Elitaire Misdaad

Stef-Aasgier-Blok’: VVD-Vriendjes eruit bij de PvdA-Corporaties. Teeven zwijgt als een graf.

Stef Blok
Mosterd na de maaltijd wet van hypocritische ‘VVD-Aasgier Stef Blok’: “de miljarden buit is binnen.”

In “Banana-Fraude Nederland” benoemen de ‘Ratten in pak’ fraudeurs en oplichters hun eigen controleurs. En waarom ook niet?

( van onze Doldraaide VVD en PvdA Bestuur gangster redactie)

Amsterdam-Noir-Bestuur–Gangsters van woningcorporaties misdaadgroepen, zoals Godfather ‘Erik –geen geheugen- Staal’ van Vestia, mogen in de toekomst niet meer zelf hun eigen toezichthouders uitkiezen. Ja, ja, daar komt die ‘VVD–Aasgier Stef Blok’ nu pas mee. Nu de hele sector tot op het bot de afgelopen decennia is leeg geroofd door zijn partij genoten en een handvol PvdA-ers en (oude ratten) CDA-ers.

Dutch-Volksgerichtshof draait nu op Volle Toeren in “Banana-Fraude-Nederland”. Geen eten voor Hongerende arbeiderskinderen.
Situaties waarin de PvdA directeur “Dikke Deuren” zijn VVD-vriendjes in de raad van blinde commissarissen zet, mogen niet meer voorkomen. De Bikkelharde Crimefighter ‘Volks-onderdrukker Fred Teeven’ is opvallend stil de laatste weken nu al zijn partij genoten worden ontmaskerd als First Class ‘Ratten in pak’ ,die straffeloos miljarden hebben lopen jatten onder zijn ‘Big Head reet vandaan’.

Maar hoe zit het bijv. met de VVD prominenten  ‘Sugar Daddy Loek Hermans‘, Oorlog- misdadiger Frits Bolkestein,  Fraudeur Hans Wiegel, de  corrupte VVD ‘Zaken-Ombudsmannen’ Guido van Woerkom en Marc Dullaer en ‘Onno-schandknapen-Hoes’ en nog een hele rits criminele Heren van de ‘VVD-Misdaadgroep’? Komt voor die VVD-criminelen ook een nieuwe wet. Bijvoorbeeld een verbod op de ‘VVD-misdaadgroep’? Hoe het ook zij het lijkt inmiddels wel op de laatste dagen van het in verval zijnde, intens corrupte, liederlijke ,Romeinse Rijk van Keizer Claudius.

Dat ‘Romeinse Rijk verval’ gaat minister ‘Stef-aasgier- Blok’ (Wonen voor de Rijken) nu opeens regelen met een nieuwe Mosterd na de maaltijd woningwet die hij deze zomer naar de Kamer stuurt. Hij reageert daarmee op de parlementaire-Bral- enquête naar de misstanden mega- misdaden bij PvdA en VVD woningcorporaties en het feit dat er nu niets meer te jatten valt door zijn partijgenoten in deze Graaisector. Uit dit parlementaire Kul-onderzoek bleek deze week dat voormalig Vestia-directeur Erik Staal een rits aan corrupte bekenden verzamelde om in zijn raad van commissarissen te gaan zitten, onder wie een studiegenoot. Deze aart Boef Jeroen Lugte werd zelfs voorzitter van de raad, die het miljarden verspelende bestuur in de gaten moest houden (kuch).

Klef, corrupt, normloos en straffeloos.
Ook Siwart Kolthek en de huidige intens corrupte PvdA-burgemeester van Tilburg, Peter Noordanus, zijn hoogstpersoonlijk door Staal gevraagd om tot de raad toe te treden, zo bleek gisteren tijdens de verhoren van de Bral-enquêtecommissie. Noordanus zag daar geen probleem in en vulde gewetenloos als een echte Graai-PvdA-er zijn zakken en doet dat nog steeds als Burgemeester. „De raad was geen kleffe vriendengroep. No way!” liet hij weten.

Ex VVD Gangster Van Rey en Onno Hoes toetsen integriteit wethouders. Nederland is moreel Failliet.
Toch wil Aasgier Blok de lacune in de regelgeving repareren. Hoe precies kan hij niet zeggen. Zijn nieuwe Mosterd- wet ligt namelijk nog voor toetsing bij de Raad van State. De VVD- bewindsman Gangster vertelt wel alvast dat er onder meer een kwaliteitstoets voor de toezichthouders komt. Daarbij wordt ook hun integriteit meegewogen en dat kan dan weer onze ex VVD-er Jos van Rey of Onno Hoes gaan doen, toch? . Blok kijkt tot nu toe regelmatig met opgetrokken wenkbrauwen naar de openbare verhoren en denkt dan: Ik als ras VVD-Boef heb  toch het verkeerde vak gekozen. „Het is niet vrolijk makend wat we zien en beseffen dat wij deze Bonanza aan miljarden jat praktijken hebben misgelopen.” Over Staal, die donderdag stelselmatig vragen ontweek, zegt hij: „Kennelijk heeft die wat moeite met zijn geheugen, maar niet met zijn VVD-zakken vullen, gierde hij bulkend uit ha,ha,ha.”

3 antwoorden »

 1. griezel fred is een evolutie miskleun met zn blauwe oog. Ofdat zn moeder met een smurf heeft geneukt. Zelfs de evolutie wist hier geen raad meer mee en heeft er maar een big head van gemaakt ipv een wit mutsje.

  Like

 2. Zoveelste huisuitzetting in de maak nu van Bea (van vitalifeiten)
  http://vitalifeiten.nl/?p=3587

  Citizens-Multi-National bericht: Stop in vredesnaam de economische moorden!

  Al meer dan 50 jaar, sinds de introductie van de (mainframe)computer, werkt 20% van de bevolking – de banken, multinationals en overheden grotendeels boekhoudkundig (geldloos) – terwijl 80% van de bevolking – 13,5 miljoen mensen !!! – via het Burgerlijk Wetboek wordt gedwongen om met geld te betalen.

  De banken, overheden en multinationals verrekenen sinds begin jaren 60 dus boekhoudkundig op eigen grote mainframe computers. Daardoor blijven er miljarden aan geldreserves over, die niet terugkeren naar de samenleving, maar binnen deze organisaties worden opgepot. Hoe kan de 80% van de bevolking de banken dan met geld terug betalen, als dat geld onttrokken is aan de samenleving?

  De maatschappelijke konsekwenties van deze ontwikkelingen zijn inmiddels voor iedereen zichtbaar. De middenklasse en het MKB worden weggevaagd, het verschil tussen arm en rijk groeit. Het aantal uithuiszettingen stijgt, zo ook het aantal faillissementen. Er wordt gekort op zorg, onderwijs, kunst en allerlei andere zaken die een belangrijke verbindende, culturele en maatschappelijke waarde hebben.

  De brief aan Mr. Wiggers (rechtbank Den Bosch) is een aanklacht en tevens een verzoek om de uithuiszettingen en faillissementen te stoppen. “Stop in vredesnaam de totaal illegale economische moorden op de gewone burgers en het zelfstandige bedrijfsleven, die nu al meer dan een halve eeuw plaatsvinden en dagelijks in de rechtbanken door RECHTERS worden geëxecuteerd”.

  7.000 huisuitzettingen in 2013 (voor 2014 een explosieve stijging verwacht) en meer dan 50 faillissementen per dag, alleen in Nederland, en geen rechter, politicus of econoom vraagt zich af hoe dit komt, waarom dit drama alleen maar consumenten en zelfstandige bedrijven treft, of dit wel normaal is en wat er aan te doen is?

  Wij hebben besloten de media breedschalig te informeren. Ook zullen wij actief gebruik gaan maken van sociale media om onze zaak onder de aandacht te brengen. En die zaak is, nogmaals, heel simpel:

  De banken, overheden en multinationals verrekenen binnen hun eigen organisatie met kapitaal (geldloos), maar ontkennen dit. Wij, als burgers en MKB, wordt dat recht ontzegd.

  Als je een Facebook pagina hebt
  1. Je kunt ons vanaf nu ‘liken’ https://www.facebook.com/pages/Citizens-Multi-National-LCC-Netherlands/682814111740240
  Na het ‘liken’ van onze pagina zie je alle nieuwe berichten op jouw eigen startpagina voorbij komen. Deze week willen we zoveel mogelijk ‘likes’ (volgers) verzamelen, zodat we daarna een uitgebreide campagne kunnen opstarten.
  2. Je kunt onze pagina delen met jouw Facebook vrienden.
  3. Je zou dit e-mailbericht kunnen doorsturen naar geselecteerde e-mailadressen in jouw adresboek, waarbij je jouw vrienden vraagt om mee te helpen.
  4. Je kunt kosteloos een CMN kapitaalrekening openen en op onze website lezen hoe je met CMN kredietloos jouw eigen bedrijf kunt realiseren/versterken en 20% goedkoper bij CMN-Partners kunt inkopen, je kunt CMN ook vragen om een hypothecaire lening af te lossen of dezelfde wijze waarop wij de lening van de bank hebben ontvangen (geldloos).

  https://www.cmn-lcc-international.com/

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.