijn de ‘Ratten in pak’, die nooit één dag in de cel doorbergen.
Er komt geen de ‘Bankier-burgerinfiltrant’, want dan zou in één keer de ‘Jan met de Pet Crisis’ zijn opgelost en dat is wel het laatste dat Ivo Opstelten en zijn Crimefighter ‘Volks- onderdrukker Fred Teeven’ willen.

Er is ook veel Huil-leed onder de Volkse Burgerinfiltranten als zij bijvoorbeeld naar de USA willen met hun Judas-Boss Peter R. de Vries.
[youtube https://www.youtube.com/watch?v=TnTQ8g4XLFY]

Opmerkelijk in dit verband is het wel  te noemen dat er geen informanten, laat staan een Burgerinfiltrant actief is in de Bankier-Gangster wereld, de Vastgoed Maffia, de Zorg- Maffia, De Media-Maffia, de Bestuur-Maffia, de Politici-Maffia, De Elite-Pedofielen-Maffia, De Royal-Maffia te meer daar nu juist de bloed-miljarden zijn te halen.

De PvdA-hoertjes zijn weer op hun knieën gegaan voor hun ‘VVD-Loverboys’.  Het wordt vrijwel zeker weer mogelijk om criminele burgers als infiltrant in te zetten bij het bestrijden van zeer ‘zware’ georganiseerde Volkse Kruimel misdaad. Een meerderheid van de  politieke-lakeien van de Heersende Klasse in Tweede Kamer was er, althans op hoofdlijnen en onder tal van Kul-voorwaarden, al mee akkoord. Maar dinsdag werd er nog wel gesproken over een scherts PvdA-motie over voorwaarden aan en evaluatie van de inzet van burgermollen. De PvdA eiste onder meer dat de Burgerinfiltranten niet mogen worden ingezet in hun partij.

Coalitiegenoot VVD en de oppositiepartijen CDA, PVV en SGP steunen het voorstel van de sociaaldemocraten, waarin staat dat een criminele burgerinfiltrant alleen bij hoge uitzondering en onder strikte waarborgen mag worden ingezet.  Zeg maar de waarborgen van de VVD Witwasser en moordenaar met de wet in hand Fred Teeven.

Iedereen liegt, behalve Ivo Opstelten en zijn ‘Sidekick Erik Wiebes’.
De regering moet bovendien jaarlijks melden hoe vaak dat is gebeurd. Daarbij verwachten alle criminele partijen, die voor zijn dat de eindverantwoordelijke VVD Minister Ivo Opstelten standaard van niets weet en voor het overige zoals te doen gebruikelijk in dit soort ‘Stasi-zaken’ keihard liegt.

Weggepeste Amsterdamse rechercheur Van Daalen gaat roman schrijven ‘Ik heb heel veel corruptie gezien’.
Minister Ivo Opstelten (Veiligheid voor Rijken en Klasse-Justitie) wil deze ‘Stasi-opsporingsmiddellen’ al langer toepassen, omdat niet alle Volkse-bendes meer met de traditionele middelen te bestrijden zijn. De minister erkent dat er risico’s zijn, maar heeft dan ook zelf al strenge eisen aan de inzet gesteld dat hij altijd zal liegen.

In een zaak mag van een andere opsporingsmethode niet al te veel meer worden verwacht, de ernst van de misdaad moet zeer groot zijn en de inzet van een infiltrant mag vooral niet te lang duren (kuch). Er moeten afspraken worden gemaakt over wat de infiltrant mag doen bij de ‘Volkse- criminele’ organisatie, bijvoorbeeld bij voorbereidingshandelingen voor een misdrijf. Volgens Opstelten komt er een gedegen evaluatie van de inzet van de criminele burgerinfiltrant en dat is al vast weer zijn eerste leugen.

Bom onder het Kabinet: Volgende moord en witwas/fraude zaak Fred Teeven staat op ontploffen.
Die is omstreden sinds de IRT-affaire van 20 jaar geleden. Met medeweten van de politie en justitie werden grote partijen drugs doorgelaten en daarna werd de buit verdeeld met de corrupte justitie ( inclusief Fred Teeven) en politie mensen en een handvol louche, corrupte VVD accounts, notarissen (Daan de Jong) en advocaten (ex Mr Engelsma,ex Mr. Bram Moszkowicz) en wat misdaad-‘journalisten’ ( Peter R. de Vries, Bas van Hout). Daarop werd de motie-Kalsbeek aangenomen, waarin was voorgesteld het middel niet meer toe te passen. De lessen van de IRT-affaire zijn volgens de minister echter ‘een belangrijke toetssteen’ geweest bij zijn voorstel om de ‘burgermol’ weer te gebruiken. Als de motie-Kalsbeek nu buiten werking wordt gesteld, kan de infiltrant meteen weer worden ingezet tegen het ‘Klootjesvolk’. De Kamer stemt daar volgende week dinsdag over.
Voor onder meer D66 en de SP gaat de inzet van een criminele burgerinfiltrant veel te ver. Zij willen dat dat verboden blijft en daar hebben zij volkomen gelijk in.

Noot: Stasi-mehodesn worden in Nederland stap voor stap door de VVD-misdaadgroep geïmplanteerd.

De Stasi had een enorme invloed op bijna ieder aspect van het leven in de DDR.

Tot het midden van de jaren ’80 van de vorige eeuw groeide zowel binnen de DDR als in de Bondsrepubliek een netwerk van burgerinformanten, de Inoffizielle Mitarbeiter (IM). Men schat dat ten tijde van de ineenstorting van de DDR in 1989 de Stasi 91.000 voltijdse medewerkers had en 200.000 informanten [1] Dit betekent dat ongeveer 1 op de 50 mensen in de DDR met de Stasi samenwerkte. Dit is vermoedelijk de hoogste penetratie door een veiligheidsapparaat ooit. Ter vergelijking: bij de Gestapo werkten 40.000 medewerkers op een bevolking van 80 miljoen (1 op 2000) en bij de KGB 480.000 op een bevolking van 280 miljoen (1 op 583).[2]

De Stasi hield in de gaten of burgers politiek “incorrect” gedrag vertoonden, vergelijkbaar met de activiteiten van de voormalige Gestapo.

Vanaf de jaren zeventig maakte de Stasi op grote schaal gebruik van Zersetzung om het leven van politieke tegenstanders van de DDR te ontwrichten. In deze ontwrichting speelden de Inoffiziele Mitarbeiter een grote rol. Tegen personen werden tactieken gebruikt als het verspreiden van valse geruchten, chantage en het organiseren van mislukkingen in het beroeps- en privé-leven. In oppositionele groepen werd getracht tweedracht te zaaien via infiltratie en door het stimuleren van onderlinge rivaliteit. De mensenrechtengroep Initiative für Frieden und Menschenrechte die aan de basis stond van Bündnis 90 bleek voor de helft uit Stasi-medewerkers te bestaan.

28 antwoorden »

 1. Want STEVE ook jij kent deze criminele infiltrant ,hij had te maken met de Caransa ontvoering de moord op die van koning en nog een paar .misschien ook wel op de zogenaamde zelfmoord op PIET CLEMEND .Hij wist ook veel over CHARLY WONG en die JOUGO die van de AMSTELDIJK die vriend van BRILLEMAN ook daar was hij bekent mee over het hoe en wat .

  Like

 2. Nu heeft TEEVEN zijn zin ,na al die jaren gewoon ondanks verbod gebruik gemaakt te hebben van criminele infiltranten .Heeft hij net voor dat een van zijn jaren lang gebruikte knuffel infiltranten ,die TEEVEN al die jaren zelfs van opsporing lijsten wist te houden en ook uit de lik van plan is om een film te maken .Een film over zijn leven zowel als gewone crimineel als infiltrant .Vermoedelijk komt TEEVEN daardoor in nauwe schoentjes ,vooral om dat deze infiltrant niet alleen een ontvoerder was maar ook enige moorden op zijn CV heeft staan .Hij is ooit door TEEVEN van een opsporing lijst gehaald voor zijn verklaring om trend enige moorden ,maar of die verklaringen zijn afgelegd is maar de vraag .

  Like

  • liquidatie s dan kun je beter niet in berkel roderijs wonen zoals die rob zweekhorst
   dierkteur van de ggd amsterdam u weet wel die ggd die ook kindertjes leverde aan
   de elite pedo elite zou zou die zweekhorst het zwijgen opgelegd zijn??? net als die STANLY HILLES???

   Like

  • EXACT die methoden deden ze alle Kinderen op de schoolreisjes ook en zijn onderdeel van de beria mkultra monarch rabinale imam en ander soorten onderwerpings programmas gebaseerd op geweld en martelingen.

   Nog wel erger want hier mis ik de verzuipingsbadkuipen de soldeerbouten de vuisten en voeten..en gangbangs door de ruim honderd “pér Kind” in zo een week schoolreisje.

   Info te vinden bij ELKE buschauffeur die Kids reed tm 2011 op de schoolreisjes. En bij elke schooldirecteur ook alsmede president en minister.

   Toefjes te vinden op antipsychiatrie.nl op hersenspoeling.nl of hier http://samuel-heinemann.tumblr.com/post/18080671507/juli-2009-report-to-fbi

   scribd.com/doc/106183484/Brainwashing-Handbook

   ___

   Afijn om de schaal even te accentueren …geheel de raketeeringmafia van staat wet en politiek drijven en bedrijven hun raketeering en misdaden op enkel alleen en uitsluitend de gevolgen van deze misdaden aan de Kinderen en latere symptomen…incluis de kleinsma´s de edith schippers en hun raketeering en woeker premie en accijns terrorismen…internationaal…dat geven ALLE onderzoeken naar georganiseerde misbruiken ook steeds wéér aan.

   ALLE prostitutie en drugverslavingen medicijnafiniteiten en ziekteverschijnselen misdaad moordlusten onrusten geweld misbruiken komen van louter en alleen deze misdrijven jegens de Kinderen. Zij kenden van Geboorten geen eens een ander Kosmos.

   Dat is Ons Geboortewezen Niet!

   Like

 3. Ooit heeft Steve Brown in een interview over de IRT
  maffia werk methode
  iedereen ontwaakt over de judas patser van justitie
  het gaat hun altijd goed
  .
  schlemielen ploeteren hun hele leven lang lees de goede boek
  van Steve Brown .
  en komen nooit aan de geld van Cees en andere Fred Tevee
  judassen

  Like

  • Ja we worden mediaal wát bedrogen belogen opgelicht en gegroomd om de totaal valse politzieke agendas er door te persen incluis aan verbonden miljardengeldzuigmelktap richting one way as always recht naar de centrale bankiers en hun duvelstoejagers van het chinese keizerrijk.

   Nooit geweten waarom we landen en landsgrenzen hebben? Dat zijn provincien van het chinese keizerrijk en de koningshuizen hun plaatselijke enforcers&slavetraders. Heel dat soort maatschappij inrichting en beschaving komt ook vandaar.

   Ook al die politie programmas op tv. Groomen en oplichten wát ze kunnen om +14,2 miljoen VALSE raketeeringboetes per jaar te kunnen excuseren incluis hun geweld en misdaden en laten de drugdealers en wijkterroristen al van begin gerust onze lijken pikken.

   Justities en wetgevers totaal raciaal discriminerende tsjokvol van joden eveneens ´s lands grootste mafia organisaties en Kinder knijper gesticht!

   Meeste bestuur en beleid verbonden en family van bankiers en mafia orgs in den vreemde als geheel de Hofnarzaak saboterende bordeelhoudende hoge raad er van vergeven is alsmede alle burgemeesterlijk besturen en regering en politiek.

   Nergens een Native ooit dé Kans gehad van ze! Alles chinesen.

   Like

   • Dit is nog wel illustratief waar geheel dat bankensysteem en de beschaving zoals we dat al eeuwen kennen vandaan kwam alsmede de daarmee mee gekomen plundereliten en hun slavenhouderijen en raketeeringpolitici.

    http://hoeiboei.blogspot.nl/2011/11/mongools-monetair-beheer.html

    Een verder mogelijk interessant invalshoek is op youtube de geschiedenis van de wapen ontwikkeling eens door spitten om te concluderen dat geheel de oorlogsindustrie en geweldscultuur al millenia voor ons al in asie de Volken de das omdeden incluis al vlammenwerpers biologische wapens (romeinse rijk oa met de pest uit geroeid en heel Westerse Wereld daarna ook) chemische en gifgaswapens.

    De term wilde westen ken je wel maar niet dat het wilde Westen eerst Europa was onder de chinese(eurasiatische cowboys en adel) en ze al 14de eeuw pistolen hadden als de ons gekende eerste colts waarmee ze ons als vee opdreven en in de slavernij verkochten naar asie china afrika en oostenrijk.

    Waar deze beschaving en hun banken vandaan kwamen is wel cruciaal ook om allerlei ontwikkelingen te begrijpen daar oudste en hoogste roots van de bankiers(loeb lubbers berlusconi dirupo dipiro goldman en de li broers en waren tevens diverse koningshuizen doorheen heel het Westen de eeuwen door oa karel V) in china ligt en azerbeidjan nevenbij en niet in het Westen of israel en dat is aan de stroom plundergelden en dat die nu booming zijn ook goed te merken. En eucommisie hun tool om ons uit te benen van begin er om opgezet.

    Ook de rotchilds waren helemaal Geen arme uitgezogen armen en volk zoals ze ons in een zielig verhaaltje ophingen maar altijd al slachtende adel en plunderaars en hebben 8ste eeuw nog tour(islamitisch later tur? en later 14de eeuws tu-d-or?) geheten en waren nog op Shri Lanka aan het slachten en verkrachten. In Shri Lanka wonen ook de familie van minister zalm wat dan wel wat vraagtekens oproept over zijn waren identiteit. Zoals meeste van onze bestuurders ministers en presidenten een afkomst hebben waar de rillingen van over de rug lopen.

    En dus ook allemaal valse identiteit. Wie is rutte als zijn zuster al merkel heet en ze ook familie van ratzinger zijn die weer familie van erdogan en netanhuyau is die weer familie van cohen en zurreguita zijn en zurreguita mogelijk weer de bloedlink naar von hirsch van mogelijk weer ernst hirsch ballin? Samsom pr de vries wim dankbaar holleeder karel appel weer van vollenhovens…. en ik ben dan verplicht mijn id bij me te dragen… als enige echte Hollander in the Village.

    Like

   • Beste rff
    hoe weet uw zo goed dat uw een ras echte Nederlander bent .
    uw ken net zo goed een kind zijn van de mark koopman die beschreven werd
    in Multatuli die van Grieks afkomst was .
    die natuurlijk een Grieks Cyprioot Turkse was.
    en zijn dure oosterse waar aan de man bracht
    dat de heer van Puffelen het wel moest jatten
    als burgemeester .
    dan weet uw wel wat de dames wel kunnen doen voor
    zulke kostbaren goederen .

    maar het ken net zo goed ook gewoon een Turkse mark koop
    man zijn geweest op de mark in Amsterdam die Multatuli aan zag
    voor een Griek
    al met al moeilijk om te zeggen of het de melkboer was of de mark koopman
    maar een DNA test zal ook wel niet helpen .
    en vrouwen weten het ook niet altijd Best rff
    want een stevige wip met losse flodders krijgen vaak de schuld
    terwijl een snel wip goed in de roos vaak de oorzaak is

    tot zo ver me onderzoek naar uw ware afkomst

    Like

 4. ja en iedereen die gaat stemmen vandaag de hoop heeft dat het allemaal wel weer goed komt. Niets anders dan een uitgestelde teleurstelling want griezel fred en de hunne blijven lekker toch zitten.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.