Media -Maffia

Amsterdams Klaprecht van kracht voor Christiaan Ruesink, Paul van de Bosch en Chris Klomp van het AD.

Christiaan Ruesink Paul van den Bosch Chris Klomp

Klaprecht ( natuurecht ) ziet vanaf nu toe op Christiaan Ruesink en Paul van de Bosch en Chris Klomp.(geen verjaring termijn). Het AD trio zou in de Amsterdamse oude Volksbuurt De Pijp  terecht door het leven zijn gegaan met de bijnaam :”Lelijk Ventje”, maar dat terzijde.

( door de Street Soldiers redactie i.s.m. Ing. S.K.A. Brown( sinds vandaag tevens allemaal journalisten van het AD))

 

Amsterdam-Noir-Wij ontvingen naar aanleiding van de aansprakelijkheidsteling:” AD-ANP ‘journalist’ Chris Klomp draait door en beledigd Steve Brown zwaar.” deze mail van plv. Hoofredacteur Paul van den Bosch:
“Geachte heer Brown,
Wij hebben uw mail van 10 juni 2014 23:08 uur (,,Onderwerp: Hoofdelijk aansprakelijkheid wegens onrechtmatige daad ( 6:162 BW) gepleegd d.d.10 juni 2014 door uw medewerker Chris Klomp jegens Ing. S.K. A. Brown en de zijne’’) in goede staat ontvangen.
Chris Klomp werkt als freelancer voor een aantal media waaronder het AD.
De citaten die u in uw mail aanhaalt, staan op het persoonlijke twitter-account van Klomp.
Privétweets van een freelancer zijn geheel en al zijn of haar verantwoordelijkheid.
Met vriendelijke groet,
Paul van den Bosch
Plv-hoofdredacteur”

Hierop heb ik telefonisch de heer Paul van den Bosch benaderd met in hoofdzaak het verzoek de gelaakte kwalificatie te laten verwijderen en een excuus. Aanvankelijk was niemand van de hoofdredactie aanwezig volgens een kennelijke directie secretaresse. Toen ik haar er op wees dat het wel zeer urgent was verbleef ik eerst een kleine 10 minuten onder de knop en kreeg toen wel de heer Paul van den Bosch aan de lijn. Hij was dus wonderbaarlijk opeens wel aanwezig.

Afijn, de heer Paul van den Bosch begon direct als een first class ‘Rat in pak’ de held achter de telefoon uit te hangen en te stellen dat zij niet aansprakelijk zijn voor tweets van Chris Klomp, omdat hij

A: slecht één van de vele honderden freelancers is

B: dat Chris Klomp deze kwalificaties op persoonlijke titel pleegde en daarmee kon ik verder op zijn Amsterdams gezegd naar mijn “Moer” lopen.
De man genoot gewoon van zijn Telefoon-moed jegens mij.

Feitelijk stelt de heer Paul van den Bosch dus dat Chris Klomp een ordinaire oplichter is door te stellen dat hij journalist is van AD op zijn ranzige dronken Dorps Idioten Twitter.
Ik wees hem er nog beleeft op dat hetgeen hij stelde volgen jurisprudentie ter zake onjuist is in deze, maar dat zou hem een worst wezen en mij onbeschoft onderbrak als ware hij dr. Goebbels( is trouwen ook een journalist van het AD) zelf.

Ik wees hem er nog op dat volgens zijn redenering een ieder zich journalist van het AD kan en mag noemen. En dan vervolgens een ieder kan gaan beledigen als AD-journalist. Zo is het antwoordde van den Boch. Want volgens intern beleid bij de AD is hij/zij geen journalist van de AD. Een cirkel redenering die een Varken geen eer aan zou doen, maar goed het is het AD met duizenden potentiële tweet journalisten.

Ik moest het er verder maar mee doen. Ook op mijn vraag of zij dan ieder geval  Chris Klomp wilde sommeerde de Kop van zijn twitter te verwijderen, alwaar hij dagelijks stelt een journalist te zijn van de AD beantwoordde hij met op het randje af van beledigende Ratten in pak gebral.

Hierop ontplofte ik en sneerde hem toe we zien of hij ook zo bijdehand is als wij hem en zijn Boss Christiaan Reusink schaken op een tarasje in Amsterdam. Dat ging hij noteren, riep hij bijna gelukzalig. U doet maar sneerde ik hem kokend van woede toe.  Toen gooide hij als echte Telefoon held onbeschoft de haak in mijn toet. Een persoon Van den Bosch die letterlijk als men voor hem staat je schoenen poets met zijn tong.

Deze twee Hoofd Varkens Paul van de Bosch en Chritiaan Ruesink van het AD kunnen vanaf nu als zij naar Amsterdam afreizen voor hun gezondheid beter er maar voor zorgen dat zij €13.400,- euro op zak hebben.

Opmerking: Wij hebben dit artikel doorgestuurd aan de info@persgroep.nl, aangezien zij de eindverantwoording hebben in deze. En het zich laat aanzien dat deze affaire gaat uitdraaien naast het Klaprecht op een Kortgeding, eventuele met een bodem procedure vergelijkbaar als dat tegen Uitgeverij Nieuw Amsterdam. Dan gaat die tweet van de Dorps Idioot Alcoholic Chris Klomp het AD in ieder geval 25.000,- euro kosten aan proceskosten en dat is het ze wel waard volgens Paul van den Bosch.

10 antwoorden »

 1. dank voor je vaderlijke tip ,dat weet ieder weldenkend mens dat studeren een verijking is als je die positie hebt om dat toen [petje af voor je dat je op late leeftijd nog bent afgestudeert ]Daarin tegen word je wel zwakker Steve .persoonlijk Geen Peter de V geen John de M geen Bas van de H ,Niemand heeft je geen cent betaald ,en als je niet aducuaat optreed direckt grof reageert ,Lachen ze je hardcore uit en terecht dan ,Steve word aub niet als die andere journalisten ,die alleen maar bla bla .praatjes uiten en hun artikkellen kopieeren van elkaar ,zo kan elke mongool journalist worden .Shit waar gaat het heen ……….Suc6 met je Street blabla Soldiers ..Jammer broer ik heb je vanaf het begin gesteunt en stond ook achter je wat betrefd de onrecht jegens jou.Sorry broer ik ben teleurgesteld

  Like

 2. geeft die chris klomp maar in de rechtzaal voor de neus van de rechter een goeie kaakslag die vent zit ook in dat homofiel netwerk van de firma endemol

  Like

 3. LS…
  Geen aandacht aan een middeleeuws veenlijk schenken… En het AD is alleen nog te redden als die jongen Koen Voskuil de Demmink zaak boven water krijgt en houdt zonder vermoord te worden… Ook Rutte en Friso zijn gezien bij rituele kindermoorden. Zie site Micha ! Mooi zooitje !

  Like

 4. Steve laat ons dat doen ,kan wel wat adraline gebruiken ,Geef maar hun adressen Steve ik beloof je dat hun geen rust krijgen voor ze je betalen en verontschuldigen ,

  Like

 5. “”A: slecht één van de vele honderden freelancers is””

  Zeer interessant voor die de middelen hebben dát eens uit te zoeken wie dat zijn en waar ze zich zo al mee bezig houden. Zou zo maar de cybertrollenbende kunnen zijn die de Bevolking manipuleren en belagen cq belangen verdedigen via ad geleidt.

  Het is ook van een chris klomp niet zó maar dat die zich in bepaalde zaken moeit omdat die dat zelf nou zo een prachtig hobby zou vinden en er zelfs een groot huis met werkster van kan betalen. Dat stinkt dan voor een freelancer met hun gemiddeld studentenlevel bestaan.

  Wil nogmaals aanvoeren dat ALLE msm media tv nieuws ALLE Berichtgevingen over massa misbruiken en roof plunder en misdaden van bankiers tm heden blokkeerden banden verwijderden en zelfs hun commentsecties heden zelfs algemeen er om op gedoekt hebben. Vaticaan hakte na al 1 mailtje gelijk al alle kabels door trok alle bruggen op en vulde de grachten met kaaimannen.

  En moeien zich enkel met ophitsingen tegen Rusland en de Ukrainse Bevolking die ze viavia nu al voor antisemiet en nazi uit maken met zijn criminele allen. En met die lasterpartijen tegen de gehele Westerse bevolkingen in het algemeen terwijl ze zelf geheel antisemitisch collaboreren aan dodelijk antisemitisme en de moord op drie Franse Joden door eigen gelederen waar alle Europa overheden en regeringen ook fors aan mee doen incluis onze timmermans en rutte tegen Ons.

  Buitendien klomp jaren geleden al al Mijn Bijdragen die overheids misdrijven en justitiele en grondroof en crimineelst misbruik diensten rechtbanken justities en ambten en wetgevers misdrijven en misbruiken van zijn blog ramde en bande!

  Dus als die in ademt hoor je A en als die uit ademt hoor je D terwijl OH …NEE hem veel beter zou staan!

  Dus een ad kan nooit zeggen dat de activiteiten van een freelancer niets met hen te maken zou hebben daar al wat die doet geheel in lijn met hun nationale en internationale politiek is!

  Like

  • nou die AD naald er uit halen?

   Maar je moet toch toe geven dat de media gemiddeld erg tendensieus gericht en eensgezindt berichten en dat vaak internationaal ook op voor al politiek en economisch gebied?

   Dus de suggestie van onafhankelijkheid is dan van de baan. Die worden niet gebeld.

   Oeps “Wij, vier freelance journalisten gaan hier met de billen bloot. We geven een openhartig kijkje in onze wereld. We laten zien hoe we ons geld verdienen, hoe de journalist vooral ondernemer dient te zijn en schaamteloos zijn talent uitvent.
   http://www.villamedia.nl/vogelvrije_freelancer/

   Simpel in te huren mercenaries met de pen hypnotiserenden?

   Kan chris klomp ook niet als freelancer in de database vinden wel ander bericht over hem: http://www.villamedia.nl/zoeken/?q=chris+klomp&sa=Zoeken

   Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.