Politiek

PvdA keert zich tegen het ‘Anti- Graai-Baantjes-akkoord’.

participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_
De Lijst van Criminele Burgemeesters in “Banana-Fraude-Nederland” wordt per dag langer.

( door onze VVD en PvdA Bestuur-gangster redactie)

Amsterdam-Noir-De ‘PvdA-hoertjes’ vrezen dat ‘Bestuur-Gangster-burgemeesters’ in de toekomst direct door de burger gekozen kunnen worden. Senatoren van de ‘PvdA-hoertjes’ overwegen daarom om zich tegen een afspraak in het regeerakkoord te keren die de weg hiervoor vrij zal maken.

Zeer opvallend, aangezien de PvdA met alle ‘roof de arme scheel afspraken’ klakkeloos akkoord is gegaan. Maar nu hun lucratieve ‘Burgemeester Graai baantjes’ op de tocht staan hebben zij opeens wel een rechte rug en achtten zich niet gebonden aan de afspraken met hun Boss de ‘VVD-misdaadgroep’.

Met een initiatiefwet wil de ‘Adellijke D66-Kamerlid Gerard Schouw’ ( die heeft overigens nog niet een dag in de maatschappij eerlijk gewerkt voor zijn brood) de manier waarop een burgemeester wordt benoemd uit de Grondwet halen. VVD en PvdA hebben in het ‘roof de arme scheel regeerakkoord’ afgesproken om dat te steunen. De benoeming, die nu officieel door ’de Kroon’ gebeurt, wordt niet door de initiatiefwet veranderd. Maar door er geen grondwettelijk verankerde procedure te maken, kan het parlement veel makkelijker wijzigingen in de wijze van benoeming aanbrengen.

De PvdA wil dat burgemeesters door de gemeenteraad worden benoemd en  corrupte ‘Twee Petten- senator De Vries ’ ziet dat dit doel eigenlijk al is bereikt. Want in de elite praktijk wijkt de Kroon eigenlijk nooit af van het advies van de raad. De beroeps crimineel politicus  Klaas de Vries is bang dat daar verandering in komt als de benoemingswijze uit de Grondwet wordt gehaald. Bij een nieuwe formatie zou een Adellijke partij als D66(6)  dan zomaar kunnen eisen dat de burgemeester direct door het volk gekozen moet worden. Dat zou een ramp zijn voor de PvdA , want die loopt dan een grote kans om geen ‘Graai Burgmeester Baantjes’ meer te bemachtigen

Kabinet gaat vallen en de PvdA houdt op te bestaan. PvdA volledig uitgewoond door de VVD.
Verkiezingen voor de Tweede Kamer staan pas voor 2017 gepland, maar de corrupte PvdA-senator wil het zekere voor het onzekere nemen. „Het “Lieg en Bedreig kabinet” kan zomaar vallen”, waarschuwt hij. Als er dan een nieuwe coalitie, zonder ‘PvdA-hoertjes’, aantreedt, is het te laat. „Als de direct gekozen burgemeester dan op tafel wordt gelegd, kan die vrijwel zonder enige discussie ingevoerd worden.”

PvdA verraad aan de arbeiders huwelijk met ‘VVD-Misdaadgroep’ vertoont barstjes.
Om dit te voorkomen overweegt de PvdA daarom dit jaar tegen het wetsvoorstel te stemmen. Op de vraag of de sociaaldemocraten’Arbeiders -Verraders partij’ zich dan niet gebonden voelen aan het ‘roof de arme scheel regeerakkoord’, antwoordt senator De Vries: „ Nu even totaal niet, want onze graai-baantjes staan op de tocht. Waar moeten onze Top- bendeleden als ‘Playboy Diederik Samsom’ en onze ‘liegende Rechter Jeroen Recourt’ naar toe?  Ze kunnen toch niet de rest van hun leven in het Luxe Wachtgeld blijven zitten bij onze Spaanse wachtgeld ‘ZonneKoning Peter Rehwinkel’ ”.

4 antwoorden »

  1. In totaal zitten er nu circa 426.000 mensen in de bijstand.En die zouden dus volgens de leugens in de media €600.000.000 hebben gefraudeerd???Staaltje leugenpropaganda waar je van over je nek gaat.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.