Elitaire Misdaad

Oud-PvdA-premier ‘Vieze Wim Kok’ nu Bestuur-Gangster bij grote Chinese Misdaadbank’

(van onze VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Tragedies of Globalization: The Truth Behind Electronics Sweatshops in China.

De Laffe partijtop van de PvdA hult zich in stilzwijgen over de lucratieve bijbaan van hun voormalige leider en ex-premier ‘Vieze Wim Kok’, die een fraaie adviseursfunctie krijgt bij een grote Chinese Misdaadbank. Kok reageerde wel: “Mijn hobby’s kosten veel geld”.
Wanhopige Chinese heroïne verslaafde prostituees verheugen zich op de komst van de Arbeiders Verrader ‘Vieze Wim Kok’.
‘Playboy Diederik Samsom’ en zijn ‘Bed-Pers-Chef Saar van Bueren’ hebben ook stiekem al naar een plekje bij de Chinese ‘Mensen- Organen- handelaren’ gesolliciteerd. Pikant hij heeft als secondaire arbeids voorwaarde om een nieuw hoofd gevraagd voor als hij met vakantie in Nederland is. Hij wil na de komende verpletterde verkiezing nederlaag niet meer herkend worden. Het zou ons niet verbazen als trouwens de Hele criminele PvdA-Top na de komende verkiezingen naar China vlucht.

Dit jaar kwamen er in de privé-bedrijven in de zuidelijke provincie Cuangdong zevenhonderd arbeiders om, meestal bij brand of omdat een fabriek instortte. Het totale aantal doden in China door bedrijfsongelukken was vorig jaar meer dan 60.000. De Chinese media wijzen beschuldigend naar buitenlandse investeerders. Met ‘buitenlanders’ bedoelen ze vooral zakenlieden Gangsters uit Hongkong en Taiwan. De bedrijfjes zijn erop gericht met een minimum aan kosten zo snel mogelijk een hoop geld op te brengen.In oude zijdefabrieken werken vrouwen  Slaven in het oorverdovende lawaai van kletterende weefgetouwen. De fabriekshallen zijn donker en de arbeidsters zoeken er met kleine lampjes, met hun neuzen vrijwel op de lappen, naar fouten.
De enige zichtbare veiligheidsvoorziening zijn de witte mutsen die het haar moeten beschermen. Ze moeten vooral voorkomen dat de haren niet in de stof worden geweven. Nog slechter zijn de omstandigheden in de zware industrie. Arbeiders-Slaven daar werken in een ongelooflijke hitte. Er zijn lassers die geen enkele bescherming voor hun gezicht hebben. Veiligheidshelmen worden, als ze er al zijn, meestal niet opgezet. Bovendien is China een van de landen met het hoogste aantal ongelukken in mijnen ter wereld. Begin deze maand eiste een explosie bij een koper- en zinkmijn in de zuidelijke provincie Guangxi 74 levens. De afgelopen tien jaar kwamen er, volgens de officiële pers, 40.000 mijnwerkers om.

‘Dutch Bank Judas Nout Wellink’ helpt Nederland leegplunderen als commissaris Bank of China.Oudkerk: hef de PvdA op en ga allemaal naar een Jong Terminaal Heroïne Hoertje!
Nout WellinkIn‘Narco-Nederland’ zijn de bejaarde schobbejakken ‘Vieze Kok’ en ‘landverrader Nout’ na hun zakken te hebben gevuld al een tijd van het corrupte politiek Heersende Klasse toneel verdwenen. Of Kok ook van het Terminale heroïne hoertjes toneel is verdwenen in Amsterdam-Noir is ons niet bekend: Grijpink liet een ander een aantal verhalen optekenen vanuit de periode dat hij rechercheur bij de Politieke Inlichtingendienst was. In de aankondiging van het boek, dat een afrekening moet zijn met de overheid, staat dat oud-vakbondsleider en PvdA’er Wim Kok, voordat hij premier werd, net als zijn partij genoot Rob Ouderkerk met een heroïneprostituee werd betrapt.

Dr. Josef Mengele zou jaloers geweest zijn op de Chinese met hun Dutch Top Kapo’s  Nout Willink en Wim Kok.
Het onstuimig Bloederig groeiende China met zijn massa Slaven- Fabrieken ( Chinese Auschwitz-kampen) kan hun corrupte kennis en contacten nog goed gebruiken. Althans: na oud-president Nout Wellink (70) van De Nederlandsche Bank is nu ook voormalig PvdA-premier ‘Vieze Wim Kok’ (75) actief bij een grote Chinese misdaadbank. Beide Heren zijn dus nu de facto schuldig aan het schenden van mensenrechten en wij zijn dan ook benieuwd wanneer zij worden vervolgd door Justitie in Nederland. ‘Vieze Kok’ is sinds november niet-uitvoerend bestuurder van de beursgenoteerde China Construction misdaad Bank. Het is de op één na grootste misdaadbank van de Volksrepubliek, die met een balanstotaal van 1.800 miljard euro groter is dan ING en ABN Amro samen. En ook groter dan de Bank of China, waar de gewetenloze Landverrader Wellink sinds anderhalf jaar de bloederige commissaris is.

’Vieze Kok’ werd voor de post niet benaderd door ‘Landverrader Wellink’, maar door Jenny Shipley, de voormalig minister-president van Nieuw Zeeland, die commissaris was bij de China Construction Bank. ‘Vieze Kok’ kent haar van de Club de Madrid, een organisatie van corrupte gewetenloze oud-regeringsleiders die hij tot dit jaar voorzat. De PvdA oud-premier is gevraagd vanwege zijn ruime ervaring in de Heersende corrupte politiek en het internationale criminele bedrijfsleven. De voormalig FNV-voorzitter was, na vier jaar als minister van ‘Financiën voor de Rijken’ onder  oude ‘CDA-Rat Ruud Lubbers’, van 1994 tot 2002 minister-president van twee paarse ‘Roof de arme scheel kabinetten’. Daarna vulde hij zijn zakken met commissariaten bij PostNL, KLM, ING en Shell die de afgelopen jaren eindigden, naast nevenfuncties bij onder meer het Rijksmuseum.

 Met de nieuwe post moet de oud-premier stevig aan de slag in China met zijn Slavenkampen, waarbij Auschwitz in het niet valt. Het bestuur van de in Peking gevestigde en in Hong Kong en Shanghai genoteerde China Construction Misdaad Bank vergadert minimaal zes keer per jaar. ‘Weliswaar is het in principe mogelijk aan een beperkt aantal besprekingen van de board telefonisch deel te nemen, maar in verreweg de meeste gevallen reis ik daarvoor naar China en of the record de Hoertjes zijn daar stukken goedkoper dan in Nederland. En om de ‘bom’ er in te hangen, dat gaat nou eenmaal niet per telefoon’, laat Kok weten. ‘Het geheel-First Class reizen, vergaderen, inwerken, voorbereiden en Hoereer contacten tussendoor – is behoorlijk tijdrovend, maar dat vind ik niet bezwaarlijk als oude Viezerik, die gek is op poen.’ Ik durf mij niet aan een voorspelling over termijnen te wagen, maar dat het tempo van economische menselijke organen handelen, sociale en financiële hervormingen in China bijzonder hoog ligt, staat buiten kijf, ik denk dat Auschwitz Dr. Josef Mengele een klein kind is vergeleken bij de Chinese Organen- handel, aldus ‘Vieze
Wim Kok’.

Razendsnelle groei
 ten koste van Slaven-werkkampen en vele dode arbeiders.
Als commissaris van de door topman cgeleide bank maakt ‘Vieze-Kok’ deel uit van twee criminele commissies: strategieontwikkeling voor meer Slaven- kampen en benoemingen van corrupte Elite-Gangsters en honger- beloningen voor arbeiders. Koks eigen vergoeding is 360 duizend rembini, zo’n 42 duizend euro wit. De zwarte betalingen in de vorm van drank, Luxe Hotels,  jonge verslaafde prostituee’s en contanten zijn niet bekend gemaakt. Daarvoor moet er wel veel toezicht worden gehouden op onze  Slaven, aldus een brallende Kok.

Razendsnelle groei die zelfs Nazi-Duitsland met als zijn concentratie- kampen overtreft.
Als commissaris van de door topman Zhang Jianguo geleide bank maakt Kok deel uit van twee commissies: strategieontwikkeling en benoemingen en beloningen. Koks eigen vergoeding is 360 duizend rembini, zo’n 42 duizend euro. Daarvoor moet er veel toezicht worden gehouden. Zo heeft de China Construction Bank 13.629 binnenlandse kantoren, naast vestigingen in onder meer Frankfurt, Londen en New York. Verder zou een verre voorganger van Zhang al eens hebben moeten vertrekken vanwege het aannemen van steekpenningen en een harem aan verslaafde 12 jarige ‘Call girls’-Slaven. Wat zijn functie met de arbeiders beweging te maken heeft wilde Kok  niet reageren. De Laffe PvdA  ziet geen aanleiding om deze Misdadiger tegen de menselijkheid Kok te royeren.

20 antwoorden »

 1. Is pedofilie erger dan de roof door rotte vis Zalm? Getalsmatig overstijgt de roof miljoen maar meer. Kwalitatief is de ellende ook vele malen groter. In het ene geval is er wel een therapeut. In het andere geval komen de slachtoffers worden ze aan hun lot overgelaten.

  Like

 2. haha de cockbende op tv over stichting martijn…nos ntr hoge raad en alle goeierikken een woordje der verdoemingen.

  Ik zelf heb wat jaren geleden geheime opnamen van een vergadering van de stichting Martijn gehoord. Met wélk Respect ze daar toen over Kinderen spraken haal ik hier in de door de openbaren gegeven beschrijvingen dié stichting Martijn er helemaal Niét uit en herken Niéts van wat ze zeggen vergeleken met die door Mij Zélf gehoorde opnamen door Micha Kat wat jaren geleden op zijn Site gepubliceerd.

  èchter ..van eigen zeer veel massaler en zeer veel erger en verwoestender misdaden molestaties drogeringen martelingen en verprostitueringen en tot in parkjes verneuken van kleinste Kinderen GÈÈN WÒÒRD

  Zelfs niet van dat er nog maar pás geleden een directeur van tv zender zapp dat aan oa ntr sesamstraat en talloze subsidiestelende familieleden verbonden is gearresteerd is wegens serieel Kinderen tússen de opnamen door met presentator en filmteam afwerken hebben ook maar 1 Létter gepubliceerd.

  Anders een Marchel Vervloersem een Ad de Rooij een Sietze Planting een en zovelen méér zullen ze écht niet ook even op Tv laten in hun eigen belang ten kosten van allen en anderen altijd maar weer en steeds en alleen.

  Die schoften zijn ZÒÒÒ smerig dat ze heden nóg woekeraccijnsen en woékerpremies aan de door hen zelf massaalst geschonden Kinderen afpersen …Wegens de gevolgen van die EIGEN misdaden van hen…de staat en adel genoemden.

  Oh BTW ze hebben de kijk en luister afpersingen dit jaar opgevoerd van 2 miljard naar maarliefst 1,2 miljard te betalen kijk en luistergelden té betalen via hun belastingen ZÒNDER TAAL NOCH TÈKEN in wéér die sanoma en aanverwant pauper en nazikrantjes van ze die rat jerry de springmuis nou já met zo véél roofvet hobbelmuis.

  Dán willen een brein buma stemra handlanger rechtbanken en politiek en aanverwant nog eens meer boven op ALLE gelden die ze al stelen en roven van u en Ons en Mij en dvd belastingen wegens die amper paar honderduizend downloadertjes per land terwijl die al miljarden opstrijken aan alle tientallen miljoenen die geen eens hun rotte tv kijken of ooit gedownload hebben. Laat staan de talloos miljoenen dvds wegens geheel andere toepassingen nog.

  Een land waar enkel al de WOZ inkomsten ALLE kosten overheden staat wet en scholen dekken.

  De rest mafia raketeering en globale plunder.

  Like

 3. “Koks eigen vergoeding is 360 duizend rembini, zo’n 42 duizend euro.”

  zand voor de oogjes..dat is 1 van het bankenmafiatrio kok lubbers van agt die tot de top afdeling Nederland van de Wereld bankencabal behorenen hier de militair gecoordineerde globale plunder en roof operatie hebben uitgevoerd en elk goet zijn voor de roof van honderden miljarden voor alleen eigen gebruik al als lubbers al 200 miljard uit de pensioenkassen roofde voor enkel nog maar eigen gebruik de anderen zaten ook niet stil. Zij dienden een zeer veel groter roofheer en daar spreken we van honderden triljoenen(biljoenen) de afgelopen decennia alleen sinds 1976 al weer.

  Zelfs zalm heeft alleen al voor zeven miljard aan steekpenningen gedurende die roof tocht gehad dat familiy op shri lanka weer voor hem beheerd en rutte evenzo er een. En die al valt bij wellink en kok in het niet

  De gehele Westerse Wereld als Kindergarten waar dutroux de dienst uitmaakt en dát talrijke eeuwen al. Dát is wat Kinder verkrachting en Mind control kán! Ook al de daders evenzo al millenia verzopen er in en men noemde het de abyss de zondvloed een wereld een schepping van allerpuurste haat en misdaad waar de dood regeerde dan.

  Like

 4. als ik zo die kop van wellink bekijk lijkt die wel familie van de li clan de hoogste bankenwereldtop die aan ander zijde ook family van ruud lubbers(berlusconi dirupo dipiro goldman etc waren oa karel v 14de eeuw en king victorious te Engeland die 3de eeuw de 1ste pestplaag nar Europa bracht) zijn die meer eurasiatisch deel heeft en wellink meer chinees er in

  Like

  • Aan dat gezicht kun je ook zien dat die als Kind enorm misbruikt is en tot minion soldier gesmeedt dat zie je hier aan de diepe vouwen van chronische bevroren walging van neus naar mondhoeken en gebruikelijk is chronisch opgetrokken neus van walging en aversie ook een kenteken. Eerst door de misbruiken natuurlijk later in afgerichte projectie op Onschuldige en onwetende Mensheid met alle gevolgen als gekend en motor achter hun daden en levenspaden hen een sadistisch genoegen plezier en wraak op de wel heel verkeerden Onschuldigen gebruikelijk ook een vloek dezer schaden zelfs de eigen Kinderen en het deed zelfs verkrachtersreligien ontstaan als de torah tamlud koran bijbel wetgevers en kerken ….en banken bá Anc …het Leven de Schepping en God zélf hen een target ter vernietiging bij de ergsten en dat waren de faraos.

   Like

 5. Kok is een lopend voorbeeld hoe een volk een volkse cultuur heeft vermoord en daarbij kruiwagens vol geladen met weelde onbeschoft en gulzig binnenslokt tot de man komt die hem erin laat stikken,,,

  Like

  • hee wanu? kok na wellink ook al? exodus? De britse plunderbankiers(kok is britse adel) naar china de usa goldmannen naar Europa en de Europesen naar de amerika´s ..het oude truckje van allen een bankje opschuiven en net doende of je neusje bloedt weer opnieuw hetzelfde met fris gemoed en vals net nieuw gezicht

   Zo schuiven ze hun cabalpolitici ook een na ander in en uit beeld al de jaren eeuwen en kabinetten door zelfs goeierik abraham lincoln en jfk waren er een van de satanistenclans(dat al dan niet maar door klasse cultuur of opzettelijke Mindcontrol wetende – Mind control bestaat al talloze millenia symtoompje van baasbovenbaaswerelden van verkrachting en geweld)

   Bij deze soort van verhuizingen bewerken de landen gebruikelijk voor met oorlogen rampen terreur zoals zuiamerika al decennia onder de facties geweld misdaad en drugs breekt en Amerika door de daarmee grootscheepse exodussen der Bevolkingen ook breekt twee vliegjes in 1 klap voor rotchild

   Like

 6. Te vies voor woorden dat plee.v.d.AA schorem.
  In m´n schoonfamilie bevond zich zo´n China ganger.
  Voor ´n dubbeltje halen en hier voor 10 euri in de verkoop.
  Toen ik zijn vette volgevreten vrouw er mee confronteerde
  dat ze met haar luie reet auto reed over de rug van chinese
  kinderen ontstond er ´n breuk. Welk een verlossing .

  Like

  • Trouwens de silkroute is er echt niet pas met marco de koopman polo gekomen hoor. Die route bestaat al achtduizend jaar en verloren we miljoenen haren als slaven op tocht naar china en afrika. We zijn die slaven van de bijbel. De zigeuners de “e-gypsies de bedrijvers van die slavencaravanen..al die tijd waarvan velen simpel eurasiaat.

   Ook hebben die slavenhouders Wereldwijd vele provincies waar ze Leden van Volken gevangen houden en houden en kweken als hoeren handelswaar en misbruiksmateriaal. Zo heeft mongolie middenzuid een hele provincie die blank zijn. Die weten evenals wij geen eens geboren te zijn in de stal van het zwijn.

   Men … de adel cq blacknobility hield ons altijd in dom en onwetendheid oa hun kerken een speler en controleur er in via uitroeing en kruisverhoren(kruis-verhoor -óf ze je wél of niét aan het kruis zullen spijkeren) selecterende en opruimende…eeuwige kristallnacht …. ook met Mensenlevens. We mochten ook eeuwen lang onze Dorpen en Steden niet uit dan waren we gelijk zwerver én vogelvrij…concentratiekampen…heden geheten dorp en stad….en Land. Zo deelde het chinese keizerrijk voorheen de afrikaanse faraos de Wereld in

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.