Media -Maffia

Alle Moordenaars van Passage-liquidatie proces ‘Kroongetuigen-Expat-Miljonair-Killers’.

( van onze Wie neukt en moord wie privé redactie)

Peter La Serpa Fred RosAMSTERDAM-NOIRIedereen happy. Moordenaars happy. Justitie happy. Alleen de belastingbetaler en nabestaande  van de vermoorde mensen niet happy.
Wat als iedere veroordeelde huur-moordenaar in het Passage Liquidatie-proces zich in navolging van onze columnist Peter La Serpe en Fred Ros als mannen van eer zich aanmelden als Kroongetuigen? Het schiet al op, want van de vijf hoofdverdachte zijn er nu dus al twee Kroongetuigen geworden. Bijna de helft dus al!  Nu nog de rest en  dat is pas rechtsgelijkheid in “Banana-Fraude –Nederland”. Dan wordt het Passage Liquidatie-proces zeker een geslaagd ‘Kroongetuigen -proces en geen Liquidatie-proces meer . Iedereen bekent en verraad elkaar en zich zelf. En gaat daarna verder onder een ander naam als ‘Staats-Miljonair-Expat–Killer’ ergens in het buitenland.  Vergeet u niet dat La Serpe tegen de twee miljoen euro belasting vrij incasseerde  als Kroongetuigen. Stelt u zich  eens voor dat Willem Holleeder zich ook nog aanmeldt als Kroongetuige bijv. tegen de andere Kroongetuigen? Wat dan? Waar blijft dan de Rechtsgelijkheid als Justitie dat Holleeder zou weigeren?

Hoe het ook zij, Nederland stelt mensen in gevaar die de Kroongetuigen ‘Killer–Expats’ als buurman krijgen en geen benul van hebben wie diegene echt is, namelijk een veroordeelde Killer. In de USA levert een deal met een (Maffia) Kroongetuigen doorgaans zo’n kleine 30 tot soms wel 100 veroordelingen op en gaan de Killers is een zeer strak witness-program waar zij de rest van hun leven doorbrengen als bijv. postbode. Maar niets van dat alles in Nederland. In Nederland van de VVD Griezel Crimefighter Fred Teeven worden de veroordeelde Killers miljonair en expats. Kan het nog Maffer en Crimineler ?

Fred Teeven: Meineed plegen is voor mij en mijn ‘Kroongetuige’ Peter R. de Vries geen probleem in Nederland.
Maar wie weet horen wij als iedere Moordenaar van het Liquidatie -proces  Kroongetuigen en ‘Justitie-Miljonair’ is geworden dan eens eindelijk over de criminele Judas Rol die Peter R. de Vries al een kwart eeuw speelt voor Klaas Bruinsma, de ‘Hoogland Maffia’, Cor van Hout en Willem Holleeder. Steve Brown wacht al sinds de moordaanslagen in 1997 en 1999 op hem op de waarheid inzake de betrokkenheid van Peter R. de Vries en zijn “Hoerenjong Bruine Rat Bas van Hout” en zijn ‘Judas-Junkie Ron Ostrowski’ en Justitie bij die moordaanslagen . Zou  ‘Mafioso en politie-informat  Peter R. de Vries dan ook een deal als Kroongetuige gaan sluiten of heeft hij die deal al een kwart eeuw met bepaalde Justitie? Wij denken het laatste. Het is alleen mogelijk in Banana-Fraude-Nederland”, dat een degelijk corrupte figuur  als ‘Bagger Peter R. de Vries het er tot nu toe levend heeft afgebracht. Bovendien aarts brutaal als een -Alles- deskundige-Pauw- om de haverklamp aan tafel schuift voor 1000,- euro bij zijn VARA Matthijs van Nieuwkerk aka ‘Vieze Keith’ , Zwarte Piet Humberto Tan’ en al die andere verlopen corrupte Bral-Talk-Shows”.

Steve Brown bij Editie.nl: Fred Ros en de Onderwereld code van eer die niet bestaat. 

10 antwoorden »

 1. Alle reaguurders van deze blog getuigen dat Koning Willem Alexander spiekt, zie http://www.youtube.com/watch?v=GG8x0ly09vM
  Heeft hij daarvoor de provisorische vervanging van Huis Den Bosch en Werkpaleisje aan Noordeinde in de tuin nodig? Gepalnde kosten van Eur 400.000. Het blink niet uit van snuggerheid. Zijn ze bediendes slimmer?
  De dochter van de Argentijnse massamoordenaar Jorge Zorreguieta in ieder geval wel.

  Het Nederlandse volk wordt weer eens geattendeerd op de intellectuele capaciteiten van voormalig Prins Pils en op die van zijn sluwe gemalin.
  Hij heeft in ieder geval de lessen van zijn schoonzus Prinse Laurentien Brinkman (D66 plus) goed gevolgd, http://www.lezenenschrijven.nl/over/stichting-lezen-en-schrijven
  De stichting die opvalt door haar ongebreidelde zucht naar het over de balk gooien van geld, zie http://www.nu.nl/politiek/3896239/kamervragen-belangenverstrengeling-lezen–schrijven-.html

  Like

 2. Steve de bedragen van nu zijn een schijntje
  te vergelijken wat de wouten te samen met hun zogenaamde hoge plaatse
  IRT boeven aan gecontroleerde doorvoer hebben verdiend .

  als we de bedragen kijken die in de onderwereld rond gaan dan is
  een huurmoord voor 150.000 euro voor een naïeveling veel
  maar voor mensen die de klappen van de zweep kennen
  een schijntje.

  een paar keer goede hennep oogsten en je bent al miljonair
  een paar keer bolletjes slinken en je bent al
  binnen

  wie een beetje de Nederlandse klimaat een beetje ken
  weet dat de doorsnee penoze elkaar liever oplichten
  dan dat ze eerlijk met elkaar te werk gaan

  Like

 3. De familie clan de Medici de geruisloze (Jesuits) de succesvolste killers allertijden

  Ebola Hoax: 100% REVEALED! CNN + NYT caught using CRISIS ACTORS! MUST SEE !!!!!!!

  Meet the Main Ebola Assholes: Ebola is cover for a carefully planned treasonous military agenda arranged to lead to a fascist coup in the US

  Ebola is cover for a carefully planned treasonous military agenda arranged to lead to a fascist coup in the US. Here are details of that plan.
  http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/09/first-911-then-guillotines.html

  The Bushes who are German Nazis and aided the Third Reich and made their fortune from it, attempted a fascist in 1933, were involved in assassinating Kennedy and put the structure for this one in place right after 9/11.

  But they are working for the Jesuits and they are not the only fascist agents doing so.

  It’s way past time to see the assholes trying to destroy this country and kill you and millions of other people here.
  Read more: http://exopolitics.blogs.com/ebolagate/2014/10/meet-the-main-ebola-assholes-.html

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.