Maatschapij

E-mail verkeer van de familie van de grote olifantendoder Rey Juan Carlos.

Vechten tegen de Windmolens met Don Quichotte van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.

( van onze Spaanse correspondent Don Quichotte)

Correspondent te SpanjeAmsterdam-Noir-Wij hebben de hand kunnen leggen op een verscheidenheid van e-mail verkeer van de familie van de grote olifantendoder Rey Juan Carlos. Dat is echt om van te smullen.

Spanje is volgens de internationale normen net als Nederland een rechtstaat. Met dat verschil, dat in Nederland corruptie is gelegaliseerd, maar in Spanje daar dagen ze zelfs de top en de koninklijke familieleden voor de rechter als het niet anders kan. Niet dat dit trouwens voor hen veel uitmaakt, maar het geeft het gepeupel een gevoel van rechtvaardigheid vindt men hier.

In Nederland komt fraude en witwassen uitsluitend voor op het woonwagenkamp. Dat zijn de ware witwassers en fraudeurs. Daar treedt Teeven en de zijnen met harde hand tegen op. Mobiele (landverraders) brigades, pelotons politie en militairen vallen met groot machtsvertoon binnen en arresteren ook vrouwen kinderen en zelfs baby’s. Als de Rabobank een terechte boete krijgt van 874 miljoen omdat een aantal elitegangsters hun zakken hebben gevuld door witwassen en fraudepraktijken, dan moet Teeven even bekijken of er wel rechtsgronden zijn om tot vervolging over te gaan. M.a.w. hij stopt het regelrecht de doofpot in en mochten er alsnog vragen worden gesteld, dan is er altijd nog Ivo Opstelten. Deze pedofielen vriend dekt alles met zijn imposante VVD gebral.

In Spanje hebben ze daar al eeuwen het geloof voor. Ben je van koninklijke bloede, dan heb je rechtstreeks contact met El Papa in Rome en die belt met zijn directe lijn naar de hemel en alles is vergeven…. Maakt geen fluit uit hoeveel je opgelicht hebt en hoeveel olifanten je naar het hiernamaals hebt gezonden. De tegenwoordige Papa is wat socialer, zeggen ze, maar kom niet aan het goud en de rijkdom van de kerk, dat door de armen met bloed zweet en tranen bij elkaar is gesprokkeld.
Koning Olifant
Sedert geruime tijd is bekend dat el yerno (de schoonzoon van El Rey) voor miljoenen heeft gefraudeerd en in zijn koninklijke zak heeft laten glijden. Dit geld was grotendeels afkomstig van liefdadigheidsinstellingen, waarvan deze Baskische schoonzoon het vertrouwen genoot vanwege zijn relatie met het blauwe bloed. Hij van per slot van rekening getrouwd met Princesa  Christina. Uiteindelijk moest hij toch voor de rechtbank verschijnen, want er was heel veel bewijs. Waarschijnlijk had hij gedacht “ik heb vanwege het blauwe bloed recht op het geld van het gepeupel”. Dat was toch al eeuwen zo. Maar de fiscal (officier van justitie) dacht daar anders over, onder druk uiteraard. Daar stond een straf op van 9 jaar nota benen. Als Jan met de pet, of in dit geval Juan con el gorro dit soort feiten pleegt, dan wordt hij minimaal met een zak over het hoofd uit zijn huis getrokken en met gillende sirenes afgevoerd.
spaanse koninkljke familie
Deze Baskische schoonzoon Inaki Urdangarin Kan uiteraard zijn straf afkopen met 4 miljoen Euro, een schijntje van wat hij daadwerkelijk heeft gestolen.

De olifantenkoning was daar niet blij. Niet vanwege de diefstal, want dat is al eeuwen gebruikelijk in zijn kringen. Nee Inaki bleek een grote voorliefde te hebben voor de herenliefde en vermaakte zich regelmatig met schandknapen. Hij hield daar geregeld e-mail contact mee met zijn schandknaapjes. Helaas voor hem zijn deze mails onderschept. Juan Carlos had liever gezien, om met zijn schoonzoon de dames van lichte zeden af te schuimen. Daar is de matador de elefante een groot liefhebber van, om volkse meisjes uit elkaar te trekken. Daar is ook een uitgebreid mail verkeer van.

Dat yerno Inaki drie kinderen heeft bij Princesa Christina maakt in deze kringen weinig uit. Christina blijkt namelijk ook bij deze fraude activiteiten persoonlijk betrokken geweest te zijn. In haar appartement werd voldoende bewijs hiervan gevonden. Vandaar zij moest ook op het matje komen bij el Juez (de rechter). Dat was een je reinste slapstick. Zij leed plotseling aan een acute vorm van dementie, uitzonderlijk op haar leeftijd natuurlijk. Op geen enkele vraag van de fiscal en de juez wist ze een antwoord te geven. Totdat rechter aan haar vroeg “hoogheid weet u eigenlijk nog wel waar u woont”.  Dat is natuurlijk leuk voor de lachers, maar deze mensen hebben totaal geen enkele vorm van schaamtegevoel. Zij staan toch ver boven het gepeupel.

En daarbij heeft minister president Rajoy van de PP zich volledig achter de koninklijke familie geschaard. Niet ongebruikelijk natuurlijk want de PP is de Spaanse vorm van de VVD en die hebben zelf een enorm pak boter op hun hoofd wat betreft fraude en witwassen en Zwitserse bankrekeningen. Maar daarover later meer. En Rajoy is een levende kopie van onze Ivo Opstelten.

Later meer over de PP Partido Popular. Daarvan zijn ook wat leuke grappen en grollen in ons bezit.

Volgende keer : Rode oortjes
Ik ga volgende week naar Ceiza het registro. Als dat voor mij positief uitpakt of eigenlijk misschien negatief, hoe je het bekijkt, dan kan je vuurwerk verwachten. Ik heb een hele ludieke slideshow  gemaakt van bekende Nederlandse personen en hun consigliere 18 pagina’s . Daar heb ik ook nog eens zo een tachtig namen en e-mail adressen van de Nederlandse business club bij. Maar dat hangt af van mijn onderzoek in Cieza. Dat wordt lachen, omdat ik vermoed, dat diverse lezers deze mensen kennen. Dat wordt vuurwerk, hahaha. Alleen mag mijn naam nooit naar voren komen want anders word ik ook vermoord.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.