Maatschapij

MH-17: The Untold Story in Banana-Fraude-Nederland.

( van onze Internationale Elite-Gangster redactie i.sm..Russia Today)

AMSTERDAM-NOIR- (video) Waarom de PvdA Top huil auteur Fransje Timmermans naar de EU vluchtte Niet alleen voor het Graaien.
Frans TimmermansOordeelt u zelf :
Three months after Malaysia Airlines Flight MH17 was violently brought down from the skies over Ukraine, there are still no definitive answers to what caused the tragedy. Civil conflict in the area prevented international experts from conducting a full and thorough investigation. The wreckage should have been collected and scrupulously re-assembled to identify all the damage, but this standard investigative procedure was never carried out. Until that’s done, evidence can only be gleaned from pictures of the debris, the flight recorders or black boxes and eye-witnesses’ testimonies.

This may be enough to help build a picture of what really happened to the aircraft, whether a rocket fired from the ground or gunfire from a military jet.

9 antwoorden »

 1. De waarheid is aan het kruis gespijkert.En sindsdien verborgen gehouden.Het hebben van allen 1 vader zou de macht uit handen nemen van zij die de waarheid aan het kruis gespijkert hebben en er verschillende geloofjes, het liefst zo haaks mogelijk op elkaar, voor in de plaats hebben gegeven dan wel opgedrongen.
  Dat de jodenhaat in deze vele geloofjes is verwerkt is geen toeval.
  En dat alle andere geloofjes moeten moorden, vooral joden uiteraard of wie gewoon niet in het straatje past maar het Christelijke geloof dan weer niet mag moorden is ook geen toeval.
  Dat komt mooi uit en verkoopt wapens en roeit volk uit wat niet gewenst is en houdt de waarheid in het duister.
  Dat Christus een jood was is ook toeval denkt u?
  En misschien moeten mensen voordat ze hun eigen doodvonnis tekenen door zich aan geweld te buiten te gaan eens inzien dat alle geloofjes uit dezelfde koker vandaan komen.Zeer verhelderdend
  En je met geweld tegen je medemens je eigen doodvonnis tekent omdat je de scheppingen van je eigen schepper kapot maakt .
  En wie heeft daar baat bij?
  Heb je naaste lief verkoopt geen wapens dus dat moet kapot.
  En moesten de boeken verbrand de mensen vermoord zodat de naaste liefhebbers levenslang gedemoniseerd kunnen worden.
  Daarom is het in alle geloofjes verwerkt.
  Opdat allen hun doodvonnis tekenen en tegelijkertijd de sympathisanten van de waarheid kapot gemaakt worden en ze daar dik aan verdienen.
  En zo ook alle mensen verdeeld houden.

  Als mensen niet kunnen bedenken dat geen enkele God mensen geschapen heeft om elkaar de koppen eraf te laten snijden dan zijn ze wel erg simpel.
  En als je niet kan bedenken dat we geen 20 scheppers hebben kan je beter weer terug kruipen.

  1 schepper voor allen verkoopt geen wapens en geeft geen macht aan de elite en kan het volk niet uitbuiten, maar vele vaders die haaks op elkaar staan uiteraard wel.
  En wie heeft daar baat bij?
  1 Schepper betekent dat iedereen die geweld pleegt tegen zijn medemens rechtstreeks tegen zijn schepper bezig is en zijn eigen vonnis voltrekt.
  Denk daar maar eens over na als er weer eens mensen doodgewenst of gemaakt moeten worden die weer een ander sprookje verteld is, want je wenst jezelf dood.

  We worden allemaal tegen elkaar uitgespeeld terwijl we allemaal een zouden moeten zijn.

  Like

 2. Alsof ze uitleg gaan geven aan ons over wat ze nu weer bekokstoofd hadden. Nadat de wtc towers waren ingestort (opgeblazen) is alweer een tijdje geleden (ik weet het) werden er vragen gesteld en die zijn ook niet beantwoord, dus de antwoorden (leugens) verzinnen ze gewoon waar je bij staat volgens mij. Maar of het dan waarheid is die je hoort?

  Like

  • Alle punten kloppen bij bovenstaande video..ivm to spot a false flag…dezelfe punten gelden ook een voor een hoax.Alleen bij een false flag zijn er ECHT doden of gewonden.Bij een hoax niet.99% zijn hoaxes en 1% zijn false flags als ze gefabriceerd zijn,de gebeurtenissen.(ze gaan natuurlijk,geen crisis acteurs ECHT doodschieten,of politieagenten)Norway/Oslo/utoya shooting/bombing waren beide HOAXES.check o.a google:nodisinfo-you tube:paulstal service channel.geen doden,geen gewonden…100% hoaxes.

   Like

 3. De Nederlandse politiek misbruikt deze ramp om haar geloofwaardigheid te vergroten. Dit misbruik manifesteerde zich o.a. door de processie van lijkkisten van Eindhoven naar Hilversum over de weg, een afgrijselijk beeld voor een weldenkend mens. Mogelijk komt deze processie uit de koker van de katholiek Frans Timmerman, die eerder geheimagent was van de militaire inlichtingendienst (MID). Hij stond met zijn kompanen van Baalen en de oud-premier van België niet voor niets op de barricades de Oekraïners op te zwepen om de Russische marionet in te wisselen voor een W-Europese trekpop. Arm klootjesvolk.

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.