corruptie

Corrupte oud-parlementariër EU ‘Rat in pak Ernst Strasser’ krijgt 3 jaar.

( van onze Internationale EU Elite-gangster redactie)

AMSTERDAM-NOIRVluchten kan niet meer, vluchten van dit Graaiersland van ‘Ratten in pak’.Frans Timmermans
De voormalige Oostenrijkse ‘Europarlementariër- Graaier Ernst Strasser’ is maandag door het hoogste gerechtshof in zijn land veroordeeld tot 3,5 jaar cel wegens ‘Rat in pak-corruptie’. Een lagere rechtbank had hem in maart dit jaar 3,5 jaar celstraf gegeven.

Huilebalk Timmermans’ laat nabestaanden MH17 in de steek en gaat graaien’.(video)
De PvdA ‘Top -Komediant Fransje Timmermans‘, die klaar staat om te gaan Graaien in de EU is volgens onze Haagse betrouwbare, corrupte bronnen spontaan in huilen uitgebarsten bij het horen van het vonnis.

Strasser had in 2010 tegen Britse undercoverjournalisten van The Sunday Times opgeschept over zijn lobbykwaliteiten, die stukken beter zijn dan de ‘Tokkie-huil-act’ van Timmermans. Voor 100.000 euro per jaar wilde hij zijn invloed wel gebruiken om de wetgeving te beïnvloeden, zei hij, terwijl hij niet wist dat het gesprek werd opgenomen.
De 58-jarige Strasser erkende maandag dat hij „grote fouten” heeft gemaakt waardoor hij is gepakt en vele ander collegae politieke ‘Raten in pak’,  zoals  de EU commissarissen Martine Reicherts, de Pool Jacek Dominik, de Italiaan Ferdinando Nelli Feroci en de Fin Jyrki Katainen, die pas nog 500,000,- euro hebben gejat de dans ontspringen , maar dat hij niet van plan was geweest te lobbyen in ruil voor zo weinig geld. Naar aanleiding van corruptieschandalen van EU-parlementariërs is besloten dat leden van het Europees Parlement hun bijbanen moeten door geven aan de lokale graai-politie zodat die het vakkundig in de Doofpot kan stoppen.

19 antwoorden »

 1. Vraag me altijd af waarom politici geen psychologische test moeten ondergaan voor ze aan de slag kunnen. En evenzo dringend; waarom ondergaan poltici niet maandelijkse een drugstest?

  Verder vind ik de benaming van ratten in pak een beleding voor ratten, want ratten zijn redeijk sociale en schone wezens. Volgens mij is gangreen, rottend vlees of lijken in pak een betere benaming. Poltici zou je ook kunnen verglijken met de vroegere penose of pooiers die vaak met een pak nog enigzins een nette indruk probeerden te maken. Later zijn de pakken overgewaaid van de penoze naar de onroerend goed, banken en politieke scene.

  Like

 2. Je hoeft maar 5 jaar in de EU te zitten en je kunt al afscheid nemen als miljonair. Je vreet je zelf het hele jaar rond en je zuipt de lekkerste wijnen. Je laat je inviteren door de lobbyisten en je hebt er nog een leuk zakcentje bij. Je gunt je vriendjes links en rechts ook nog wat aan subsidies die niet gecontroleerd worden. Je haalt op de vrijdag gauw nog even je presentiegeld binnen en kan op weekend gaan. Die hele EU is zum kotzen. Heeft niets met democratie te maken maar alles met: http://www.relay-of-life.org/nl/chapter.html. Ze bemoeien zich met de meest futiele zaken. Een petitie van meer dan 1 miljoen ondertekenaars wordt niet aangenomen! Maar het zijn de Nederlandse bestuurders die alle macht hebben weggeven aan nazi-EU. We kunnen die lui wel naar huis sturen, ze kosten alleen maar geld en een toegevoegde waarde aan de samenleving hebben ze niet. Integendeel.

  Like

   • Uiteindelijk is ‘ons’ gedrag een compensatie van onze opvoeding. Alleen jammer dat maar weinigen van ons dit door hebben en hun leven schuil moeten gaan achter een ego dat niet meer in staat is zelf te denken, laat staan een goed zelfbeeld op roepen.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.