Elitaire Misdaad

‘Goede Doelen-Gangster Erik Nolet’: Ik had financiële problemen’. Ja, wie niet?

( van onze VVD Klasse Justitie redactie)

Erik NoletAMSTERDAM-NOIR-  Goede Doelen Rat in pak Erik Nolet’ bekend huilend stelen geld Stichting ALS,maar noemt dat geen stelen want stelen doen alleen de ‘Volkse-crimineeltjes’. Eric Nolet, de ‘Goede Doelen–Gangster’ van stichting ALS die ontslagen werd omdat hij 92.000 verduisterd heeft. Erik bralt dit geld terugbetaald te hebben door een graai te doen in de kas van een ander goed doel. Waar de goede doelen niet allemaal goed voor zijn in “Banana-Fraude-Nederland”, niet dan?
Naast de 92.000 euro jatte hij ook nog eens een keer ruim honderdduizend van de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek. Want wat is nu feitelijk 92000,- euro vandaag de dag in “ Straf de arme maatschappij”, niets toch?
Erik zat tot heden nog geen minuut in de bak. Is hij nu gearresteerd? Nee, natuurlijk niet! Is dat VVD Klasse-Justitie? Uiteraard in “Banana-Fraude Nederland” het land waar de ‘Ratten in pak’ in goede doen straffeloos graaien in de Goede Doelen. Kan het nog Maffer en Crimineler ?

Eric Nolet, de voormalig directeur Bestuur-Gangster van Stichting ALS, geeft na aanvankelijk te hebben ontkend toe dat hij dit jaar 92.000 euro uit de kas van de stichting heeft gejat en het geld op zijn eigen rekening heeft gezet. Kijk als men dik 200 duizend euro jat als nette ‘Rat in pak’ is dat geen stelen en treed uiteraard de VVD -Justitie van ‘Bral Kindervriend Ivo Opstelten’ en zijn Crimefighter ‘Griezel Fred Teeven’ niet op.
Ook de ‘VVD-misdaadgroep’ Alibi de ‘Liegende rechter Jeroen Recourt’ van de PvdA komt niet in actie ( = “Hans Spekman activisme”). Nee, bikkelharde vervolging valt alleen de ‘Volkse- Winkeldief’ ten deel of een alleenstaande bijstandsmoeder, die een paar honderd euro per maand zwart bij verdiend bij types als Erik Nolet.

Medelijden’ Klasse-Justitie van ‘CDA-Rat Officier Andre Flikweert’. Waar blijft het medelijden met de “Bijstandsmoeder”. Fred Teeven Winkel diefstalErik „Ik ben destijds gedurende mijn extreem drukke werkzaamheden voor Stichting ALS persoonlijk in financiële problemen terechtgekomen door Volkse-schandknapen en cocaïne wat zo veel Bestuurders overkomt. Denkt u maar aan ‘Rob-Junkie-neuker- Ouderkerk’, ‘Onno-Schanknapen- Hoes’ , ‘Suiker Oompje Loek Hermans’ en ‘Rose Pedo Ed Nijpels’ om maar een paar gewaardeerde collega’s te noemen in deze.  Dat komt doordat ik het zo druk had met de Schandknapen en te veel snuiven waardoor ik mijn eigen administratie heb laten verslonzen. Daardoor stapelden rekeningen zich op en heb ik als oplossing voor de korte termijn middelen voor de Stichting ALS  en de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek  aangewend. Waar zijn Goede doelen anders voor dan een mens als ik in nood”.

Toen Nolet samen met een medewerker de boeken doornam, werd hem gewezen op de onrechtmatige fraude overboekingen. „Ik ben toen zelf naar de raad van toezicht gegaan om de zaak  huilend op te biechten. Ik heb het geld (niet) terugbetaald en heb ook zelf aangeboden op te stappen. Want het Goede Doel is niet bij zulke berichtgeving gebaat. Maar nimmer heb ik gedoneerd geld willen gebruiken voor mijn verslavingen aan schandknapen en cocaïne, het is om deze vreselijke ziekte te bestrijden. Het was een oplossing voor mij om de korte termijn problemen op te lossen om mijn lusten als ‘Goede- Doelenman’ te bevredigen . Ik zie het ook niet als verduistering en heb het niet terugbetaald want ik ben een nette uitziende ogende man.”

Juridische stappen zijn zinloos tegen de  ‘Bovenwereld -Onderwereld-Mannen’ van eer zonder Code.
De vriendenstichting ontkent zijn versie en overweegt, evenals de Stichting ALS, juridische stappen tegen Nolet. En is met ons verbijsterd waarom Nolet nog niet is gearresteerd.
Volgens de stichting Vrienden van de Rudolf Steiner Kliniek waar Eric Nolet voor de tweede keer zijn  rovers slag sloeg, bracht stichting ALS hem in april op de hoogte van wat er daar gebeurd was.
„Zo kwamen wíj erachter dat Nolet zichzelf ook bij onze stichting een lening had toegeëigend, zonder toestemming van het bestuur. Die kon hij niet terugbetalen. We hebben hem diezelfde dag geschorst uit het bestuur”, vertelt Masthoff, die tot de dag van vandaag hoopt het geld terug te krijgen.
Deze stichting zamelt geld in voor Rudolf Steiner Zorg en dat geld gaat dus op aan Nolet zijn schandknapen en cocaïne gebruik naar goed Hollands bestuur-gebruik.  Rudolf Steiner Zorg is een verzorg- en verpleeghuis met meerdere locaties in Den Haag. Het geld van de stichting wordt (niet meer) gebruikt voor extraatjes om de bejaarden een hart onder de riem te steken, zoals een rolstoelbus of een piano in de hal van één van de tehuizen. Kan Erik Nolet wat schelen!

‘Kale Geile Bestuurs-Kip Erik’ is een echte man van eer.
De vriendenstichting probeerde eerst om zonder ruchtbaarheid het geld terug te krijgen. „Als je een juridische procedure begint om het geld terug te krijgen moet je veel kosten maken voor een  louche advocaat, en dat geld hebben we simpelweg niet meer”, aldus de secretaris. „Nolet belooft het geld terug te betalen via rijke Pedo-vrienden, of een lening bij de bank. Maar nu bekend is geworden wat hij bij ALS heeft gedaan, rekenen we er niet op dat dit gaat lukken”, aldus Masthoff. „Ik vrees dat we nu veren proberen te plukken van een kale kip.” Voor als nog doet alleen Volksnieuws uit Amsterdam recht  in deze en plaatst de total gewetenloze ‘ Goede Doelen-Rat in pak Erik Nole’ op het “Elite-Gangster Billboard”. Kan Erik en zijn schandknapen  en dealers wat schelen.

8 antwoorden »

 1. @ allen het OM vervolgen,forget it, zij zijn slechts pionnen van de zgn ,,boven ons gestelde ratten in pak,, die overal schijt aan hebben.
  Sinds het pikmeerarrest wordt er geen ,,bestuurder/,,volksvertegenwoordiger, vervolgd.’
  Zij zitten niet op hun positie voor de burger maar voor hun bazen en hun eigen pocket..
  Ratten in pak is een understatement, het zijn zielloze zware criminelen die dit land naar de afgrond gebracht hebben!!

  Like

 2. Geneeskunde tegen over pharma genocide cash flow

  Familie clan de Medici(oprichters Jesuiten orde Society of Jesus) en zijn volgelingen medici zullen nimmer Kanker, ALS of willekeurig welke andere ernstige ziekte genezen. Dat het overgrote deel van de artsen goedbedoelende mensen zijn (studie medicijnen: academisch gehersenspoeld zonder t te beseffen) doet niets af aan de dodelijke aard van veel van de behandelingen.

  NIH has been suppressing cancer and other cures for decades, allowing people to to die terrible and unnecessary deaths.

  ExopoliticsBlogs.com by Alfred Labremont Webre who served as a judge on the Kualu Lumpur War Crimes Commission in Malaysia

  Watch this documentary to see how they were involved in suppressing a cure for childhood brain cancer, leaving parents to subject their beloved children to torturous chemotherapy that has no chance of helping them but which destroys their brains.

  Melatonin Schmelatonin!!!: The Criminal NIH Sets US Public Up for Ebola-like Symptoms and Zombie-Like Behavior
  Read more: http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/10/melatonin-schmelatonin-the-criminal-nih-sets-us-public-up-for-ebola-like-symptoms-and-zombie-like-behavior.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.