Media -Maffia

Kijken in de ziel van’Moordenaar-Journalisten’ Peter R. de Vries en Bart Middelburg.

Bart Middelburg(video) De Pot van Het Parool Bart Middelburg verwijt de Ketel van Panorama Bas van Hout dat hij zwart is.
In de ziel kijken met blinde,dove en domme Coen Verbraak. Misdaad-journalisten Bas van Hout  en Bart Middelburg  en John van den Heuvel en Peter R. de Vries en Paul Vugts verantwoordelijk voor (uitlokken) van moord(en).

Sanoma verkoopt gedwongen het Amsterdamse Onderwereld uithangbord Panorama aan Groningse ‘Pijper-Boertjes’ en krijgt de gratis sluik-reclame van de bejaarde Mafioso Peter R.de Vries er cadeau bij.

(Van onze Wie Vermoord Wie Privé redactie)

AMSTERDAM-NOIR-  Bas van Hout is een Maffiajournalist en een politie-informant uit de school van Misdaadgroep Peter R. de Vries.
Tijdens Kijken in de (zwarte) ziel van de misdaadjournalist van het Parool ( ‘pas’ 30 jaar lang bij het Parool; kan nergens anders terecht ) Bart Middelburg stelde deze dat Bas van Hout mede verantwoordelijk is voor de moord op Ron Ondunk bij simpel ziel Coen Verbraak middels het opzettelijk  Ondunk’s leven in gevaar brengen met een artikel genaamd “Vijf voor twaalf” ( met foto in de Panoramma  van de klok van het zwembad van Steve Brown in Florida op vijf voor twaalf) geschreven door Bas van Hout.

Van Hout fabriceerde het betreffende artikel trouwens aan het zwembad van Steve Brown te Ford Lauderdale, Florida naar aanleiding dat Ondunk Brown voor 560.000,- gld had geript. ( Lees: Drugsbaron in Spijkerbroek en Killing Fields of Amsterdam).
Maar goed Middelburg stelt dat Van Hout Ron zijn doodvonnis tekende met dat artikel en dat is dus hoogstwaarschijnlijk waar. Bas van Hout doet dit soort  criminele handelingen meestal voor bepaalde Onderwereld, al dan niet betaald met geld en/of drugs en/of een primeur of gewoon om in leven te blijven.  Soms verricht hij ook die handelingen  ook voor bepaalde corrupte politie en/of justitie, vandaar dat hij afgelopen dertig jaren nog nooit is veroordeeld voor al zijn gepleegde misdaden. Bepaalde corrupte misdaad-journalisten, o.a. die alhier worden genoemd zijn klip en klaar Moordenaars met de pen en dat is niet strafbaar in het ( immorele) Positief recht.  Volgens het Natuurrecht zijn deze ‘journalisten ‘gewoon moordenaars en dat gaat de simpele ziel Coen Verbraak in zijn geheel boven zijn grachtengordel pet.

Bart Middelburg, Paul Vugts en John van den Heuvel zijn politie scribents.
(werken voor en met bepaalde corrupte politie/justitie)
Bart Middelburg afgezakt in het Riool putje van Kijen in de Ziel’.Wat ook waar is dat Bart Middelburg  al min of meer 25 jaar lang exact hetzelfde doet als Bas van Hout aka “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout”, maar dan voor bepaalde corrupte Amsterdamse politie en/of justitie. Zo stelde Middelburg opzettelijk Brown zijn leven in gevaar door levensbedreigende onwaarheden te publiceren dat Brown de machtigste man na de buitenlandse Maffiagroepen(K-14. PPK., Dev Sol, Grijze Wolven ,etc) ooit in Nederland Jotsic had verraden waarop  Brown een klacht indiende tegen Middelburg bij de Raad voor Journalistiek , die gegrond is verklaard wat op zich al zeldzaam is voor de Raad:

Bart Middelburg is totaal zonder ziel en geweten.
Daarna ging de politie scribent Middelburg als een ras Draaideur crimineel politie scribent moordenaar  door met het uitlokken van een Moord op Steve Brown  met opzettelijke Levens bedreigende lasterlijke onwaarden door te stellen dat Brown: Op 29 oktober 2005 is in Het Parool een artikel van B. Middelburg en P. Vugts verschenen onder de kop “Hasjbaas doelwit Angels” en onderkop “Conflict over drugsdeal leidde tot plannen voor liquidatie van Steve Brown”. De intro van het artikel luidt:“Justitie heeft serieuze aanwijzingen dat de Hells Angels in Amsterdam deze zomer van plan waren hasjhandelaar Steve Brown te liquideren. Ruzie over een drugszaak zou de aanleiding zijn geweest voor het moordplan.”
Verder bevat het artikel onder meer de volgende passages: “Bronnen rond het zogeheten Acroniem-onderzoek tegen de Angels bevestigen dat de voorgenomen liquidatie deel uitmaakt van het dossier tegen de motorbende, die onder meer wordt verdacht van geweldsmisdrijven en drugshandel.”  en “Steve Brown runde in de jaren tachtig in Amsterdam de Happy Family, een keten hasj-koffieshops. In december 1999 werd al eens een poging gedaan Brown dood te schieten voor zijn toenmalige woning (…)” en “Zelf wil Brown niet ingaan op de liquidatieplannen van de Hells Angels. De voorgenomen aanslag zou te maken hebben met de import van een partij drugs uit Marokko, waarvan de helft voor de Hells Angels bestemd zou zijn geweest. De nieuwe president van de Hells Angels zou contact met Brown hebben gehad over deze import.

Bij het artikel is een foto van klager geplaatst met het onderschrift “Brown na de aanslag in 1999”. Diezelfde dag heeft klager in een e-mail aan Middelburg het volgende geschreven:“Beste Bart, Ik hoor dat het artikel is gepubliceerd, ik dacht dat je mij het artikel zou e-mailen. Inmiddels heb ik wel begrepen dat je mij aankondigt als Hasjbaron en volgens AT-5 dat de aanleiding zou zijn een mislukte drugdeal. Knap gefantaseerd als dat er zou staan. Kan jij mij het artikel e-mailen.

Op 31 oktober 2005 heeft Middelburg per e-mail gereageerd als volgt:
Hoi Steve, Het is me niet gelukt om het je van tevoren te mailen, mede doordat het als gevolg van die Schiphol-brand naar zaterdag is opgeschoven. Ik mail het artikel je om een uur of elf, dan pas kan ik het uit ons digitale archief plukken. Er blijken nogal wat dingen in het dossier te staan over een mislukte hasjdeal. Als je zin hebt om erop te reageren graag. Bel me anders even (…)

Daarop heeft klager diezelfde dag in een e-mail aan Middelburg onder meer bericht:
“Je had bij mij de indruk gewekt dat je een ingetogen stuk zou gaan schrijven en dat je niets wist waarom ik rond zong in het Hells Angels onderzoek en ik heb inmiddels begrepen van derde dat ik ben weggezet als grote drugscrimineel (…) op de voorpagina met foto en al. En je was even ‘vergeten’ mij om commentaar te vragen dat ik met (…) heb gepraat, dat het ging om een mislukte drugsdeal. Dat mag ik nu doen? Als of dat nog zin heeft.”

Middelburg heeft vervolgens nog die dag per e-mail aan klager onder meer geschreven: “Ik heb je vorige week om commentaar gebeld, maar daarbij deed zich zoals je weet een probleem voor: je gaf te kennen dat je niet on the record wilde reageren (…). Vrijdag laat kregen we pas te horen wat de achtergrond [van de liquidatieplannen, secretaris DK] zou zijn geweest: een mislukte drugsdeal met (…). Aangezien je toch niet on the record wilde reageren, had het weinig zin je nog een keer te bellen met het verzoek om commentaar. Maar het aanbod blijft staan: als het echt allemaal onzin is (…) dan ben je welkom dat in onze krant uit te leggen. Ik zou niet weten waarom dat nu geen zin meer zou hebben. Bel even als je je bedenkt.” ( Bron: Raad voor Journalistiek )

OM-Amsterdam feliciteert  ziels gelukkig Paul Vugt misdaadjournalist  van het Parool.
OM Paul Vughts
Paul Vugts de collega van Bart Middelbrug bij Parool wordt zelfs open een bloot voor zijn (heimelijke) hand en spant diensten voor het Amsterdamse bepaalde corrupte OM  door hun gefeliciteerd met een OM- Twitter voor zijn Judas Pers-Persprijs. Kan het nog Ziellozer ?

Bas van Hout is totaal zonder ziel en geweten.
De loopjongen van Bagger- Peter R. de Vries  “Hoerenjong Bas van Hout “heeft wel ergere misdaden gepleegd dan het in gevaar brengen van een Onderwereld persoon middels een  leugenachtige kwaadaardig artikel. Zo fabriceerde hij een reclame artikel in het Amsterdamse ‘Onderwereld Vod -Panorama’ tegen betaling van bepaalde Onderwereld over USA “B-Sting” in de trant van de beste ongevaarlijke ‘Love drug’ zonder bijwerking uit de USA is aangekomen, die Bas zelf al had uitgetest en als een Koning te rijk zat na te genieten met een opkomende zon in zijn Rug. Drie of vier pagina’s lyrisch top  de” B-Sting” en hij kon het iedereen aanbevelen.  Met tot gevolg dat zijn opdrachtgevers direct na het verschijnen  van het lyrische reclame artikel 300.000 niet te verkopen Trips verkochten. Binnen enkel dagen kwam de Jelle kliniek met de waarschuwing dat de B-Sting ( naam bedacht door Bas van Hout) een levensgevaarlijk hoge dosering bevatte, die dodelijk kon zijn. M.a.w. Bas van Hout had met die journalistieke gedragingen vele levens bedreigd. Het blijft onverklaarbaar waarom Panorama hem toch nog aanhield nadat Van Hout de Volks gezondheid in gevaar had gebracht. Wie zit daar achter? Is het de hoofdredacteur van Panorama Frans Lomans? Of is het Peter R. de Vries en John de Mol?

Misdaadjournalisten van de corrupte Politie en bepaalde Onderwereld trekken gezamenlijk op tegen ing Steve Brown. Wie een ziel en geweten vindt bij de hiervoor en hierna genoemde Misdaadjournalisten kan ons bellen.
brown-beloning-1
Nou, hebben de misdaadjournalisten één ding gemeen en dat is Brown onder de grond te krijgen of in de gevangenis. Daar doen de heren Peter R. de Vries, Bas van Hout, Paul Vugts, John van den Heuvel en Bart Middelburg onder elkaar niet voor onder. Bas van Hout kennelijk met toestemming van bepaalde ‘Herman-Bolhaar -Justitie’ loofde zelfs publiekelijk een heuse beloning van 500.000,- gld uit voor de Moord op Steve Brown, die bizar genoeg tot vandaag de dag nog steeds van kracht is. Alleen Betapress betaalde 15.000,-gld. schadevergoeding ter zake uit.

In de (zwarte) ziel kijken. Alle kennis  die Bruine Rat Bas van Hout heeft zijn van de doden. Bekentenissen uit het dodenrijk”.
Tussen door en daarna heeft Bas van Hout niet meer te tellen anonieme bedreigingen gepleegd tegen Brown en de zijne. Ontelbare leugen achtige en kwaadaardige artikelen en TV-uitzendingen gewijd aan Brown ( Middelburg en Paul Vugts trouwens ook). Ook stuurde hij zelfs ooit verlopen, domme leden van de harde kern van PSV naar Brown zijn huis in Eindhoven, die daarna het politiebureau zijn in gevlucht met  een volledig in elkaar gebeukte auto door een Steve Brown met een moker. In dat geval bracht Bas van Hout opzettelijk die Harde Kern-leden hun leven in gevaar. Brown heeft Bas van Hout met zijn bodyguard  als een  first class lafaard laten gillen als een speenvarken toen Steve probeerde Bas zijn broek van zijn  laffe reet te trekken en hem sloeg met zijn eigen schoen voor de Raad van Journalistiek, die inmiddels door het gekerm van Bas van Hout met zijn alle uit het raam hing. Diverse Media en weekbladen en kranten betaalde in de loop der jaren op grond van Bas van Hout zijn riool publicatie’s  en Tv-Uitzendingen ver over de 130.000,- gld uit aan Steve Brown, maar dat mag de pret kennelijk niet drukken, want om de zoveel tijd duikt deze Onderwereld zelf verklaarde “Allesweter” idioot weer op om Brown te besmeuren met zijn Ratten keutels. ( Het verzoek om de identiteit van de Allesweter te onthullen, werd door Bas van Hout genegeerd. Tot grote ergernis van officier van justitie Koos Plooij. „Het valt op dat u zich veel details herinnert over Endstra, Klepper en Mieremet, mensen die allemaal dood zijn. Maar de naam van de man die uw hele verhaal kan bevestigen krijgen we niet.”)

Afijn, de zogenaamde misdaadjournalistiek in “Banana-Fraude-Nederland” is in zijn geheel zo rot als een nispel en zonder ziel en geweten. En dient met zijn alle zo snel als mogelijk op de Strontkar Nederland uitgerot te worden. En wie dat niet ruikt zoals  Coen Verbraak moet zijn interview-jas aan de twilgen hangen. In  de Ziel Kijken?  Kan het nog hoogdravender? Coen Verbraak zou nog geen Rat herkennen als die hem in zijn  grachtengordel- reet beet.

10 antwoorden »

 1. The Fake James Foley Beheading Video: MSM Admits Its Fake – Tries to Salvage What They Can

  truther 0

  Scott Creighton

  The fake James Foley beheading video was so badly conceived, in order to try to maintain it’s credibility a little longer, government shills started an online social media campaign in an effort to keep Americans from watching it. But that didn’t work. Sites like mine and a few others (a few) openly discussed the flaws with the production value of the pro-war infomercial and Americans, tired of wars and the lies that bring them, found their way to the video then found their way to sites like this one as that little voice in the back of their heads said “uh. that’s bullshit”

  The-Fake-James-Foley-Beheading-Video-MSM

  The story of James Foley’s last kneel has crumbled completely as they attempt to salvage what they can from the manufactured consent psyop. The fake head lying on the fake body is their last ditch effort to maintain some semblance of credibility. Let’s do away with that shall we/

  (oh wait… another “journalist” claims he memorized James’ last letter home. How touching. How dramatic. How incredibly stupid. You know damn well when they were writing that little plot-twist someone around that table suggested he smuggled the letter out in his butt. You know they did. You just know it.)

  The UK Times reported that an international forensic science company, which has worked for police forces across Britain, said there is no question Foley was beheaded but that camera trickery and post-production techniques look to have been used.

  “I think it has been staged,” said one expert in visual forensics, after he was commissioned by The UK Times to examine the footage.

  “My feeling is that the execution may have happened after the camera was stopped.”

  Aymenn al-Tamimi, a fellow at the Middle East Forum think-tank, said over the years ISIS militants have improved the production quality of their videos.

  The analysis by experts has highlighted a number of inconsistencies that could suggest that the beheading of Foley, which was seen on the video, was not his actual death. News.Com

  Here we are a week later and the MSM is starting to have to acknowledge what most already know from just one glance at the stupid James Foley beheading video: it’s as fake as Joan Rivers’ face.

  But they can’t let go of the propaganda no matter how stupid the new narrative sounds: they faked the beheading on camera and then beheaded him for real.

  This is the same “ISIS” that beheaded babies?

  Now that our work exposing the phony beheading part of the video is complete and the MSM is having to play catch-up, let me explain something to you folks: this is a prop (click on image for larger view) made by Lars Carlsson for the opera Salome on the Malmö Opera in Sweden.
  Salome%20421.JPGstage prop… not a head

  That is not Photoshop. It’s not some cheap video editing crap like those new “magic” TV shows. It’s a physical tangible prop. Nothing more. This is the process of how it was made.
  Salome%20535.JPGprop, artist and kid. cute kid

  As I and others have painstakingly pointed out over the past few days, the video of the beheading, the speech leading up to it, the bloodless sawing at Foley’s neck with a fake stage knife.. it was all stagecraft and poorly scripted, poorly acted.

  We have proven our point and thus won this round of the information war against the hearts and minds propagandists and war apologists getting fat paychecks for promoting violence and death. It really wasn’t a fair fight. The video was as obviously fake as the emperor was naked. Kinda like shooting paralyzed fish in a barrel with a shotgun.

  The last thing they have to hang their hats on is that final scene of their sophomoric production, the “head on his back” money-shot.

  It’s a fraud. A lie. A prop just like the knife. Just like James.

  A skilled artist made that head, not James’ parents.

  The one used in the fake video is pretty easy compared to the one pictured above. The mouth is closed, no teeth, no tongue and they even shaved his head so they wouldn’t have to take the time to do the hair, which is painstakingly tedious from what I understand. And unlike this one, they didn’t have to worry about the back of the head or the neck since there was only that one shot from the front.

  It makes no sense that ISIS would fake the beheading with a stage prop knife and then kill him off camera. That’s just stupid.

  It makes no sense that Foley would go along with the ruse while the MI6 agent pretended to cut his head off. That’s just stupid.

  The head on the fake body is a prop just like the knife and we should be just as diligent in promoting that “truth to power” as we were in exposing the fake beheading itself.

  How many young men and women, Iraqi or American, are really going to lose their heads over this manufactured consent propaganda? I wonder if James’ proud parents have wondered that while doing the talk show circuit. I wonder if they care.

  I care. That’s why I do this. You care. That’s why you’re here.

  The epic fail fake James Foley beheading video has been reduced to shambles and now they desperately cling to it’s tattered remains. Let’s push this crap over the cliff like the WMDs story and the Yellow Cake from Niger story because unlike James Foley, you and I still have a moral center and that little voice in the back of our head that says “bullshit”

  Like

 2. Wie bepaald eigenlijk welke misdaad groep of misdadiger de gevaarlijkste is .
  en welke belang dient het om dat in de media
  te vertellen.
  is de tijd dat een boef incognito werk verleden tijd.

  Steve ik vind dat je gelijk heb

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.