Politiek

Ook ex-VVD-wethouder Roermond corrupt en geniet samen met Volkse schandknapen van zijn Wachtgelden.

Tilman Scheurs Jos van rey Piet van Pol
De ‘Grijp je Rijk partij’ van de ex Top VVD-er Jos van Rey blijft scoren op de Top tien lijst van de Elite- Corruptie in “Banana-Fraude-Nederland”.

Mark Rutte en zijn PvdA loopjongen Lodewijk Asscher hebben direct laten weten dat er niks onfatsoenlijks is aan de gedragingen van de Roermondse en Maastrichtse VVD.

( van Onze Dolgedraaide VVD en PvdA Bestuur-Gangster redactie)

 Amsterdam-Noir Behalve voormalig Top VVD-senator Jos van Rey (tegenwoordig Godfather van de ‘Grijp je rijk partij’) wordt nu ook de Roermondse oud-wethouder Tilman Schreurs (VVD-misdaadgroep nu ook toegevoegd bij zijn zeer gewaardeerde collega’s op het Elite-Gangster Billboard) verdacht van corruptie. Schreurs zou zich net als Van Rey hebben laten fêteren op internationale voetbalreisjes inclusief call girls, cocaïne en schandknapen naar wedstrijden van Oranje door de Limburgse Maffia-projectontwikkelaar Piet van Pol. ‘

VVD Kruimel-Crimineel’ Schreurs is door het Openbaar Ministerie (OM) verhoord over zijn bezoek aan twee voetbalwedstrijden en sexhuizen in het buitenland, bevestigt Laurent van der Bruggen, raadsman van Schreurs. „Dit zijn corrupte aangelegenheden die uitdrukkelijk binnen het corrupte college van burgemeester en wethouders zijn gemeld. M.a.w. wederom een gevalletje van wet ‘ad personam’.

Het vervolg op die verhoren is nog niet duidelijk en mijn cliënt geniet nu in volle rust en vrijheid van zijn Wachtgelden en echt niet van zijn zwarte Van Pol poen”, stelt de advocaat. Ivo Opstelten, ook een jarenlange goede Freund van dit stel VVD- rovers heeft ongevraagd laten weten : “Het is niks en het wordt niks”.

Het OM onderzoekt al sinds 2012 de corrupte banden tussen Maffia projectontwikkelaar Piet van Pol en de oud- VVD- senator-gangster Jos van Rey. De twee zijn al jaren dikke graai maar raak vrienden. Het is niet duidelijk of ook de rol van Jos van Rey zijn jarenlange Compaan de VVD senator ‘Sugar Daddy Loek Hermans’ ook wordt onderzocht.

KidsRightsMaffia Boss Van Pol, die diverse miljoenenprojecten mocht bouwen in Roermond, doneerde onder meer geld aan een door kinderen  van Van Rey bestuurde stichting waarmee de Limburgse VVD campagnes financierde in verkiezingstijd. Waar hebben wij die Witwas-truc meer  gezien? Het is de zelfde truc die ‘Bagger Peter R. de Vries’ in vereniging met de Zakenman- Ombudsman Marc Dullaert ook flikt met de schimmige stichtingen “Meet Kate” en Stichting KidsRights.
Maar goed aan ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ brandt het SBS- OM van Herman Bolhaar van zijn leven niet zijn corrupte vingers. De Beerput is gewoon te groot.

Verder bezocht Van Pol op zijn kosten samen met Van Rey en oud-wethouder Schreurs wedstrijden van Oranje in het buitenland.
Schreurs is een criminele protegé van Van Rey. Hij was meerdere periodes graai wethouder Financiën in de Limburgse stad en werkte in die hoedanigheid voor de VVD-Gangster Van Rey. Later werd Schreurs directeur van de Midden-Limburgse grondbank OML, die bedrijventerreinen beheert en ontwikkelt op een wijze dat alle lokale ‘Ratten in pak’ straffeloos hun zakken kunnen vullen.

Panden
Als stadsbestuurder speelde Schreurs naar verluidt een belangrijke rol bij criminele transactie waarvan Van Pol heeft geprofiteerd. Van Pol kon drie panden voor een prikkie overnemen na een mondelinge toezegging van de oud-wethouder.
Van Pol verbouwde eerst met subsidiegeld samen met bouwbedrijf  Volker Wessels een voormalig fabriekspand tot cultuurpaleis. Een aantal Roermondse instellingen verhuisde vervolgens naar de cultuurtempel. De lege panden die achterbleven, kon Van Pol met goedkeuring van Schreurs overnemen. Het kon niet op; het was en is een waar rovers festijn. Ondertussen wel middels hun partij extreme strenge straffen eisen voor het Klootjesvolk dan van armoede en ellende een brood steelt.

Het is niet bekend of deze specifieke transactie onderdeel is van het strafrechtelijk onderzoek naar Van Rey en Schreurs. Het OM wilde gisteren niet reageren op vragen van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir.
Het OM viel behalve bij Van Rey en het Roermondse stadhuis VVD-Rovers nest eerder al binnen bij een bedrijf van Van Pol en bij VolkerWessels om onderzoek te doen naar Roermondse Vvd Maffia-projecten die de Witwas bedrijven samen hebben gerealiseerd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.