Media -Maffia

Omerta van kracht bij Humberto als Peter R. optreed als ‘Taart-Ontvoering deskundige’ John de Mol.

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

Peter R de Vries Over de GrensAMSTERDAM-NOIR- Peter R. de Vries is een perpetuum mobile waar wij zolang ‘Maffia Boss John de Mol’ de baas is in Media land nooit van af komen. Gisteren was Peter R .de Vries als dr. In de ‘Filosoof der perpetuum mobilebij Humberto Tan en het scheelde weinig of hij was weer in huilen uit gebarsten. Is hij familie van Frans Timmermans? Of is het ‘Showbizz -Vuilnis -huilen ‘de laatste wanhopige Pr-truck om de SBS-Tokkie’s in de maling te nemen? Humberto Tan vond het reuze gezellig en spannend. Een heus moordenaartje als Peter R. de Vries,  die aartsbrutaal ‘Perpetuum mobile leugens filosofeert’ aan zijn tafel. Peter R. is zijn oorspronkelijke SBS6- Tokkie ontgroeid en filosofeert tegenwoordig alleen nog maar huilend.

De Rechtens vastgestelde Maffiajournalist en politie-informant Peter R. de Vries is de grote vriend van Ontvoerders ( en moordenaars?) Cor van Hout en Willem Holleeder. En passant wordt Peter R al jaren in de (Volks)-Pers genoemd als één van de mede-daders van de moord op Thomas van der Bijl o.a. in Elsevier. Dan heeft zijn Ontvoering Onderwereld vriend Boss Willem Holleeder in 2003 een poging gedaan om de zoon van John de Mol te ontvoeren. Steve Brown wordt daar tot vandaag de dag de schuld van in de schoenen geschoven door de loopjongen van Peter R. de Vries zijn ‘Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout’.

Daarnaast heeft het Gerechtshof te Amsterdam voor recht verklaard dat Peter R. behoort tot de ‘Klaas Bruinsma maffiagroep’. Dan is hij nog Voetbal Maffia-Makelaar en volgens eigen zegge gestopt met de misdaad journalistiek. Ook is hij een gerenommeerd hoerenloper en liefhebber van gangstersletjes.

Peter R. discussieert niet meer maar filosofeert en zijn stopwoordje als dr. in de ‘Pulp-Media Filosoof’ is perpetuum mobile . Peter R. als “Dr” in de filsosfie ( drie jaar mulo ?) spreekt het woord perpetuum mobile uit zo trots als een aap. Hoe lang zal hij op dat woord voor de spiegel in zijn ‘Villa-Bordelo’ te Naarden hebben geoefend? Een dag, een week, een maand? We zullen het nooit weten, want wie van de pers durft het hem te vragen?

Ook durft niemand aan tafel van ‘ Zwarte Piet-Tan’  Peter R. te vragen wat perpetuum mobile betekend in dit verband uit angst voor dom te worden versleten door de grote baas Peter R. de Vries. Men gaat er dus maar van uit dat de ‘SBS-Tokkie- kijkers’ van Humberto Tan allemaal weten wat perpetuum mobile betekend, niet dan?

Het hiervoor gesteld zijn allemaal de Top- kwalificaties voor de ‘SBS Hersendoden-Tokkie ‘s ‘  om nu er een ‘Taart-ontvoering’ dreigt van zijn ‘Media -Maffia Boss John de Mol’ ( De Mol wordt weer als één van de witwassers van het Endstra moord en afpersgelden van Willem Holleeder genoemd)  als deskundige “dr. perpetuum mobile” te ‘bral-filosoferen’. Bizar overigens dat als het over afpersen gaat  van John de Mol  dat dan niet de Top Mafioso  Berlusconi wordt genoemd in dit verband. Berlusconi was/is immers de ‘compagnon’ van John de Mol.  Tja, Peter R. kijkt wel uit om Berlusconi te noemen. Zo een grote filosoof is hij nu ook weer niet.

Mocro-Maffia’ en Wouter Lauwmans en Martijn Schrijver kregen een lesje in Omerta van Peter R. de Vries.maffia bazen john de mol silvio berlusconi
Geen zinnig woord over  waarom drugsimperium De Mol wordt bedreigd en afgeperst. Maar belangrijker waarom John de Mol en Peter R. de Vries al 25 jaar ongemoeid met rust worden gelaten door justitie.

De twee auteurs Wouter Lauwmans en Marijn Schrijver van de ‘Mocro-Maffia’ zaten er beteuterd bij naast Peter R de Vries. En voelde aan de lijve wat Omerta inhoud. Ironisch was dat Wouter Lauwmans het woord Omerta in de mond nam bij Humberto Tan, de’ Zwarte Piet’ van John de Mol en Peter R. de Vries. Wellicht een versprechung?
De ‘Mocro-Maffia ‘ auteurs moesten aan de lijve ondergaan wat Omerta inhoudt. Vreesde zij voor hun leven? Of vreesde zij voor hun maatschappelijke carrière?

Steven Brown weer vals beschuldigd van ontvoering Johnny de Mol.
Peter R. was zo aartsbrutaal om n.b. uitgerekend de zaak van de vermoorde Thomas van der Bijl ter sprake te brengen. De zaak waarvan Peter R. de Vries één van de hoofdverdachte van is. Bovendien heeft Peter R. in die zelfde Liqudatie-Passge proces meineed heeft gepleegd voor de Ontvoerder Willem Holleeder en dat weten Wouter Lauwmans en zijn co auteur Martijn Schrijven net als de rest van de Laffe Media en Pers. Vooral Martijn Schrijver was kennelijk zwaar in de war van Peter R., want hij werd door Peter R. we gezet als een onbenul, die geen clou heeft van de Onderwereld. Peter R. was nu op stoom en bralde dat hij al veel langer mee liep dan het ‘Mocro- Maffia duo’ en zelfs nog de Chinese en Joego’s moordpartijen had mee gemaakt. Toevallig alleman ook oude bekende van Steve Brown. Brown heeft daar n.b. drie boekjes over geschreven, te weten:” Drugsbaron in Spijkerbroek” , “Killing Fields of Amsterdam” en Steve Brown in Gangsta’s Paradise , alwaar Peter R. de Vries uit en te na beschrevenen wordt als Maffi-journalist en politie-informant met bloed aan zijn handen. Die boeken heeft Wouter Lauwmans en Martijn Schrijvers en Humberto Tan voor hun gezondheid en carrière even niet gelezen. Het tweetal leek zo langzamerhand wel op  “Criminele Schlemielen” uit Amsterdam-Noir.

Voor  Bagger Filosoof dr. Peter R de Vries zijn wan en misdaden geldt Omerta op straffe van nooit meer op de TV– Pulp-Buis van ‘Maffia Boss John de Mol’. Ondanks dat wij Wouter Lauwmans als één van de weinige journalisten integer en deskundig achtte werden wij overvallen door misplaatste schaamte hoe hij zich de Omerta liet opdringen door ‘Peter R. de Vries Misdaadgroep’ en erbij zat als een heuse Jaknikker.

34 antwoorden »

 1. Als je die agent peter niet zo mag moet je niet blijfen lullen maar hem een standje geven.
  Hij kan het ook niet helpen dat hij ingehuurd wordt om de media te manipuleren.
  Je moet maar eens bij hem thuis gaan kijken dan zal je zien dat hij een goede baan heeft en tien kamers.
  Tevens wil ik je erop wijzen dat de heer de vries geen belasting betaald maar ook dit voor hem betaald word.
  Groet marc

  Like

 2. Wie is eigenlijk Willem de glazenwasser? Een toevallige nickname?
  Wat heeft Mario Doornink eigenlijk gemeen met Cor van Hout?
  Woont hij in soms de woning van wijle Cor van Hout? ‘Jongenshuis’ (Kromme Spieringweg 331, Vijfhuizen), Toeval ??
  http://vijfhuizen.cylex-bedrijvengids.nl/bedrijf/doornink-schoonmaakbedrijf-b-v–11749776.html
  Mario Doornink heeft of had een glazenwasserbedrijf voor dat hij de overstap maakte naar Monster truck chauffeur/stuntman.
  Deze trucks kosten klauwen vol geld.
  Een startkapitaaltje is dan wel welkom.Alleen hoe komt iemand aan big money om in de monstertruck buisness te beginnen.
  Banken financieren zoiets niet gemakkelijk.
  In de Nederlandse drugs/onderwereld van afpersing gutst het van zwart geld! Toch??
  Ach,misschien denk ik wel verkeerd en connect ik de dots verkeerd.

  Op 19 juni 1997 ziet een observatieteam van de recherche Rob B. binnen lopen aan de Kromme Spieringweg 331 te Vijfhuizen, beter bekend als ‘Het Jongenshuis’. In deze luxevilla met bubbelbaden kwam de bende van Cor van Hout regelmatig samen om drugstransporten voor te bereiden.
  http://www.vn.nl/Standaard-Media-Pagina/Rob-B.-fiscalist-van-de-onderwereld.htm

  Like

 3. ik wordt kotsziek van keer op keer de zogenaamde zelfde deskundigen op de buis.
  De publieke omroep is niet sanders dan een staatspropaganda orgaan zolang ze niet eens het lef hebben om ander mensen met andere meningen en onderbouwingen aan het woord te laten. De fik erin. en kan iemand die achterlijke tinkerbell( mk ultra name voor sexslave] eens afvoeren.

  Like

 4. Na de terugkeer van Henk Krol in de tweede kamer, valt de Pedo MSM media na mobilisatie van hun laatst resterende strijdkrachten opnieuw over Henkie heen :

  Te Koop. Henk Krol Homovilla aan de Ministerlaan
  Van Rossem | 30-09-14
  http://www.geenstijl.nl/mt/archieven/2014/09/te_koop_henk_krol_homovilla_aa.html

  Zijlstra: bij VVD had Krol moeten opstappen
  di 30 sep 2014, 16:41 | (113 reacties + censuur)
  http://www.telegraaf.nl/binnenland/23143316/___Bij_VVD_moest_Krol_opstappen___.html

  Verhip … Henk Krol zal toch niet ergens nog een volledig kopie archief van de papierwinkel van voormalig Panorama Journalist Fred de Brouwer hebben liggen ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.