Elitaire Misdaad

VVD Drag Queen Gerrit Zalm perst Mininster Spies twee miljard af.

Ex Oude CDA Rat  Minister Donner: “Ik wist van niets, en toen ik het wist,wist ik niets te doen. Ik ben geen Superman, ik ben een corrupte Zakkenvuller in pak . Ich habe es nicht gewusst/ Wir haben es nicht gewußt.”

Snake in Suit Marcel de Vries’: “Schade in Vestia komt door de incompetente en corrupte minister Spies

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir– Laffe Minister Spies laat zich voor twee miljard afpersen door Willem Holleeder  de ABN Boss Gerrit Zalm en zijn bende en die nemen als beloning voor hun  straffeloze afpers praktijken 20%  Loons Uitkerings verhoging boven op hun jaar inkomen van tussen de 300 en 500 duizend euro per jaar. De heren zouden zonder de 20% erbij namelijk naar het buitentland gaan. Nou, dat laatste is eigenlijk wel 20% waard. Opgerot dat VVD- Graaiers-Tuig.  Maar goed is hier sprake van Klasse Justitie?Gerrit Zalm
Nee, het is VVD-Justice!  Minister Spies werd nog bang , toen zij vandaag weer over de afpers praktijken van de ‘VVD Drag Queen Zalm’ moest praten. Zij wilde niet uitwijdden hoe zij precies mishandeld werd maar het is een publiek geheim dat als Gerrit bezig is hij o.a dreigt zijn harde onder de jurk te tonen. Wel bekende zij lichtelijk in de war dat Gerrit Zalm lachend met een Harde onder of uit zijn jurk o.a dreigde de hele sociale huursector de nek om te draaien en derhalve onder een brug kon gaan wonen. Opvallend was wel dat vast kwam te staan dat de ‘Baardmannen- AIVD’ van de PvdA ‘IJdeltuit Ronald Plasterk’ ook van niets wist en nog steeds van niets weet.

Donner gaat er prat op dat hij een van Nederlands Grootste Staats Geleerde is, maar was vandaag vooral verbaasd,dom en onwetend bij de Parlementaire bral-commissie.
Vestia-Misdaadgroep was door financiële capriolen   fraudes en witwas praktijken  van de Ratten in pak  aan de rand van de afgrond gekomen en de oude ‘CDA-Rat Donner, die er op 12 september 2011 van hoorde, vreesde een grotere schade voor zijn politieke en bestuurs en bankiers freunden als dat voortijdig publiekelijk werd.

Donner: “Ich habe es nicht gewusstWir haben es nicht gewußt. ”
Het feit dat er een miljarden probleem  fraude is, is geen reden om de Kamer in te lichten,vooraal als mijn goede Bestuurs en Bankier vrienden de daders zijn, aldus Donner. De taak van de Kamer is  (niet) te controleren wat de ‘roof de arme scheel regering’ doet en dan is het soms beter dat de Kamer niets weet, dus als het maar even kan moet er in zijn visie eerst zijn vastgesteld wat een minister denkt te doen.Tja, die visie zou moeten zijn dat als er miljarden foetsie zijn gemaakt de verantwoordelijk Ministers , Bankiers en Bestuurders voor de Strafrechter worden gebracht en na te zijn veroordeeld tot bijv. 20 jaar cel ook middels de Volks Plukse Wet volledig worden kaal geplukt.  M.a.w ook de  ‘Ratten in pak misdaden’ lonen niet meer in “Banana-Fraude-Nederland”. Als die visie zou worden uitgvoerd zouden er vandaag nog honderden zo niet duizenden Ratten in pak de bak in verdwijnen met de VVD ‘Drag Queen Gerrit Zalm aka de “Harde onder zijn jurk” feestelijk voorop.

Donner reageerde wat verbaasd op vragen over dingen die hij zelf destijds niet eerder heeft geweten over problemen bij diverse misdaad-corporaties ( hij wist het natuurlijk wel). „Niet alles wat bij ambtenaren terechtkomt, moet ook bij de minister terechtkomen. Anders kun je geen ( corrupte)  minister meer vinden, dan heb je supermensen als de VVD ‘Uber Gay-Lord Mark Rutte’  nodig.” Nu de oude ‘CDA Rat Donner’ en de hele Haagse Politieke Kliek  betrapt zijn op wan en misdaden, die ‘Jan met de Pet’ tot in de lengte van dagen miljarden kost middels huur verhogingen had dat alleen voorkomen kunnen worden door supermensen volgens de brallende Donner.

Na de val van Nazi Duistland bleek Auschwitz ook opeens niet bekend te zijn bij de Politieke Top tijdens het Neurenberg Proces.
Een minister is aanspreekbaar op het functioneren van het stelsel en moet daar indien nodig wijzigingen in aanbrengen. Maar hij kan niet betrokken zijn bij bijvoorbeeld alle onderdelen van het toezicht, vindt Donner

6 antwoorden »

  1. misselijk ventje donner weet ook heel goed dat als de kroon iets roept de desbetreffende minister hiervoor verantwoordelijk is. Beatrix kwam ten tijde van vestia niet meer voor een paar miljoen haar bed uit, Wel voor 2 miljard want niemand wordt ook maar een strobreed in de weg gelegd. Hoe was het ook al weer met de 2 miljard die iran nog zou krijgen van shell? Beatrix zegt eerst als boss shell olie te kopen voor 2 miljard, vervolgens vliegt ze op kosten van de belastingbetaler terug naar Nederland om als bilderbergertje navo boss een embargo uit te roepen en dan roepen als onschendbaar staatshoofd ja sorry we kunnen niet betalen. Trias politica! Heel Nederland ligt wakker van een paar tientjes maar sommige mensen slapen prima

    Like

  2. “o.a dreigde de hele sociale huursector de nek om te draaien en derhalve onder een brug kon gaan wonen”

    Zat die zalm van de walm dus alle tijd in de bouwfrauden grond land en eigendomsroven en erfenisroven dan vast ook wél saampjes met justities en rechtbanken ….vandaar die zeven miljard steekpenning…vandáár óók die chronische media stat wets betsuurs nuts uitkerings gemeentelijke boa terreur en collectieve regelmatige afstraffingen vd Bevolking viavia en donneriaans gluiperig!

    Zou Écht Wél eens de sterftecijfers onder de Armere Bevolkingsgroepen nou eens Willen Weten??? #genociden #Getuigen #opruimen

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.