corruptie

Hooggerechtshof bespreekt vaderschapstest ‘Koning Olifant Carlos VII’.

(van onze Koninklijke Elite-Gangster Vreemdgaan redactie)

AMSTERDAM-NOIR- Het Spaanse Hoog gerechtshof bespreekt „zeer binnenkort” het verzoek van de Koning OlifantVlaamse Ingrid Sartiau om de voormalige corrupte ( liederlijk, geile) koning Juan Carlos tot een vaderschapstest te dwingen en zal die gerechtvaardigde eist dan afwijzen naar goed eeuwen oude corrupt Spaans gebruik van de Heersende Klasse. Indien het hof gehoor zou gaan geven aan het vaderschapstest verzoek zou dat de poort open zetten in heel Europa en wellicht leiden tot wie weet hoeveel (bastaard) ‘Royal- kinderen’. Dat zou dan de Royal EU-onderdanen miljarden extra gaan kosten.

Ex-CallGirl koning-Congo-Albert doet ook sex-boekje open
Koning CarlosHet Belgisch-Liederlijke- Corrupte- Koningshuis heeft ook al een dergelijke bastaard affaire aan de Royal Vreemdgaan Broeke hangen. Dat heeft de inwoonster van het Oost-Vlaamse Kruibeke dinsdag laten weten.

Grootste Olifant Satoa ter wereld afgeslacht door ex Koning Carlos VII.
Sartiau zegt dat Juan Carlos haar vader is en wil een deel van de buit. Zij zou geboren zijn na een paar wilde nachten tegen Royale betaling die haar moeder Liliane tijdens een vakantie in Spanje met de toenmalige prins zou hebben doorgebracht. Nu is het een feit van algemene bekendheid dat ‘Koning Olifant Carlos’ naar goed ‘Royal -Prins Bernhard’ gebruik zijn hele leven alles wat los en vast zit heeft geneukt op kosten van zijn onderdanen. En trouwens als het om beschermde diersoorten gaat ook alles afschoot wederom op kosten van zijn onderdanen lijfeigenen.

Sartiau begon in 2012 een gerechtelijke procedure in Madrid, maar haar aanvraag werd afgewezen, omdat de koning een ‘Onschendbare–Vreemdgaander’ is, die een telg is uit waarschijnlijk de crimineelste  familie van Spanje. Nadat Juan Carlos in juni afstand van de ‘graai en neuk-troon’ had gedaan, diende Sartiau opnieuw een aanvraag in. De rechter heeft die zaak naar het hooggerechtshof doorverwezen , zodat die het wederom de in de Royal-Vreemd gaan’ Doofpot kan stoppen. De ‘Royal Os Mark van der Linden’ gaf direct commentaar bij het ‘Royal- Riool RTL Boulevard’ dat Juan Carlos een persoonlijk vriend is van het zwaar gesubsidieerde Koningshuis van King Willem en derhalve geen bastaard kinderen heeft.

2 antwoorden »

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.