Uncategorized

Wat u niet mag weten over ‘Kankergezwel in de bouw’ van de ‘Super Bouwmaffia-Rat Elco Brinkman’.

Cameil Eurlings Elco Brinkman
KLM ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ beveelt u van harte het hierna volgende boek ‘Kankergezwel in de bouw’  aan dat vol staat met misdaad-avonturen van de VVD-leden van zijn billenmaatje CDA-Rat Elco Brinkman

(door Novio Media Uitgevers)

Amsterdam-Noir- Het nu al spraakmakende boek ‘Kankergezwel in de bouw’ over de in mei 2012 overleden bouwbons en Ballast Nedam projectdirecteur Gé Oomen en de affaire Ballast Nedam is nu al te bestellen. Meer dan vierhonderd voorbestellers, voornamelijk beslissers in de bouwwereld, reageerden op een eerdere e-mailmailing.

Het boek beschrijft het werkzame leven van Ballast Nedam projectdirecteur Gé Oomen, het mensonterende conflict tussen beiden en de jarenlange malversaties, omkoopschandalen en ronduit criminele handelen van ‘s lands grootste bouwer. Auteur J. Hans Mauritz werkte drie jaar aan het manuscript en interviewde tal van insiders, ex-directeuren en bestuurders van Ballast Nedam en een keur aan onderaannemers die bij uiteenlopende fraudegevallen betrokken waren.

Kortelings kwam het hernieuwd tot een aanvaring tussen Ballast Nedam c.q. haar bloedhond-advocaat Tim de Greve van Stibbe Advocaten en Oomen’s testamentair executeur nadat bleek dat Ballast Nedam de vaststellingsovereenkomst (schikking) met voeten had getreden. Binnen enkele dagen leest u hier meer over in Cobouw en in de landelijke dagbladen. Meer over de nieuwe ontwikkelingen vindt u over enkele dagen op www.KankergezwelInDeBouw.nl

Auteur Mauritz is thans tevens doende met het aanreiken van de bouwstenen voor een aanstaand drieluik in de Volkskrant. Mauritz beziet deze publiciteit als een ideale promotie van het boek maar zal ook in bouwgerelateerde media aandacht vragen voor het spraakmakende boek waarvan u nu al een voorproefje vindt op www.KankergezwelInDeBouw.nl , de themasite welke dient als marketinginstrument en tevens informatieplatform voor de pers. De site is nog in aanbouw maar u kunt via deze site al wel een gesigneerd exemplaar voorbestellen.

Over een tweetal weken is het boek ook te bestellen via Bol.com en andere on line boekensites als ook via de reguliere boekhandel.

De bestelpagina van ‘Kankergezwel in de bouw’ voor rechtstreekse bestellingen vindt u hier. Eerdere en aanstaande spraakmakende boeken van de hand van auteur Mauritz vindt u op deze pagina van Bol.com.

3 antwoorden »

  1. Elke keer dat er in het verleden en ook nu nog fraude aan het licht komt in de bouw wereld belooft men beterschap .Maar evenzo vaak gaat het gewoon verder met de ingeslagen weg .Er veranderd niets wezenlijks ,waarom ?omdat men gewoon de kans geboden word om fraude te plegen op allerlei gebied .en het maakt niet uit of men een groot of klein bedrijf heeft men helpt elkaar en bied elkaar de mogelijk heden .Dit systeem is zo ingerot dat men een heel andere opzet nodig heeft aangaande de bedrijf voering en een beter onderzoek naar criminele bedrijf voering .

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.