Media -Maffia

Steve Brown bij Editie.nl: Fred Ros en de Onderwereld Moord code van Eer die niet bestaat.

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

Amsterdam-Noir -(video)- dader moordaanslag steve Brown Afgelopen week werd de moeder van Fred Ros volgens Justitie en hun ‘politie scribent John van der Heuvel’ bedreigd. Is daarmee een zogenaamde ‘Onderwereld-Code’ overschreden was het bral-gesprek van de dag bij de louche misdaden journalisten als ‘Bagger-Peter R. de Vries’ en John van den Heuvel.
Dat was aanleiding voor Editie.nl om ing. Steve Brown om commentaar te vragen. Immers Brown is zelf neer geschoten en één van de weinige die het na kan vertellen. Brown heeft trouwens nog nooit een dag bescherming gehad van de zijde van de VVD- justitie en hun politie, ondanks dat hij meer dan 20 x is gewaarschuwd dat hij vermoord gaat worden door justitie en/of de politie . N.b zelfs een keer door een lachende ‘VVD-Griezel Fred Teeven’ ( die zich zelf trouwens 24- 7 laat bewaken) persoonlijk.  Integendeel Brown wordt sinds die moordaanslag door de ‘Media-Maffia strontton’ gehaald door met name John van den Heuvel en Peter R. de Vries, die beide totaal normloos zijn ( ander woord voor geen Erecode) en zonder schroom hun eigen moeder zouden verkopen voor kijkcijfers (=poen dus), maar dat terzijde.

Die bedreiging van Fred Ros zijn moeder werd in een schreeuwende hele voorpagina in De Telegraaf aangekondigd. Het leek wel een Pulp-Media reclame advertentie van heb ik jou daar van de één of andere derde rangs Heineken- Onvoerings film uit de koker van de Maffia en politie–informant Peter R. de Vries. Maar is het waar? Ach, het zou zo maar kunnen, want het is niets nieuws onder de “Goodfellas” zon in de Volks-Onderwereld.

Moeder Ros is in de tachtig dus het zou ook zo maar kunnen dat ze alleen al van die -Media- hausse pulp bedreiging’ in De Telegraaf  de geest geeft. En God verhoede het dat justitie moeder Ros dan  gaan onderbrengen in één van de PvdA ‘Arme Bejaarden-Killer Otwin van Dijk’ verzorgingshuizen, want dat overleeft zij zeker niet. Daar bestaan hoegenaamd totaal geen Erecode meer.

Maar goed hoe zit het nou met de Erecode in de ‘Volks-Onderwereld’ dat kinderen en familie niet worden bedreigd, die volgens de romantische pulp crime geldt?
Nou, daar kunnen wij kort over zijn. Die bestaat niet en heeft nooit bestaan. Er bestaan geen Codes in de Volks-Onderwereld, behalve dan dat aan alles een prijskaartje hangt. Een veelvuldige gehoorde kreet in de Volks-Onderwereld is: “die verkoopt zijn eigen moeder”. Maar laten we wel zijn de Volks -Onderwereld verschilt in het geheel niet met die van de zogenaamde Bovenwereld. Ook daar bestaan geen codes en sterven er dagelijks 15000 kinderen waar geen Heer van Stand ‘Rat in pak’ met hun King Willem voorop vindt dat er een Erecode is geschonden, namelijk laat geen 15000 kinderen per dag sterven van de honger uitsluitend om Bloed- Winst te maken. Overigens is het feit dat er 15000 kinderen per dag sterven nog niet één regeltje waard in De Telgraaf, daar waar een mogelijke bedreiging van de hoog bejaarde moeder van Fred Ros, die niet bepaald in haar wieg gestorven is, een hele voorpagina krijgt. Is dat de Erecode van De Telgraaf en John van den Heuvel?

Tot slot: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.

10 antwoorden »

 1. de Vaticaan brouw al eeuwen bier en de elite Whisky om de bevolking
  achterlijk te houden .
  in de Sultans opium om de mensheid als slaven te gebruiken

  de indianen hebben de vrede liefde plant coca gekregen
  om met de goeden te praten

  ik zie niet in waarom men het de witte sloper noemt
  heeft men nog nooit een onversneden goede witte spul
  in een hemelse pijp gerookt ken men zich zelf niet

  word tijd dat men cocaïne vrij op de markt laat
  want het is een godelijk plant

  Like

 2. Coca is een goddelijk plant
  ik beweer zelf dat de ware tijdens de openbaring
  te voorschijn zal komen goed
  onder de invloed van de goede witte
  spul en zal gelijk de douanen beambte
  naar de hel sturen
  omdat die het goddelijk spul onthouden heeft
  voor het volkHet blad van de coca plant (Erythroxylum coca) wordt in verschillende landen in Zuid-Amerika al eeuwenlang gebruikt bij ceremonies of rituelen en als medicijn voor verschillende kwalen.

  De cocaplant en het kauwen is een belangrijk symbool voor de geschiedenis en de identiteit van de inheemse culturen van o.a. Colombia en Peru. Het gebruik om op cocabladeren te kauwen bestaat al sinds 3000 voor Christus in van Zuid-Amerika

  Zo gebruiken de Mamos van de Kogi Indianen uit de Siera de Nevada de Santa Marta de coca bladeren in hun poporo om dagelijks in contact te zijn met Moeder Aarde. De Pago’s van de Quichua gebruiken de cocabladeren voor divinatie.

  Maar naast alle mystieke beweegredenen om cocabladeren te gebruiken zijn de bladeren ook zeer gezond.

  Cocabladeren bevat alkaloïden net zoals de koffieplant en de tabaksplant. Alleen is het mogelijk om van de cocabladeren na langdurige en vele chemische processen deze alkaloiden omzetten in narcoticum. (slechts 1% van het blad) Om deze reden en door de druk van de Westerse wereld het cocablad in zijn natuurlijke en ongewijzigde vorm op de lijst van verboden planten gezet. Hier bij niet rekening houdend wat dit voor gevolgd heeft voor die vele culturen die al meer dan 3000 jaar gebruiken maken van de natuurlijke cocablad.

  Cocablad onderdrukt het hongergevoel, levert energie tijdens de lange werkdagen en gaat ook hoogteziekte tegen. In tegenstelling tot nicotine of cafeïne brengt het de menselijke gezondheid geen schade toe, leidt het niet tot een gewijzigde bewustzijnstoestand, en is het mogelijk effectief in de strijd tegen zwaarlijvigheid, een groot probleem in vele moderne samenlevingen. Miljoenen mensen in Bolivië, Peru, Noord-Argentinië en Chili kauwen coca. Het verbieden van deze gebruiken getuigt weer eens van een Westerse arrogantie en een analytisch denken, waarbij men geen onderscheid maakt tussen de werking van een geïsoleerde stof en de hele plant. Maar wel onderscheid maakt tussen de gebruikers want iemand die zich bezig houdt met Zuid Amerikaanse sjamanisme mag geen cocablad invoeren maar …..mag nog steeds ruim 6 ton jaarlijks importeren van uit Zuid Amerika.
  Het is dan ook voor aardemagie niet meer mogelijk om traditionele thee te importeren of bladeren voor divinatie.
  .

  .

  Like

 3. Tja ik als denker denk.
  wie de regels maakt is zelf een overtreder.

  telegraaf bende overtrad al een regel
  wetsregel die bijna een natuur wet is
  de wet op land verraad

  Like

 4. nog ff over peter,,, Heeft PR de Vries gisteren toevallig een voorzetje aan een DNA onderzoek onder een beperkt aantal “gestoorden” verblijvend in GGZ huizen in de buurt van Borst gegeven?

  Hij sprak over krabben in het gezicht oid,, iets -uiterlijks- opvallends naast dat een gestoorde zich vreemd gedraagt?? hoeveel cameras zijn wel niet in die -GGZ- buurt? rood hoedje rode jas,, en een 100% uitsluitsel over politieke moord.

  Mevrouw Borst heeft idd nogal wat kwaad bloed gezet,,, ooit,.

  Het begon allemaal met de van de zonnebank houdende Bernhard Jens,, peter kon in zijn visie meegaan,, natuurlijk kon peter dat hij regisseerde immers aan zonnebank Jens,,hoewel er wel een dader komt natuurlijk gevonden via dna afkomstig onder Borst nagels.

  Wonende in een van die GGZ huizen,,, puik werk peter,, net als de lezing over forensisch onderzoek je in Leeuwarden gaf hoorde ik je niet mbt het onderzoek dat de politie op het terrein van Borst deed waar alle sporen vakkundig gewist werden door als een stel koeien door de wei te baggeren,, maar dit zal geen onderwerp tijdens jouw goedbetaalde en vooral trillende lezing zijn geweest,, het bleef maar trillen op jouw borst,, Telegraaf Volkskrant noem ze maar op,, allemaal wilde zij weten heb je de dader peter?
  Natuurlijk heeft peter de dader,,

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.