Elitaire Misdaad

‘VVD Draq Queen Gerrit Zalm’ nog vier jaar Godfather ‘ABN Amro Misdaadbank’.

Gerrit Zalm
Miljarden schaterlachend witgewassen  door Top-VVD’er Godfather Gerrit Zalm. Niemand gearresteerd door de ‘VVD-justitie’ en de boete wordt door ‘Jan met de Pet’ betaald. Zijn Partijgenoot de Demente Minister van Veiligheid voor de Rijken en Klasse Justitie Ivo Opstelten kan niks meer vinden in de archieven van de Justitie-Doofpot.

( van onze Elite-Gangster redactie) 

Amsterdam-Noire-Is PvdA ‘Onbenul Minister van Financiën voor de Rijken Jeroen Dijsselbloem’ vergeten dat de VVD Draq Queen Zalm Gerrit Zalm schaterlachend ons dak afbrak?’ De VVD ‘Draq Queen Gerrit Zalm’ is voor nog eens vier jaar herbenoemd als topman Godfather bij de Misdaadbank in handen van de Nederlandse staat ( Staat = PvdA en VVD).  Men heeft vooral bij zijn herbenoeming laten meewegen hoe bij de  Boerenpummel Maffia Bank van Dirk Scheringa DSB 10 duizenden eerlijke spaarders van hun zuur verdiende centjes heeft af geholpen. Maar bovenal het succes van zijn theater gezelschap Draq Queen Zalm: “Foetsie uw geld”.
Hoe het ook zij de KLM ‘Captain Gay Camiel Eurlings’ en zijn Top Call Girl Lady boy-Wendy Dubbeld hebben Zalm al gefeliciteerd en uitgenodigd om samen naar China te gaan kennelijk om wat luxe, verse mensenorganen te shoppen.

‘ABN Amro Misdaadbank’ keert daarnaast nog eens €200 miljoen extra dividend uit aan de Staat, waarmee het totale dividend voor de schatkist over 2013 op €350 miljoen komt.

DNB ‘beboet’ Top VVD’er Godfather Gerrit Zalm van de ABN-AMRO-Misdaadgroep voor witwassen ‘Vestia-miljarden’.
ABN Gezelschap Foetsie uw venten
Over de Staatslening, bonus feest en het witwassen uit de criminele verleden zweeg de Staats-Misdaadbank als het graf. Dat heeft de Misdaadbank vanmiddag laten weten na de jaarlijkse aandeelhoudersvergadering. Onbenul Jeroen Dijsselbloem toch de grootse aandeelhouder namens Banana-Fraude-Nederland schitterde door afwezigheid.
ABN Amro maakte het afgelopen jaar 1.160 miljoen euro winst. In september had de bank al 150 miljoen overgemaakt aan de staat. De resterende 200 miljoen euro zal uiterlijk 17 april, volgende week dus, worden overgemaakt.
Ook maakte de Misdaadbank in een bescheiden persbericht bekend dat de hele Criminele Raad van Bestuur Theatergezelschap “Foetsie uw centen” met Johan van Hall – Chief Operating Officer en Vice-Voorzitter Kees van Dijkhuizen – Chief Financial Officer, Caroline Princen – People Regulations & Identity, Wietze Reehoorn – Chief Risk Officer and Strategy, Chris Vogelzang – Retail & Private Banking, Joop Wijn – Commercial & Merchant Banking is herbenoemd voor vier jaar, met uitzondering van financiële Graai topman Kees van Dijkhuizen. De laatste is vorig jaar aangetreden en heeft een lopend contract tot 2017. Het is opvallend te noemen dat binnen deze Raad van Bestuur tot heden nog niemand zelfmoord heft gepleegd.

‘Top-Bankier-Gangster Gerrit Zalm’ aka “De Harde” breekt lans voor zijn misdaad-bankwezen.
Daarmee is alle twijfel over de toekomst van VVD-Top Gangster Zalm als Drag Queen van de Misdaadbank een einde gekomen. Zalm gaat in zijn nieuwe termijn naar alle waarschijnlijkheid de Misdaadbank ook weer terugbrengen naar zijn gabbers de VVD- Graaiers van de criminele beurs. Die roof en plunder beursgang zal op z’n vroegst in 2015 plaatsvinden.

 

13 antwoorden »

 1. De neoliberale achterban van deze lachende gluiperd heeft hem zowel bij de DSB als bij de ABN AMRO geplaatst om de sturende persoon te zijn en het draadje naar de banken wereldwijd Of is een ieder vergeten hoe hij ons met medeweten van de politiek en de banken in de EURO gerommeld heeft .En zelfs nu nog met zijn pro EURO en EUROPA geleuter Maar hij kan nog 4 jaar zijn zakken vullen en dan als bonus een ander baantje bij de bank of politiek .

  Like

 2. Citaat; ( Staat = PvdA en VVD).

  Oranje is de staat de partijen zijn in dienst van oranje,, elk op zijn eigen manier.
  Zit ik er naast dan heb ik nog gelijk,,!

  Like

 3. Wat zijn het toch een stel volksverlakkers al die lui zijn psychopaten,dat is een vereiste om bij de crimibanken te ,,werken,,!!
  Stelletje farizeeers..

  Like

 4. Ja, zijn bijnaam is: Gerrit ‘flipperkast’ Zalm omdat hij naast een dergelijke machine (Doctor Who) in zijn kantoor ook de hele wereld als zijn persoonlijke flipperkast ziet.

  Met zijn zakken gevuld lacht hij de lul uit z’n broek -en het volk de goot in.

  Like

 5. Interview Cobra
  [audio src="http://www.spirit.kauwila.net/wordpress_kauilapele/140408_Cobra_interview_complete_with_Alexandra_Meadors.mp3" /]

  Members of the group known as Cobra resistance went to Taiwan recently after visiting a WDS representative in Tokyo. Last week they contacted this writer via skype and showed a video of Taiwanese mass production of free energy devices. They said they were now being manufactured by over 20,000 different groups, more than oil company men in black could deal with.

  They promised to deliver one to this writer before the end of this month. If it runs my home electrical appliances as promised, then I will take it to all the big Japanese manufacturing firms for mass production.

  IF this is really true then it would be a total paradigm changer for the world economy and would definitely doom the petrodollar. Read more:
  http://hipknowsys.blogspot.nl/2014/04/benjamin-fulford-april-7-2014-lots-of.html

  War profiteers kunnen op de valreep gerust een deal sluiten met de huidige corporate gangsters en hun rechtbanken ze zullen nadien totaal gestript worden.

  Lees meer: http://neilkeenan.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.