Media -Maffia

Vetlap Thomas Acda zingt vals voor Maffia familie John de Mol ten koste van Steve Brown.

(door Wie neukt  en moord wie privé redactie)

Thomas AcdaAMSTERDAM-NOIR- Vetlap Thomas Acda moest van Maffia-Boss John de Mol gescript zijn RTL laffe vette reet satirisch verkopen ten koste van Steve Brown.
In “Dit was het nieuws” bralde de verlopen zanger dat zijn Held Peter R. de Vries live op tv Steve Brown in elkaar heeft geslagen en voor niemand bang is. Hij was even voor het gemak vergeten dat deze door de rechter onrechtmatig veroordeelde uitzending geplakt en geknipt is. Bovendien was zijn Held Peter R.  die dag  met een man of twintg knokploegleden en rechercheurs. En nog als een angsthaas vluchtte. Maar toch  knap dat Thomas Acda zich nog deze  geknipte en geplakte uitzending van pakweg 18 jaar geleden nog zo haarfijn herinnert (kuch) .Lafbek Peter R. de Vries heeft na een  live pak slaag van Steve Brown bij de RAI huilend aangifte gedaan bij zijn politie vrienden te Hilversum  wegens mishandeling. Is die dikke Corrupte Vetlap  Thomas Acda ook even vergeten(kuch). Satirisch hé?
Er is geen grotere lafbek dan Held ‘Sicko Peter R. de Vries’ op misschien die ‘Verlap Thomas Acda’ na. Zit hij soms op zwart zaad dat hij zich hiervoor leent?  Hier kan Thomas Acda en zijn hele valse corrupte John de Mol “Dit was het nieuws” redactie nog eens na lezen hoe het werkelijk is gegaan, maar dat wisten zij toch al, niet?
We zullen wel zien als  ing. Steve Brown en/of onze ‘Amsterdamse Street Soldiers’ redactie die ‘Vetlap Thomas Acda’ tegen komt in Amsterdam-Noir  hoe goed hij ‘Live’ kan zingen of beter  rennen met zijn smerig zogenaamde satire  ‘Media-Maffia-leugens’.
Wij raden hem dan ook dringend aan om voor die tijd zijn smerige leugen-woorden terug te nemen voor het te laat is.

Tot slot valse Vetklep Thomas: Greetings from the Dutch underworld and Anthony Hopkins. An interview with ex-gangster Steve Brown.

2 antwoorden »

  1. De gehele nederlandse media,”sterren”/SLAAFJES,zijn maar zielige mensen,die net als een klein aapje moeten dansen,als hun dat word gevraagd.HET IS EEN POT NAT!!leugens,corruptie,onwaarheden,propaganda,mindcontrol.Ze zijn ALLEMAAL ZO!!(misschien de enigste uitzondering is lange frans?)”WHO EVER CONTROLS THE MEDIA….CONTROLS YOUR MIND!!”-jim morrison..en vele weten toch in het geval dat je peter.r de vries hebt geschopt..dus er zullen genoeg mensen zijn die ook de echte waarheid weten,en dat Thomas VARKENSKOP Acda liegt….met zijn kutfilms en kutmuziek en TOTAAL geen humor heeft!!stelletje arrogante,ijdele,lijdende aan grootheidswaanzin geprogrammeerde DROLLEN!

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.