Maffia-media

‘Kankergezwel in de bouw’. Wat u niet mag weten van ‘Maffia-Bouw Godfather Elco Brinkman’.

Cameil Eurlings

( van onze Corrupte News of The World redactie)

Amsterdam-Noir- Vrijdag 9 mei 2014 definitieve datum boekpresentatie en press release met zeer bijzondere gasten.
Locatie: Jan Tabak in Bussum: 20.00 uur kick off. AIVD ook aanwezig. Van de MIVD  is nog geen bevestiging ontvangen dat zij komen. ‘KLM Captain Gay Camile Eurling’ (en zijn oude CDA-Rat ‘gabber in crime ‘Bouw-Maffia Godfahter Elco Brinkman)  roept iedereen op vooral het boek: “Kankergezwel in de bouw” niet te lezen en met zijn takken van zijn pas ingekochte First Class Volkse Call girl Wendy Dubbeld  af te blijven.

[youtube http://youtu.be/lRxU8acNs_Q]

‘Bagger -Peter R.’ is te laf om zelf te komen en stuurt zijn Top redactie -medewerker ‘Junkie Judas Patrick van der Eem’ kennelijk om de boek -presentatie huilend te verstoren en hoogstwaarschijnlijk portemonnees te stelen in de garderobe. We houden hem in de gaten!
Lees ook: Pfff, wat een stress bij rechtiskrom!

Verzets-Nieuwsbrief, april 2014
Het nu al spraakmakende boek ‘Kankergezwel in de bouw’ over de in mei 2012 overleden bouwbons en Ballast Nedam projectdirecteur Gé Oomen en de affaire Ballast Nedam is nu al te bestellen. Meer dan vierhonderd voorbestellers, voornamelijk beslissers in de bouwwereld, reageerden op een eerdere e-mailmailing.

 1. Het boek beschrijft het werkzame leven van Ballast Nedam projectdirecteur Gé Oomen, het mensonterende conflict tussen beiden en de jarenlange malversaties, omkoopschandalen en ronduit criminele handelen van ‘s lands grootste bouwer. Auteur J. Hans Mauritz werkte drie jaar aan het manuscript en interviewde tal van insiders, ex-directeuren en bestuurders van Ballast Nedam en een keur aan onderaannemers die bij uiteenlopende fraudegevallen betrokken waren.
 2. Kortelings kwam het hernieuwd tot een aanvaring tussen Ballast Nedam c.q. haar bloedhond-advocaat Tim de Greve van Stibbe Advocaten en Oomen’s testamentair executeur nadat bleek dat Ballast Nedam de vaststellingsovereenkomst (schikking) met voeten had getreden. Binnen enkele dagen leest u hier meer over in Cobouw en in de landelijke dagbladen. Meer over de nieuwe ontwikkelingen vindt u over enkele dagen op www.KankergezwelInDeBouw.nl
 3. Auteur Mauritz is thans tevens doende met het aanreiken van de bouwstenen voor een aanstaand drieluik in de Volkskrant. Mauritz beziet deze publiciteit als een ideale promotie van het boek maar zal ook in bouwgerelateerde media aandacht vragen voor het spraakmakende boek waarvan u nu al een voorproefje vindt op www.KankergezwelInDeBouw.nl , de themasite welke dient als marketinginstrument en tevens informatieplatform voor de pers. De site is nog in aanbouw maar u kunt via deze site al wel een gesigneerd exemplaar voorbestellen.

Over een tweetal weken is het boek ook te bestellen via Bol.com en andere on line boekensites als ook via de reguliere boekhandel.

De bestelpagina van ‘Kankergezwel in de bouw’ voor rechtstreekse bestellingen vindt u hier.

Eerdere en aanstaande spraakmakende boeken van de hand van auteur Mauritz vindt u op deze pagina van Bol.com en Novio Media Uitgevers

 

 

7 antwoorden »

 1. sterker nog : kanker gezwel len in de wereld van de bouw nijverheid : prijs afspraken : arremme arrebeijders : http://nl.wikipedia.org/wiki/Telegraafrellen .. De bouwbedrijven die werken aan de aanleg van de snelweg A4 tussen Delft en Schiedam, beëindigen per direct de samenwerking met de Duitse onderaannemer Rugovac, – – – – DUITS ? – – – – die beschuldigd wordt van uitbuiting van zijn werknemers. Dat maakte het consortium, bestaande uit Heijmans, Boskalis en VolkerWessels, vandaag bekend. De bedrijven hebben na vragen van de vakbond FNV Bouw over Rugovac een onafhankelijk accountantsbureau de personeelsadministratie van de Duitse betonvlechter laten doorlichten. De bond beticht het bedrijf al maanden van uitbuiting van de Spaanse en Portugese bouwvakkers die aan de A4 werken. Zij zouden worden onderbetaald en geïntimideerd. Uit het onderzoek naar de 157 werknemers die van april tot en met december 2013 voor Rugovac aan de slag waren, is volgens het consortium gebleken dat het bedrijf ‘niet juist’ heeft gehandeld. De onderaannemer had zijn papieren niet op orde en betaalde bovendien zijn personeel niet conform de geldende cao. De werknemers die betrokken zijn bij de werkzaamheden aan de A4 kunnen gewoon aan het werk blijven. Zij moeten dan voor de duur van het project in dienst treden van een ander bedrijf met een betere reputatie, dat zich wel houdt aan de cao voor de bouwnijverheid.

  Like

 2. Als men NU op Nederland twee NCRV gaat kijken ziet men een docu over meer manipulaties en fraude misdrijven en samenspan aan wijkterrorismen door die politie van waar de burgemeesters de chefs zijn.

  Like

 3. sja

  martinvrijland.nl/2014/05/06/minister-wij-willen-oorlog-en-jullie-gaan-dat-betalen-timmermans/

  “” terwijl er naar alle waarschijnlijkheid gewoon 20 miljard weggesluisd wordt via het bedrijf Chipshol van de familie Poot. Natuurlijk stortte de BV Nederland dat niet rechtstreeks op de rekening van Jan Poot, nee niet voor niets verkocht Jan Poot zijn claim in 2012 aan het Litigation Fund. Niet voor niets heeft Robert Rubinstein – die zich doorgaans alleen met miljarden bemoeit – het TBLI fonds opgericht. Niet voor niets kun je bij de secretaris van de Roestige Spijker – Ben Ottens – nu investeren in B-Striker, een softwarebedrijf dat honderden procenten groei in een paar jaar tijd garandeert. “”

  stevenbrownsblog.wordpress.com/2014/05/06/kankergezwel-in-de-bouw-wat-u-niet-mag-weten-van-maffia-bouw-godfather-elco-brinkman/comment-page-1/#comment-34079
  rff says:
  May 6, 2014 at 20:09
  een zo een lid van die banken en adelmafia poot alleen al goét voor elf bijeen geroofde miljarden en zitten achter nog eens 14 miljard aan en ik vernam kort gelee nu zelfs 24 miljard via valse gerechtelijke claims in samenspan met wetgevers zoals westenberg en kalbfleisch en reken maar nog wat tientallen van die criminele organisatie. Samenspan met toneelspel door deze mafiabenden in alle poten van de democratie om ons chronisch leeg te roven ook met alle valse poliiek agendas

  Hewrinner aan de talloze frauden in insurtie en bedrijfsleven instanties verzekeringen en dat al decennia sinds kok lubbers van agt aan traden en in alle raden en toezicht van al deze bedrijven ook al de controle instanties zaten én zitten bendeleden de hele boel te flessen en waren alle rechters van begin de leden en handlangers ook bij vestia en staal en riepen altijd wir haben es nicht gewusst.. die raadsleden worden niet om niets vervolgd met miljardenclaims. Juist de aanzetters controleurs en hoofddaders die met de miljarden slepen en al de vele duizenden door de centrale bankiers jaarlijks van uit de roofacademien gelanceerde kleine fourminutemen cq economische hitmen wat miljoenen er van gunnen als dank voor al die stank. Rutte en dijzelbloem zijn ook wat van die roofmijten voor de adel en banken.

  rff says:
  May 6, 2014 at 20:11
  Zoals demmink is om af te leiden van al de misbruiken zo is poot mede om al de land en grondroven af te dekken er…nog eens hondsbrutaal door rovende ook

  Like

 4. Over die Judas Brinktrut kan je kort zijn. Het vervloeken niet waard.
  Lege kantoren , onbetaalbare huur voor ´n normale gezinswoning
  en nog eens tienduizenden onbehuisden.
  Nederland bouwt . En dat viespeukje mag de zak van ´t Vastgoed likken.

  Goeie opvolger die andere cda sjacheraar die houdt de ongelijkheid en
  achterstand wel veilig in ere.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.