Elitaire Misdaad

Staatspolitie neemt onderdrukking in Ferguson over na opstand uitgebuite Schwarze arbeiders.

Agent Rishi
In Wake of Clashes,Calls to Demilitarize Police (bron:The New York Times).

Wat als ze mij neerschieten (incident volgens de Volkskrant en politie scribent John van den Heuvel) zoals Rishi en Michael Koomen?

(Bewerkt door: nog levende redactie − bron: de Jaknikkers -Volkskrant)

AMSTERDAM-NOIR-‘Uncle Tom Captain Ron Johnson’de’YMCA-agent’van de Village People herstelt voorlopig de rust.
De ‘Über VVD-Gaylord Mark Rutte ‘heeft onmiddellijk de Staatspolitie zijn steun toegezegd . Top PvdA acteur Fransje Timmermans is in huilen uitgebarsten  van zoveel onrecht tegen zijn ‘Elite- USA vrienden’. Het schijnt dat Mark en Fransje o.a. met de Amsterdamse ‘VVD Gay-Parade’  liederlijk door de straten van Ferguson willen varen en dan het geboycotte Dutch fruit en kaas naar de nog levende ‘Schwarze USA- Pieten’  gooien. De Getto Guy’s van alle rassen hebben liever de ‘Dutch- Gay- cocaïne’.

participatiesamenleving_vrijewereld-1.org_Admiraal Louis Bontes’ schijnt al in het vliegtuig te zitten op kosten van de belasting betaler als ex PPV-er  ex corrupte politieman om persoonlijk de opstand der Schwarze arbeiders uit elkaar te slaan  Als dat maar goed afloopt met ‘onze’ Dutch Admiraal ,want de USA Getto’s zijn een stukkie harder dan de Dutch ‘Schilderswijk- Getto’s’’ alwaar de Dutch politie beestachtig bij tijd en wijlen te keer gaat. Het is niet bekend of Wilders van plan is  om te gaan marcheren door de Getto met de ‘ik hou van Holland Tokkie‘s- vlag’. PVV’er Jansen: liever Ebola voor de Schwarze arme van Le Pen dan Hamas.

Politie-Moordenaar’ Rishi feestelijk weer aan de slag met goedkeuring van ‘Rechter-Beul mr.R.Elkerbout’.
Wordt de Moordende, plunderen en rovende Elite van de USA  en de EU eerdaags geboycot door de verenigende ( alle kleuren en rassen) arbeiders van de Wereld, oftewel de Verworpenen der aarde(lees de verboden schriften) De politie ‘Blauwe –hulptroepen’ van de Amerikaanse staat Missouri Heersende Klasse heeft donderdag de veiligheid voor de Ultra Rijke en de moordende Killer-Cop van de stad Ferguson op zich genomen.Parlementsleden, activisten en nog levende demonstranten leverden kritiek op de manier waarop de lokale politie moorden op Schwarze werkloze arbeiders en omging met rellen opstand die in de stad uitbraken,nadat vorig weekend (de zoveelste ) Schwarze tiener Michael Brown (18) werd doodgeschoten door een racistische blanke politieagent ,als ware de agent een ‘ISIS-Abortoir’- lid.
In de USA worden ‘Schwarze- Pieten’ van jong tot oud gewoon neergeschoten.
De agent Killer-Cop heeft de Schwarze jonge Brown neergeschoten terwijl de jongen zijn handen omhoog deed om te laten zien dat hij ongewapend was. Zoals het ongeveer ook is gebeurt bij Rishi en Michael Koomen in “Banana-Fraude-Nederland”.De naam van de agent wordt door de politie vooralsnog geheim gehouden, zo als dat ook al gaat in de ‘Killing Fields of Hollanda’.

Toeval of Complot?

Het incident( Verhullende Volkskrant taal),  De moord heeft geleid tot hevige protesten in de stad. De politie geeft, tot onvrede van de demonstranten, maar mondjesmaat informatie over het incident  de Moord in koele bloeden. Ook probeerde zij de protesten opstand in de kiem te smoren met de inzet van militair materieel en traangas dat nog niet aan de ‘CIA-agent-President Petro Poroshenko’ was geleverd. De houding van de politie en de ondragelijke uitzichtloze armoede heeft volgens critici geleid tot geweldsescalatie.

State Highway Patrol
 als bliksem afleider van de Moordende politie.
Gouverneur Jay Nixon van Missouri droeg de veiligheid van de stad over aan de State Highway Patrol. De zwarte “Uncle Tom” kapitein Ron Johnson( a black person perceived as behaving in a subservient manner to white authority figures ) is verantwoordelijk voor de veiligheid van de ( blanke) Rijken in de stad. De lokale racistische moordende de politie blijft aanwezig in Ferguson, maar wordt aangestuurd door de staatspolitie.

Volgens Nixon leek de stad de afgelopen dagen op een ‘ Oekraïne-oorlogsgebied’. Bij rellen in de nacht van woensdag op donderdag zette de politie  bezettingsmacht traangas en rookbommen in om demonstranten uit elkaar te drijven. Ook schoot de politie met rubberen kogels. Demonstranten bestookten de Politie ‘ISIS -Abattoir troepen’ met stenen en molotovcocktails.

Oproep tot kalmte( = Slaafsheid) en dat iedereen weer aan de drugs gaat en thuis naar de TV staren of zelf vrijwillig de gevangenis in gaat.
De Amerikaanse president Barack Obama deed vooral een oproep tot kalmte  slaafsheid, aan zowel betogers als zijn ‘KKK-politie’, na dagen van onrust in Ferguson. ‘Het is belangrijk om niet te vergeten hoe dit begon’, zei de president. ‘We hebben een jongeman verloren vermoord, onder tragische criminele omstandigheden.’ 

Obama benadrukte dat zijn ‘KKK-politie’ een verantwoordelijkheid heeft om open te zijn over het komende zoveelste Doofpot-onderzoek. Wij hebben begrepen dat Obama overweegt om de Ducht Doofpot expert Groenlinks je zakken vullen Femke Halsema of het makke ‘PvdA- schaap Job Cohen’  voor dat Doofpot onderzoek te vragen. Uitkomst gegarandeerd: Agent is een goede  blanke man, die terecht vreesde voor zijn leven door een verwoestende aanval van een ‘Ducht Zwarte Piet of niet’. 

Noot:
Homeless Poverty Statistics:Waarom Jan met de Pet in de USA van niets merkt van de boycot:Homeless Poverty Statistics
Number of homeless people in the US 1,750,000
Average monthly income for a homeless individual $348
Percent of homeless that do not get enough to eat daily 28 %
Percent of homeless that did paid work during the past month 44 %
Percent of homeless that have problems with alcohol, drug abuse, or mental illness 66 % Percent of homeless persons that have been sexually assaulted 7 %
Percent of homeless that have been homeless for more than two (2) years 30 %
Percent of homeless women that are unaccompanied / have no partner 40 %
Percent of homeless women claim to have been abused within the past year. 25 %
Percent of homeless women who claim domestic abuse as the reason for their homelessness 22 %
Percent of homeless population that are Veterans / Vets 40 %
Percent of homeless persons who are employed 25 %
Number of Americans who now live in hunger or on the edge of hunger 31,000,000
Percent of people in a soup kitchen line who are children 20 %
Number of families who are lodging nightly in city shelters in New York City 6,252
Number of children in the U.S. who live below poverty level.12,000,000
Annual number of food stamp recipients who are children 9,300,000
Percent of cities surveyed  that identified domestic violence as a primary cause of homelessness 46 %
Percent of the adult homeless population that suffer from a severe and persistent mental illness 22 %
Percent of homeless persons who have a mental illness that requires institutionalization 6%
Demographic make-up of the homeless populationPercent
Single men 44%
Single women 13%
Families with Children 36%
Unaccompanied Minors 7 %
Racial breakdown of homeless population Percent
African-American 50%
White 35 %
Hispanic 12%
Native American 2 %Asian
Noot 2:
U.S. Has World’s Highest Incarceration Rate.
According to the U.S. bureau BUREAU of Justice Statistics  (BJS), 2,266,800 adults were incarcerated in U.S federal and state prisons, and county jails at year-end 2011 …
Debtors’ prison – ‎Race and crime in the United – ‎Race in the United States
(August 2012) Since 2002,The United States has had the highest incarceration rate in the world. Although prison populations are increasing in some parts of the world, the natural rate of incarceration for countries comparable to the United States tends to stay around 100 prisoners per 100,000 population. The U.S. rate is 500 prisoners per 100,000 residents, or about 1.6 million prisoners in 2010, according to the latest available data from the Bureau of Justice Statistics (BJS).1 Bron:prb.org   
Noot 3:
In 2012, the  bureausaid, 15.4 percent of people were uninsured, down from 15.7 percent in 2011. The number of uninsured people, 48 million, was not statistically different from the estimate of 48.6 million in 2011. Bron: nytimes

 

15 antwoorden »

 1. In de Kader van drugs overlast ken elke
  zwarte man lastige gevallen worden door
  de wouten.

  men beweerd altijd dat drugs de bron van alle kwaad is
  terwijl de VVD bende meer leed veroorzaakt
  dan welke drugs dealer dan ook

  de media heeft de film scarface uitgebracht
  om de coka handel in een slechte dag licht te zetten
  terwijl de echte scarface
  een alcohol handel had en zich bezig hield
  met corruptie met mensen zoals de VVD bende

  erne links
  7 Bronnen

  Jeugd[bewerken]

  Alphonse (Al) Gabriel Capone was de zoon van Gabriele Capone (1865-1920) en zijn vrouw Teresina “T(h)eresa” Raiola (1867-1952). Gabriele was een kapper uit Castellammare di Stabia (bij Napels). Teresina was naaister en de dochter van Angelo Raiola. De Capones emigreerden naar de Verenigde Staten in 1894.

  Het paar had naast Alphonse nog zes andere zonen en twee dochters:
  Vincenzo Capone (1892-1952) – Hij heette James “Jimmy” Vincenzo Capone nadat hij de Verenigde Staten betrad. Hij verliet de familie in 1908 om bij het circus te gaan. Hij was luitenant in de Eerste Wereldoorlog. Kort na zijn vertrek veranderde hij zijn naam in Richard Joseph Hart. Later werd hij Marshal in Homer, Nebraska. Hij werd oneervol ontslagen wegens diefstallen, en hij werd twee keer aangeklaagd wegens moord.[1]
  Raffaele Capone (1894-1974) – Werd Ralph genoemd nadat hij de Verenigde Staten betrad. Later ging hij samenwerken met zijn jongere broer in Chicago.
  Salvatore Capone (1895-1924) – Beter bekend als Frank Capone.
  Ermino Capone (1901-?) – Werd John genoemd en door vrienden Mimi. Zat enkele gevangenisstraffen uit wegens verschillende streken. Later veranderde hij zijn familienaam naar Martin. In 1994 was hij nog in leven.
  Umberto Capone (1906-1980) – Werd Albert genoemd. Hij werkte bij de Cicero Tribune onder leiding van zijn broer Al. In 1942 veranderde hij zijn familienaam in Raiola.
  Amedeo Capone (1908-1967) – Matthew genoemd. Hij was herbergier.
  Rose Capone (1910-1910)
  Mafalda Capone (1912-1988)

  Als tiener behoorde Capone tot 2 criminele bendes, the Brooklyn Rippers en the Forty Thieves Juniors.

  Capone stopte met school op zijn 14e nadat hij met een leraar had gevochten. Na bij kleine bendes gezeten te hebben begon hij bij de beruchte Five Points Gang geleid door Paul Kelly. In die tijd begon hij te werken als barman en uitsmijter bij Frankie Yales zaak Harvard Inn. Daar kreeg Capone zijn littekens nadat hij door Frank Gallucio met een mes was aangevallen. Gallucio deed dit omdat Capone aan het flirten was met zijn zus. Die littekens bezorgden hem de bijnaam “Scarface”, een naam die hij haatte en men deed er verstandig aan deze naam niet in zijn bijzijn te gebruiken. Hij maakte er ook een gewoonte van om de persfotografen zijn ‘goede kant’ toe te draaien. De enige bijnaam die hij pikte was “Sorky” wat ‘goed gekleed’ betekende in de jaren 20.

  In 1918 werd zijn zoon Sonny Francis Capone geboren en aan het eind van dat jaar trouwde hij met de moeder, Mae Coughlin. Het paar woonde in Brooklyn, New York. In 1919 woonde hij in Amityville, Long Island dicht bij “Rum-Row”. Capone werkte nog steeds voor Frankie Yale en werd ervan verdacht twee moorden te hebben gepleegd.

  Later in 1919 stuurde Yale, Capone naar Chicago nadat hij in gevecht was gekomen met een rivaal. Yales bedoeling was Capone te doen kalmeren.

  Chicago[bewerken]

  De Capones verhuisden naar een klein huisje op 7244 South Prairie Avenue in Chicago, dat Capones eerste hoofdkwartier zou zijn. Al begon te werken voor Johnny Torrio’s bende, maar Torrio merkte dat Capone talent had en in 1922 werd Capone Torrios rechterhand. Hij kreeg de verantwoordelijkheid voor het gokken, de alcohol, prostitutie en afpersing in Chicago. Capone had de gewoonte om prostituees eerst zelf te “testen” voordat zij in een van de clubs mochten werken. Die gewoonte kwam hem duur te staan, hij liep een ongeneeslijke geslachtsziekte (syfilis) op.

  Een paar jaar later pleegden Torrios rivalen een aanslag op zijn leven. Gewond trok Torrio zich terug naar Italië en gaf de zaak door aan Capone. Capone werd berucht tijdens het drankverbod vanwege zijn macht over de onderwereld en zijn rivaliteit met (Ierse) gangsters als George “Bugs” Moran. Capone had geen Siciliaanse voorouders, in tegenstelling tot de meeste andere gangsters van Italiaanse afkomst. Vanwege het geld dat hij bij elkaar harkte (naar schatting 100 miljoen per jaar) was hij immuun voor vervolging. Het liet hem toe getuigen te intimideren en stadsbestuurders zoals burgemeester William “Big Bill” Hale Thompson om te kopen.

  Capone deed erg veel aan liefdadigheid en was bij de gewone man in Chicago erg populair. Hij zorgde tijdens de depressie voor gaarkeukens, waar de werklozen van Chicago dagelijks terecht konden. Vanuit zijn hoofdkwartier, het zwaar bewaakte Lexington Hotel in Chicago bezocht hij graag sportwedstrijden en opera’s. Capone stond er om bekend nog meer verblijfplaatsen te hebben zoals French Lick, Hot Springs en Johnson City. In 1928 kocht Capone een villa op Palm Island, (Miami Beach) Florida. Kort na deze aankoop organiseerde hij de zeven opvallendste moorden uit de onderwereld, het Valentijnsdag bloedbad van 1929. Ook al zijn de details niet bekend en is er niemand veroordeeld voor de moorden, toch worden ze toegeschreven aan Capone en zijn mannen. Vooral Jack “Machine Gun” Mc Gurn, wordt ervan verdacht de operatie te hebben geleid. Door de Massacre probeerde Capone zijn rivaal Bugs Moran, die de acties in noord-Chicago leidde, uit te schakelen. Moran was echter te laat en ontsnapte zo aan de dood. Tijdens de moorden had Capone gezorgd voor een ijzersterk alibi: hij verbleef op dat moment in Florida.

  Tijdens de jaren 20 werd vaak geprobeerd om Capone te vermoorden. Dit mislukte altijd, doordat Capone in gepantserde auto’s rondreed, altijd lijfwachten bij zich had en bovendien kon vertrouwen op een leger van informanten. Ook was nooit precies bekend, waar Capone op een bepaald moment verbleef. Hij kon zomaar met zijn gezelschap enkele weken de stad uit zijn naar één van zijn huizen in andere staten.

  De val van Capone[bewerken]

  De cel van Capone in de Eastern State Penitentiary
  In 1929 werd er vanuit de Amerikaanse overheid een grootschalig project opgezet met als doel Capone te veroordelen. Eliot Ness werkte voor de uitvoerende macht, die in de latere gelijknamige film de bijnaam “The Untouchables” kregen maar waar in realiteit geen sprake van was. Door de film denken sommigen dat dit daadwerkelijk zo was. Deze groep zag er op toe dat de drooglegging uitgevoerd werd. Zij probeerden Capone achter de tralies te krijgen. Frank Wilson, lid van de geheime dienst, was degene die uiteindelijk het onderzoek op touw zette naar belastingfraude van Capone. De rechtszaak diende in 1931. In het begin pleitte Capone schuldig in de hoop er makkelijk vanaf te komen. De gunstige deal met de aanklager werd echter door de rechter geweigerd en ook omkoping van de jury liep mis. Op het laatste moment werden in het gerechtsgebouw de jury’s verwisseld en werd Capone schuldig bevonden aan 5 van de 23 aanklachten en veroordeeld tot elf jaar celstraf in een federale gevangenis.

  Capone werd eerst in 1932 naar de Atlanta-gevangenis gestuurd, daarvandaan kon hij echter nog steeds zijn organisatie besturen en hij werd overgeplaatst naar Alcatraz in 1934. Hier werd hij streng bewaakt en mocht hij geen contact hebben met de buitenwereld. Na de veroordeling begon het netwerk van Capone te verdwijnen. In Alcatraz probeerde Capone met zijn eigenwijsheid bewakers om te kopen en werd hij naar een isoleercel gestuurd. Ook zijn mentale stabiliteit begon af te nemen. Hij was in Alcatraz door zijn arrogante gedrag niet populair. Na enkele aanvallen door andere gevangenen zorgde zijn organisatie voor bescherming. Capone kreeg enkele (betaalde) medegedetineerden als lijfwacht. Zijn gedrag kwam vooral door zijn ziekte (syfilis). De uitgezaaide geslachtsziekte tastte zijn hersenen aan.

  Capones dood[bewerken]

  Al Capones graf
  Midden jaren 30 begon Capone tekenen van dementie te vertonen, waarschijnlijk door de ongeneeslijke syfilis die hij als jongeman had opgelopen. Medegevangenen mishandelden hem. Het laatste jaar van zijn straf zat hij uit in de gevangeniskliniek en hij werd eind 1939 vrijgelaten. Nadat hij een jaar lang behandeld was in een ziekenhuis in Baltimore trok hij zich terug in zijn huis in Florida. Hier woonde hij de laatste zeven jaar van zijn leven als een gebroken man. Hij bestuurde de maffia niet meer. Op 21 januari 1947 kreeg hij een beroerte en vier dagen later overleed hij aan een hartstilstand. Hij werd naast zijn vader en broer begraven op de begraafplaats Mount Olivet in Zuid-Chicago. In 1950 werden ze alle drie verplaatst naar de begraafplaats Mount Carmelin Hillside, ten westen van Chicago

  Like

 2. Al maanden zijn de wouten in Amerika bezig met moorden
  op onschuldige zwarte mannen
  dat we nu even onze tanden laten zien is het wereld
  nieuws .

  al in de jaren zeventig van de vorige eeuw
  liet de gevangen profeet George Jackson
  Solidad brother de Amerikaanse zwarte For other people named George Jackson, see George Jackson (disambiguation).

  George Jackson

  Book cover, Soledad Brother by George Jackson.jpg
  Cover of Soledad Brother

  Born
  September 23, 1941
  Chicago, Illinois, United States

  Died
  21 August 1971 (aged 29)
  San Quentin, California, United States

  Cause of death
  Shooting

  Nationality
  United States

  Known for
  Prison activist[1] and cofounder of the Black Guerrilla Family prison gang

  Parents
  Lester and Georgia Bea Jackson

  George Lester Jackson (September 23, 1941 – August 21, 1971) was an African-American left-wing activist, Marxist, author, a member of the Black Panther Party, and co-founder of the Black Guerrilla Family while incarcerated. Jackson achieved fame as one of the Soledad Brothers and was later shot to death by guards in San Quentin Prison during an alleged escape attempt.

  Contents [hide]
  1 Biography
  2 Marin County courthouse incident
  3 Death
  4 In popular culture
  5 Notes
  6 See also
  7 References
  8 Further reading
  9 External links 9.1 Jackson’s writings, interview, advocacy of his views

  Biography[edit]

  Born in Chicago, Illinois, Jackson was the second of Lester and Georgia Bea Jackson’s five children. He spent time in the California Youth Authority Corrections facility in Paso Robles because of several juvenile convictions including armed robbery, assault, and burglary.[2] In 1961 he was convicted of armed robbery, for robbing $70 from a gas station at gunpoint and at age 18 was sentenced to serve one year to life in prison.[nb 1]

  During his first years at San Quentin State Prison, Jackson became involved in revolutionary activity, as well as assaults on guards and fellow inmates. Such behavior, in turn, was used to justify his continued incarceration on an indeterminate sentence. He was described by prison officials as egocentric and anti-social.[4] In 1966, Jackson met and befriended W.L. Nolen who introduced him to Marxist and Maoist ideology. The two founded the Black Guerrilla Family in 1966 based on Marxist and Maoist political thought.[5] In speaking of his ideological transformation, Jackson remarked “I met Marx, Lenin, Trotsky, Engels, and Mao when I entered prison and they redeemed me.”[6]

  As Jackson’s disciplinary infractions grew he spent more time in solitary confinement, where he studied political economy and radical theory. He also wrote many letters to friends and supporters which would later be edited and compiled into the books “Soledad Brother” and “Blood in My Eye,” bestsellers that brought him a great deal of attention from leftist organizers and intellectuals in the U.S. and Western Europe. Jackson’s political transformation was seen as insincere by prison officials, with San Quentin associate warden commenting that Jackson “was a sociopath, a very personable hoodlum” who “didn’t give a shit about the revolution.” He did, however, amass a following of inmates including whites and Hispanics although with less enthusiasm than his fellow black inmates.[7]

  According to David Horowitz, Jackson joined the Black Panther Party after meeting Huey P. Newton in jail.[3]

  In January 1969, Jackson and Nolen were transferred from San Quentin to Soledad prison.[8] On January 13, 1970, Nolen and two other black inmates were shot to death by guard Opie G. Miller during a yard riot with members of the Aryan Brotherhood. Following the death of Nolen, Jackson became increasingly confrontational with corrections officials and spoke often about the need to protect fellow inmates and take revenge on guards for Nolen’s death in what Jackson referred to as “selective retaliatory violence.”[9]

  On January 17, 1970, Jackson was charged along with Fleeta Drumgo and John Clutchette for murdering guard John V. Mills, who was beaten and thrown from the third floor of Soledad’s Y wing[10] This was a capital offense and a successful conviction could put Jackson in the gas chamber. Mills, an inexperienced rookie, was murdered, supposedly in retaliation for the shooting deaths of Nolen and the other two black inmates by officer Miller the year prior. Miller was not convicted of any crime, a grand jury ruling his actions to be justifiable homicide.[11]

  Marin County courthouse incident[edit]

  Main article: Marin County courthouse incident

  On August 7, 1970, George Jackson’s 17-year-old brother Jonathan Jackson
  man
  zien wat er gedaan dient te worden
  met Wouten die ons willen uitmoorden

  Like

 3. Het word tijd dat mensen beseffen dat satanisten totaal geen kracht hebben.zelfs die gewapende stakkers niet.Ze hebben net zo veel kracht als dat jij ze geeft.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.