MH17

Met Negatief Reisadvies geen slachtoffers van MH17 slachting. Dank u Plasterk en Rutte.

( van onze dr. Goebbels propaganda redactie)

AMSTERDAM-NOIR-Louis Bontes wil Rusland de oorlog verklaren als ware hij admiraal Michiel de Ruyter om de (‘njet’ bestaande) eer van “Banana-Fraude-Nederland” te redden. Dank u, dank u.Waarom heeft de AIVD van de’ PvdA Snake in Suit Plasterk’ met als  Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid voor Rijken ‘Acadabra Dick Schoof’  Dick Schoofgeen negatief Reisadvies afgegeven. Was dat door de CIA verboden?  Dutch secret service failed completely and is co-responsible for the KLM /Malaysia Airlines crash.  ,.Hedenochtend is de immense niet te bevatten aanslag met 298 onschuldige slachtoffers en hun nabestaande van KL4103/MH17 vlucht besproken in de Vaste Corrupte Commissie voor Buitenlandse Zaken. Onze parlementaire verslaggever was aanwezig en wist van schaamte niet waar hij/zij moest kijken zo’n wanvertoning was het. Hij/zij moest helaas vroegtijdig weg om te kosten.Geen enkel lid van de commissie durfde zijn plicht te doen als Volksvertegenwoordiger en het feit ter sprake te brengen dat indien het Kabinet naar behoren had gehandeld, zoals men als burger mag verwachten ( =onrechtmatige overheidsdaad) en een negatief reis advies had afgeven voor deze betreffende route en vlucht dan had iedereen nog geleefd.


Volgens het  “Het Kelderluik-arrest (HR 05-11-1965, NJ 1966, 136) is het “Lieg en Bedrieg kabinet” mede verantwoordelijk voor de MH17 slachtoffers.
Het was een schaamteloze vertoning van geleuter van een stel huilende kleuters, die wij met kromme tenen hebben aanschouwd. Ex PPV , ex politieman de Spijtoptant Kleuter Louis Bontes maakte het het bontste. Hij stelde als een moedige Kleuter voor de Dutch ‘Special- Srebenica- forces’ er op af te sturen om de eer des Vadersland te redden.  De ‘USA-EU-Marionet President Porosjenko’ liet KL4103/MH17 opzettelijk lager vliegen recht de gevarenzonen in. Geen enkel lid van de commissie stelde zinvolle vragen in het belang van de nabestaanden hoe deze ramp voorkomen had kunnen worden. Misschien dat daarom Ronald Plasterk en zijn ‘AIVD -Boss De Nationaal Coördinator Terrorisme bestrijding en Veiligheid Dick Schoof’ de grote Jihadstrijders bestrijder( hij kan zijn geluk niet op met de ‘Baardmannen’ ) samen zaten te grinniken. Ze kwamen er weer eens goed vanaf met hun dodelijk falen in deze. In de USA had bij een dergelijke ramp de verantwoordelijke Minister en de De Nationaal Coördinator Terrorisme bestrijding en Veiligheid direct afgetreden, zelfs vooruit lopend op de uitkomst van het onderzoek. Maar nee, in Nederland zit de zelf verklaarde academici Minister Ronald Plasterk schaamteloos te grinniken en giechelt samen met zijn AIVD eindverantwoordelijke Dick Schoof. Kennelijk is het grinniken en giechelen bij zeer ernstige zaken een bizare gewoonte van deze PvdA Minister, want toen hij door Nieuwsuur was betrapt op willens en wetens liegen in het afluister NASA schandaal tegen de Tweede Kamer en het Nederlandse Volk zat hij ook al te grinniken met de VVD MIVD Boss Jeanine Hennis en dat was vast niet om haar Yab Yum laarzen.

Caught laughing Excuus Truus Plasterk
 De vraag waarom bijv. geen negatief reis advies was afgeven voor de betreffende vlucht route werd niet gesteld. Dank u, dank u.

De vraag waarom het betreffende toestel van route veranderde in opdracht van de Oekraïense Air- Control werd niet gesteld, behalve door een lid van de commissie en nog wel door hele commissie verfoeide PVV partijlid Machiel de Graaf. Dat kwam hem dan ook direct op gefronste wenkbrauwen te staan van de rest van de laffe kleuters. Hij kreeg  (geen) antwoord op die vraag van de altijd liegende Bral VVD-Minister Ivo Opstelten :“het is niks en het wordt niks. Dank u ,dank u”.Dank u, dank u.

Mark Rutte bralt hysterisch: “De daders worden gepakt”. Nooit dus!
De Miljardair-Gangster President Petro Porosjenko’ werd systematisch door alle partijen inclusief de aanwezige ministers en  De Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid Dick Schoof van ‘PvdA IJdeltuit Ronald Plasterk’ die n.b tot zij betrapt werden door de camera samen als een stel kleuters zaten te grinniken als een eerbare gespreks partner aangeduid. Dank u, dank u. Dit terwijl alle aanwezig weten of in ieder geval behoren te weten dat hij een Ras-Gangster en seriemoordenaar is.Ook geen vragen waarom President-Gangster Petro Porosjenko’ sinds vandaag opeens een groot offensief heeft ingezet tegen de Rebbels Verzetsstrijders, terwijl de Dutch politieke Kleuters zitten te leuteren en elkaar maar zitten te bedanken, waardoor een objectief en neutraal  onderzoek nagenoeg bijna onmogelijk wordt gemaakt. Dank u, dank u.Men vulde de tijd met met elkaar complimenten te maken en over en weer te bedanken voor alles wat tot nu  toe (niet) is gedaan door het Kabinet. De leden van de Laffe Kleuter- buitenlandcommissie delen elkaar zichtbaar voor de camera “Witte zakdoekje” uit om vooral te tonen hoe verdrietig zij zijn dat het Kabinet door het extreem falen van de AIVD en De Nationaal Coordinator Terrorismebestrijding en Veiligheid  heeft nagelaten om naar behoren een Negatief reisadvies af te geven. Dank u, dank u. De PvdA Top Komediant Fransje Timmermans heeft het Nederlandse Volk geniaal afgeleid van het falen van de regering en de AIVD met zijn inmiddels Wereld beroemde  SBS-Tokkie huilact.

Voor deze ongekende zelfs voor Nederlandse corrupte politici schaamteloze Komedie huilbui is hij dan ook zeer riant beloont met een Top-Graai baan bij de EU. Weten de Tokkie’s veel. En de Nederlandse Pers ? Die is net zo schandalig als de leden van de Vaste commissie voor Buitenlandse Zaken en rept ook met geen woord over bijv. waarom er geen negatief Reisadvies was afgeven door het” Lieg en Bedrieg Kabinet” en leutert net zo hard mee als een huilende kleuter en schofferen daarmee de gevoelens en de belangen van alle nabestaande zeer ernstig.

 

152 antwoorden »

 1. Dacht je dat Rutboy niet weet dat de sancties het land volledig lam kunnen en mogelijk zullen leggen?Het nederlandse kruideniertje gaat de groothandel sancties opleggen?

  Like

 2. OFF THE RECORD BOODSCHAP/TIP om aandacht aan te schenken,beste steve en co:you tube:brtn journaal 21-11-1996:de zaak di rupo(30.10min)-channel pt.3-YOU TUBE:laurenr louis noemt di rupo een pedofiel(3.52min)2014-4 MAANDEN GELEDEN!!!dus di rupo word in 1996 beschuldigt dat hij een pedofiel is(misschien marc dutroux gelinkt???!!??)en word vervolgens president van belgie!!??!!check alle info betreft di rupo pedofiel-laurent louis etc..etc…LAURENT LOUIS IS EEN HELD!!!GOEDE MINISTERS/VOLKSVERTEGENWOORDIGGERS BESTAAN NOG!!!LET OP WAT HIJ NOG ALLEMAAL ZEGT TEGEN HET VOLK EN DI-RUPO!!!SHOCKING!!!MUST SEE!!!misschien iets om toch eens een artikel over te maken en de video(s)op jouw site te plaatsen??het is maar een tip,MAAR WEL EEN ZEER GOEDE TIP,AL ZEG IK HET ZELF!!!!vriendelijk gr anoniempje…SUCCES,MAAK ER AUB IETS MOOIS VAN… (DEZE BOODSCHAP/BERICHT/TIP IS NIET VOOR OP DE SITE,DEZE REACTIE IS VOOR STEVEN EN CO!)ff voor alle duidelijkheid!;)en ook di-rupo op tomorrowland op 20-7-14(3 dagen na de “crash”)IS TOCH ZEER OPMERKELIJK,BESCHAMEND,DIEPTREURIG!!!HIJ IS ZO BLIJ ALS DE BLIJSTE MAN EVERRRRR(YOU TUBE:DI NRUPO OP TOMORROWLAND/GOOGLE AFBEELDINGEN/FOTO’S DI RUPO TOMORROWLAND ETC..ETC…-SUCCES!!!!!(ik wil alleen maar helpen,en ik bedoel het oprecht,en heb diep respect voor steven en co,wat jullie allemaal doen!!)

  Like

 3. Er zijn er nogal wat gekraakt lees ik,, wachtwoorden enz,, natuurlijk door de Russen die uit zijn op een oorlog,, aldus de bewakers van onze welvaart en hun $ rekening.
  De hoeveelheid lijkt de gehele PC markt te zijn over de ganse wereld,,,, na de NSA is er dus nog een die alles weet,, wat er van waar is?
  Niks,, maar de Russische boemerang is niet van niks,, die zal vele politieke organisaties keihard raken.
  Mooi! hopelijk begint het met de VVD hun brothers in blood PvdA en natuurlijk hun schaduw partij D666 wiens 6 maanden geleden vermoord lid Borst in alle rust is als haar onderzoekers in louweren rustend maandelijks hun $loon bijschrijven zonder tegenprestatie,, nouja,, helemaal niets,, een heel klein beetje persberichtjes doen uitgaan.

  Ohja,, deze hele toestand handelt om BRICS,, de munt die niet geslagen mag worden maar keihard terugslaat gelijk een boemerang van niks,, (mag hopen dat deze eerst het hamsterhoofd van Rutte raakt,, maar dat is persoonlijk!)

  Like

 4. het was gewoon een show dat ze daar stonden koning koningin en rutte en weet ik wie nog meer bij de eerste vlucht van slachtoffers waarom stonden ze er niet bij die andere aankomsten van slachtoffers zo laten ze zien dat hun belangrijker zijn dan de slachtoffers

  Like

 5. Cor Pan stapte in de MRC, neergestorte vliegtuig is MRD. Duidelijk te zien op foto’s gemaakt op de rampplek. MRC had in Maleisië moeten staan. Maar op foto Cor Pan en een foto van reuter is duidelijk te zien dat het vliegtuig de MRC was.

  Update:

  Like

 6. Overigens mbt de sancties Brussel tegen Rusland “treft”,, Brussel zal de Rutte clan nog hard nodig hebben want deze ijskoude clan is bedreven in het ophalen van geld,, immers de sancties kosten geld,, en juist,, dat word op de burger verhaald!

  Like

 7. iemand gisteren(28-7-2014)KNEVEL EN VAN DEN BRINK uitzending gezien betreft mh17…..(evangelische omroep)…niet gezien???IK ZOU ZEKER KIJKEN OP INTERNET…..MUSTE SEE!

  Like

 8. Russia would have back her property…

  In 1867 Alaska transfer to USA was publicly announced as a sale but it was actually a 100-year LEASE.

  The belief held by SOME Russians and SOME Westerners is that the Alaskan deal was done during and just after the American Civil War as a way of repayment to Russian assistance to the Union. It was publicly announced as a sale, but was actually a 100-year lease.

  As the time passed and the significance of oil grew larger and larger in the US and world economies, the US began to lay groundwork for statehood. Once that was accomplished, the US government sought to appease the USSR by appearing to agree to assist and cooperate in a Siberian/Alaska oil pipeline that would involve massive sales of Russian oil to any points south of the pipeline.

  Of course, anyone who has studied middle eastern history at ALL knows the massive British and American corruption with regard to oil in that region. SOME of the powers that be in the US never had any intention of working with the Russians, others did attempt to bring the plans to fruition.

  Not too long after that, weakened by the collapse of the USSR, Russia was no longer in a position to seriously negotiate with the US regarding Alaska, or to even attempt to regain what they regard as stolen territory.

  Cc Kremlin

  Like

 9. BREAKING NEWS!you tube:mh17-false flag crisis actors completely revealed!(free radio revolution ultimate!)…vers van de pers!MUST SEE!!!gr stevie wonder..

  Like

  • Nep nep en nog eens nep.
   Die man staat niet voor niets met z’n kont naar de fotograaf.
   Nu nog even z’n broek laten zakken, zodat iedereen weet dat dit fake, een false flag van hier tot ginter is!!!

   Schande voor het “westen” (lees: IsraHel, US, England, Nepperland etc.

   Like

   • beste nemesis zou jij AUB! deze video van free radio revolution ultimate!of jenn openyoureyes(google/you tube)MH17-FALSE FLAG CRISIS ACTORS COMPLETELY REVEALED!(1.15.22min)kunnen plaatsen op deze site van steve…..of iemand anders….??BIJ VOORBAAT DANK!!groetjes stevie wonder

    Like

 10. Volkskrant vanmorgen .
  Rusland moet aandeelhouders van het genationaliseerde oliebedrijf Yukos schadeloos stellen. Het Permanent Hof van Arbitrage in Den Haag heeft besloten dat Moskou 50 miljard dollar (37,2 miljard euro) moet terugbetalen.
  *
  Een mooi motief voor ´n rampscenario, aangedragen vanuit de Hofstad waar monarchistische oliebelangen de dienst uitmaken. In ´n nutshell .

  Like

 11. Kijk hoe makkelijk het is om vanuit Donetsk de Oekraïne binnen te rijden met de smoking BUK-guns!

  gevonden met zoekopdracht: cprf ukraine
  CPRF is de partij van de legerjongens van Rusland.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.