Uncategorized

Gaat Thomas Acda zingen voor Steve Brown in Dit was het nieuws?

Amsterdam-Noir-“Thomas Acda krabbelt terug in beschadigen van Steve Brown voor Peter R. de Vries”.
Open brief
Thomas Acda
Aan de redactie, de heer Thomas Acda,

Naar aanleiding van uw schrijven d.d. 24 oktober 2014 in deze berichtten wij u als volgt: “als ik u beledigd heb…”?

U en de (RTL prod.) redactie heeft mij en de mijne beledigd tot op het bot door willens en wetens kwaadaardige leugens te stellen dat ik live op TV door Peter R. de Vries in elkaar ben geslagen. Uw productie maatschappij ‘RTL- Productions’ weet als geen ander hoe het tussen mij en de ‘Misdaadgroep Peter R. de Vries’ zit. U en uw redactie moeten maar eens gaan praten met bijv John van den Heuvel. Die belde namelijk persoonlijk mij maandag op nadat hij vier uur met uw onverschrokken held Peter R de Vries had gesproken (zie noot Laffe Peter R de Vries verstikt zich zowat aan excuses aan Steve Brown) . Dat was dus twee dagen nadat hij een pak slaag van mij had mogen ontvangen bij de RAI. John van den Heuvel vertelde mij dat hij mij belde op verzoek van Peter R de Vries die aldus van den Heuvel zijn woorden Peter R. de Vries nog nooi zo aangeslagen in zijn leven had gezien. Hij was ten einde raad en vreselijk bang en wilde het met mij bijleggen.

Eén en ander wringt des te meer, aangezien u en uw redactie ook weten dat de gemiddelde kijker uw citaat interpreteert alsof het vandaag is gebeurd. M.a.w. uw brengt een door de rechter onrechtmatige geoordeelde uitzending ( vijf delen) van 18 jaar geleden met een opzettelijke valse voorstelling van zaken weer tot leven.
Ik ben dan ook meer dan woest in deze op u. ( Bergen ontmoeten elkaar nooit, maar mensen altijd is dan ook van toepassing op u en de uwe in deze)

Voorwaarde 1 of 2.
Wij kunnen het ons in ziens enigszins slappe excuus van u en uw redactie in deze accepteren op twee afzonderlijke voorwaardes. U kunt kiezen uit 1 of 2. (Temeer in uw redactie functioneren staat dat u voor de uitzendingen uw onderwerp krijgt aangeboden om één en ander bijv. uit te zoeken, etc. “Wel weten Acda en Heertje van tevoren welke onderwerpen aan bod komen en krijgen de foto’s al te zien waar ze een bijschrift bij moeten bedenken.” Bron Wikipedia)

U stelt geen binding te hebben met John de Mol en/of Peter R. de Vries hetgeen een onwaarheid is in deze, want het programma wordt geproduceerd door Angel’s Events ism RTL Productions.
Als u en de redactie hier de reeds geknipte en geplakte beelden van De Vries nauwkeurig bekijkt dan nog kunt u waarnemen dat de intens lafbek en Judas Peter R. de Vries er als een angsthaas vandoor gaat ( zie vanaf 1.57 min.)

Ik wijs u er op dat De Vries opzettelijk mijn kinderen heeft geraakt met door de rechter onrechtmatig verklaarde uitzending op grond van geënsceneerde beelden en dat Peter R. de Vries en de zijne nooit wordt vergeven!!!!!!!!!!

Voorwaarde 1 of 2. De keus is aan u ( of 3 optreden op straat voor onze cameraploeg).
1) U en/of de redactie betaald 5000, -euro ter finale kwijtschelding

of

2) U stelt in een volgende uitzending dat u ten onrechte heeft gezegd dat Peter R. de Vries live op tv Steve Brown in elkaar heeft geslagen” en dat het niet waar was/is en dat De Vries juist een grote corrupte laffe maffioso en politie informant is die Steve Brown met een knokploeg in de val heeft gelokt of woorden van gelijke strekking.

Uw rectificatie wordt geplaatst bij het betreffende filmpje op de site van “Dit is het nieuws”.

Freek de Jonge kan u als voorbeeld nemen in deze:

Wij hechten geen geloof aan hetgeen u stelt dat u ten goede trouw handelde in deze gezien de feiten en omstandigheden. In het tijdperk van Google hoeft u en uw redactie alleen maar even op Steve Brown en Peter R. de Vries te zoeken en u weet precies de waarheid in deze. Bovendien heeft de rechter verklaard dat De Vries al sinds 1991 behoort tot o.a. de Misdaadgroep Klaas Bruinsma en dat de uitzending die u kennelijk als bron voor uw onware uitlatingen heeft gebuikt onrechtmatig verklaard en ook dat staat gewoon op het internet.

Zie ook Sven Kockelmann:

M.a.w. op grond van het hiervoor gestelde Arrest blijkt dat uw zogenaamde Boevenvanger Peter R. een rechtens vastgestelde Maffiajournalist is sinds 1991.
Wij wijzen u er op dat uw onrechtmatig uitlatingen gezien zijn door tegen de miljoen kijkers en daar weegt uw slappe excuus uwerzijds per mail niet tegen op.

In afwachting van uw antwoord adviseren wij u om uw gitaar dagelijks bij u te houden op straat ter verhoging van de Volkse-Satire opnames, die wij gaan maken in deze ten einde dat het bredere publiek klip en klaar kennis kan nemen van uw Volkse satirische rectificatie in deze.

Misschien kan u uw Held en boevenvanger Peter R. de Vries en zijn mysterieuze Taartman ook uitnodigen, dan kan u zelf waarnemen wat een intense Lafbek hij is.

Hoogachtend ing S.K.A. Brown & the Street Soldiers redactie

Laffe Peter R de Vries verstikt zich zowat aan excuses aan Steve Brown

1) ‘Held Peter R’. dapper geboren in zijn wildste natte-fantasieën.

2)Subject: Fw:Kwestie Steve Brown…

From: jvdheuvel@telegraaf.nl
To: jestelesto@hotmail.com
Date: Wed, 28 Jan 2009 10:16:53 +0100

Hoi Steve
Hierbij het beloofde mailtje van De Vries. Ik hoop dat jij je nu ook houdt aan onze afspraak verdere confrontaties te vermijden en dat per mail aan me bevestigt. Wat mij betreft wordt hier verder ook geen ruchtbaarheid aangegeven.

Groeten John

—–Doorgestuurd door John van den Heuvel/TEL_Redactie/AMD/TelegraafHLD op 01/28/2009 10:06AM —–

Aan: ‘John van den Heuvel’ <jvdheuvel@telegraaf.nl>
Van: Peter de Vries <Peter.de.Vries@endemol.nl>
Datum: 01/27/2009 03:31PM
Onderwerp: Kwestie Steve Brown…

Hoi John,
naar aanleiding van ons telefoongesprek vanmorgen nog even het volgende: Ik heb in het interview met Shownieuws niet gezegd – en ook niet willen zeggen – dat Steve of zijn vrouw de kinderen van de ooggetuigen zelf feitelijk heeft bedreigd. In zijn weerwoord in Shownieuws stelt Steve met zoveel woorden dat ik gezegd zou hebben dat hij en/of zijn vrouw deze kinderen ‘het mes op de keel heeft gezet’. Daar is uiteraard geen sprake van geweest. En dat heb ik niet gezegd, niet over hem, noch over zijn vrouw,  en zal ik ook nooit zeggen.

Dan nog het volgende: Er is eerder een voorval geweest met mij en Brown in de Witte Bergen, jaren geleden. Steve heeft zich toen ook bedreigend en intimiderend opgesteld naar mij, terwijl mijn zoontje – van toen acht jaar – er bij was. Op een gegeven moment realiseerde Brown zich dat en toen stopten de intimidaties en zei hij met zoveel woorden dat hij mij niet in aanwezigheid van mijn zoon wilde bedreigen. Dat is dus waar. Maar feitelijk was het ondertussen wel al gebeurd. Mijn zoon is nu 19 jaar en heeft het nog wel eens over dit voorval, dat naar eigen zeggen heel veel indruk op hem heeft gemaakt. Het was het eerste moment in zijn leven, zo vertelt hij altijd, dat hij bang was en zich realiseerde dat zijn vader gevaar liep en misschien zelfs wel om het leven gebracht kon worden. Dit heeft veel impact op hem gehad, maar Steve is zich daar denk ik niet bewust van. Als hij zegt dat hij geen kinderen bedreigt en wil bedreigen, geloof ik dat wel van hem, maar hij moet inzien dat als hij in razernij tekeer gaat dat er geen ‘label’ op de omstanders hangt voor wie dat wel en niet bedoeld is, zeker niet als de vaders van kinderen door hem in hun aanwezigheid worden bedreigd.

Vriendelijke groet,

Peter R. de Vries

5 antwoorden »

 1. Erratum.. Pauw liet zich door Diederik Samson prostitueren in opdracht van baas de VARA. Aan het eind van het interview met Samson zei Pauw nog: Is het nu genoeg propaganda geweest? Het leek wel of Pauw het heroïne hoertje was en Diederik Samson Nederlande bekendste hoerenloper Robbie Oudkerk. Het werd voorgegaan in het Van der Valk restaurant met prostituant Lodewijk Asscher en Max van Weezel als hournalist met als onderwerp: het gaat goed in Nederland, er is geen zorg meer nodig.
  Wat een geplak en gehijg. Dat zal wel niet gratis zijn geweest, hè Pauw en Max?

  Like

 2. Pauw liet zich door Diederik Samson prostitueren in opdracht van baas de VARA. Aan het eind van praag ene van Samson zei Pauw nog: Is het nu genoeg propaganda geweest? Het leek wel of Pauw het heroïne hoertje was en Diederik Samson Nerderlande bekendste hoerenloper Robbie Oudkerk. Het werd voorgegaan in het Van der Valk restaurant met prostituant Lodewijk Asscher en Max van Weezel als hournalist met als onderwerp: het gaat goed in Nederland, er is geen zorg meer nodig.
  Wat een geplakt en gehijg. Dat zal wel niet gratis zij geweest, hè Pauw en Max?

  Like

 3. LS…
  Die Thomas… Geen echte kwaaie jongen denk ik maar een beetje meer bagger schijten is natuurlijk wel goed voor zijn lijn. Ha ! En natuuurlijk bleve kijke met wie je gezien wor. Ja dan ! Niet dan ?

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.