Maatschapij

Aangifte tegen oud-fractievoorzitter PvdA ‘Big Mac Auke Zoethout’ van Drive-in Delfzijl wegens verduistering.

Auke Zoethout
Geen Happy Meal voor ‘PvdA Big Mac Graaier Auke Zoethout’ in “Banana-Fraude-Nederland”.

‘PvdA Playboy Diederik Samsom’ roept alle  gepakte PvdA leden op om nu aangifte te gaan doen tegen Wilders de ’Dutch Boze Wolf’ en met hun poten af te blijven van zijn Call girl Saar van Bueren ( werknaam: Perschef)

( van onze Dolgedraaide PvdA en VVD bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir- Wachtgeld-fraude, gewone- fraude, stem-fraude bij de PvdA en nu ook Big Mac-fraude.
De corrupte gemeenteraadsfractie van de Partij van de Arbeid Partij van de Arbeiders Verraders in de gemeenteraad van Delfzijl heeft aangifte wegens Kruimel-verduistering gedaan tegen oud-fractievoorzitter en -raadslid Auke Zoethout. Hij heeft financiële middelen van de fractie voor eigen gebruik te hebben aangewend. McDonalds? Drank, drugs? Hoeren of Schandknapen?

Het betreft middelen die de fractie jaarlijks van de gemeente ontvangt ter ondersteuning van haar ‘Graai maar raak werkzaamheden’ (alle gemeenteraadsfracties krijgen een financiële ondersteuning). Aangezien het hier om overheidsgeld gaat, heeft ook de Gemeente Delfzijl formeel aangifte gedaan en hoopt nu stilletjes op de ‘VVD-Justitie Doofpot’ van de twee aartsleugenaars ‘Demente Ivo Opstelten’ en zijn ‘Wife Beater Fred Teeven’. Bij de VVD heeft men heimelijk en meesmuilend gereageerd om zo’n kleine fraude. Typisch ‘Pvda-hoertjes’ fraude. Wij van de VVD komen onder de 100.000,- euro ons bed niet eens uit, ha,ha,ha. Zo’n bedragje declareren wij al voor een zakenlunch.

Over de periode 2012 en 2013 gaat het om een totaalbedrag van € 3.850,00.  Wat bezielde die man om zo’n luttel bedrag te stelen. Aan zijn VVD-postuur te zien is hij dat bedrag alleen al kwijt aan McDonalds. En waarom heeft hij niet de bonnetjes van McDonald bewaard dan had hij die kunnen declaceren als ‘werkbesprekingen’ met het arbeiders Volks. Maxima:”Een beetje dom”.

De zaak kwam aan het licht toen op basis van de jaarafrekeningen duidelijk werd dat de fractie dit bedrag niet had gebruikt. Gelden die niet worden benut, dienen teruggestort te worden aan de gemeente. Dit bedrag bleek echter niet meer aanwezig op de bankrekening van de PvdA-fractie.’Big Mac Auke Zoethout’ heeft toegegeven dat hij het geld voor ‘privé- drugs en Prostitutie’ gebruik heeft aangewend. ‘Big Mac Auke Zoethout’ zit nu samen met al die andere ex. PvdA bestuurders  als‘Daklozendief Bert van de Roest’, de ‘PvdA Zonnenkoning Peter Rehwinkel’ riant in de Wachtgeld uitkering.

Fractievoorzitter Leo Sparreboom reageert  geschokt: “Dit is volstrekt onacceptabel. We zijn met stomheid geslagen dat hij zich heeft laten betrappen op een misdaad die wij allemaal plegen. We hadden geen enkel signaal dat dit aan de orde was. We hebben direct aangifte gedaan, de zaak is nu aan het openbaar ministerie. We zullen als fractie zo snel mogelijk zorgen dat het openstaande bedrag aan de gemeente wordt voldaan.’Big Mac Auke Zoethout’ was tot de recente verkiezingen lid van de gemeenteraad namens de PvdA en zit nu in Spanje in het ‘Luxe PvdA-Wachtgeld  Villa –Dorp’ van Burgemeester Peter  Rehwinkel fijn in de zon aan de rand van het zwembad met wat illegale bediendes en schoonmakers en met zijn Happy Meal.

5 antwoorden »

  1. Hij had het even nodig ,maar betaald het terug .Waar hebben we dat meer gehoord uit de kringen van de PVDA .Maar het gaat steeds beter bij het kabinet ze roven niet alleen van ons maar ook uit hun eigen geldkistje .En dat kijkt neer op ons .

    Like

  2. Het is iets te makkelijk om zomaar te roepen : Wat ´n vies volk is dat rooie
    rot tuig in die spekman-arrebeiers vermomming toch ook … maar, toch ,
    wat ´n vies volk is dat socialistisch dieventuig uiteindelijk !

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.