corruptie

Grootste Olifant Satoa ter wereld afgeslacht door ex Koning Carlos VII.

WereldNatuurFonds-of-oplichtersclub3 Koning Olifant
Afrika’s bekendste olifant afgeslacht.
Was “Koning Olifant Carlos VII” en zijn Call girl de dader.

(van onze Koninklijke Elite-Gangster redactie)

Amsterdam-Noir– Ex-Koning Carlos is blijven hangen in de ‘Royal kan alles flikken tijden’ van zijn collega en bloedgabber de helaas te oud overleden ‘Nazi Prins Pooier Bernhard’ en schiet nog steeds op Groot Wild ( allemaal tam en bijna uitgestorven) voor zijn plezier. Kleinzoon Koning Willem heeft die jacht  moordliefde van zijn Opa Berhard overgenomen en jaagt ook nog steeds voor zijn plezier. De ‘Royal Os Marc van der Linden’ van ‘RTL –Riool –Boulevard’ liet ons off the record weten: “Ik slijm en lieg dan wel beroepsmatig voor alle Europese Koningshuizen, maar ik durf al jaren niet meer naar Afrika en ik mis mijn goedkope schandknaapjes verschrikkelijk. U moet weten dat ik echt voor mijn leven vrees, voordat je het weet ziet een van mijn Royal-bazen mij aan voor een nijlpaard en het is gebeurt met mij.”

Het verbond met de Chinese Panda Maffia.
Nout WellinkDe RVD noemt de ‘Groot Wild’ ( Tam Wild) jachtpartijen ( en vreemdgaam, oplichting  en moord praktijken) van voormalig Prins Bernard een privé ( criminele) aangelegenheid. Ex Koning Carlos Vll ontkent de moordenaar te zijn van Satoa. Carlos: “ik ben inmiddels afgetreden en moord dus niet meerSatao, volgens sommige experts de grootste olifant ter wereld, is op een gruwelijke manier gedood. Stropers hebben hem met giftige pijlen omgebracht in een natuurpark in Kenia. Het was de stropers om de slagtanden te doen: Satao was een van de laatste ‘great tuskers’. Bij dit type olifant hebben de mannetjes slagtanden die zo groot zijn dat zij bijna tot aan de grond reiken. Toen de dode Satao werd gevonden was het ivoor  dan ook verdwenen en al lang en breed onderweg naar China voor bijv. de Miljardairs in mensen organen handel.
Het is ons niet bekend of landverraders, de ex PvdA premier ‘Vieze Wim Kok’ en Dutch-Banks Judas Nout Wellink’ bij deze smokkel routes ook hun Chinese Maffia-bazen van advies dienen.

De verontwaardiging is groot in het Oost-Afrikaanse Kenia en bij Volksnieuws uit Amsterdam, zo blijkt uit rouwbetuigingen op Facebook and Twitter. Satao was in Kenia een landelijke bekendheid. Hij is zo’n 50 jaar geworden.

 

 

 

1 antwoord »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.