Media -Maffia

Sanoma in de Wurg-greep van ‘Maffia boss John de Mol’.

John de Mol
Sanoma Nieuws verdwijnt waar de ‘Maffiagroep John de Mol’ verschijnt.

( van onze Corrupte News of the World redactie)

Amsterdam-Noire- ‘Maffiaboss John de Mol’ zoekt ruzie met Sanoma en Steve Brown om SBS en Amsterdam-Noir en zet de corrupte ‘Geit Mr. Jerry Hoff’ in.

( Maffiaboss John de Mol’ in totale paniek en vreest faillissement met zijn ‘Talpa- Pulp-Vuilnis-Fabriek’ wanneer Sanoma zich niet langer meer door hem laat misbruiken)

Uit een vroege versie van het jaarverslag van Sanoma Images, waar tijdschrift Quote uit citeert, blijkt dat de deze televisietak het verlies over 2013 heeft zien groeien naar 178 miljoen euro. Dat is 2 miljoen meer dan het jaar ervoor. Ook de omzet daalde: van 285 naar 267 miljoen euro. Sanoma Images (SBS6, Net5 en Veronica) is voor tweederde in handen van uitgeverij Sanoma. De rest is van productiebedrijf ‘Misdaadgroep- Talpa’ van ‘Maffiaboss John de Mol’. Ondanks het grotere verlies en de lagere omzet zou Sanoma Images uitkijken naar mogelijke overnames. Ook zou ‘diversificatie’ op het programma staan, maar tegenover Quote wilde een woordvoerder niet reageren op lopende processen en de Maffia  Wurg-greep van John de Mol waar zij maar niet uitkomen.

Noot: Nieuws verdwijnt waar De Mol-groep verschijnt.
Van: Schaap, Jacqueline (jacqueline.schaap@kmvs.nl)Verzonden: woensdag 24 mei 2006 9:35:05 Aan: jestelesto@hotmail.com
Geachte heer Brown, Namens onze cliënten Talpa TV B.V., Talpa Media Holding N.V. en de heer John de Mol bericht ik u als volgt. U heeft gisteren 23 mei jl. op grote schaal een artikel verspreid over John de Mol dat oorspronkelijk heeft gestaan op http://www.belg.be . Het artikel is niet voor niets door de eigenaar van die website verwijderd, het artikel is evident onrechtmatig jegens John de Mol en de Talpa ondernemingen. Zoals de Belgische advocaat van John de Mol aan de eigenaar van de website http://www.belg.be heeft laten weten staan de verwijzingen in het artikel gelijk met laster en eerroof in zijn ergste vorm. Het verder verspreiden van het artikel door u is een zelfstandige onrechtmatige daad. Bovendien is ook de door u toegevoegde mededeling dat John de Mol nieuws kan fabriceren en nieuws kan laten verdwijnen onjuist en onrechtmatig. De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.

Hoogachtend,

J.A. Schaap

———————————————-

Het betreffende verhaal was mij reeds in grote lijnen bekend sinds de jaren eind zeventig. Dit gerucht ging zoals wij dat noemde rond in de ‘circle of trust’ van de zg. Amsterdamse onderwereld. Het was dus niet nieuw voor mij en vele andere. In die tijd was de Gooise media matras nauw verweven met de Amsterdamse onderwereld en het bind middel was het witte genots middel uit Zuid- Amerika. Het was het ‘Wilde Witte Westen’ periode van de opkomst van de vrije jongens die allemaal of in het onroerend goed zaten of in de productie bedrijfjes of in de drugs of in alle drie, die als paddenstoelen uit de grond sprongen of de volgende dag weer failliet waren bijv. als er een drugstransportje was mislukt of als deze of gene te heftig en te lang met zijn neus in de poeder had gezeten. Wekelijks zo niet dagelijks werden er wilde snuif en sex party’s in het Gooi gehouden.

Iedereen scheurde rond in hun al dan niet geleasde zwarte BMW of mercedessen met hele of halve topcallgirls strak in het stoeipak. En iedereen liep met drugs in de rondte te sjouwen, hetzij voor eigen gebruik, hetzij voor de handel. Het kon niet op! De politie wist nog van niets en reed trots rond op hun dienstfiets met een hele grote politiebel, zodat iedereen hen ver van te voren kon horen aankomen. Een van de grootste Gooise ‘party’ leverancier in die tijd was V., die nog een relatie heeft gehad met Mathilde Willink, die later dan ook als een v.d. weinige is gearresteerd voor het ‘Gooise’ witte poeder gebeuren en verdachte was van de moord op Mathilda. (zie oude kranten berichten terzake) Je kon geen zgn. productie bedrijfje binnen lopen of de spiegel met coke lag al klaar op het bureau, netzo als de zg. stoeipoezen- secretaresse, die meestal niet eens hun eigen naam konden spellen, maar op hun terrein echte kanjers waren en in sommige gevallen bliksem carrières konden maken in het mediagebeuren. De ene dag ‘Coke-hoer’, de ander dag gevierd Tv-presentatrices. Het geld groeide bij wijzen van spreken in die tijd aan de hash bomen. Ook de Bruinsma-clan met ‘acteur’ Geurt Roos in de hoofdrol was van de partij en die bracht zeg maar als eerste een beetje een lijn in bij het hele gebeuren wat o.a. leidde tot zeg maar een soort van algehele ‘ party-tax’ voor de Horeca hot-spots in het Gooi die men ‘ verplicht’ was te voldoen of anders………. het mocht aanvankelijk de Witte- Gooise pret niet drukken. Dit is natuurlijk een periode die vele oud gediende uit de media die nu op directie of bestuursposten zitten graag uit de media houden. John de Mol reageert als een schaap binnen 24 uur. Ik heb John de Mol in tegenstelling tot wat gangbaar is bij Talpa ./ John de Mol’s productie in de gelegenheid gesteld tot wederhoor.

Zie ook:
Imperium John de Mol gebouwd op drugsgeld!

Reacties op drugsimperium John de Mol.

 

 

10 antwoorden »

 1. “” deze televisietak het verlies over 2013 heeft zien groeien naar 178 miljoen euro. Dat is 2 miljoen meer dan het jaar ervoor. Ook de omzet daalde: van 285 naar 267 miljoen euro. “”

  Moet heel raar aan een scheringa-atje denken…bedrijf uitkleden via derdenconstructies met insiderhulp en dan laten vallen…

  “”De bewering ontbeert ieder bewijs en is volkomen uit de lucht gegrepen. Cliënten lijden schade als gevolg van uw onrechtmatig handelen en zij stellen u hierbij aansprakelijk voor die schade. Namens cliënten verzoek ik u het verder verspreiden van het bewuste artikel en van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken en gestaakt te houden.””

  Hmm een zeldzame bejegening dezerlieden zijds …gebruikelijk als ze een poot (anders dan jerry) hebben om op te staan hadden ze al met kort gedingdong aan de deur gestaan en brutaal als ze zijn geen eens bij de achterdeur waar onderkruipsels moeten bellen om te vragen of ze in de vuilnisbak uit eten mogen.

  Jerry …dat is toch die dikke spin adept die al eerder voor ene ivo hoer goede baan in de scheinheilige weer was althans wat maanden geleden hier vetsporen achter liet?

  Dat geeft wel wat relatie in mafia raketeeringland aan tussen weer wat gespuis verscholen in ambten en titels en de media mafia. Jerry van de pvda? Van samsom en van vollenhoven… ?

  Vraag me af hoe lang dat bedrijfje van hem al bestaat en wie dat financieerde …kon zo maar weer van justitiekassas komen. Een belangenverstrengeling van jewelste misdaad en raketeering is uw maat.

  • “van de uitlatingen over het maken en verdwijnen van nieuws met onmiddellijke ingang te staken”

   UIteraard een beetje moeilijk verzoek aan een louter opinie BLOG van een Burger die ook alleen maar zegt wat die denkt over de hem voor voeten gegooide imagos en dadenlijsten… dat is zelfs wat elk rechercheur elk rechter elk ovj ook professioneel en dagelijks als werk doen. Uitspraken van rechters gebruikelijk een eentweetje tussen belangenpartijen justitie en rechtbanken en hun geheime belangen en achterbannen gebruikelijk engross ten kosten van arm en weerloos. Sja die meningen zijn heel goed bekend.

   Dat is dus al poot twee waar jerry niet meer op kan staan die banaan.

   Denk dat er nog een geheim agenda is en dat is dat het baasje van jerry van hem af wil en hoopt dat die in zijn te dure vet explodeerd wegens terminaal groeiende frust over geval Brown?

   Okee jerry bij gebrek aan ledematen op zijn lip over straat waar die haat wat hem overkwam maar mij het leven niet nam.

 2. Ooi nu ga ik spontaan een deja vu hebben van Amerika jaren 30 tm 70 en industrielen als morgan en de platleggingen door de mafia vakbonden van de bankiers die als twee handen op 1 buik alle concurrentie zo weg vagen hetzij regeringen de leibanden aandoen of deden.. en uiteraard Volken toontjes lager leren zingen en Landen verruineren.

  Moet je Detroit eens zien na dat die industrielen daar de winsten en subsidies hebben op gestreken en naar groener weiden vertrokken… die ze eerst met agent orange hongersnoden en armoeden zeer gewillig hadden gestoomd.

 3. het is wel slim dat ze al die bladen en kranten bijna onder controle hebben die gaan er niet in zetten dat linda de mol ivf jong heeft uit de hoek van waalre

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s