Maffia-media

Tegengeluid arrestatie Dutch Spion Rena Netjes en Al Jazeera- journalisten. AIVD ronselt Journalisten.

Paul Vugts Fred Teeven John van den Heuvel Fred TeevenAmsterdam-Noir- Promo NOS De koningin(Shell) Beatrix in Qatar.
Schrijnend voorbeeld van het verrichten van hand en spandiensten voor de Gevestigde orde door AIVD-journalisten in dit geval van de corrupte Staats-NOS is dat de NOS open en bloot een verslag maken(=propaganda) van het bezoek van Beatrix aan de Olie- Dictator en dat zelf een promo noemen:

http://youtu.be/YwVg_HkCDjQ

(Link voor als video niet werkt)

Het is een feit van algemene bekendheid dat de corrupte Dutch AIVD van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ al sinds zijn bestaan Nederlandse Journalisten ronselt en zwart betaald, die in het buitenland correspondent zijn. Daarmee stellen Dutch ‘AIVD-journalisten’ zich bloot aan arrestatie en veroordeling wegens o.a. spionage en sluik propaganda. Daarnaast ronselt Justitie ook ‘Journalisten’ als ‘Bagger-Peter R de Vries’ en politiescribent John van den Heuvel en Paul Vughts aka  Het” Justitie Skunkie” voor het binnenland.

John Pilger: “We leven in een propagandatijdperk”en bevestigd de opvatting van Amsterdam-Noir en Rianne.

(Door Rianne)
 Overigens is Al Jazeera een hele foute propagandazender van de dictator van Qatar. Goede vrind van Bilderberg Shell Trix en de corrupte kliek rond dictator Willem. Journalisme is wel degelijk een misdaad als ze zich inlaten met het

beawilders goed praten van terrorisme en genocide. Rena Netjes is van het CDA en werkt vermoedelijk wel degelijk voor de AIVD, CIA, MI6 en de Mossad. De aanklacht tegen haar waren: verdenking van spionage (veegde ze haar kont mee af en dacht onschendbaar te zijn) en het uitdelen van geld en goederen aan terroristische organisaties.
Het (corrupte?) regime van Sisi in Egypte wil goede vriendjes zijn met de hele wereld trouwens en een trouwe vazal van de VS en Europa is het ook niet echt. China, Rusland en Iran lonken ook met geld, handel en wapens. Van mij mag het hoertje de lik in en Timmermans en zijn hoerenmadam Trix erbij, maar dan levenslang.

4 antwoorden »

 1. Untold Egyptian Revolution: Video Interview

  The Untold Egyptian Revolution: Humanity Rising Above Globalist Control

  Prince Judge Matthew Greene, Ph.D.

  Matthew Greene is an international judge authorized to preside in UN Courts of international justice and human rights, and to preside in national Courts applying international law and human rights laws. He served for 20 years as a Presidential level advisor, including over 7 years as a diplomatic Special Envoy, for multiple free countries supporting the Non-Aligned Movement (NAM) and BRICS alliance including the Russian Federation. In the course of such diplomatic assignments promoting anti-agenda and anti-globalist operations, Judge Matthew visited Egypt during all of its historic revolutionary events of 2011-2013, providing independent expert support to deep-state security officers of the Egyptian military.

  © 2014 Judge Matthew Greene. All International Rights Reserved.

  The Global Importance of the Egyptian Revolution to Humanity
  Read more: http://projectcamelotportal.com/blog/31-kerrys-blog/2159-untold-egyptian-revolution-video-interview

  Like

 2. Bij het zien van Truus Trix von Amsberg heb ik altijd´t idee dat ze d´r Rayban pijp&witte anjer is vergeten. Wel een beetje oneerbiedig om voor de persiflage prent van dat mensch Sandro Botticelli te misbruiken .
  Totaal verrot die mainstream media. Dat blijkt wel uit de Demmink doofpot .
  Niet voor niets dat ik hier de juiste (noir) informatie vind .

  Like

 3. Hier in Nederland is de Hogeveense heks manke Truus het dictatorschap aan het organiseren. Manke Truus, ook bekend onder haar eigen naam Jetje Klijnsma met spastische poot, adviseert de arme burger die van zijn uitkering, AOW of WAO, niet kan rondkomen, een moestuintje te beginnen. Bij de Koningin Maxima bank kan een microkrediet aangevraagd worden, een verzekering dat suïcide nabij is. Onder de rottende lucht van het ministerie van SZW verschijnen de moestuintjes in de armoedekampen in de wijken Bezuiden- en Benoordenhout en dat zonder initiatief van de heksen manke Truus en Jetslet (KM voor de niet-ingewijden).

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.