corruptie

‘Blunder’, overspannen en onderbetaalde politie met Foetsie XTC-geld.

‘VVD-Bral-Ivo Opstelten’: zoals ik altijd stel en blijft stellen: Het is niks en het wordt niks”. 

Corrupte Politietopman Ruud Bik berispt na vernietigd dossier door Corrupte “Ombudsman- instituut”.

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Amsterdam-Noir-De ‘Blauwe Hulp Troepen’ van de heersende klasse trekken het niet meer.
ivo opstelten fred teevenDe Nederlandse zwaar overspanne politie Blauwe Hulptroepen’ van de Heersende Klasse is afgelopen jaar ruim tweehonderdduizend euro ‘kwijtgeraakt ‘tijdens een uit de hand gelopen undercover operatie met een aan lager wal geraakte ‘Junkie-drugsbende’ in een hotel bij Apeldoorn. De blunder wordt al maandenlang stilgehouden.

Nu is het een feit van algemene bekendheid in de circle of trust van Volksnieuws uit Amsterdam-Noir dat de zwaar onderbetaalde lagere kader van de politie bij invallen en arrestatie’s loopt te jatten als raven. Wij kennen legio mensen die na een inval geld en goederen kwijt zijn en allemaal bot vangen als zij daar later klachten over indienen. De Jan met de Pet crisis is ook in volle hevigheid toe geslagen bij de gewone dienders. Bovendien moeten zij ook nog met lede ogen al jaren aanzien dat de Top van de politie ongegeneerd loopt te graaien en zich te buiten gaat aan liederlijk dronkemans orgies en zich in bolides laat rond rijden als ware zij de VVD Burgemeester ‘Onno-Schandknapen-Hoes’, ook hoofd van de politie. Dan is er in dit verband ook nog als zakkenvullers voorbeeld  hun VVD-Justitie Boss de ‘VVD Griezel Fred Teveen’, die miljoenen drugs gelden straffeloos Witwaste samen met Cees Helmers. Dan zwijgen wij maar over de gedoog-moord op Stanley Hillis, waar het OBT van de politie met helikopter en al met zijn corrupte speurneuzen letterlijk naast stond. De Tweede Kamer PvdA Justitie woordvoerder de ‘Liegende Rechter Jeroen  Recourt’  van de VVD-misdaadgroep verwijst als reactie op deze  zoveelste ‘Naggen-affaire’ naar zijn uithangbord voor zijn tweede villa in Spanje met de tekst: “Alles vindt plaatst binnen onze wetten”.

Hebben wanhopige rechercheurs weer lopen jatten om hun huur te kunnen betalen?
Het kwijtgeraakte gejatte geld kwam van het VVD-Ministerie van Klasse Justitie en werd gebruikt voor een ’pseudokoop’ van ruim een kwart miljoen xtc-pillen. Wat op zich al vreemd is want xtc pillen kosten vanaf 65 ct. ( 80mm). tot 85 ct. ( 120-140 mm). momenteel. Kennelijk koopt de politie duurder in dan de Vrije markt prijs. Waarom?

De Echte Drugsbazen staan boven elke Wet.
Bij de operatie, die was opgezet na een tip van de Amerikaanse Kruimel drugs-bestrijdingsorganisatie DEA, werden twee Portugese rechercheurs ingezet als pseudo-kopers, die rond de vijf honderd euro per maand verdienen. Portugese rechercheurs liggen helemaal aan de G-Honger door het onmenselijke ‘EU-Roof de Portugezen’ scheel beleid.

Hoewel de politie alle zeven drugsverdachten wist te arresteren na hun transactie in een kamer van het Van der Valk-hotel De Cantharel langs de A1, verloren twee observatieteams van de Nationale Recherche, een arrestatieteam en een technisch ondersteuningsteam het geld uit het oog. Dit ondanks de inzet van een speciaal geprepareerde geldkoffer, voorzien van een peilzender, die live werd gevolgd vanuit het hoofdkantoor van de Nationale Recherche in Driebergen. De koffer werd uren na de operatie leeg teruggevonden achter de toog van een kroeg in Twello.

Meegegeven is feitelijk niet mogelijk.
De advocaat van verdachte O. (47) noemt het onbegrijpelijk dat de politie het geld bij de operatie is ‘kwijtgeraakt’. „Het is volkomen onduidelijk waar het geld gebleven is. Alle betrokken verdachten zijn vrijwel direct aangehouden. Justitie heeft 210.500 euro in contanten meegegeven aan een paar Portugezen, die er drugs mee moesten kopen”, zegt Michiel Kuyp van Jebbink Soeteman Advocaten.

Hij is verbijsterd over het ‘knullige’ optreden van de politie en dat riekt naar de zoveelste Jat partij van de zijde van de politie: „Dit lijkt me een heel dure opsporingsmethode. Ik wil die Portugese pseudokopers daarom oproepen voor verhoor.” Maar die zijn in dit verhaal uiteraard gevlogen en dienen als Scapegoatvoor de corrupte politie in dit Jat en ‘Naggen’ verhaal.

6 antwoorden »

 1. En dat alles in het koninklijke Wilhelminadorp Apeldoorn .
  Waar onschuldige burgers de dood vinden vanwege de Amsberg Agenda.
  Waar soldaat van oranje grafgraaf Volkert veilig is .
  Met dit soort doorgestoken kaarten valt het kaartenhuis vanzelf ineen .

  Laat Ivo het wetboek maar herschrijven dan mag Donner dat met den Bijbl doen.
  Liefst in de depressieve gristelijke grijstinten hullie eigen.
  OM het vervolgens op te bergen in een intieme plek* van het menselijk lichaam
  vanwaar ze het kunnen uitdragen .

  *het heilig hart of ergens anders.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.