Maatschapij

Johnny de Mol ‘verkracht’ na zijn BN-gasten nu ook Schoolkinderen vanaf 11 jaar.

Johnny de Mol
Elk opzettelijk filmen of fotograferen in woningen of niet-publieke plaatsen is verboden tenzij dit vooraf duidelijk is aangekondigd (art. 139f Wetboek van Strafrecht: maximaal zes maanden cel).

“Op het Einstein Lyceum in Hoogvliet is terecht commotie ontstaan over geheime opnames die een leerling maakte voor het RTL-programma ‘Project P’,over pesten. De school eist dat de zender het programma niet uitzendt of in ieder geval de stiekum opgenomen beelden door de Leerling van de leerlingen niet gebruikt.”

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-Noir-Van gepest kind slachtoffer op school tot‘volwassen’Judas-Junkie-camera man van de commerciële Pulp-Media.
Johnny de Mol noemt zichzelf een ‘groot kind’ dat dankzij ‘Papi’ zijn ‘Lulletje’ overal in hangt waar hij wil.

Johnny de Mol op reis in zijn gastenhol. Waar is de lul van De Mol?
Johnny de Moran’ de Dwergzoon van Maffia boss John de Mol gaat gepeste kinderen helpen. ‘Johnny de Moran’ is een ervaring deskundige bij uitstek op dat terrein, want hij staat alom bekend als de grootste cocaïne, snuivende Bullebak die rond loopt in BN-land. Hij wordt door iedereen gevreesd. Als hij niet de zoon van John de Mol was zou hij iedere dag bont en blauw geslagen worden zo’n walgelijk mannetje is het.Nu gaat hij gepeste kinderen helpen en past gelijk de beproefde criminele methodes toe van zijn ‘Oom’ Peter R. de Vries en zet de verborgen camera in. Nieuw en extra walgelijk is dat men nu zo diep is gezonken dat men 11 jarige beschadigde kinderen en hun radeloze ouders daarvoor misbruikt. Nu wil het dat filmen met een verborgen camera gewoon verboden is gesteld in het Wetboek van Strafrecht en dus laten zij die misdaad plegen door het gepeste kind.
Bovendien is er helemaal niemand adequaat opgeleid om met een zo precaire onderwerp  als het pesten onderling van school kinderen bij de kliek van Johny de Moran. M.a.w. deze kliek is op zich al een gevaar om als onopgeleid pulp-media projectiel zich te bemoeien met het verschrikkelijke verschijnsel van pesten op scholen. Laten zij zich beperkten tot waar zij goed in zijn met de ranzige programma’s van overjarige Neo Nazi’s , die met hun corpulente lichaam in een ‘Speedo -kijkcijfers-slipje’ zich van een duikplank te pletter laten vallen.

Olcay Gulsen: “Bi-sexuele Johnny de Mol heeft mij niet geneukt, ook niet gevingerd of verkracht”.
Wij zijn dan ook benieuwd wanneer ‘Johnny de Moran’ met zijn walgelijke productie bedrijfje skyhightv met Katvanger PieterLangendijk van zijn Papa John de Mol wordt gearresteerd voor het plegen van die misdaden.Nou, wanneer Fred Teeven?
 Zijn ‘Oom’ Peter R de Vries heeft die wet dat het verboden is te filmen met een verborgen camera in een besloten ruimte wel honderden zo niet duizenden keren straffeloos kunnen overtreden in Nederland en heeft nog nooit één dag in de cel gezeten. Waarom?
Omdat Peter R. de Vries als politie informant beschermd werd en wordt door bepaalde VVD–Justitie, wat alleen al blijkt uit de publieke uitlatingen van de hoogste baas van het OM Herman Bolhaar:“Voorzitter Herman Bolhaar van het College van Procureurs-Generaal vindt het jammer dat het misdaadprogramma van Peter R. de Vries in juni volgend jaar stopt. Bron: NOS


De ‘Maffia Voetbal Makelaar Peter R. de Vries’ is daar in tegen wel ontelbare keren door de civiel rechter veroordeeld voor onrechtmatig handelen en filmen in verborgen ruimtes.

Skyhightv ( is die naam gekozen omdat Johnny de Moran zich een slag in de ruimte snuift):
“Wij zijn op zoek naar sensatie en Kijkcijfers! Zit jij op de middelbare school en word je verschrikkelijk gepest en ben je dat spuugzat en wil je ook ‘verkracht’ worden zoals al die BN-ers door Johnny de Moran ? Of ken je iemand die ernstig gepest wordt en die ook wel ‘verkracht’ wil worden door onze ‘Johnny de Moran? Meld je dan aan. In een nieuw RTL pulp- programma gaat ‘Johnny de Moran’ het opnemen voor gepeste jongeren en verkracht tegelijkertijd alle fatsoen normen en wetten voor de sensatie kijkcijfers.
 Het geld dat daarmee wordt verdiend gaat niet naar de slachtoffers of de scholen, die zo dom zijn om gratis mee te werken, maar in onze eigen zakken. Wij schromen niet om 11 jarige  gepeste ,waanhopige kinderen in te zetten als stiekeme cameraman om hun klas genootjes met de verborgen camera in de Judas- val te lokken. Kinder arbeid? Kom nou, wij van de commerciële media dienen alleen het algemeen belang. Wij misbuiken die kinderen alleen maar als Volle Judas Junkies,  zoals Ron Ostrowski en Patrick van der Eem, die hun eigen moeder nog verkopen voor geld en drugs. Maar die types zijn volwassen en vol Junk dus kan hun en ons wat schelen.

[youtube http://youtu.be/sOaYhLwa_R4]
Helaas is pesten onder scholieren nog steeds een groot probleem en ‘Johnny de Moran’ nog een groter maatschappelijk probleem met zijn Productie schobbejakken Marc Dik, Wilfred Drechsler, Bert van Leeuwen en Bernard van den Bosch. Maar niemand durft ook maar iets tegen ‘Johnny de Moran’ te doen, omdat zijn vader de Maffia Boss is van de Commerciële Media Maffia en zijn ‘Oom’ de (Media) maffia huurmoordenaar Peter R. de Vries. 15% van alle middelbare scholieren wordt stelselmatig gepest en 800 kinderen blijven iedere dag thuis omdat ze niet meer naar school durven. Kan ons en ‘Johnny de Moran’ wat schelen. Wij willen kost wat kost Kijkcijfers scoren en laten daarbij 11 jarige kinderen nog misdaden plegen ook. “

Hoeveel slachtoffers ‘Johnny de Moran’ als Bully heeft gemaakt in BN-land is niet bekend, maar dat moet inmiddels in de honderden lopen. Misschien ook een itempje voor de verborgen camera? Nou, wie durft in Omroep land?

Opmerking: in het kader van hoor en wederhoor hebben wij dit artikel voorgelegd aan alle betrokkene (info@einsteinlyceum.nl, administratie@einsteinlyceum.nl. info@skyhightv.nl, bert.vanleeuwen@skyhightv.nl, bernard.vandenbosch@skyhightv.nl)

 

 

19 antwoorden »

 1. Ja en dit zegt toch ook wel wat waarmee dan die mol al helemaal niet serieus genomen kán worden:

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/trauma-based_mindcontrol_did_-_de_macht_werkelijkheid_van_de_film#c152153
  Door Bonusje op 06-04-2014 om 21:46 | #152153 – quote dit commentaar
  Had monarch niet ook de link naar adel monarch de koning of keizer that is? Not only the butterfly als ze wél in de films als misleiding hadden in gebouwd.

  En Mk ultra naar hotel majestic?

  En waarom zou hollywood van juist de daders de bende van juist de misbruikers zulks vertonen ware het niet om kwaad eigen voordeel? Wat is de psychologische misdaad de misdadige bedoeling er aan die er moét zijn?

  ff Brainstormen…. maken er zeldzaam fenomeen van… wat absoluut Niét Waar IS …leggen daderschappen en roots op geheel andere oorzaken en oorzaken liefst Ouders en de Kinderen zelf nog meer daarmee die de snuitjes houden…wat absoluut Niét Waar is….en herinner je de decennia van academisch terreur op tv van oh die kleine kapotjes hebben grote fantasien en hebben dat natuurlijk van de film de tv …al die pseudo om als excuus en alibi te hebben voor hun in werkelijheid epidemisch en internationaal voorkomende misbruiken en misdaden waar geheel hun drugsimperia ook nog eens op drijven alsmede ALLE valse politieke agenda en scholen.

  Gewoon alle tijden je misdaden botweg op tv gooien daarmee de kleintjes de Mondjes gesnoerd is. Hoe vaak al zeiden Kindjes die meneer van de tv heeft me verkracht…en de ouders incluis psychiatrie zeiden oh fantasie dus…?

  Is het eenmaal op tv ….is het gelijk niet Waar meer!!!! ÈN andersom heeft die tv dat niet van jou maar jij van die tv… einde oefening! Zo sechen ze dat dan en overal tot in de rechtzalen!

  Al je misdaden op tv gooien met gelijk 20 soorten uitleg en mogelijkheden er bij dat elk in de warwinkel verzuipt en alles betwijfelbaar en onzeker wordt en zeker ook die ene Waarheid in al die mogelijkheden…? WTC JFK Pim Fortuyn holocaust religien finance bankiers etcetc ?

  Tv als mind control oppositioncontrol en begraafplaats tegelijk.

  Júist die president die minister die rechter die politie agent die schooldirecteur die edelachtbaren die righteous die morelen die rechtvaardigen en kruisridders voor joúw snee….?

  Toevallig wél allemaal puisant rijk een heel eensgezind vijandig tegen die kleine vijandjes…?

  Like

 2. trouwens al Mijn Jeugd ben ik gelijk overal waar ik kwam op de scholen ook peuterscholen gelijk de eerste dagen al vaak de eerst dag al verkracht door de schoolleidingen om te laten zien wié dé baas is en op de schoolpleinen hun luitenants de oudere kinderen de boel er onder houdende oa door treiteren om reacties uit te lokken wat dan teken was nog niet genoeg verkracht te zijn om absolute weerstandsloos medewerking af te dwingen en werd dat weer door gegeven.

  Bulies en de wijkterroristen doen dat ook weer dan in de wijken. Ook de Kids van de desbetreffende misbruikfamilies en clans in de wijken.

  Dit zijn alles delen van Wereldwijd landendekkende onderdrukkings en intimidatie slaven houder netwerken die met de komst van hun christendom al aan gelegd werden waar collectieve en wederzijdse verkrachtingen in stand houden een tool is en ze op alle gebied veel voordeel levert.

  Je zo gek al gemaakt dat je meent je doktor je school je kerk je president erger nog je adel je bank je industrieel .. zou dan juist die enige goeierik zijn..ahem? En talloze geile migranten en gouwdieven invoeren een goet christelijke daad van naastenliefde in plaats van Hoogverraad aan Alles dat en wát je Lief is.

  Dán…hébben ze je al een volledige auto immuunziekte een judas gemaakt. Terwijl nota bene bij elk van hen zelf zie je die multiculturen helemaal niet die weten wel beter. Waarbij je ook nog geen eens met je kartonnen huis naast zo een omhoog gevreten rijke mag wonen van ze. Ook dat is niet echt multiculti spirit dan. Zelf erg hoge woeker en rooflonen en Wij dan een kliekje van niets is ook Geen multiculti spirit maar het zuiver joods elitair fascisme en hun nazi slavenhouder beleid die zelfs het Leed van hun eigen Volk niet willen kennen en zelfs karzai en erdogan tot de banksterfamilys behoren.

  Like

 3. “”en dus laten zij die misdaad plegen door het gepeste kind.
  Bovendien is er helemaal niemand adequaat opgeleid om met een zo precaire onderwerp als het pesten onderling van school kinderen bij de kliek van Johny de Moran. M.a.w. deze kliek is op zich al een gevaar om als onopgeleid pulp-media projectiel zich te bemoeien met het verschrikkelijke verschijnsel van pesten op scholen.””

  Zelfs zeer veel erger nog. Dit alles is dat misbruikmetier dat “enkel” falseflag” fake bestrijding doet en wel degelijk weet wat ze doen en dat is verschijnsel bullien pesten afleiden naar onware oorzaken en bijzakelijke daders en onschuldigen zoals ze immers ook de tv en media jeugdzorg al misbruiken om alle jeugdproblematieken Onschuldig Ouders en Moeders aan te wrijven.

  Maar bullien wordt op eerste plaats door de minions en kinderen van dadergroepen en daderouders gedaan oa ook de leraressen en schooldirecteuren die fulblown in de mass misbruiken zitten van oa de beria programma´s

  Veel schooldirecteuren hadden zelfs enkele uit de kluiten gewassen negertjes speciaal op die schooltjes rondhangen om de kleuters te verkrachten en intimideren wat ze ook nog geil vonden ook.

  Dat bullien en terroriseren op de schooltjes in de wijken IS een onderdrukkings en intimidatietaktiek van de staats pedogangs van het joodselitair fascisme in de wijken en op de scholen en zullen die verworden types heus niet op gaan wijzen noch willen kunnen vinden.

  Vraag anders gewoon even “vanaf vijf á zes jaar al ” elk eerstbeste negertje joodje allochtoontje pakistaantje marokaantje even hoé veel Kinderen ze gegangbanged en geknipst hebben?

  Dat van staats en wijkterrorimenwege georganiseerd ook hoofdelijk collaborerende van uit de islam rabinaten en religien en wetgevers als Volks onderdrukkingssystemen waar ze zelf ook al zelf daar voor aan vergaan waren.

  Die moron zal zelfs een kat aan de deur gespijkerd nog niet vinden dus.

  See comments die passen er wel enigzins bij

  http://www.anarchiel.com/stortplaats/toon/trauma-based_mindcontrol_did_-_de_macht_werkelijkheid_van_de_film#c152134

  Like

  • stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/04/04/liegende-wife-beater-fred-teeven-betaalde-wel-5-miljoen-zwart-aan-zijn-compaan-in-crime-cees-helman/comment-page-1/#comment-32578
   rrf says:
   April 4, 2014 at 6:59 pm

   Denk dat ze op school wat van je culturele ontwikkeling hebben achter gehouden stockie

   stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/04/02/topmodel-call-girl-ingekocht-door-klm-om-imago-captain-gay-camiel-eurlings-op-te-poetsen/comment-page-1/#comment-32462

   Vertelden ze er niet op elke straathoek bij.

   Als je deze leest come-and-hear.com/dilling/chapt05.html kun je die cultuurbrengers lezen dat ze iemand veroordelen om diens gedrag op relationeel en sexueel gebied en op ahw dezelfde pagina elkaar op religieus level aanprijzen babies en peuters anaal te gebruiken. Beetje verknipt chaotisch is dat. Alhoewel een gevolg van het taboe op de Liefde dat een Tegenhanger van de gevangenschap gehoorzaamheid en slavernij is wat de meesters dus niet uitkwam als Impulsen van de Vrijheid en Zelfbesluit.

   rrf says:
   April 4, 2014 at 7:01 pm

   Maar ik bedoel wat jij vreest is dus al minstens 2800 jaar de norm der beschavingen en religien wet cultuur en economie alhoewel de toestand met de dag Beter wordt sinds Bewustzijn Ontwaakte.

   Like

  • “”hadden zelfs enkele uit de kluiten gewassen negertjes speciaal op die schooltjes rondhangen om de kleuters te verkrachten “”

   Mede onderdeel van tot in het bot dodelijkste rassen haatzaaien wat ze dan misbruikten later om Volken tegen Volken te besturen onderdrukken vermalen en extermineren wat je dus dagelijks nog in de kranten leest.

   Daarom werden ook in de jaarlijkse schoolreisjes aan einde van de week hele cohorten van groepen andersrassigen ingevoerd daarmee we voor al multi bruikbaar inzetbaar werden tegen iedereen incluis eigen ouders en Volken ook.

   Tegen eigen ouders bij wet al door dezen te dwingen het eigen nageslacht voor ze te breken door verkrachting en misbruik al opgelegd met de komst van hun christendom en kersteningen en aan de punten van florets en brandstapels al af gedwongen die wet van herodus te navolgen of te sterven als enig uitweg.

   Verkrachting van je eigen Kinderen was bij wet tm 1920 wettelijk verplicht. Wee je gebeenten en je Geliefde je deed dat niet dan was het einde oefening. Op zijn best propten ze dan je vrouw wel met een Kindje van de pastoor of agent vol.

   Achter de opmerking “kind ik sla je omdat ik je lief heb” gaat enorm veel meer leed en weten gepaard dan men zelfs in nachtmerries leert. Maar in de ogen van een Kind was men dan wel dé schuldige. Dat wist natuurlijk niet van de kwade krachten en machten en wélk goddiensten er wérkelijk op Aarde op Planet Bethlehem heersten.

   Deze onwetendheden werden door de adel overheden wetgevers rabbis en schooldirecteuren en personeel die dat dus wél degelijk wél wisten daar zelf gebracht en op gelegd als slaafmakingsprocessen allermisselijkst misbruikt in opzettingen tegen eigen Volk en Families ook.

   De duivel aan de Wieg

   Like

  • Ook dingen als milieu en energietax roven ze weg zoals fa mercedes al meer dan 25 jaar nu subsidies krijgt om de waterstoftechnologie voor automotoren te ontwikkelen en delta nuts een ongebruikelijk hoge subsidie al roofde van 100 miljoen voor energie experimenten brakwater tech terwijl ze al wisten dat het niks zou worden. Kochten wel de Rotterdamse waterleiding er van maar aandeelhouders van onze eigen centen zullen ze ons niet laten worden.

   Like

 4. Ik vind pesten een groot maatschappelijk probleem. Er wordt nog veel teveel gepest op scholen (werkplekken), terwijl er toch zat projecten te bedenken zijn. Maar die de Mol maakt er weer kijkcijfers van. Dus over de rug van het gepeste kind heen wordt dit tegenwoordig schijnbaar ingezet om hogere (verzonnen) kijkcijfers te kunnen scoren. En daar zou de jeugdzorg nou eens wat aan moeten doen, aan het toe laten van zulke programma s. En wat het doet voor ALLE kinderen, zeker als je nog stiekem wilt gaan filmen op scholen.
  En inderdaad wat hebben die showbizz gasten verder voor verstand van kinderen. Weghouden bij kinderen zou ik eerder zeggen.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.