Uncategorized

Peter R. de Vries van “Les Prostituta’s“ bereidt Albert Verlinde voor zijn billenmaatje Pedo-Joris Demmink.

Les Prostitutas
Henk Krol gewaarschuwd voor aanslag in de zaak Joris Demmink ‘.Peter R. de Vries verklaard Krol gelijk voor gek in het RTL–Riool- Boulevard van zijn Maffia boss John de Mol.

Toeval of Complot: Moord Fred de Brouwer nu reeds de ‘Les Prostituta’s-Doofpot ‘ in.
bron:
Klokkenluideronline.is

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Toeval of Complot: ‘Voetbal Maffia Makelaar Peter R.de Vries’ Les Protituta's Peter R de Vries en Fred Teevengisteren in het RTL Riool Boulevard van zijn ‘Maffia boss John de Mol’:”Demmink berichtgeving is bullshit van complotmaffia!”
Fred Teeven ‘s Criminele burgerinfiltrant Peter R de Vries terroriseert iedereen, die de waarheid nastreeft in de zaak van de Top VVD-er en voormalig hoogste man op Justitie Joris Demmink.

Peter “Kuifje” R de Vries en de diskettes: 

Er was ooit een hoop heisa toen Job Cohen en Rob Oudkerk in een entrenoetje de term kutmarokkanen lieten vallen. Maar dat was nog niks met de uitspraak die Pim Fortuyn gebezigd zou hebben: “eerst neuken we alle Marokkaanse jongetjes en dan zetten we ze het land uit”. Dat was een van de verbijsterende lowlights die gisteravond voorbijkwamen tijdens de uitzending van Kuifje R., die in zijn geheel gewijd was aan de vondst van een stel diskettes van het Rotterdamse AIVD-filiaal.
Volgens een rapportage die tot de verzameling snuffelpareltjes behoorde was Fortuyn blijkbaar al begonnen aan het eerste bedrijf van die missie. Ondermeer ten huize van een PvdA-bons, die dat overigens in een telefoongesprek met Kuifje, zij het wat bleekjes, ontkende. Maar je zal het zelf zijn.
De bron voor dit goor gedetailleerde verhaal was naar alle waarschijnlijkheid een Rotterdamse politiefunctionaris, die zelf ook tot het exclusieve clubje kindervrienden behoorde en daardoor moeilijk te bewegen was tot het uitschrijven van een proces-verbaal.” Bron: Stelling.nl

‘VVD-Burgemeester Onno-Schandknapen-Hoes’ en zijn eega Albert Verlinde niet bekend met illegale (jonge) schandknapen en de Paardensteeg in Amsterdam.
De ‘VVD Valse Nicht Albert Verlinde’ n.b. de eega van Burgemeester ‘Onno -Schandknapen-Hoes’, die zowat dagelijks struikelt over de te jonge illegale schandknapen  etaleerde zijn ongeloof zo fanatiek dat hij daar op zeker pijn van in zijn black riool hol van kreeg dat er überhaupt schandknapen  bestaan.

Zelfverklaarde ‘Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries’ overtreft zich zelf in liegen voor  de’ VVD-Pedo-Demmink-Kliek’.
De zelfverklaarde Kruidvat Held en Rebel Peter R. de Vries was deze keer wel extra op Leugen-stoom en gaf als argument dat de Complot Joris Demmink-Maffia (zijn woorden) ook al jaren beweert dat de Bankier van toentertijd Pedo Vaticaan Roberto Calvi, ook vermoord is en zich niet zelf heeft opgehangen onder de brug van de Theems ( een onmogelijke opgaven voor een persoon). De valse’ VVD Nicht Albert Verlinde’ was diep onder de indruk van de pijn aan zijn corrupte reet, die hij moest ervaren van Peter R. de Vries zijn ronduit debiele mulo gebral. Ook de loopjongen Winston Gerschtanowitz van het liederlijke stel Peter en Albert zat zo heftig Ja te knikken dat het wel leek of hij een pistool op zijn lege riool-hoofd had of een schandknaapje is zo regelecht uit de Paardensteeg.

‘Debiel Anna Storm’: “Demmink wordt van seksueel misbruik beschuldigd uit rancune” vraagt u het maar aan onze Peter R. de Vries.


Mensen in de omgeving van Henk Krol vrezen voor de veiligheid van de voormalig hoofdredacteur van de GayKrant. Dat zegt Krol in Powned en tegen Volksnieuws uit Amsterdam-Noir naar aanleiding van de dood of moord van zijn collega Fred de Brouwer.

‘Moord zou geen toeval zijn’ Toeval of complot: Moord of ongeluk journalist Fred de Brouwer in de zaak Joris Demmink.
De Nederlandse journalist Fred de Brouwer overleed afgelopen vrijdag in Thailand na een verkeersongeluk met zijn scooter. Hij werd aangereden door een witte auto die hem kort daarvoor zou hebben achtervolgd. Fred de Brouwer (58) was in 2003 auteur van de eerste artikelen in de GayKrant en Panorama over (de destijds niet bij naam genoemde) Joris Demmink, voormalig secretaris-generaal (SG) van Justitie.
“Laten we maar hopen dat het allemaal toeval was. Als in de toekomst blijkt dat met mij ook iets gebeurt, dan wordt het steeds moeilijker om ook in toeval te geloven,” zegt Krol in PowNews en tegen zijn favoriete nieuwsbron Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

Geschiedenis beruchte Paardensteeg Amsterdam.
Een notoire uitbater van jongensbordelen was Adrianus Kakebeen, die tussen 1895 en 1920, na het uitzitten van een gevangenisstraf, telkens weer opnieuw begon als bordeelbaas in achtereenvolgens de Paardenstraat, de Saenredamstraat, de Grote Bickerstraat en aan het Singel. Zijn praktijken droegen mede bij aan de invoering van de nieuwe zedelijkheidswet met art. 248-bis in 1911. In de Paardenstraat bevindt zich tot op heden een kroeg waar zich zogeheten business boys ophouden tot grote vreugde van de hoofdstedelijke ‘VVD-misdaadgroep’.

Demmink is momenteel verdachte in een afgedwongen strafrechtelijk onderzoek naar kindermisbruik in binnen en buitenland.
De Brouwer reisde voor zijn artikelen over kindermisbruik onder meer naar Praag om onderzoek te doen bij de Pinokkio-bar, (De VVD-Gents kregen daar geen lange neus, maar een heuse paal in de broek voor wat centjes) een gelegenheid vergelijkbaar met de illegale schandknapen barretjes in de Paardensteeg in Amsterdam met een walgelijke illegale schandknapen reputatie, waar in de jaren ’70 en ’80 en begin ’90 half homo-BN inclusief  de ‘Demmink-Pedo-Kliek’ regelmatig zou zijn gesignaleerd met een heuse Pinokkio in de broek.

Het is een feit van algemene bekendheid onder de oude Penoze dat de (pedo) ‘Homo-Gents’,  die de Paardesteeg bezochten 14 jaar al aan de oude kant vonden.
De Politie vond het toen voor een ‘Naggen-envelopje’ van de bar Pooier-eigenaar allemaal geen probleem, laat staan een strafbaar feit. Hoe vaak zal toen de nog armlastige Peter R. de Vries met politiesnor en gratis ranja met een rietje daar niet samen met de VVD-kliek Albert Verlinde, TROS/AVRO Voorzitter Ed Nijpels,  hoofd-officier Hans Vrakking en de koninklijke hof advocaat Frits Salomonsons c.s. hebben gezeten. Peter R. gezellig een heroïne hoertje aan zijn arm en Ed,Joris, Albert en Onno een lekker illegaal schandknaapje: Party!

Vreemd achteraf beschouwd dat Peter R de Vries toen toch al een beroemde beruchte misdaadjournalist  Politie informant van/bij o.a. de ‘Maffia baas Klaas Bruinsma’ en de Telegraaf.( is geen complot, maar door het Gerechtshof voor feit verklaard.)

43 antwoorden »

 1. m ,In antwoord op u geschreven stelling dat in de diverse blogs op internet een groot gedeelte van het geschrevene opruiend en onwaar zou zijn .Misschien zou dat voor een enkele blog kunnen kloppen maar het merendeel is vaak juist .En laat ons gelukkig prijzen dat er andere kanalen zijn dan de MSM die vaker onwaarheden publiceert of een voor gebakken product moet leveren dat bepaalde lieden beter uitkomt .Juist het internet heeft het mogelijk gemaakt dat wij een beter inzicht kunnen verkrijgen indien wij de moeite nemen om te onderzoeken en te lezen .En dat maakt het voor de diverse elites wat problematischer ,de leugens die zij verkondigen zijn hiermee doorzichtiger en ongeloofwaardig .Vandaar dat zij door middel van zeg de EUROPESE UNIE wat ook voor deze eigenbelang is een verbod of beperking van het internet willen .Men ziet wat er nu in TURKIJE gebeurd en zo zijn er nog wel diverse landen waar deze verboden schering en inslag zijn .

  Like

 2. OMENMAN .Hetgeen jij aanhaalt van de jaren tachtig op het REMBRANTSPLEIN nou dat was al eerder het geval .De galerij in de zestiger jaren was een eldorado voor de pedo lover en er waren nog wel meerdere plaatsen .Dat is van alle jaren en tijden en dat zal ook niet veranderen en zeker nu met de moderne mogelijkheden van internet en dergelijke is het voor deze lieden een UTOPIA .En wat het hofnarretje betreft dat geeft een hele vieze smaak zeker er zijn er twee veroordeeld in die zaak maar een van de genen die het faciliteerde loopt vrij en gaat misschien een boek schrijven ,om zich zeker te stellen dat hij schone handen zou hebben .Nou daarover kunnen we nog lang gesprekken gaan voeren .Het is indien men de zaak goed bekijkt een gotspe dat hij er uitgesprongen is maar niet zo bedenkelijk indien men uitgaat dat juist deze persoon de man is geweest die buiten het faciliteren ook in bepaalde kringen de juiste cliënten voorzag van hetgeen zij nodig hadden voor hun smerige spelletjes .En juist die kringen hebben er voor gezorgd at zwel henzelf als hij buitenschot bleven .

  Like

 3. Het wegkijken van zowel de MSM als de politiek wanneer het DEMMINK aangaat begint lachwekkend te worden indien het niet zo schrijnend was .Maar wij laten we stellen de oude penoze was en is al jaren bekent met het reilen en zeilen van vele personen in zowel de politieke als in andere graduaties van de zogenaamde elite .En dat daar heel veel kinderhoppers zitten was en is niet vreemd ,we zullen maar stellen hoe hoger op de ladders van de maatschappij hoe smeriger vaak hun ABBERATIE .En hoe chantabel zij vaak daardoor waren is nog vaker in de doofpot verdwenen ,zoals alles van wat zij uitvraten indien dat aan de oppervlakte verscheen .Op een enkele die voor hem of haar dan door zijn gedragingen niet onder het radar bleef daargelaten .Maar in het geval van een DEMMINK en enige rechters of hoge omes bij de politie en justitie wist men ondanks het boven komen van hun strapatsen het in de doofpot of anders te laten verdwijnen .En dat daar laten we zeggen mensen geslachtofferd zijn maakt voor deze elite niets uit .Indien zij zelf maar buiten schot gehouden kunnen worden ,vandaar dat in AMSTERDAM heel wat van deze lieden gechanteerd werden door bepaalde criminelen .En dan heb ik het niet over het betalen voor inlichtingen ,misschien gebeurde dat ook wel maar meer in de grote van het sturen van onderzoeken in de verkeerde richting of zoals met het IRT is gebeurd een totale afbraak van dat spel .Door zowel hoofdofficieren en een hoofdcommissaris die een schimmige reputatie hadden om trend het KOTERHOPSEN .

  Like

 4. ‘Bekeer u van liefdeloos gebruik social media’ … las ik ergens.Een mooie uitspraak al hoeft u zich van mij niet te bekeren dat moet ieder verder voor zichzelf weten.Maar ben het daar wel mee eens.Persoonlijk vind ik dat hele internet een drama voor de mensheid en uitgegroeid tot een virtuele schandpaal die meer onschuldige mensen beschadigd dan dat het schuldigen schaadt.Het zet partijen alleen maar tegen over elkaar.De overheid tegenover de burgers, doofpotters tegenover complotmaffia, blank tegenover zwart, de media tegenover de alternative media, etc, etc.En iedereen laat zich er toe verleiden er in mee te gaan.Beetje over en weer moddergooien zodat niemand met de modder in de ogen nog ziet wat er werkelijk gezien zou moeten worden.Krijg ook steeds meer het idee dat het bewust zo opgefokt word allemaal volgens orde uit chaos agenda.Welles nietes spelletjes worden het.Net als een slecht huwelijk dat in de verwijtensfeer is geraakt.Afschaffen dat internet.Gewoon weer mensen bij de balie en gewoon weer bij elkaar op de koffie zonder je tijd te verdoen aan het versterken van de verdeeldheid op je klote pc.Lijkt mij heerlijk.Zou de mensen goed doen.

  Like

   • dat zal ik jouw muts heeeeeel snel en duidelijk uitleggen lees eens in de koraan verzen daar waar staat dat moslims marokanen dus jouw kinderen mogen gebruiken als hoer en ga dan naar de talmoed 45 55 57 b die doen er nog een schepje bovenop dus opzouten moslims en joden hoeveel juweliers zijn er al halfdood geslagen dor dat tuig en dan die oude opa tjes en oma tjes die haldoo geknuppeld worden in hun eigen warme bedje en en googel ook eens op anita de wit je bent nooit alleen kindertjes van 12 jaar die in de prostitutie hebben gezeten voor marokaanse loverboys ga zelf lekker de hoer spelen voor die kanker baard apen

    Like

   • Als je nou gewoon eens eerlijk zegt en toegeeft Gerrit dat het zich in alle rassen, nationaliteiten,en culturen zit waar dat addergebroed van een pedofielen en moordernaars zich begeeft.
    En niet alleen maar steeds alles afschuift op een paar bevolkingsgroepen die prachtig dienen voor sommige partijen als propaganda materiaal om zieltjes of stemmen te winnen

    Like

   • Ik ben toch al of topic. Maar met de heer Nico van den Ham gaat het ook niet erg goed, morgen een kort geding vanwege de publicaties op zijn websites?
    Ach ja in dit bananenland heb je toch geen recht om meningen te uiten.

    Like

   • Ach ja natuurlijk daar hebben we Gerrit weer met zijn rascisme , ach wat voeren die blanken toch allemaal uit in Zuid Afrika, VOC mentaliteit en ga zo maar door. Je laat je zo lekker opstoken.
    Gerrit jij bent echt goed voetvolk voor de elite. want je doet lekker met ze mee.Gerrit, stanley, omenman, thedaywefightback of was het nou kees????
    Vervelend zeker voor je he de pvv, kon je gisteren zeker ook niet op stemmen in jouw gemeente?
    Ja die politieke partijen gaan wat aan die kindermisbruikers van je doen, Geert Wilders voorop zeker!!!!!!!! Vooral gaan stemmen Gerrit Ach ja je moest zeker weer op de bank vannacht met je hond?

    Like

   • wendie 1 29 daar heb je gelijk in maaaaaaaaar ik wij leven in nederland en heb niet de illusdie dat wij ik en jij de hele wereld kunnen veranderen dus nemen we de ratten in nederland maar

    Like

   • wenie jij zegt bevolkings groepen neee ik heb het voornamelijk over joden en moslims in hun koraan en talmoed staat dat ze onze kinderen mogen misbruiken

    Like

   • @Gerrit, In de bijbel (oude testament) gaat het ook over incest, denk aan het verhaal van de dochters van Lot. En over discriminatie gesproken denk aan Mozes die uit Egypte vertrekt. God roeit dan een heel Egyptisch leger uit door middel van de zee open en dan weer dicht te doen.Dus daar staan naar mijn mening ook genoeg foute dingen in.
    Dan kunnen we sommige christelijke figuren (katholieken, pinkstergemeentes etc.) die dit te letterlijk opnemen ook wel gaan aanklagen.

    Like

   • Wendy dat als iemand over zware misdaden spreekt jij deze en dat heb ik vaker van je gelezen die dan uitmaakt voor rascist is iets wat niet door de beugel kan.

    Zullen we je echt naam en echte doopceel eens door de beugel nemen om de motivatie er om te belichten? Samenspan er aan is op deze wijze nog steeds van toepassing als of je het nog steeds zou doen.

    Weet genoeg van je om je op te hangen om dit misselijke zelfs Holocaust door eugenetische genociden ontkennende en uiterst kwetsende en Slachtoffertjes in de kou zettende gedrag omdat je joodse pukkel af en toe begint te jeuken bij sommig Berichtgeving. En dán komen er een paar aan je deur om een paar van hen gejatte miljoenen ook dat ze nu nog niet weten. En groetjes aan ivo opstelten.

    Like

  • advies !! ga eens naar schiphol bij de vertrekhal van taxi s en kijk eens wat daar instapt savonds heeeeeele vreemde mannen met kindertjes en ze gaan bijna allemaal naar amstelveen dit is geen lulvehaal

   Like

   • wendie in amsterdam en amstelveen worden pedofielen beschermd door de wet remember hofnarretje 8000 megabite kinderporno kindertjes van 19 dagen verkracht en geen amsterdammer die er wakker van licht twee lulhannesen veroordeelt. ja waarschijnlijk rob zweekhorst en stanli hillis ook

    Like

   • wndie en dan heb ik het niet over demmink nee 1980 als je toe op en nabij het rembrandsplein stond te kijken zag je gewoon fiiles van tuig dat daar minderjarigen oppikte

    Like

   • @Wendy cit: Dat zou kunnen? nou doe er dan wat aan
    Ik geloof je zonder meer @omenman.
    Misschien dat jij of wie dan ook daar eens wat foto’s en ander beeldmateriaal van kan vastleggen. Voorlopig doe je dan een zwart balkje over hun smerige ogen tot nader order!

    Burger arrest committee’s Doe er ook eens wat aan.

    Je hebt gelijk over de diverse misstanden en de passages uit Koran en Talmoed. 100% waar echter de Bijbel is evengoed pervers hier en daar. Religie wat voor dan ook is per definitie een leugen, een dekmantel en een wapen om mensen, bevolkingsgroepen etc. tegen elkaar op te zetten!

    Misbruik en misdadigers pedocrimineel tuig en moordenaars resp. kinderverkrachters vind je overal van hoog tot laag, van wit tot zwart van rijk tot arm.
    Ik moet toegeven dat hoe meer macht en hoe meer geld hoe perverser en smeriger men (ver)wordt!!! Kinderporno en misbruik kost veel geld evenals drugs, hoe verbodener hoe …. snappez vous!?

    Like

   • Gerrit ik houd ook van kinderen (maar dan wel op een gezonde manier) vandaar dat ik hier zo vaak rondhang, Het frustreert mij namelijk ook en het hofnarretje zou gewoon elke ouder in Nl dwars moeten zitten. Maar het is wat jij zegt de wet beschermt ze gewoon.
    Want ik zou namelijk best een paar stevige huisvrouwen en mannen willen die eens in Den Haag hun mond gaan opentrekken over wat ze met kinderen uithalen!!!!
    Want daar hoor je die politici hypocrieten nou niet over!
    Maar doe dan wat met die tip van Nemesis als je ze spot en zet ze dan op de foto.

    Like

 5. als je in dit land met waxinelichtjes vanaf kilometers verre afstand gooit wordt je al jaren vastgezet.
  En ik vind de piratenpartij hier in Nederland ook totaal knudde moet ik zeggen, Erwin Lensink had toch een mooie aanwinst voor ze geweest!
  Maar volgens iemand van de piratenpartij waren ze met Bradley Manning bezig in 2010 / 2011 dat kreeg ik toen te horen!!!
  Whahaaha je blijft toch lachen om die helden in die politieke partijen ja want Bradley Manning zit dus ook nog steeds vast. Bradley heeft alleen zijn mond opengedaan, conclusie piratenpartij NL is ook een grote farce.

  Like

  • sja het gewoon zo dat al had je de allerbeste bedoelingen dan nog voor je aan de sturen bent ben je al dood corrupt of verkocht en is er van je droom al niets meer over wat Joop den Uyl ook gebeurde en hij al van de bank en hun kleine kindhoertjes was nog voor de eerste dag van zijn bestuur…na gebruik met thallium op geruimd.

   Politiek is het kinder loknest van de bankiers. Maken ze alle dromende kleine kindertjes in af. Zelfs elk academicus kwam nooit van de uni of was al prefab gecorumpeert met oa kinder sex.

   Zó zijn de pechtolden rotchilds ruttes verhagens lubbers vollenhovens etc machtig en stinkend rijk geworden… Kindtjes rammen Kindtjes naaien. Elk burgemeester hun crecheshareholder

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.