Media-Maffia

Panorama geeft ex collega de verstandelijk gehandicapte Koen Scharrenberg een ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’ schop na.


Rob ZegeriusFrans LomansBas van Hout
Hoofdredacteur Frans Lomans is even vergeten dat het Panorama ploegje Bas van Hout, Koen Scharrenberg, de anabole Steve paardenstaart en Rob Zegerius Steve Brown hebben bedreigd tijdens een rechtszitting. Toen was alles nog koek en ei. Het ploegje Panorama vechtsporters (kuch) en huurmoordenaars vluchtte trouwens onder politie bewaking de Rechtbank uit.

Rob Zigerius: “Tjakka Emile Ratelband gaat vijf jaar de bakka in”. Is ‘Panorama  Hynea-journalist’ Bas van Hout medeplichtig aan Moord(en)? Wanneer gaat Bas van Hout en Peter R. de Vries eindelijk de bak in?

“Misdaadverslaggever John van den Heuvel: ” Steve Brown heeft al die jaren gelijk m.b.t. Het Panorama Hoerenjong De Bruine Rat Bas van Hout, hij is echt knetter gek”.”

( van onze Wie neukt wie privé redactie)

Amsterdam-NoirBas van Hout en Peter R. de Vries fabriceren een ‘Hyena-artikel ten koste van het ‘lijk-Koen Scharenberg’ waar zelfs de aasgieren geen brood van lusten.
PANO-COVER-16-20141-1‘Walking Dead Hoofdredacteur Lomans’ gaat zelf zo ver om die ‘Judas Bruine Rat Bas van Hout’ schop na onder de gordel aan Koen Scharrenberg een Biecht te noemen in zijn voorwoord.”
De Smutsbak Lomans gaat door in zijn superlatieven voor zijn Star Misdaadjournalist Bas van Hout. Van Hout heeft honderden en honderden uren in dat ‘Hyena-artikel’ gestopt. Echt Frans? Ben je ook al vergeten dat Van Hout ooit op staande voet is ontslagen wegens fraude met bonnetjes. En het bij elkaar fantaseren van artikeltjes zoals die van de B-Sting de beste en ongevaarlijkste Love-drugs ooit volgens Van Hout in Panorama ( verkoop steeg onmiddellijk, dank zij Bas). ( bleek later levensgevaarlijke LSD. lees de Volkskrant ter zake de B-Sting )

Hoofdredacteur Panorama Frans Lomans: ”Bas van Hout is geen journalist van Panorama.”
Is Loman zo Maf?  Of is hij gewoon doodsbang voor Peter R. zijn ‘Hoerejong Bruine Rat Bas van Hout’ en de reeds eerder voor huurmoorden veroordeelde Rob Zegerius? Of deelt hij gewoon mee in de kennelijk zoveelste ‘Biecht-Fraude’ van Bas van Hout en lichtte zij samen Sanoma op. Nu is Koen Scharrenberg bepaalt geen vriend van ons en dat is nog zacht uitgedrukt. Wij hebben dan ook al menigmaal over zijn wan en misdaden, al dan niet in vereniging met Bas van Hout en Peter R de Vries gepubliceerd.

De Hyena’s Peter R. de Vries en Bas van Hout trekken het lijk Scharrenberg tot op het bol uit elkaar.
Maar het walgelijke artikel dat Bas van Hout samen met ‘Bagger-Peter R. de Vries’ heeft gefabriceerd over hun dertig jaar lange vriend en collega is van een ongekende laag bij de grond zijnde aard dat men nog niet van zijn ergste vijanden zou verwachten. Zo gooit de zelfverklaarde ‘Held en Rebel Peter R’. er maar even uit dat als hij met zijn misdaadgroep een klusje moest klaren dat wellicht gevaarlijk kon zijn Koen Scharrenberg als Karata het zwaar in de broek deed en nergens was te bekennen.

‘Panorama Hoerenjong Bas van Hout’ heeft geleerd van zijn collega ‘Pyromaan Koen Scharrenberg’.

Peter R. en Bas van Hout vergeten maar even voor het waarheid gehalte van het artikel dat als zij Steve Brown tegen kwamen beide markant sterven van angst en piepte om de politie en naar hulp van omstanders. In het artikel wordt Scharrenberg neergezet als een stotterende, huilende tot op het bot verdorven Laffe verstandelijk gehandicapte crimineel, die jaren lang misbruik heeft gemaak van de eerlijke en integere Peter R. de Vries, Bas van Hout en Frans Lomans en Rob Zegerius. Niks deugt er meer aan die man. Het enige wat Scharrenberg nog goed kan in het artikel is huilen en zijn excuses aanbieden aan Rob Zigerius en wie dan ook. Dat Bas van Hout en Peter R. de Vries in dertig jaar dat zij Koen’s goede vriend en collega waren nooit iets hebben gemerkt van al die vreselijke misdaden van hun collega en (huis)vriend Koen Scharrenberg gaan zij achteloos aan voorbij.

De Domme Huurmoordenaar Rob Zegerius van Peter R de Vries stelt in het artikel dat hij nu in hoger beroep opening van zaken gaat geven over de rol van Emilie Rattelband. Hij voorspelt dat Rattelband dan vijf jaar gevangenis straf zal krijgen, maar van zijn straf 20 jaar zal daardoor geen dag af gaan. Who cares bij Justitie.

Als Rob Zegerius over zijn Boss Peter R. de Vries gaat verklaren is het einde zoek bij Justitie.
Peter R. was volgens eigen zegge al twee jaar niet meer op bezoek geweest bij zijn huurmoordenaar Rob. Maar nu was hij weer samen met Van Hout op bezoek. Even slijmen met de Domkop, weer wat geld op zijn Kantine kaart storten, want als Rob Zegerius opening van zaken gaat geven over zijn criminele hand en spandienst voor Peter R. de Vries dan zit er een deal in met Justitie. Dat is het laatste wat bepaalde ‘Herman Bolhaar Justitie‘ wil dat ‘Beerput Peter R. de Vries’ open gaat van de afgelopen 25 jaar. Dat zou zonder meer de Kop kosten van de Minister van Justitie Ivo Opstelen en een hele rits hoge corrupte Kijkcijfer justitie en politie ambtenaren en Peter R. de Vries.Dat zou Domme Rob wel eens een dealtje kunnen opleveren zoals Willem Holleeder die ook heeft gehad van strafvermindering en niet zijn komende verklaringen tegen Emile Ratelband. Peter R. liet  zijn  Domme Huurmoordenaar Rob nog wel weten dat hij de laatste twee jaar niet veel tijd had om hem, maar ook niet voor zijn vaste Junkies Ron Ostrowski en Patrick van den Eem op te zoeken, want hij is nu druk doende met de TROSAVRO Voorzitter (Pedo) Ed Nijpels en  KinderombudsmanZakenman Marc Dullaer in de ‘Kids-Melk –Industrie’. 

Hoe het ook zij, het is goed dat Hoofdredacteur Frans Lomans reeds gebiecht heeft voordat hij onze redacteur Ing. Steve Brown of onze Street- Soldiers redactie tegen komt, want er staat nog een klein rekeningtjes van 5000,- euro open en een publiekelijke excuus en rectificatie wegens de bekende riool vuiligheid die zijn ‘Bruine Rat Bas van Hout’ toen weer eens over Brown had uitgestort. En Lomans kan denken wat hij wil eens is het feest voorbij en dan is het te laat: Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd.

De ‘biecht’ het Hyena artikel van de jarenlange super crimineel /huurmoordenaar Rob Zegerius van Peter R. de Vries: Misdadig verslaggever Bas van Hout over ijzingwekkende verzonnen details, ongelofelijke plannen en smerige deals van één van de grootste Schop na, die een oud college en vriend Koen Scharrenberg in Nederland ooit heeft gehad van Frans Lomans, Bas van Hout en Peter R. de Vries.
Tot slot: Bas van Hout en Peter R. de Vries zijn het roerend eens: Het is niet de ‘onschuldige’ Rob Zegerius die 20 jaar moet zitten maar Koen Scharrenberg. Koen Scharrenberg knikt wezenloos Ja, en is het is het daar helemaal mee eens. Zou Koen Scharrenberg zwaar aan de’ B-Sting’  geholpen zijn door zijn ex Collega  Dealer ‘Judas Bas van Hout’.

Opmerking : dit artikel is in het kader van hoor en wederhoor voorgelegd aan alle betrokken in deze.

20 antwoorden »

  • http://jdtvnieuwsbullet.blogspot.com/2013/05/de-wietpas-deel-6.html?showComment=1398372902727#c400853671256110621

   Sam24 april 2014 22:55
   ECONOMICS THE ULTIMATE WEAPON OF CONTROL. WHO CONTROLS THE WORLD stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/12/23/surprise-surprise-volksgerichtshof-vrijspraak-voor-agent-in-zaak-rishi/comment-page-1/#comment-25351

   jdtvnieuwsbullet.blogspot.com/2013/05/de-wietpas-deel-6.html?showComment=1398374211374#c41647120497397041

   Sam24 april 2014 23:16
   En dan deze kijken en zullen de schellen over wát er gebeurd en waaróm we met die wijkterorismen worden af geleidt en over wié je politici wérkelijk zijn wel vanzelf vallen en je rutte begrijpen en eucommisie ook alsmede amerika en ook jegens Rusland
   TPP

   stevenbrownsblog.wordpress.com/2013/12/23/surprise-surprise-volksgerichtshof-vrijspraak-voor-agent-in-zaak-rishi/comment-page-1/#comment-25351

   Sam24 april 2014 23:19
   Ook de al jaren terreur van wetgevers en copyrighthunters als brein hebben hier mee te maken – ook de misdaadzee en armoeden arm gehoúden wórden – terrorisme en plunder al om

  • brouwer zat al in thailand jarenlang wat helemaal niet kan als je niet met een Thai getrouwd bent. Dus dat zaakje stinkt zo al daar ook joran van der sloot op die wijze al in Thailand woonde en betrokkenheden aan misbruik en slavenhandel dus zouden kunnen voorkomen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s